A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Mano! Nekem meg nem jó a gépem. Hétfőtől péntekig pedig elzárásra megyek. Nem leszek én sem. 8)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna,
Elzárásra?
Vendég

Merre jártál?

Kép
hanna30

Köszi Chris!
Jobban.... mondjuk...

Te mano!
Nem tudom, h milyen cégnél dolgozol, de irigyellek ám. Engem még a 2 hetes szabim alatt és a tavalyi 1 hónapos betegállományom ideje alatt sem helyettesítettek..... :roll:

babszika

Christell:
Kőszeg környékén. Nagyon jó volt, szerencsére az idő is elviselhető volt, csak éjszaka esett az eső. :) Nagyon jó volt kicsit kiszabadulni ebből a nagy faluból. :)
Vendég

Mano!

Most csúnya írigy vagyok. :oops:

Kép
hanna30

Babszika:
Az iszonyú lehetett.. Igazából egyrészt jó, hogy helyettesítenek, viszont előfordul, hogy a helyettesítés nem tökéletesre sikerül, és utána egy csomó plusz munkám van emiatt. A legjobb lenne 2 év szabira elmenni. :)
Vendég

Mano!
én is úgy gondoltam, h most több évre mennék szívem szerint. :lol:

babszika

Hanna:
Ne legyél. Menjetek Ti is üdülni. :) Nagyon jó egy kicsit kikapcsolódni, elfelejteni a hétköznapi dolgokat.
Vendég

Babszika:
Mi volt/van a baj? Elárulod nekünk?
Vendég

Na jó, mondom.

Beszéltem a dokimmal. Kiedrült a 21. napi vérvételemből is, h valszeg nem volt pé még a gyógyszer mellet sem.
Javasolta, h próbáljunk meg még egy hónap closty kúrát és ha nem lesz eredmény, akkor irány a meddőségi.....

babszika

Babszika!
Fel a fejjel! Menni fog ez!

Na búcsúzom Csajok! Megyek aludni!
Jó éjt!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Ráadásul nagy az esélyem a PCO-szindrómára....

babszika

Babszika!

Megírtam..... :?

Kép
hanna30

Chris! Jó éjszakát!

Kép
hanna30

Na,elmegyek élményszámba,jó éjt Mindenkinek!!!!!
vedresandi

Babszika:
:( Ezek nem jó hírek, de próbálj meg továbblépni, és meglátod meglesz az eredménye! Ha a következő hónap sem sikerülne, akkor a meddőségiben biztos találnak megoldást a problémára. Nagyon jó dokik vannak ott.
Arra nehogy gondolni merj, hogy Neked nem lesz babád soha, lesz, csak türelmesen ki kell várni.

Fel a fejjel! :)
Vendég

Csajok!
Én most lelépek....

Bocsi!
Jó éjt!

babszika

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
hanna30

Megyek én is szunyókálni.
Jó éjszakát!
Vendég

Na, most hogy mindenki elköszön.... én beköszönök :D Sziasztok

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Ria! Mennyit kell szedned naponta a bogyiból? Mióta szeded? Egyébként szerintem is javunkra fog válni, hogy nem egy mezei nőgyogyi kísérletezik velünk, hanem megkeresik, hogy mi a kiváltó ok és azt orvosolják! Nekem dettó ezt mondta a doki (mármint a tiéd neked)

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Csajok azt mondjátok meg, hogy a drogériákban melyik részlegen vannak az ovu és terhességi tesztek? Én ma kerestem a dm-ben, de a nagy keresgélés eredménye egy kisebb vagyon veszteség, viszont tesztet nem találtam

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Jó éjszakát!

Holnapra: Jó reggelt :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Sziasztok!

Látom már mindenki alszik. Sajnos rosszalkodott a gépünk, és apa az egyetemre készül, én meg nem jutok a nethez. :(

Heni! Örülök, hogy minden jól sikerült! Nagyon csini a nadrág! Nekem még nincs ekkora pocim.
Voltunk mi is tegnap dokinál, ma meg uh-n. Minden rendben, tarkóredő 1.8 és ficánkolt.

Mercure! Gratulálok!

Jobbulást a hánykolódóknak!

Dera! Én a Megyeibe járok, ott is van 4D.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Pandácska! Ügyesek legyetek holnap!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Pandácska,

Ügyes legyél ma, és ha visszakaptak a kicsikéidet teeék hazamenni és egész nap pihenni.
Gondolok rád. :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lányok! :D

Most ilyenkor mi van? :? :? :? :? :? :? :? :?

Ez van a dobozon, hogy így kellene kinéznie:
Kép

És így néz ki az enyém, de kb. a 13. perc környékén:
Kép
Akkor most jó helyen van az a 2. csík és nem baj, hogy 10 perc utáni? :?

Hő:
Kép

"az élet utat tör magának"
dera

Azt elfelejtettem írni, hogy egy picit meghajlítottam a tesztet, mert kiakartam dobni. :?

dera

Azt hiszem hibás volt a teszt. :(

dera

Dera! Bocs, hogy így ismeretlenül, de ott a két csík :arrow: tehát valamkinek kell ott lennie!! Holnap reggel csinálj újat, de ez nagyon bíztató!!!! Halk gratula!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

hadd másoljak be ide neked valamit:

Nagyon fontos, hogy mielőtt tesztelsz a megfelelő tesztet vedd meg, fontos a teszt érzékenysége. A legérzékenyebb tesztek ma Magyarországon képesek a vizetleből már 10 u/ml egység HCG-t is kimutatni! Ha viszont olyan tesz kerül a kezedbe, amelyik csak 50-100 egységtől mutatja ki a terhességet, akkor nagy valószínűséggel tévesen negatív eredményt kaphatsz a terhesség korai szakaszában. Ebben a korai szakaszban a tesztek általában nem azonnal jelzik a második csíkot, általános tapasztalat a teherbe esett kismamáktól, hogy a tesztelés után fél órával, vagy akár 1 órával látnak csak egy halvány csíkot!

Kép

Kép

hoppá

Hoppá :D

Bárcsak igazad lenne! :D
Köszi az infót, ezt nem is tudtam. Mindig rá van írva, hogy 10 perc után ne olvassa le, az eredmény ekkor már nem értékelhető. Ezért most is ki akartam dobni, de valami azt súgta, hogy várjak még egy kicsit. :)

dera

Nézd, nem akarlak belelovallni, de azért csak ott van az a """fránya""""" :lol: második csík :wink: . Nem tetted el a pisit? Gondolom valami pohárba tetted, kiöntötted már? Ha nem elugorhatnál gyorsan egy másikért, és azzal is megcsinálhatnád!!!
És tudod, a hcg szint másfél naponta duplázódik. Te még teszt előtt vagy pár nappal, tehát azért még nem is nagyon kellene erősnek lennie a csíkodnak!!! Kitartás, lesz itt bébi.

Kép

Kép

hoppá

Megmondom őszintén, tegnap este olvastam, hogy ma reggel tesztelsz, úgyhogy most "HAJNALOK HAJNALÁN" kerestem, vajon jössz-e már..- :lol: , aztán a profilodban megtaláltam a hozzászólásaidat, aztán megkerestem...

Kép

Kép

hoppá

Kata

Sajna kiöntöttem, a teszt-kidobási lendületemmel együtt. A tesztet egyébként én is korainak gondoltam, csak szerdára terveztem, de tegnap kicsit bepánikoltam és úgy döntöttem üsse kavics, megkísérlem megint egy negatív teszt kockázatát. Aztán reggel mikor a hőm is kielégítette a fantáziámat, akkor már nem volt megállás.

Hát majd holnap csinálok egy másikat. Ez Lily volt, nem éppen érzékenynek mondható, nem is javasolja a tájékoztató csak a mensi kimaradásának napjától, de most csak ez volt.

Szerinted melyik teszt jó ilyen korán? Azt hallottam, hogy a Medi-Lab elég érzékeny talán.

dera

Bemásolom neked, amit tegnap találtam:

Terhességi tesztek és érzékenység:
Qupido: 10
Rapi preg corax: 20
Rapi preg direct: 20
Gabriel: 20
HCG: 20
Clear blue: 50
Medi-lab: 20

ehát a Medi-lab elég érzékeny!

Kép

Kép

hoppá

Kata

Aranyos vagy köszönöm. De most megnézegettem a többiek pozitív tesztjeit és tényleg nem ott van az a fránya csík, tutti valami nem jó.

dera

Jó reggelt!

Dera: A teszthez nem értek, még ilyet nem láttam. :shock: Viszont pontosan ez az márka, amivel én teszteltem egy nagy büdös negatívot legelőször, igaz, hogy túl mélyre merítettem a tesztcsíkot....Én is végeznék egy másik tesztet pár nap múlva. Vagy ha nem bírok ki, holnap. :-))))

Ditke: Nagyon boldog szülinapot! Isten éltessen! :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Dera!
Petinél én is ezt a fajtát vettem (Lily), nekem a 42.nap után mutatta ki, hogy pozitív. Szerintem másmilyet vegyél, és még várj vagy 1 hetet. Ha ott van a babó, akkor addigra jó erős lesz, ha meg nem, akkor meg csak idegesíted magad a tesztekkel. A mostani babócával DM-es One step-et vettem, amint látod a pozitív tesztes topikban, nagyon szép erős lett. Úgyhogy mindenképp várj még egy hetet, lehet, hibás volt a teszt, és azért nem jó helyen van a második csík.
Vendég

Sziasztok :D

Dera: Még pár nap is kiderül. Anno én is az első tesztemet 10 perc körül néztem újra és ott volt a 2 halvány csík ( mondjuk jó helyen. Egy hétre rá 2 perc előtt nagyon erős lett.

Kép
Kép
Kép
olik22

Ditke! Ma van a szülinapod? ( Köszi Jaimee!!! )
Nagyon sok boldog Szülinapot kívánok Neked!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: holnap lesz, csak én holnap nem vagyok, gondoltam gyorsan lecsapok szegény Ditkére. :D :D :D

jaimee

Jó reggelt!

Fáj a hasam :(
Vendég

Dera,
Holnap új teszt mert a csík nem mászik el ennyit de azért gyanús.
Vendég

Pandus:Biztosan azért, mert a pocid várja a babáidat!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Panda!

Még a punkció miatt, nem? Tudtál aludni?

jaimee

Ez most más fájdalom eddig feszített ma meg görcsöl mint mensi alatt :?
Vendég

Pandácska :D
Sajnálom, hogy fájdogálsz, de próbálj meg nem idegeskedni.
Most ez a legfontosabb!

Minden rendben lesz! Hát tudod, azért nem semmi dolog volt a szervezetednek elviselni, hogy 22 sejtecskét leszívtak.

Biztosan nincs semmi baj!
Egyetlen dolog lebegjen a szemed előtt:
- Te akarod a babákat!
És ezt ne csak a szívedben tudatosítsd, hanem a fejedben is.
Segíts egy kicsit a lelkednek és a testednek megtalálni az összhangot és akkor minden oké lesz!

Csak nyugi!

dera

Jó reggelt Lányok!

Dera: szerintem babás vagy! A progi pótlás miatt tényleg ne izgulj!!! Nem barnázol,ugye?Akkor addig minden rendben...Egyébként én közel 5 hetesen kaptam Utrogestan kúpot, amit most hétfőn fogok abbahagyni...És nálam automatikusan adták, nem csináltak előtte progimérést... Az pedig egyértelmű 2 csík a teszten :D :D Gratulálok!!!

Omnia: de jó, hogy minden oké nálatok is! Pont most álltam rá a mérlegre, 1,5 kg -nál járok....A pocakom szerintem azért ilyen "nagy", mert nem az első terhességem....Azt mondják hamarabb látszik akkor...

Pandácska: ne izgulj, biztos minden rendben lesz!! Akkkor ma kapod vissza a babácskákat, Drága Kismami?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?