A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Macs,
természetesen azt is hoz magával mindenki igény szerint :mrgreen:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Rek, Macs,
hálám örökké üldözni fog titeket, kösz! És én is csorgathatom újra a nyálam 8)

Macsek,
akkor megbeszéljük, és majd megyünk! Átdobom a telefonszámomat mélen, és nem menekülsz 8) én sárga szobában szültem, kérek olyat is 8)

Den,
ó igen, jól jön ma sok + :lol:
kisün

Votiv,
szerintem ez a centivel fejtől-sarokig mérni 2mp alatt, főleg egy icergő-ficergő kis csomagnál, azért hordoz némi hibahatárt :lol: Vagy azt is mondhatjuk, hogy itten kint jól összement a rászakadt Élettől :lol:
kisün

Vera,
akkor várlak benneteket :D én is küldöm, az enyimét.

addig is:

Kép
macskanyu

picit offolok,
ingyenes, gyerekkel is látogatható programok

Május 18. a Múzeumok Világnapja. Ezen a napon a látogatók belépődíj fizetése nélkül tekinthetik meg a múzeumok kiállításait!

Ennek kapcsán rendezik meg az idén is a Nemzeti Múzeum kertjében a népszerű Múzeumok Majálisát. A Múzeumok Majálisa május 19-20-án teljes hétvégére szóló igényes szórakozási lehetőséget kínál minden korosztálynak. Közel 100 múzeum mutatkozik be az ország minden tájáról, csaknem 90 program várja a látogatókat a két nap alatt, a gemma-véséstől a bábszínházon és a latin táncbemutatón át a koncertekig. Fellép többek közt a Nagy Múzeumi Kórus, a Sziámi és a Pál utcai Fiúk. Emellett kézműves mesterek igényes portékái között válogathatunk, vagy a Múzeumkert árnyat adó fái hűvösében pihenhetünk, finom falatokat fogyasztva.

másik
A gyerekek nagy örömére újra lesz Egyszervolt Budán Fesztivál a Millenárison május 20-án! Már 10 órától várja őket a kalandos középkori-vásártér, a Csiga-biga Palota, az Egyszervolt mesesarok, a baba-ringató, a Mindentjáró malom és körhinta, az Egér parádé, a Tintaló Cirkusz, az irodalmi könyvkuckó, a Magyarországi Játékcéhesek bemutatója, a Kenderkóc Kézműves Műhely, a Csepűrágók Porondja, a Ládafia Bábszínház és a Langaléta Garabonciások. A fellépők is a gyerekek nagy kedvencei: Szalóki Ági, a Makám, a Lippentő Táncegyüttes, a Kaláka, a Szélkiáltó, és Palya Bea. A belépés díjtalan!

votiv 8)
votiv

Vera, összement :D :D :D

ezekkel a fás képekkel kinyírtok :lol: :lol: :lol:

votiv 8)
votiv

nem tudom, mi lesz itt ma... :roll:

csajom reggel 9ig aludt, a szokott 7 helyett, és most ébredt fel, a szokott 2 helyett, pedig "normálisan" aludt el, egykor...
félő, hogy éjszakázni fogok vele....

hjjjjjjjjjjj...... (=sóhaj)
macskanyu

azt hiszem, itt mindenki találhat magának valót.... :mrgreen:

http://polopokol.hu/
macskanyu

csatlakozom a paranoiások táborához. nekem nem reagált senki, biztos engem is utáltok :mrgreen: és mivel messze is lakok, meg nem körzetes vagyok, szülés után biztos senki nem fog ide kijönni meglátogatni minket :cry: ( :lol: )
fibi

Fibi,
de én igen!!! :D :D :D :D :D és addigra tökre közel lesztek :D
macskanyu

Macs:
Találtam rézfaszú baglyos pólót!!! A nagymamám mindig azzal ijeszgetett, de sokáig nem értettem, mi az... :oops: :oops: :oops: Esküszöm veszek neki egyet!

Szülni készülők:
Az OEP ár feléért szülhettek nálunk a mogyoróbokorban:
Kép
(Ott hátul a bal sarokban) Grátisz bába-kutya, aki garantáltan kiugrálja belőletek a gyereket! Fórumosoknak további 10% kedvezmény!

Votiv:
Bián belül hol laktok???

nukada

Nuk, azért adod az engedményt, mert majd jól megszeded magad a belépőkből? :wink: ez nagyon zsenge bokrocska, kész pípsó!

címem megírom priviben. én ugyan nem vagyok paranoiás, de ma annyiszor szóbakerülteka rídonlik :roll: :D
egyébként az új lakóparkos részen, Páty felé (Zöldsziget mellett egy társasban)

votiv 8)
votiv

Vot:
Jaj, miért kell mindig lelőni a poént...??? Amúgy annyira nem kicsi bokor, a köművesek oda jártak pisilni (ez most nem volt valami higiénikus ötlet elmondani... nem baj, majd azt mondom, valami extra fájdalomcsillapító, lazító illóolaj...)
Pü-t küldj majd!!! Zoli nagymamájának a Katalin-hegyen van telke, úgyhogy valamennyire ismerős vagyok Bián...
Kiváncsi lennék az olajodra, hátha az lesz a befutó, akkor majd kérhetsz jó sok pénzt jogdíjra! :wink:

Milyen szerencsés vagyok! Bedobott ma apostás egy levelet a Kenguru gold-tól, hogy 10.-20.-ig akciójuk van, 16% kedvezmény a törzsvásárlóknak. Most 16%-kal többet költhetek a gyerekre... :P :P :P

Hogy lecsengett a hangulat.. biztos mindenki nézi a született feleségeket... (én is)

nukada

Macs,
:D :D :D

Votiv,
nekem erre az aquarious oldalon csak angol horoszkopos szövegek jelennek meg. hol lehet regisztrálni? ennyire béna lennék? :? :wink:
fibi

Nuk,
sztem csak mindenkinek felébredt a gyereke :)
vagy én csesztem el a hangulatot a beszolásommal :lol:
fibi

Fibi, Vera, Den!

Köszönöm! Én is remélem, hogy hamar rendbejön a derekam!:(

Zuz!

Köszönöm az infót Kovács dokiról!
Írok privit!

Indi!

Ha kérdést teszek fel, akkor természetesen elolvasom a válaszotokat! Egyébként meg sajnos munka mellett nem nagyon tudlak olvasgatni Titeket!:(

Zsan!

Ez komoly, hogy már Te is a 37. hétben vagy? :shock:

Votiv!

Ha van időd, megírnád nekem, hogy a Caulophillumot és Cimicifugát vajúdás alatt hogy kell szedni? Úgy rémlik ötösével szedtem, de már nem emlékszem pontosan! Barátnőmnek ajánlanám! Köszönöm!

ILdi
ildi76

Fibi:
Az én csimpikém reggel 8 óta kisebb megszakításokkal fent volt, MOST ALUDT EL...

Hé anyákok, tessék engem szórakoztatni!!!

nukada

megyek szórakoztatom apát... 8) :wink:

nukada

Zuzmó,
kb hol laksz? (Ker, akár pü-ben is). Rákérdezek Elviránál és ha nem messze neki megadom a tel-ját.
Egyébként engem is 2-3 jelölt hívott csak.

Móni
Kép
Kép
monisa

szép napunk volt ma, igaz?
na, egy hét múlva is legyen ilyen...

és megjött apa, és hamarost kinyitja a festékes doboz tetejét, és akkor......

Olllyan szépek a szülőszobák!!!! :lol:
Monet képet meg majd odatámasztjuk a bokor aljába...

párom épp a falat söpörgeti...elég muris.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Apa playstation-özik...

nukada

Rek,
szóval a mi szülészetünkön szabad kertész és erdész választás lesz??? 8)
és facsemete-gondozót lehet majd választani???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Lehet egy kérdésem, én vagyok, aki ugyancsak dr. Barnához jár, ma voltam kismama klubbon és csak két szülésznő volt ott, ott válsztottam volna! De ez nem sikerült!
Kérdés: Barnától elfelejtettem megkérdezni, hgoy ő melyik szülésznőt javasolja? Te nem kérdezted meg véletlenül. Nem hívnám fel emiatt, de holnap fél 2- től lesz szülőszoba látogatás és akkor próbálok még szülésznőt sasszerolni!
(Nyulas Jolán és v. mi Erika nem nagyon jött be) Bocsi, ha másoknak igen!

A prioritást nézve inkább azt a szülésznőt választanám, vagy hívnám fel, aki együtt szokott dolgozni Barnával, már ha van ilyen!
Köszi a mielőbbi választ!
Annamari

Kép
márika75

Zuzi :) nagoyn sajnálom a bébiszityó-dolgot! Úgy látszik, már ez sem a régi :( Meg is modnom nekik, hogy bár valami kis jutalékban gondolkodtam, de így hiába ajánlgatom őket, ha nem küldenek senkit :lol:

És csak halkan jegyzem meg nagymamakorral kapcsolatban, hogy én idén leszek 40 éves... engem se vennél fel? :wink: na jó, nem viccelek ezzel a dologgal, én se merném rábízni a szemem fényeit akárkire, úgyhogy nagyon is megértelek.

indianyo

Annamari,
én sajnos nem tudom, kivel szeret dolgozni, mert nekem előbb volt szülésznő, mint doki. Nekem a Molnár Gabi a szülésznőm, úgy vettem észre, őt szereti!
Irt neki vicces üzenetet a kiskönyvembe, innen gondolom... :lol:
az apukája a Mészáros Ezsébettel és a Fantha Zsuzsával szokott együtt dolgozni (ha jól emlékszem), valszeg őket is "birja". :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Tényleg csajok, nem megyünk holnap szülőszobát látogatni????? :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, köszi, küldtem privit! :wink:

Kép
márika75

Macs, a pólopokol egyik tulaja és egyben kreatív munkatársa kedves jó cimbink :D (ettől függetlenül még egy ilyen pólónk sincs....na, most ezt csak úgy írtam)

Én csak olyannak a kertjébe megyek szülni, akinek van kerti tó 8)
Mert nekem a víz gyütt be. Tudom: menjek ki valamelyik strandra ott van víz is, bokor is... 8)

Macs, akkor - csak hogy ne ezen múljon Mirka megszületése - adataim: derékbőség: 110. A többi kicsit kevesebb.
Vajon a kínai ipar felkészült már a mikiergés-mintás nájlon gyártásra? :roll:

És én is szeretnék menni mindenkihez vizitelni - mert mindig lemaradok az ilyesmiről. :roll:

Zsan, és sajna holnap OTP-t megyek látogatni 8)
Urad feltárta már a diszperzites vödröt? :roll:
leni

Leni,
erősen próbálkozott a doboz felfeszegetésével, de sajnos elaludt...
szóval, marad a gipsz.
Nem hinnétek el, mennyi luk van ebben a kicsiny lakásban...

és megettem egy fél zacskó biogumicukrot (gyerekeimnek vettem, de csak a harmadiknak jutott). miután ezzel megvoltam, megettem egy fél zacsi malteserst. Ismeritek? Legeslegkedvencebb csokigolyóm... :lol:

a zv2-n: gyilkos varjak, német akciófilm... :shock:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, volt szerencsém panelben falgletteléshez asszisztálni. 8)
Ha valaki ezek után azt meri állítani, hgy a tégla az egy porózus falazóelem, azt :twisted:

Bio gumicukor? olyat hol lehet? :shock:
leni

Egy ideig tudtalak benneteket követni, de aztán lemaradtam :oops: Mindenesetre sikerült vennem egy rucit. Most lehet, h én vagyok maradi, de ha az a divat, amik a boltokban vannak, akkor inkább én is a mickyegeres otthonkát kérem :lol: :lol: :lol:

Kis és nagy betegeknek jobbulást!!! Kismamáknak kitartást!!! Hajrá Deni!!! :D

Most már nem jövők vasárnapig, úgyhogy mindenkinek nagyon 7végét!!!

Kép Kép
curse

Leni,
bijjjóboltban. Én a szavojában vettem, a bio pontban.
és olyan eszeveszettül finom, h el sem tudom mondani. Haribo macijai elhúzhatnak a sunyiba mellette. Mert, h ezek is mackók.
Ha előbb szülsz mint én, akkor viszek neked ajcsiba... :P (egy EGÉSZ zacsit) :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan :) Én itthon a gipszkartonfalat gletteltem, nagyon élveztem, pláne mert jobban ment mint a páromnak, bár ő ezt kissé nehezen viselte :mrgreen: aztán végül én lettem a mester és ő a segéd :lol: Talán nem is olyan nagy baj, hogy Levi nem tudta kinyitni a dobozt, jut meló holnapra is... :roll:

Vera :) Én is a sárgában szültem :D kíváncsi vagyok, legközelebb majd milyen színben fogom látni a világot :lol:

Fibi :) Én is nagyon szeretnélek meglátogatni, de lehet hogy csak a kórházig fogok eljutni! :wink:

Tinu :) Köszi, jól vagyok :mrgreen: Akkor remélem kedden mindent rendben talál a doki!!

Nuk :) Mogyoróbokor :lol:

Indi :) Méghogy Te nagymamakorú!! :lol: na ne má'!! inkább szuperfitt mami vagy, pláne ha a hullahoppozásra gondolok :wink:
denizsa

Én meg akkor Maltesers-t kérek ajcsiba, imádooooom :P
fibi

Miért, ha utánad, akkor soha többet nem látjuk egymást? :roll: :( ( :mrgreen: )
Esetleg bekészíthetnél egy zacsival együttszülés esetére... Energiautánpótlás vajúdás alatt úgyis támogatott a Szent Imrében :lol: (na, pl. ezért SEM a János....mikor ehetne ott egy vajúdó gumicukrot???? 8) )
leni

Deni,
aranyos vagy, de pár hetes bébivel nem is biztos hogy ki akarsz majd mozdulni, még a H-ig sem :) nembaj, majd ugyis jönnek a rokonyok :roll:
fibi

Fibi, kérjél tőlük is olyan Malte-izét! Aztán hátha jobban örülsz majd nekik! 8)
leni

Fibi :) Azért ne mondj le rólam ilyen könnyen! :wink: :lol: mi ez a Maltesers? süti vagy csoki?
denizsa

Zsanci szerint valami golyók - de egy biztos: randa német neve van 8)
leni

Fibi:
Majd megy az anyósod és a sógornőd... 8) :twisted: 8) :twisted:

Evés szülés közben:
A férjem kedvenc sztorija a szüléssel kapcs: ahogy kipottyant a bébi (állítólag) az első mondatom az volt, hogy de kurva éhes vagyok... Mondjuk előző nap 16h-kor ettem paprikáskrumplit (még panaszkodtam is itt, hogy megint ég a gyomrom...) és másnap 18:33-kor szültem, tehát több, mint 24 óra étlen-szomjan... (aztán apukám hozott nekem két sajtburgert... :wink: :wink: :wink: )

nukada

Leni,
nekem nem az a fontos, hogy ki mit hoz, hanem hogy KI jön :P
fibi

Nuk, és miért éheztettek ennyit???? :shock: :shock:
Az esetleges császár miatt???? :shock:

Fibi, TUDOM, hogy nem vagy olyan, csak ha már úgyis odanyomul a kevésbé szeretett családrész is.... :roll:
leni

Deni,
Rolad az égvilágért sem mondanék le :lol:
Maltesers: csokigolyok, én Angliában ettem elöször, nyamiiii :lol:

Nuk,
hálistennek a sogornömet megusztam 1. szülés után is, sztem most sem jön be :lol: messze laknak...
fibi

Leni,
ja, nem azért irtam...
fibi

[quote="fibi"]m írta:fibiessze laknak...

Komoly, hogy ezzel indokolta????
Akkor a Debrecen-Budapest távolság az már az űrhajózás témaköre lehet neki.....pedig van, aki onnan is eljön meglátogatni az embert... mint ahogy neked anyukádék Bajáról... :wink:
leni

Leni,
hozzám a 8. kerületben lakó sógoromék sem jöttek el... :lol:
sok dolguk volt akkoriban.
Az Igit 3 hónapos korában láttál először.
És hidd el, NEM ZAVAR!
csak furi...
tudod, ez az a CSALÁD, aki nagyon összetart... :wink:

Fibi,
sajna maltesers-t nem tudok biztosra, épp most ettem meg...
még szeptemberben vettem Bécsben, ahova Levi vitt ki végül... 8)
és Leni, ez nem csúnya német név, hanem angol. úgy ejtik: MOTIIIIIZÖRZ.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

nEM BOLDOGULOK EZZEL A ******* - KÍVÁNT JELZŐ BEHELYETTESÍTHETŐ - ÜGYFÉLKAPU ADÓFELTÖLTŐ IZÉVEL - BOCS A NAGYBETŰÉRT, FÁRADT A SZEMEM

indianyo

kénytelen voltam képet kersni róla:

Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kép

a csomagolás...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

itt mindent megtudhatsz róla:
http://www.britishdelights.com/maltesers.htm

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?