A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Karmen!
A Plázánal van a cirkusz, a Magyar Nemzeti cirkusz. A jegyek 2500 ft, 2000, és 1800. Mi nyertük a Délmagyarral. :lol: Bővebben az oldal tetején, Enikőnek cimezve! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita! köszi, bocs már látom. Nekünk nem jár a Dm, jo hogy tudtatok nyerni. Közben még nyomoztam, sajna az idöponttal van gond, mert Orsi 3kor ébred, este meg 8kor ágyban a helye, igy arra meg nem érne vissza, valszeg most elmarad. Pedig nagyon várta már.

Dancsi! Örülök hogy sikerült az albérlet! Legközelebb Ti is eljöhetnétek ide, nem csak az urad:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő,
képzeld, Boldi most aludt el, teljesesen felpörgött, hogy jöttetek, kíváncsi vagyok mennyit alszik

tali jövő 7en valamikor? szeretnék még tartani egyet, míg itt lakunk

de 7közben csak a délelőtt lenne nekem jó, mondjuk 9-12ig

csütörtök kivételével bármior jó

péntek?
írjátok meg plz, hogy kinek jó
Vendég

karmen,
okés, majd mondom, hogy szóljon ha arra jár :D

nagyon gáz a nagy por? mondta, hogy durva lehet :( hogy bírod?

nekünk a szomszéd még nem füvesített, és ha nem költöznénk innen 1 hónap múlva, tuti beszóltam volna már neki, iszonyat milyen por van bent, ha fúj a szél
Vendég

Karmen,
nem teszel fel képet a házról? kíváncsi lennék rá

a mienk ilyen lesz

Kép

Kép

Kép

annyi a különbség, hogy teli van fával a kert, ami most hiányzik itthonról, mert nyáron használhatatlan

a színe is ilyen lesz, a kerítés még módosulni fog valszeg :)
Vendég

Dancsi: Viola meg kinyiffant, mint akit fejbevertek. Első útja az ágyához vezetett, kérte hogy tegyem bele :lol: :lol: Azóta is szunyál :D Bocsika, amiért felpörgettük Boldit :oops: Rossz volt az időzítés?? Azért el tudsz menni Jozsóért?????

Zitaa: Köszi az infókat a cirkuszról :wink: Jó lenne ha eljutna Bogi, vagy én vagy apája tuti elvisszük, nagy élmény egy ekkora gyereknek....

Bibi: Volt miből fogyni, 86al lettem terhes most 79 vokk, azért elfogyni nem fogok :lol: :oops:

Az előbb egy írtó nagy csattanást hallottam, vagy a Rókusi krt vagy Kossuth lajcsi felől, azóta -vagy 15 perce- száguldoznak a mentők.... Folyamatos a sziréna...mi lehet vajon?? :cry:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Dancsi!
Mi nagyon szivesen elmennénk Kittivel a talira. Nekünk inkább a hét eleje a jó. Csütörtökig. Utána készülök Kitti szülinapjára :D

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Dancsi, nagyon klassz lesz az új kégli :D Talira nem hiszem, hogy el tudunk menni, délelőtt Tucka még alszik és délbe meg megyek a csajért :? Nah majd az új pecóba hátha el jutunk, ha tartasz talit ott is :D

Pipi is lebetegedett mára, voltunk doki néninél és sajna az irigy szín némi nyugtató színűvel kevert orrfolyásán kívül piros a torka. Mivel eléggé elhúzódó a betegsége, (én lájtosan két hónapig voltam gatya) antibigyó (most életében másodszorra). Különben nem látszik rajta semmi különös, szerintem még turbóbb és jobb az étvágya, mint eddig :D Írt fel nekünk immunerősítőt is, nagyon durva az ára, 6 hóig kell szedni és egy heti adag 1600 píz! Totál anyagi csőd, de ha bejön, akkor már megérte.

Melinda, jobbulást Lottinak!

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Enikő,
semmi baj, még alszik, apa hozza el,legalább időben hazaér, úgy volt, megy a Balcsira ma, de változott a program, így holnap estig velünk lesz
a telefonját meg eldugom :)

ANita,

jobbulást Pipinek! antibitikum mellé adjál napi egy-két normaflore-t
1600 Ft/hét nem is olyan sok, én a Flavont adtam (volna) ha Boldi megette volna, abból az egy havi adag közel 10 rugó
Angi ajánlotta az ALOEs cuccokat, volt is itt egy "ügynök", de a doki nem ajánlja adni, az allergia miatt, azt mondta, ne kísértsem a sorsot, így marad a béres csepp + c vitamin

Jozsó meg olyan kis Maugli gyerek, neki elég a c vitamin + Béres rágótablette

Kinga,
szerda?
kedden jön a doki, oltást kapnak (jozsó 3 évest, Boldi kullancsos másodikját)
csötörtök nem jó, mert Jozsót viszem szemészetre reggel és nem tudom mikor végzünk
Vendég

sziasztok! :)

Kisbetegeknek (és nagyoknak is) turbó jobbulást!!

Boti so-so kikevergőzött belőle, bár még folyik az orra kicsit, de nem vészes.
Ma volt nálunk Bea (gyógytornász), és rá tudta venni Botit, hogy önállóan járjon (hipp-hipp hurrá! :lol: :lol: ), de azt az ordítást, amit közben levágott az én gyerekem, az nem volt egyszerű! :shock:
Pedig olyan ügyes, végig sétálta tök egyedül a kb 10 m-es közlekedőt, oda vissza, többször is!
De egyszerűen UTÁL járni! :lol: Na mindegy, csak megváltozik erről egyszer a véleménye, mi bizakodunk! :D

Dancsi :)
Nekünk valszeg jó lenne a szerda délelőtt - persze ha Boti kikevergőzik teljesen a takonyból.
Örülök, hogy sikerült jó albit találni! :D
Nagyon szép pecótok lesz!! :D

Bibi :)
A jó anyját az ilyen patikusnak! :twisted:
Megértem, hogy kiborultál!!

Ha ilyen helyzet adódik BÁRKIVEL, én is szivesen segítek BÁRMIKOR!!

Most megyek vasalni :cry: :cry: Ebben a 30 fokban másra sem vágyom :roll:

Pussssz....

Kép
Kép
zituska28

Villám gyógyulást minden kis beteg babának!

Bibi teljesen igazad van a patikussal,én tuti elbőgtem volna magam,hogy lehetnek ilyen szívtelen emberek!

Dancsi!Nagyon klassz lesz az új házatok!

Enikő!Mitől fogysz most?Remélem eljut Bogi a cirkuszba,biztos nagyon élvezné!
20140113113746

Exi!
nem tudom vonalzó mit mutat, amúgy is 1nappal előrébb jár, azt meg soha nem néztem eddig mennyi van még hátra :D

Enikő!
eper :lol: én már meguntam, ettem pár napig napi 1kilót, de ezzel telelettem, nem úgy a meggy, ma is eszek :lol:

Tali:
szívesen elmennénk mi is, de én úgysem tudom összehozni a napokat.

Dancsi!
nagyon jó a ház.
igaz nekem jobban tetszenek a "szokványos" házikók, a miénk is hasonló stílusú volt (amit végülis nem építettünk fel, mert eladtuk a telket) de a tervezőit ismered te is bizti, szuper jó volt az biztos.

Enikő!
te tudsz valamit nem semmi a fogyás.
Vendég

Dancsi!
és milyen elosztása lesz a háznak?

mi is építünk, egyszer :lol: , de sztem olyan telek a világon nincs ami nekünk kell :lol:
Vendég

Lottika este 1/2 10 től már nem hányt, igaz addig 9x sikerült. :( Épp hívtam az ügyeletet, akik mondták,hogy irány a kórház, miközben elaludt. Az éjjel eseménytelen volt, hála.
Reggel 2x fosizott, de azóta nem, és nem volt hányás sem.kopp-kopp-kopp :)
Voltunk dokinéninknél, valszeg vírus.Ja, és borzalmasan köhög!!

Du. 3kor közölte, hogy éhes, csináltam neki csirkemellből sok zöldséggel levest, jó étvággyal megevett fél tányérral.
Utána meg aludt több mint 3 órát -úgy, hogy én azt hittem, játszanak Lindivel,és látom elaludt, nyitott szájjal, keze lába szétdobva, játékkal a kezében. :)

Dancsi! Klassz lesz a házatok! A 2. képen mi az a nagy barna?Napelem?-bocs, ha h-lye vok- :lol: Mekkora lesz a ház?? Jó nagynak tűnik. :)

Ha lesz tető a házunkon, dobok én is majd képet, most még nem annyira látványos. :)

Nyúlanyó! Mi a neve az immunerősítőnek? Jobbulást Pipinek!!

Zituska! Hajrá járás!! :)

Zozo! Miért, milyen telekre vágytok?

Meddig van itt a cirkusz? Lottika nagyon menne. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Dancsi! Szuper lesz a házatok, nekem nagyon tetszik! Majd csinálok már képeket, csak irtam nemrég most fogják a keritésre a müköveket feltenni utána szeretnék. A por akkor gond ha nagy szél van, amugy nem szokott lenni. Autos forgalom még kevés. Orsi ha kint játszik csupa mocsok, igy ö gumicsizmában szeret kimenni, akkor nem zavarja, nem megy a cipöjébe (annyi:))
Tényleg nem ette meg a Flavont? Azt pedig szeretni szokták.

Nyulanyo! Mit kell szednetek? Nekünk is ajánlott tavaly ilyen drágát szerintem ez lehet csak most a neve nem ugrik be, R-betüs valami.

Melinda! Lottinak jobbulást! Képet én is várom!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Dancsi!!
SZUPER lesz a házatok!!! Nekünk jó a szerda :D

Melinda!
Örülök hogy Lottika jobban van!!!!!!!!!! Fincsi lehetett az a leves :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Melinda,
az tetőtéri ablak :)

elosztás:
fszt: szélfogó (most nincs és hiányzik) + nappali + konyha (külön, amerikai konyhásat soha többé, nekem nem jött be) + tusoló + spájz

emelet: 4 háló + fürdő + gardrób

padlástér is be lesz építve, talán ott lesz a háztartási helyiség, meg vendégszoba, mosókonyha, még nem dőlt el, kb. 40 m2es ez, ketté is lehet választani (mosókonyha + vendégszoba)

ha marad pénzünk, akkor lesz egy melléképület, fűthető stb.....

ott lesz nyári konyha, meg esetleg apának majd valami irodaféle, kerti tároló, mert egyállásos garázs lesz és oda sokminden nem fér be,ha bent áll az autó

kb. 140 m2es lesz, picik a szobák

nekem egy dolog hiányzik, a földszintről egy szoba (most van), de az annyival megdobta volna a m2-t, hogy vagy 3-4 millával többe került volna, így ez elmaradt, majd a harmadik háznál :D
Vendég

nagyon jó lesz a ház, az amikonyhát én is úúútálom, szerintem borzalmas, soha többé nekem...

Melinda!
ne lássanak be a szomszédok :lol: ilyen nincs, nem is lesz, de nem adjuk fel.
Vendég

Melinda!
és területi megkötéseink is vannak, pl. Újszegedre semmi pénzért nem mennénk.
Vendég

Zozo: Akkor hova mennétek??? :)
Mi a bajotok az amcsi konyhával????
Sztem amerikában nem sok jó dolog van -én semmi pénzért nem mennék ki oda élni pl.- , de az amcsi konyha nekem nagyon bejön :D Bár még sose laktam amerikaikonyhás lakásban :lol: Lehet hogy azért érzem úgy hogy jó, mert nem tudom???? :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Dancsi,ha lehet mi is mennénk a talira,ha nem gond! 8)
A szerda nekünk is jó volna! :wink:

Zituska,örülök hogy jár Boti,meglátod 1-2 hét és iagzo szaladgáló fiacslád lesz!!!

Lányok koplingba ki is volt???

Kép
bibi226

Melinda!
Ha jól emlékszem május 20-ig van itt a cirkusz. :wink:

Dancsi!
Nagyon szép lesz a házatok! :lol:

Zituska!
Boti! :lol: Nem lehet, hogy fáj neki valami járáskor, azért ordit? :shock:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zozo! Érdekes, de egész Szegeden nekem is csak Ujszeged a kizárt:) Nekünk (most még) belát az egyik szomszéd, de engem nem zavar. Megszoktam anyuéknál a házban, kertben

Dancsi! Megértelek, velem is vitatkozott apa (én nyertem:)) akkor hogy miért kell lentre háloszoba, megvallom utálom a lépcsöt, az emeletes házakat, ha lenne pénz egyszintes lett volna, igy kell nekem késöbb lent szoba mondtam hogy fel se kelljen mennem az emeletre ha nagyobbak lesznek a gyerekek :lol:

Én féltem az amerikai konyhátol, a tervben nem is az volt, de végül mégsem falaztattuk fel az étkezö és a konyha között a falat, késöbb is oda lehet tenni ha nem jön be, de nekünk bevált. Igaz ha a sütöben sütök, ami irtó ritka akkor megy felfele a szag nagyon, de olyankor még sosem kapcsoltam be a páraelszivot, fözéskor viszont mindent kivisz tényleg.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Mégegyszer szeretném megköszönni a drukkokat mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok! :) Tegnap voltunk újra kontrollon (szegény Kristóf ahogy meglátja a műszereket, sírni kezd :(), minden rendben van, egyedül a vasat kell még szednie, aztán 2-3 hét múlva lesz mégegy vérvétel, ahol újra megnézik a véralvadást.

Anett :) A Málna név nekem is tetszik :lol:

Enikő :) Örülök, hogy végül sikerült megfelelő kiságyat találnotok és 20e-ért sztem nem volt sok, ha átalakítható és ágyneműtartó is van hozzá. :D Reméljük ki fogjátok tudni használni. Viszont akkor a picinek kell majd másik külön kiságyat vennetek?

Bibi :) Jobbulást kívánok Barninak, remélem azóta jobban érzi magát!!! A patikus sztori nagyon felháborított, inkább nem is írok rá semmit!!!! :evil: :evil: :evil:

Zsuzsu :) Gratula a kis piranha újabb fogacskájához! :lol: :wink:
Igen, Kristóf étvágya szerencsére visszaállt és újra nagyon sokszor mosolyog :D

Melinda :) Lottikának jobbulást kívánok!!!

Nyúlanyó :) Pipinek úgyszintén!

Dancsi :) Nagyon szép lesz az új házatok!! :D Ha nem gond, mi is mennénk szerdán :)

Zituska :) Gratula Botinak a járáshoz! :D De tényleg, ahogy Zita is írta, nem lehet, hogy fáj neki vmi közben, ezért nem akar járni? :roll:

Na lépek, jó hétvégét mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

pont ma gondolkoztam, h. sehol nem jó, alsóváros tetszik, de elcseszték a sok társasházzal, érdekes itt ahol vagyunk NINCS társasház, szóvel ez még jó, végülis itt is szeretek.
Újszeged kilőve a híd miatt és egyszerűen nem jön be, de annyira sajnálom pl.h a MArostői városrészt is elcseszték, megmagyarázhatná nekem valaki h. kertvárosba minek társasház, hogy néznek azok ott ki???? undorító, én jól megtudnám szervezni, lenne olyan rész ahol csak társasház, meg külön olyan ahol csak magánházak vannak, nem tudom miért nem lehet ezt így összehozni?
igaz ezt még fokozni is tudnám emeletes-tetőteres és földszintes házakra :lol: na és akkor a földszintes részen vennénk telket akkor nem látnának be :lol:
nincsenek is igényeim :lol:

amikonyha: a szag miatt nem bírom, de aludtam rá egyet, ilyen lesz a köv.ben is ha lesz másik házunk, mert nem szeretnék elszeparálva lenni, általában este sütök-főzök, ill. délután, általában apa is ilyenkor van itthon (este) nagyon útálnám ha bekellene zárkóznom a konyhába. amúgy szuper, Vivi itt bóklászik egész nap, a szobájában csak alszik, a játékai is itt vannak a nappaliban, meg mindenhol.
Vendég

Sziasztok!

Na, lassan mar gepkozelbe is jutok.
Nagyon koszi a sok gratulaciot es jokivansagot!!!!

Kep a mi gyonyorusegunkrol 5 naposan: Kép

es 2 hetesen:
Kép

Egyelore szinte le sem birom venni rola a szemem, ugy vartuk mar, annyira megkuzdottem erte, es olyan imadnivalo!

Jelenleg 3 orankent keri a kajat, ami azert kicsit faraszto tud lenni a jarulekos dolgokkal. Szerencsere tejcsi van, remelem igy is marad sokaig!

Szules: Csak rovid leszek, mert meg feldolgozas alatt van. Hajnali 5kor magzatvizelfolyas, klinika, CTG, oxitocin infuzio, tagulas, fajasok, vajudas (neha egy kis kejgazzal, de semmi tobb), s bar a mehszaj mar tok eltunt, a kicsi nem szallt le. 1,5 ora 1 percesek utan aztan irany inkabb a muto. Csaszar altatva, mert a gerincem nem teljesen OK, EDA szoba sem johetett. 15 18kor Luca megszuletett. Allitolag. En aludtam. Es masnap reggel 1/2 6kor kaptam csak meg eloszor. Pedig aznap este 6tol mar total beszamithato voltam. Gondolhatjatok, mennyit aludtam. Semmit, csak vartam es aggodtam. Ja, vicc, fenykepezogepen a ferjem azert megmutatta...
:?
7 ora vajudast siman elfelejt az ember, ha a vegen rateszik a kicsit. Igy nehezebb. Szoval nekem volt reszem mindket szulestipusbol.

Lenyeg: most mar jol vagyunk, a sebem gyogyulgat, mar szinte semmiben sem akadalyoz.

Klinika: alapvetoen elegedett voltam, jo volt a masik 2 szobatars jelenlete, a csecsemosnoverek 1-et (1 allatot!!!) leszamitva rendesek voltak es segitokeszek nagyon. De annak azert orulok, hogy mar a 4. napon hazazavarjak a csaszarosokat is, meg egy ejszaka ott, es letorik a derekam a fullpuha agyon.

Majd jovok gyakrabban, ha a kisasszony ritkitja az etkezeseket, en meg atallok erre a farkasuzemmodra. Azok alszanak sokszor keveset, van aki meg eskuszik is ra, hogy pihentetobb. Na, majd latjuk!

Pussz mindenkinek!!!
-macsek-

macsek,
szívből gratulálok ehhez a gyönyörű kislányhoz! :)
Vendég

szerdai talira eddig jelentkeztek (bocs, ha kihagytam valakit)

timika,
bibi,
kinga,
zozo?

ha esik, akkor tegyük el máskorra, de ez keddig úgyis kiderül
Vendég

Ági73,
nemtom olvasol-e, szeretném visszakérni a Szopanítot, mert kölcsönkérték, gondolom már nem használjátok :)

nem tudom sajna a telefonszámodat
Vendég

Macsek!

Gratulálok a csodaszép kislányodhoz!
20140113113746

Dancsi, szerdán mikor lenne a tali? Mert nem nagyon fogtam fel...na jó, szőke is lettem ráadásnak. :wink:
Lehet, mi is mennénk...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!

Macsek ez a baba gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű :D Gratula mégeccer hozzá!!!! Remélem hamar túlteszed magad a csaszin... a lényeg hogy kint van és hogy egészséges :wink: (és még szépséges is :lol: :lol: )

Hazamentünk hétvégére mamáékhoz, úgy volt csak vasárnap jövünk vissza, de belázasodtam :shock: és nagyon fáj a bal arcom. Asszem arcüreggyuszi lesz belőle, legalábbis a 3 hónappal ezelőtti, ugyanígy kezdődött, ugyanilyen fájdalommal, lázzal....stb :cry: :shock: :evil: Úgyhogy most tökre kivagyok, hogy mi a jófene van velem, hogy ennyit vagyok beteg? Basszus életemben ennyit jártam dokihoz mint most az elmúlt 5 hónapban! :cry: :shock:
Na megyek infralámpázom, remélem nem kell ügyeletre menni éjjel....

Jóéjt
Enikő

ceniko
Szeged

exi,
nekem 7köznap délelőtt jó csak

9-12ig gondoltam
Vendég

Enikő,
jobbulást!
Vendég

Sziasztok!

Macsek: Szívből gratula még egyszer. Elhiszem hogy nem tudod levenni a szemed Luca babáról, én is 5 percig néztem :) Gyönyörűséges :) Sajnálom, hogy így alakult a szülésed. Nekem is hasonló volt. Nekem éjfél körül folyt el a magzatvíz, 13:57-kor vették ki Grétit, altattak szintén. Ő sem szállt le + és én meg nem is tágultam a fájások ellenére :( Viszont én 17-kor már láttam Grétit. Előtte is amit apa fényképezett. :)
Szóval azt hiszem tudom mit érzel...de gondolj arra hogy ott piheg az ágyikódban és egészséges és gyönyörű és ez a élnyeg :)

Enikő: Azt a kutya mindenit....őrület ez a betegségsorozat már nálatok. Gyógyulj meg gyorsan!

Dancsi: Nagyon jól néz ki az új házatok :) Szerdai tali nekünk csak esetleg délután jó, de nem biztos az se.

Minden betegnek jobbulást!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Dancsi: Akkor nekünk tali kilőve :(

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Van egy féláras cirkuszjegyem. Szívesen odaadom ha kell valakinek.
Nina
nina74

Enikő: remélem jobban vagy már!!!
A Sedatif Pc-re gondoltál, homeos szerként?Mert én most ezt kezdtem el...remélem jó lesz!!!Tapasztalat??
csajok!!Napok óta fáj a fejem...
Macsek:gratula mégegyszer,gyönyörű a Luca baba!!

Kép
gyanixi

Niki: Igen arra, én azt szedtem nekem bejött :wink:

Éjjel alig aludtam, nagyon fájt, lüktetett az arcom:( Nem tudom eldönteni, hogy a fogam van begyulladva (valahol belül) vagy arcüreggyuszi :shock: :cry:

ceniko
Szeged

Sziasztok! :)

Dancsi :)
Én is jelentkeztem! :wink:

Enikő :)
Basszus...már megint???? :( :(
Gyógyulj meg gyorsan!!!!

Az msn-en szerettelek volna kifaggatni, hogy mit is kell csinálni a spárgával, h ne legyen keserű, de már nem vagy ott. :cry: :cry:
Muszáj ma megcsinálnom, mert tönkre megy..

CSAJOK!
Vki tud nekem segíteni, hogy hogy kell a spárgát megcsinálni??
Bocs, hogy itt főzőcskézek, de a kajásba senki nem reagát a kérdésemre, és muszáj ma megcsinálnom!
Főleg azt nem tudom, hogy mit kell leszedni róla, hogy ne legyen keserű!!

Zita :) , Timi :)
Kétlem, hogy fájna Botinak járás közben valami, mert akkor sztem nem csinálná.
Ráadásul ha van kedve hozzá - igaz kézenfogva - , akkor nem ordít.

Macsek :)
Gratulálok ehhez a gyönyörű csöppséghez! :D
Sajnálom, hogy így alakult a szülés, kívánom, hogy sikerüljön gyorsan feldolgoznod!!

pusssz...

Kép
Kép
zituska28

Üdv.

Macsek, nálam kimaradt, de szívből gratulálok Lucához! Nálam Peti lent volt eléggé, de kihagyott egy fordulatot, és a természet le is állította az addig is gyenge fájásaimat, így lett Peti csaszis. Kb. hat óra múlva láthattam először, de a kiütései miatt nem is tehettem mellre, mert nem tudták, hogy mitől vannak, és aztán át is került a gyerekkórházba. :? Az a lényeg, hogy rendben vagytok!!!

Dancsi, a délelőtt nekünk is jó, akkor Peti még jól bírja ébren. És sportbabakocsival könnyen vagyunk. Csak meg kell nézzem, hogy merre is menjek majd. :D
Akkor mi is ott leszünk!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Zitacicu2:Írtam privit telek ügyben!!!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Bea,
sajnálom, hogy nem jó neked :(

akkor eddig:

timika,
bibi,
kinga,
zozo?
zituska,
exi

exi,
voltál már nálunk :)
Vendég

enikő:neked mennyi idő után 6ott a homeos cucc?
Nekem pár éve be volt gyulladva egy balfölső fogam, hetek teltek el mire rájöttek, h melyik, aztán a fogat kihúzták, de a gyulladás átterjedt az arcüregre.Egyébként egy gyulladt fogtól símán lehet arcüreggulladás v olyan tünet!!
Csajok: 3 hónaposan lehet-e adni az anyatejcin kívül mást a babának?gondolok én itt teára v vmi löttyre, főleg majd melegben??? :?:

Kép
gyanixi

Niki,
szoptatott babának nincs szüksége semmire anyatejen kívül

még nincs kánikula! ha nagyon nagyon nagyon meleg lesz, esetleg vízzel (forrald fel) próbálkozhatsz

az enyémek nem fogadtál el anno
Vendég

Dancsi, tudom. :lol: De akkor Enikő vitt minket kocsival...most meg busszal megyünk. Itthon lesz a kocsi, de ezért nem vadászom ki a garázsból. :wink:

Niki, folyadékügyben Dancsi leírta a lényeget. Egyébként láthatod, hogy Réka mikor szomjas... Peti is kánikulában volt törpe és sosem ivott meg semmit, csak annyi vizet vett magához, amennyi a tápijában volt. :shock: Most is egy kis teve...

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Zitus, az alsó vastag, fehérebb részt (zöld vagy fehér spárgád van?)kb 2-3 cm, vágd le, kidobhatod. A többit finoman hámozd, vagyis inkább kapargasd le, a göcsörtösebb részt kicsit vastagabban. A felső zsenge része a legfinomabb. Szal a lényeg, hogy ne legyen szálkás. Szvsz a zöldspárga nem keserű, én ezzel nem is szoktam foglalkozni. Kellemetlen viszont, ha szálkás marad, ezért az alját jól hámozd meg, közepétől csak finoman, a felső kb 3 cm-t nem kell.

Macsek, gyönyörű babád van!!!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Enikö! A fene, hogy nálatok mindig beteg valaki! Remélem gyorsan meggyógyulsz!

Macsek! Gratulálok még egyszer, köszönjük hogy tettél fel képet erröl a gyönyörüségröl! Gyerekorvos bevált?

Niki! Én is kevés forralt vizet adtam amikor iszonyat meleg volt, de csak akkor még most nem kap Norbi sem

Kép

Kép

Karmen
karmen

Üdvözletem mindenkinek!

OkosBaba szemináriumot szervezek Szegeden, hogy itt is minél többen megismerjék ezt a programot.
Aki esetleg nem tudja miről van szó az itt utánna nézhet:
http://www.okosbaba.hu/okos-baba-program/
Sajnos még nem voltam ilyenen a tv-ben illetve az interneten olvastam rólla és így vettem fel velük a kapcsolatot, hogy szivesen megszervezem ha van rá igény és jelentkező.
Bizonyos létszámtól lehet csak szemináriumot tartani ezért minél több ember jelentkezését várom, majd ha a létszám megvan akkor tudok időpontot is írni. Ez egyszeri alkalmat jelet többszőr nem kell rajta részt venni.
Ha valakit érdekel a köv. email címre írjon (az én email címem) vagy kérdése van vivike29@freemail.hu

Szép napot kívánok mindenkienk: Anikó

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?