Először is köszi a bíztatásokat,tényleg csak oyan tud megérteni(ti)akik átmentek már hasonlón.
Stahl28!
Látom te is Gödöllői vagy ezért is ismered ezt a rohadt lepkehimlőt jobban mint a többiek.Érdekes, hogy már milyen rég óta kering a városban elérve az összes ovit
Az a helyzet, hogy tudom, hogy vérvizsgálatból tutira lehetne mondani, hogy tényleg az volt-e, de azért nem akarom húzni ezzel az időt,mert ha nem az volt akkor meg csak rózsahímlő lehetett a tünetekből ítélve.Szóval teljesen mindegy, mindkettő veszélyes lehet a babára
Hidd el nálam jobban nem akarja senki ezt a babát, nem tudok mást tenni, csak azt, hogy előre nézek és tudom, hogy csak a minél korábbi következő terhesség fog megnyugtatni.
Egyébként holnap megyek a Máv-ba egy olyan dokihoz akinek már volt ilyen vírussal fetőzött kismamája és jobban képben van mint a többi.
Amúgy a mi ovinkban még nem jelentkezett, én valszeg a műv.házban tartott meseszínház alkalmával kaptam el úgy kb.3 hete(azt olvastam a neten kb.annyi a lappangása, ugye,!)
És el lehet kapni többször is, vagy olyan mint a többi, hogy csak egyszer???
Köszi a segítséget!!!