Látom ma sem múlt el baba nélkül!
Judo! Gratulálok, és sok boldogságot kívánok!
Ma megint jó szaladgálós napom volt. (Ha kispapi szabadnapos, mindig ez van! De élveztem!) Ma a CTG szerint volt egy fájásom! A doki pedig kérdezte, hogy fel vagyunk-e készülve. De szerintem Lõrinc jól el van bent.
Köszi a cicikenõcsös hozzászólásokat! Megnyugtattatok, mert pont azt olvastam az LLL tanácsadó füzetében, hogy csak azt kenjünk a cicire, amit nem kell lemosni.
Magdi! Ez a fejés dolog furi! Egyben jó példa arra, hogy nincsenek mindenkire egyformán érvényes tanácsok, szabályok!
Béorsi! Szerintem is minden babaruha tündéri, és alig bírom visszafogni magam, hogy most már ne vegyek többet, míg nem tudjuk, mekkora lesz Lõrinc. Így is van már egy csomó ruhája.
Nekem a munkahelyemen annyira szerencsém van, hogy teljesen elképedve hallgatom a történeteiteket, hogy ilyen van!
Nekünk a hálószoba és a gyerekszoba egymás mellett van. Elõször én is azt gondoltam, hogy behozzuk a kiságyat, de most azt hiszem, csak esténként odahúzom az ajtóhoz, és akkor már majdnem mellettem van. Vagy másik megoldás: szereztünk égy kerekeken mozgó bölcsõt, lehet, hogy az elsõ egy-két hónapban mégis mellettem lesz. Szóval majd kialakul. Bölcsõhalál-parám nekem is van, úgyhogy vettünk egy a Madarász utcai kórház által forgalmazott légzésfigyelõt, amit csak úgy lehetett megvenni, ha elmentünk egy két órás elõadásra is.
Manócska! Szerintem nem baj, hogy hasonló a nevetek, mert így majdnem olyan, mintha tovább öröklõdne a neved, de mégsem.
A relativitás-elméletet lehet azzal igazolni, hogy nekem meg egyre lassabban telik az idõ?
Leszter! De jó! Szerintem a Drewexek nagyon szépek, mi is majdnem azt vettünk. Csak azért lett más, mert mivel egy egész szobát be akartunk rendezni, ez a Róka minden szempontból jobbnak bizonyult végül. Ügyesen csináld a puhítást, biztos meglesz, amit szeretnél. Vagyis amit a baba szeretne, Te azt közvetíted igazából kispapa felé. Ezt szerintem neki is meg kell értenie. Nekem a kiegészítõk terén eléggé bejött a Nagyvárad térnél lévõ bébibolt. De jó a Nagy Lajoson is a Brumi maci.
Kispapinak nagy-nagy drukk állásügyben, legkésõbb mire megjön a bébi, megoldódik!!!
Myssnia! De, jó, hogy végre tudsz hosszasabban írni! Nem vetünk meg a tápszerért, a babának nem jó, ha éhezik. És ha végre beindul a tejed rendesen, rá sem fog nézni a cumira. Addig meg ennie kell, úgyhogy ne legyen lelkiismeret-furdalásod! Mindenesetre tányleg tedd minél gyakrabban cicire. A melled bírja a strapát?
Szegény! Ez elég nehéz szülés volt. Még jó, hogy Szilárd kárpótol a szenvedésért!
Tündimami! Nagyon várom már, hogy az elsõ legyek!
Momo! Timi imádja a porszívót? Ez aranyos!
Lassan nálad is bébi lesz! A holnapi napra akár Te produkálhatsz babát! Hogy én miért nem érzek semmit?! Pedig holnaputánra akár be is vállalnám! Még a jó személyi számról is lemondok akár.
Úristen! Második vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most nem is olvasom tovább, majd holnap folytatom. Ezzel a hírrel most elleszek egy darabig!
Jó éjt mindenkinek!
Még itt a végén megláttam a friss mamákról szóló híreket.
Kangi! Anrás! Julcsi nagyon édes! Gratula még egyszer!
Franyó, örülünk, hogy minden rendben, és várjuk a beszámolót!
Beu
38+4

, de majd most bepótolom!