A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Madrin
A gyógyszerkönyvben ezt írták a szedésére:
Endometriosis: 1-2 tabl./nap legalább 6 hónapon át.
Nem értettél félre semmit!

Az Orgametril lehetséges mellékhatásai

Az adagtól és az egyéni érzékenységtől függően az Orgametril az alábbi mellékhatásokat okozhatja:
"hüvelyi vérzés vagy pecsételés (kis mennyiségű hüvelyi vérzés) a normális havi vérzések között (főleg az első két hónapban);
"a nemi vágy csökkenése vagy fokozódása;
"hányinger vagy egyéb gyomor-bélrendszeri zavar;
"súlygyarapodás.
gabicsibe

Sziasztok!!

Madrin!!!
Mi a Konc magánrendelésén kezdtünk, és oda is kell visszajárjunk, minden szupi ott, itt a szám: Dr. Kanyó veszi fel általában!!
Hétfő és csütörtök a rendelés, Bp. Hold u. 21. III. em. 2. a Nyugatitól 10 perc! 16- 19-ig van a rendelés!
06 / 30 / 900-8429 Ha Irénkéék veszik fel, hagyni kell üzenetet, és Kanyó dr.nő visszahív! Konc saját mobilja 06 / 30 / 900- 8428, de jobban szereti, ha Dr . Kanyónál jelentkezel be!!
Remélem tudtam segíteni, gyógyulgass!!!

Csibe drága lehet igaz az írás, valahogy most hogy láttuk is a pindurkánkat, könnyebb a rókakomás talink! :D :D
Nagyon köszönöm az amnios segítséget, de Konc intézi valami professzorúrral, tehát bizti ő tudja kivel van összeköttetése, de kedves vagy!!

Pá nektek!

Kép
tini75

Köszi Lányok,
nekem is ez a szám volt meg.
Régi nőgyógyászom meg a Hold utca elején van, majd beköszök neki és visszakérem a sok pénzt amit kért de az endot fel nem ismerte volna:(
madrin

Tini,

Azt megkérdezhetem, hogy hogyan lehez Konczhoz kerülni?
Elég, ha a vizsgálatok után őt kérjük az orvosunknak? Irénke azt mondta elég megbeszélnünk akkor.

Mi is hasonló cipőben vagyunk, a párom eredményei nagyon rosszak. Éppen ezért, nagyon-nagyon drukkolok neked az amnióhoz!!! :)

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok !

Kép

Üdvözlök minden új felhasználót és természetesen a régieket is.
Időnként szoktalak benneteket olvasgatni és ezúton szeretnék gratulálni mindenkinek a kis pocaklakókhoz.

Nos hétfőn voltam megint Szegeden az 5. szuriért.
Ugye ,hogy rohan az idő?
A műtét időpontja június 6.
Közölte ugyanazt a doki amit tavaly fent Pesten, hogy laparoscópiával indulunk, de lehet, hogy laparatómia lesz bellőle.
Fel vagyok készülve mindenre, valami miatt azt érzem, hogy megúszom a nagyműtétet.

Én is bízok nagyon a Gynevacban, már a 3. dobozzal adatom be az emlékeztető oltásokat.
Nekem több ismerősömnél is ez segített!!!

Sokat gondolok rátok!
Millió pusszantás a kis csipet csapatnak.

Kép

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok !

Mi újság lányok ?Mindenki jól van?Én holnap megyek hsg-re. :D
nyunyi82
Békéscsaba

Krisztike!

Köszike,már nagyon híányzotok!!!! :( :D

Benszike!

Remélem jól vagytok!!!!! :D Köszi a biztatást!

Vikike!

Köszi a drukkot! :D

Gabicsibe megy a drukk!!! :D
nyunyi82
Békéscsaba

Szia nyunyi,
sok sikert a hsg-hez ne félj tőle, hamar túlleszel rajta és nekem pl nem fájt semennyire:) (ezt a szót hogy kell írni :oops: :shock: ) ?

Én meg bejelentkeztem a Konchoz magánrendelésre jövőhét csütörtökön megyek addig összeírom a kérdéseimet:)
madrin

Helló lányok!!!
Felébrdtem! :oops:
Első gondolatom a BMC volt!Telefont ragadtam, és azonnal hívtam őket!!!
Mártikával beszéltem! :lol: Nagyon megpörgetjük az eseményeket!
Ha most megjön, a 3. napon mehetek vérvételre, mert pont holnap jár le az 1 év, hogy volt hormonvizsgálat!!!!!(Ha megjön!!!) :lol:
Aztán gyorsan a páromnak is nézünk időpontot, és nekem egy nőgyogyi vizsgálatot.
És azt mondta Mártika, akár a következő ciklusban kezdhetünk is, ha jó minden!!!!!
Húúúúúúúúúúú! :lol:

És ezúton szeretnék én is elnézést kérni Babyhez hasonlóan a "nem megfelelő" memgjegyzéseimért, amit tettem Mártikára! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Az ember téved, és jó kellemesen csalódni!!!! :wink:

Viki!
MÉg semmi!!!! :wink: Majd jövő héten lesz ismétlés.....vagy lehet megvárom, míg fel kell menni....

Nyunyi!
De jó látni Téged is!!!!Jól érzetétek magatokat????

Elan!
Jó, hogy itt vagy TE is.....Háááát, igen, a csokik!!!!Még jó hogy én nem szeretem a csokikat!!!De a cukrot annál inkább!!!

Bonya!
Jól eltelt az idő!!!!Már lassan itt aműtét. Akkor átírlak Téged is!!!

Kajálun k, aztán dobok egy friss táblát!!!!Csak még össze kell szedjem a dolgokat!!! :wink:
Vendég

Nyunyi!
Lemaradt! Sok sikert a HSG_hez...Nekem nem fájt!!De ez változó!!!

Most látom, milyen írásmóddal írtam...Bocsi, elfelejtettem visszaállítani!!!!! :oops: :oops:
Vendég

Kriszti akkor engem beírnál június 21-re UH lesz.
madrin

Madrin!
Ez természetes!!!!!! :wink:
Vendég

Madrin
Ne butáskodj, jók az új infok. Tiszta paragép lettem, pedig a hugomat mindig kinevettem, amikor parázott. Most persze azzal védekezek, hogy nekem azért ez nem volt egy egyszerű menet, mint neki, azért majrézok ennyire. Azt hittem erős vagyok, de rájöttem, hogy nem. Félek. Félek wc-re menni, tervezni és gondolkodni.
Most megint érdekes, hogy uazzal a problémával minket egy uh után elküldtek, Tininek meg javasoltak egy nagyon is komoly vizsgálatot. És ő nem 32 éves!!!!! Nem értem én ezt! Pedig úgy érzem fizettem eleget és vártam bőven sokat. Megérdemelném az odafigyelést. Bocsi, hogy rátok zúdítom, de szó szerint fosok attól, hogy valami baj van. Hiszek abban, hogy erőszakkal nem szabad beavatkozni a természet rendjébe és mi azt tesszük. (Persze nincs más választásunk) A Rózsakerti vérvizsgálat (35, vagy 40 ezer forint körül van) csak Down szűrésre jó, vagy más egyéb betegségekre is??? Arra mindenképpen elmegyek, de nem csak ezt az egy dolgot akarom kizárni.
Tini
Amire Te mész, az milyen betegségeket mutatna ki? írok privit, remélem sikerül.
Ne haragudjatok, boldog vagyok, meg minden, de ezt az aggódást most nem tudom legyőzni. Sajnos most nyert!
Vendég

Lexi!
Nyugi, annak idején nekünk is mondták, hogy valószinüleg nálunk is kell majd magzatvizből vizsgálat. (még mikor először voltunk a BMC-ben) és a páromnak kellett egy 10.000,- Ft-os vérvétel is az Istvánhegyin, ez valami genetikai vérvétel volt, vagy valami ilyesmi, már em tudom pontosan. Az mondták azért, (megpróbálom érthetően megfogalmazni), hogy mivel a párommal van gond, nehogy a terhesség közben kiderüljön, hogy találnak valamit a babánál is és ettől a baba még teljesen normális egészséges stb. lenne, de mivel nem tudjuk, hogy a páronál ez a betegség (vagy mi) előfordul-e és akkor lehet vele élni és a baba nem lesz beteg.
Nefke
nefke

Sziasztok!!

Nefke végre látlak, pussza neked!

A páromnak ugyancsak elvégeztek egy vérvételt és átkellett vinnünk az Istenhegyire a kémcsöveket, és azok negatívak lettek mégis kell ez a francos Amnio! Na mindegy!! Ez van, ezt kell szeretni!
Nyunyi mi is szorítunk!!!

Rebe én a barinémtól kaptam a telcsiszámát a Koncnak, és bejelentkeztem rajta, és ennyi volt! Már a következő vagy utána való héten kaptunk is időpontot, de ha a kórházi időpontra vártunk volna akkor valahogy most kezdenénk a kúrát! Tehát ez van!!
Reemélem tudtunk segíteni!

Pá nektek!!

Kép
tini75

Lexi bocsi válaszolok ám!!
Genetikai vizsgálatot jelent, és mindenféle betegséget ki tudnak szűrni! Tudod én is ilyen vagyok mint te, tehát maximálisan megértelek, mivel szerintem aki nálam jobban parázik az már festi magát, de azért néha megnyugszom! :oops: :oops: Pl. egy - egy vizsgálat után, ha minden rendben van!!!
Bizti tudják mikor kérjék ezt a vizsgálatot, mi így jártunk!! Sajnos!!
pussszza

Kép
tini75

:( Nem jött privi, de már én értem miért nem sikerül néha, mivel a tárgyhoz van, hogy nem írok semmit, és akkor nem megy el!!

Kép
tini75

Sziasztok,

Nyunyi én holnap megyek vérvételre, hányra kell menned?

Lexi, ne agódjál feleslegesen. Ha szeretnéd elvégeztetni ezt a vizsgálatot, akkor mennyél el a géndiagnosztikai központba ott csinálnak egy vérvételt ( amiből ugyanazt a genetikai vizsgálatot is megcsinálják amit az amnionál!!!!, sőt több betegséget kiszürnek vele és csinálnak egy komoly uh-ot is) és kevesebbe fog kerülni mint a amnio a Schöfibe!!!! Barátnémnak majdnem 40000 ft-ot kellett fizetnie a beavatkozásért és még egy éjszakát is bent kellett töltenie, igaz ez benne van az árban. Szülész ügyben meg kedjél el keresgélni, lehet, hogy többhöz is el fogsz látogatni, amíg megtalálod azt akibe teljesen megbizol, ne keseredj el hanem keresgélj!

Kép

csibe
csibe32

Lányok a stimu alatti vérvételre éhgyomorra kell menni?

Kép

csibe
csibe32

Nefke
Köszönöm az infot. Lehet, hogy van eltérés a probléma mértékében. (ezzel nyugtatom magam) Csak azon jár a fejem, hogy W. doki nekem is mondta, hogy valószínű a múltkori vetélésnek is ez volt az oka.

Csibe
Ezt a vizsgálatot mindenképp meg akartom csináltatni, talán írtam is. Azt hiszem 12. hétig lehet. Mondjuk remélem nem kell annyira előre bejelentkezni. Az orvost egyfolytában keresem, de most nem örülök, hogy ebben a városban élek. (Na, nem mintha amúgy sok öröm lenne benne, hiszen nem egy tüdőszanatórium, de ide születtem, ezt szoktam meg. És nem mellesleg itt legalább nem tévedek el. :lol: :oops:)

Tini
Végül nem írtam privit, mert megtaláltam, hogy elvileg már válaszoltál is arra, amit szerettem volna kérdezni, de azt, hogy nem jött meg csak később vettem észre. Ha nem pofátlanság priviben részleteznéd picit konkrétabban mi a gond nálatok. (Csak hogy teljesen megnyugodjak) Látod, Nefkééknek is el kellett menni.
Vendég

Drága Gabicsibe
Ez a verzió sokkal jobban tetszik. Ezentúl csak erre gondolok. Mondjuk remélem ez igaz is, hiszen az elmúlt 10 év alatt volt időm felkészülni erre a feladatra. Igyekeztem is, de azért csak reménykedem abban, hogy majd jól fogom csinálni. Tegnap a párom érdeklődött, hogy milyen anyuka leszek. Mosolygós, vagy zsörtölődös. szerette volna, ha megígérem, hogy mindig mosolyogni fogok. Csak azt tudtam megígérni, hogy igyekszem, de nem tudhatom, hogy pl 3 hónap alvás nélkül mennyire leszek zombi:) Olyat meg nem ígérhetek, amit nem biztos, hogy be is tudok tartani.
Vendég

Sziasztok!
Jó újra itt a megszokott helyen :D ,de nagyon jó ötlet volt Gabi,köszi mégegyszer :wink: .

Sharon nagyon szorítok neked,szerintem ha negatív lenne olyan üres lenne a második ablak,hogy az csak na :wink: .

Lexi ne feledd,nekem sem volt hányingerem...és ráadásul lányok :D :wink: .Ne izgulj,biztos minden rendben lesz!

Timy mi volt az UH-n?

Krisztike télapó továbbra is távol tartva :lol: .

És végül,de nem utolsósorban:

Kita nagyon-nagyon szorítunk holnapra!!!!!!

Mindenkinek szép estét kívánok
Lippa
lippa

Lexi!
Nálunk a páromnak rossz az eredménye, kevés és az se a legjobb minőségű, de kapott e- és c-vitamint antioxidáns kúrában és az segített, bár biztonság kedvéért volt fagyasztott spermánk is, hogy ne legyen gond a megtermékenyítésnél.
Olvastam, hogy már neked volt terhességed és vetéléssel végződött. megkérdzehetem, hogy ez hanyadik beültetésnél volt és hogy utána hanyadikra sikerült. Mit mondtak, hogy mi volt az oka? mennyi idő után folytattátok?
Mi most sajnos ebben a "cipőben" járunk és csak azért érdeklődöm.
Nefke
nefke

Bocsi Lexi, ez priviben akart menni, de valamit el...
Nefke
nefke

Sziasztok Csajok!

Továbbra is ezer a meló, és folyamatosan szét vagyok esve és kész vagyok, és minden.

Na de

Szóval

Valaki kérdezte, hogy miért fáj a lábam? - nos 2 év után elmentem konditerembe Krisztivel, sőt én hülye még egy 1 órás spinninget is bevállaltam...szóval azt hiszem nem kell részleteznem ezek után a lábfájást.

Lexi:
Legyél vidám, és ne gondolj a rossz dolgokra légy szíves! :D
Valamikor talizunk és pozitív energiákat adok át, oké? :D

Aztán valaki kérdezte azt is, hogy miért csináltattunk genetikai vizsgálatot? - nos azért, mert:
nem szeretném ha az utolsó lombiknál derülne ki, hogy baj van, egyébként a kutya nem mondta, hogy csináltassuk meg, de így talán nyugodtabb leszek (vagy nem). 2 hét múlva kiderül.
A vizsgálat neve: Kariotipizálás, bemásolom és olvassa el akit érdekel:

Kariotipizálás

A DNS-molekulák sejtosztódáskor összetömörödnek, és kromoszómákat alkotnak. A kromoszómák száma egy adott faj minden egyedének minden sejtjében azonos (kivétel az ivarsejtek): az embernek 22 pár testi (1-22) és két ivari (XX v. XY) kromoszómája van.

Ritkán előfordul, hogy az osztódás során hibás sejtek képződnek, és ezeket a javító mechanizmusok sem tudják kijavítani. A kromoszóma-vizsgálattal az ilyen rendellenességeket lehet kimutatni. A vizsgálat lényege, hogy a levett vér sejtjeiből kivonva speciális festéssel láthatóvá és megkülönböztethetővé lehet tenni a kromoszómákat. A kromoszóma-rendellenességek nem minden esetben okoznak tüneteket. Vannak emberek, akik úgynevezett kiegyensúlyozott transzlokációt hordoznak, vagyis két kromoszómaszakasz kicserélődik. Amennyiben a transzlokációval nem képződnek fals gének, ez a hiba semmilyen tünetet nem okoz, azonban hibás ivarsejtek, és ennek következtében a megtermékenyítés során kóros kromoszómakészlettel rendelkező embriók jöhetnek létre. Vizsgálatok során kiderült, hogy egy olyan párnak, ahol az egyik szülő kiegyensúlyozott transzlokációt hordoz, az embriók akár 70-80 százaléka kóros kromoszómakészlettel rendelkezik, és ezt az arányt a mesterséges megtermékenyítés sem javítja. Amennyiben a gyerek egészséges, ő is hordozhatja a szülőre jellemző transzlokációt. Ez a rendellenesség egyaránt előfordulhat a férfiaknál és a nőknél.

A kromoszómavizsgálatot vérből végezzük, egyszerre mind a két szülőnél. Ezzel a vizsgálattal eddigi tapasztalataink szerint az IVF-re vállalkozó párok 3-6 %-ánál olyan elváltozásokat lehet kimutatni, melyek miatt mesterségesen sem, vagy csak kis eséllyel alakul ki normális terhesség.

A vizsgálat egyszerű, és nem jár nagy beavatkozással, ezért ajánljuk minden IVF-re jelentkező párnak, illetve olyanoknak, akiknél spontán vetélések történtek.

Van e megoldás azok számára, akik ilyen rendellenességet hordoznak?

Azoknál a pároknál, ahol a meddőség mögött kromoszóma-rendellenesség áll, a preimplantációs genetikai vizsgálat nyújthat megoldást. A vizsgálat lényege, hogy a visszaültetésre alkalmas, 6-8 sejtes embriókból kivesznek egy vagy két sejtet, és ezeken genetikai vizsgálatot végeznek. Az eredmény alapján jó eséllyel ki lehet választani azokat az embriókat, amelyek egészségesek, és csak ezeket ültetik vissza. Nemzetközi irodalmak alapján kijelenthető, hogy az ilyen korai stádiumú embrióból annak károsodása nélkül el lehet távolítani egy-két sejtet.

Egyébként www.gendiagnosztika.hu - ez az Istenhegyi úti magánklinika honlapja.

Szép estét mindenkinek!
Estrella
Vendég

Lippa!
Aranyos vagy, köszönöm!!!!És a rókákat elküldted a télapó helyett???? :shock:

Na, dobok egy táblát!
Holnap akkor Timy megy uh-ra, Nyunyi, és Csibe is megy a BMC-be.....

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Ja, egyébként még csak 21.40 van. :shock:
Vendég

Nefke
Nem gond, hogy nem priviben írtad, mert ezt a történetet már megírtam itt.
A vetélés egy spontán terhesség vége lett, ami az első tudatos gyermekgyártási akciónk után egyből sikerült. Addig csak úgy voltunk vele, hogy ha jön a baba, akkor jó, ha nem akkor majd jön. Akkor már figyeltünk a részletekre. 8. hétig bírtam. Okot nem lehet tudni, mert itt a városban olyan volt az ellátás, hogy a doki közölte velem, hogy két hét múlva menjek vissza. Ekkor már elég szépen véreztem. Az uh-n mikor megnézett, akkor megkérdezte, hogy ez biztos terhesség? én meg visszakérdeztem, hogy maga biztos nőgyógyász? Az uh kép alapján a többi, igazi orvos azt mondta, h teljesen egyértelmű terhesség. Másfél -két hétig szenvedtem, a doki nem csinált semmit. Ki se kapartak? Utána többet nem lettem terhes. Most is egy egész orvosi team kellett hozzá. Amíg meg nem csinálták a vizsgálatokat, nagyon féltem, hogy valami maradandó károsodást szenvedtem, de szerencsém volt. Sajnos nem az orvosokon múlott. Mármint, hogy megúsztam

Estrella
A tali oké. Lassan vége a sulinak. El se hiszem. Olvasni és pihenni fogok.
Vendég

Krisztike naná egy egész falkával :D ,de csak azzal köss barátságot aki megígéri,hogy csak reggelente zargat :wink: !
lippa

Sziasztok!
Szorítás a holnapiaknak!

Kriszti az iwiwes névsort eltudnád küldeni? Küldted, de fogalmam sincs mit tettem vele! :oops: :oops:

Lexi ment az üzi! Felvettelek iwiwen!

Mi már belenyugodtunk, hogy az amniot kell megcsinálni, Konc bizti tudja miért! Tehát kibírjuk remélem! Erről csak ennyit akartam írni!

Benszi te merre jársz???? :wink:

Pá nektek!

Kép
tini75

Sziasztok!
Timcsi!
Nem tűntem el,csak tegnap csavarogtam.Vásárolni voltam gatyát,mert a régiekbe abszolúte nem férek bele!Ja és a férjemet tegnap operálták a fogával,így vele voltam elfoglalva egész délutántól!Minden ok.
Izgulok a hétfői UH-m miatt!
Lexi!
A baba érzi a Te bizonytalanságodat!Ne tedd ezt!Tudom,hogy megvan rá minden okod a félelemre,de nem élheted meg a terhességedet végig rettegésben!Hol marad az öröm?A rossz gondolatokat meg bevonzuk általában!Élvezd ki amit kaptál!Mikor fogsz megnyugodni?Ha megszületett?Ezt nem teheted,mert felőrlöd magad!Bízz a babádban és önmagadban!Ez a legfontosabb!Én egészen az utolsó beültiig ezt csináltam,amit te!És nem jött be!lÉlvezd és hidd el,hogy terhes vagy és minden rrendben lesz a babával!
Ne haragudj,hogy kéretlenül beleszóltam az életedbe!
Kriszti!
Reméljük nem kell járnod a BMC-be ezentúl,de ha igen,akkor drukkolok,hogy minél hamarabb elkezdhessétek!
Madrin!
Sajnálom,hogy nem sikerült taliznunk!Átfújták a petevezetékeidet is közben?Miért nem próbálkozhattok spontán?Nem értem!
Nyunyi!
Nagyon szorítok a HSG miatt!Meglátod minden rendben lesz!
Én jól vagyok,már letagadhatatlan a bébik jelenléte!
Lippa!
Regisztráltam ám az NLC-re de mire átmentem oda ,addig megjavult az oldal is!
Vendég

Napokig nem tudtam belépni, már azt hittem, letiltották a munkahelyemen ezt az oldalt.. Végre itthon sikerült!

Kriszti!

Hétfőn megyek a következő UH-ra, remélem, minden OK lesz. A tünetek (hasszurkálás, mellfájás, rossz közérzet) hol előjönnek, hol nem. Kb. 2 hét múlva lesz a beültetés - Konc számításai szerint. Már nagyon várom! Igyekszem nagyon-nagyon összpontosítani, és ezúttal pozitívan gondolkodni, hátha így sikerül.
ballagyo

Lexi
Ne idegeskedj, örülj inkább!
A vizsgálatot az ismerőseim közül soknak ajánlották, sőt 35 év felettieknek főleg, és nem csináltatták meg (van köztük BMC-és is) és semmi probléma nem lett a babákkal!
És volt olyan, akinek a vizsgálat problémákat okozott, ne izgulj!

Örülj a terhességnek és ahogy Benszi is írta, pozitív legyél, mert a babának nem teszel ezzel jó!!!
Bocsi, hogy én is belepofáztam!

manda

Lexi! Amit Benszi írt abban tényleg van valami! Én eddig olyan sehogyse álltam hozzá (bár ez teljesen nem igaz), csak nem tudtam elhinni, hogy sikerül, most meg teljesen elhittem és hangoztattam, hogy igen ez most sikerülni fog és sikerült is, csak mikor volt az a barnázás beparáztam (tudom ki nem ezt tette volna), de most úgy gondolom, hogy nekivágunk és sikerülni fog a következő és akkor minden rendben lesz. Eddig minden beültetésnél kaptam munkát, küldtek haza a kollégák, és most mondtam, hogy nem fognak tudni elérni telefonon és e-mailben sem, mert a babára fogok koncentrálni, kértem a páromat is, hogy az első napokban legyen itthon és ezen a következőnél sem fogok változtatni.

Amúgy ma voltam a nődokinál és azt mondta, hogy minden rendben, nagyon rendes volt és még a mobil számát is megszereztem, szóval ha úgy alakul, hogy eljutunk addig, hogy szülni fokok (mondjuk jövő ilyenkor :lol: 9, ) akkor mindenképpen őt fogom megkeresni.
A BMC-ben is voltam és szemét módon nem vártam ki a sort, hanem odamentem Mártikához és mondtam, hogy hoztam egy zárójelentést, kérdezte, hogy akarok-e dokival beszélni és mivel nem tudtam egyértelműen a választ, az tanácsolta, hogy üljek le és beszéljünk, szóval bocs azoktól akiket ezért feltartottam, de végül nem is Konc tanár úrral beszéltem, hanem Katalinnal és minden vizsgálatot meg kell ismételnünk, mert már nagyon régen volt.
Szóval most az a kérdésem, hogy a mensi hanyadik napján kell menni először vérvételre? :P Régen volt elfelejtettem! :roll: Nekem a 2. rémlik, de nem akarok lekésni róla! Szóval júniusban kell mennem és ha minden jól megy, augusztusban kezdhetünk is.
És majd akkor fogjuk megbeszélni, hogy mi legyen azzal az egy fagyasztottal, de mi nem akarjuk azt, tudom hülyeség, de nem hiszem, hogy ha eddig két alkalommal volt (ugyanakkor volt a petesejt leszívás, tehát egyidősek) fagyis beültetés és az egyiknél nem indult meg a terhesség, a másiknál pedig megindult, de elvetéltem, akkor abból egészséges gyerek születne. Biztatnak, hogy ez csak véletlen, meg ilyenek, de én nem hiszem, Szóval ha másnak ezzel jót teszünk és szeretnénk, akkor valószinüleg fel fogjuk ajánlani másnak. De ez még a jövő zenéje, ahogy mondani szokás!
Nefke :P
nefke

Sziasztok Lányok!

Aki a BMC-be jár, biztos szüksége lesz majd rá, így eladó :

3 db Merional injekció.
Ár- megbeszélés szerint!

canda@citromail.hu

Kép;

Kép
angyalka1

Szép napot nektek!!!!

Én nemrég keltem! :oops: Pihenőnap!!! :lol:

Ballagyó! Már be is írtam az uh-t, és este teszek egy új táblát!!! :wink:

Nefke!
Nekem mensi 3. napját+ - 1 nap mondott tegnap Mártika!!!!!Ha megjön, akkor megyek!!! :wink:
Szerencsére nem kell 21, és 24 napi vérvétel nekem, mert pont ma jár le az 1 év, de 35 év alatti vagyok.....Így csak a 3., napi kell, egy nőgyogyi, és 1 spermavizsgálat... :lol:
Vendég

Szia Nefke,

A mensi 3-ik napján kell menni az első vérvételre, ha az szombatra esik akkor pénteken, ha vasárnapra akkor pedig hétfőn.

Szorítok már így előre is! :)

Kép
rebe
Dunaharaszti

Köszi lányok! Még most meg kell várni a májusit, és a júniusi harmadik napján akkor jelentkezek náluk!
Nefke
nefke

Kriszti!
Az iwiw-es névsor engem is érdekelne.
Küldök privit.
Nefke
nefke

Lexi!
Csak nyugalom!!!!MOndom én, aki sztem ugyanezt fogja csinálni!!!!!! :lol:

Benszi!
Ha minden jó, akár jövő hónap közepén kezdünk!!!!Alíg várom!!!!!!!!!! :wink:

Tini!
Te kis .... :wink: Ilyenek a kismamák????Természetesen átküldöm!!!!! :lol:
Vendég

kriszti78!
Tőled kaptam ugye az Utro-t postán? Nagyon köszi itt is.

Lányok!
Ugye nem lesz gond, ha én is írok ide, lassan 4 éve, hogy BMC-s -ek vagyunk, Dr.Wiegandt az orvosunk.
Most vesz. terhesként itthon vagyok, legalább a 12. hétig, de már nem találom a helyem.

Esetleg van itt v.ki,aki már terhes, és a János K.-ba jár Nőgyógyászhoz?

Kép;

Kép
angyalka1

Szia Angyalka!!!!

Üdv köztünk!!!Nem , nem tőlem kaptad az utrót!!!!Nekem mostanában nem volt!!Én a decapeptyledre "pályáztam", de írtad, hogy valaki hamarabb kérte, de ha nem kell neki, akkor szólsz...Remélem átküldtem az email címem, ha nem, a profilnál megtalálod!!!! :lol:
Szóval otthon vagy!!!!Én is tuti itthon fogom tölteni a 9 hónapomat!!Biztos meg fogok őrülni, hisz most örök mozgás az életem...Nem tudom, mit lehet csinálni ennyi ideíg!!!! :lol: Te mivel töltöd a napjaid???
Vendég

Az előbb véletlenül ababásba írtam!!! :oops:
Szóval, Brumi és Nellike!
Merre vagytok????? :roll: :roll:

Nyunyi!
Már biztos túlvagy a HSG-n, és nem fájt remélhetőleg, és minden rendben...

Csibe!
Te pedig a vérvételen!!!És minden mehet tovább, ugye???
Vendég

Kriszti
Mióta írtad és a többiek is, Nefke is pl., hogy menned kell 3.napi vérvételre, egy frászban vagyok, hogy én nem voltam.
Megnéztem a régi leleteimet, még a BMC előttieket és minden értékem rendben volt.
Remélem dokink nem felejtette el?! :roll:
Most én nem vagyok nyugodt.

manda

Ja, még valami!
Angyalka!
A mi topikunk alatt van egy másik topik, a babás topik...
Ott lehet többet tudnak segíteni!!!Itt még csak küzdünk érte, ők már babások, vagy kismamik.... :lol: De szivesen látunk mi is bármikor!!!!
Vendég

Szia!

Ja, igen már emlékszem, de el is vitték a Deca-t, így nem írtam.

Hát nem sok mindent csinálhatok,merta 12. hétig nem csak pihiznem szabad.
Így a rokonság jön takarítani, kertet rendezni.

Nagyon unalmas már. De remélem a 12. héten a dokim szabad utat ad, és mehetek dolgozni.
Nem is a munka a megterhelő ( 6 órás vagyok), hanem a buszozás.
Na a busz az ráz rendesen.

Mit csinálok itthon? olvasgatok, DVD-zek, TV-zek, kutyát azért elviszem sétálni néha.
Ja és hzok ezerrel, mivel tornázni se lehet.Na mindegy, ezen is túl kell lenni, azért ez mégis csak jobb, mint-ha kórházba kellene végigfeküdnömc a 9 hónapot.

Kép;

Kép
angyalka1

Manda!
Nekem azért kell, mert lejárt az 1 év...(sztem)Neked is lejárt???? :roll: Biztos mondta volna a doki, hogy menni kell...Bár nekem Mártika mondta tegnap, de előtte Irénke is ezt mondta.....Sztem hívd fel őket..Én tegnap fél 3-kor hívtam őket, és 1 -et csörgött, már fel is vették....Ne idegeskedj!!!! Nekem annó magasabb volt a prolactinom...Lehet azért kell menni!!!! :roll:
Vendég

Angyalka!
Háát, sztem is mellőzz minden olyan dolgot, ami árthat!!!!! Biztos nagyon nehéz, de érte mindent!!!!!! :wink: :lol: INkább hízz, majd le lehet azt adni!!!!!
Nekünk is van vagy 600 dvd-nk, biztos mindet meg fogom nézni!!!!! :lol: :lol: MI panelban lakunk, kertrendezés kilőve!!! :lol: :lol:
Vendég

Kriszti
Hát képzeld sikerült, felhívnom a BMC-ét és a Mártika segített.
Én is megkövetem, nagyon aranyos volt!!!! :oops: :oops: :oops:
Nem kell mennem vérvételre!

manda

Manda!
Én is nagyon meglepődtem ,ugyanis nem ismertem fel....És a végén, mikor mondtam, hogy köszönöm kedvességét, akkor árulta el...Szégyeltem magam, és ezért is írtam, hogy mindent visszavonok... :oops: :oops: :oops: Nem olyan rossz ő, csak lehet pont nem jó napján találkoztunk vele. Elnézést kértem tőle telefonon is , és személyesen is megteszem, ha találkozunk!!!! :wink:
Örülök, hogy nem kell menj!!!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?