A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Szerintem Zsuzsi csak a legkevesebbet vigyet elsőre be, aztán egy másik motyó legyen készenlétben, s ha tényleg kell, akkor apjuk tuti beviszi. Mán csak ne sok helyet foglaljon

Kép
kissmanó

Manó, sajnálom ezt a francos fránya nyavalyát, drukkolok, hogy elmúljon a gyógyszertől, és soha többet ne is jelentkezzen.

Orsi: gratulálok a hátralévő 34 naphoz.

Én pedig ma töltöttem be a 30. hetemet! UJJÉÉÉÉ!

Andrea
Kép
kindernay

Ja volt ma a szülésznő aki tuti tippet adott a szülés megindulásának ellenőrzésére:

Ha megindulnak a fájások üljünk be egy kád forró vízbe és ha a fájások gyengülnek akkor ez még jóslófájás, ha pedig erősödnek a víz hatására akkor bizony szülés előtti fájások = azaz jön a baba! :lol: Ha pedig ez bebizonyosodik és legalább fél-egy órán keresztül 5 perces fájásaink vannak, akkor nyomás a kórház mert szülünk! :shock:

Andrea
Kép
kindernay

Manó, köszi a tippet és sajnálom, hogy ez van veled, de remélem, ki tudják kezelni és minden oké lesz!

Andi: Ez tök jóóó! Paráztam, hogy hogyan fogom tudni, hogy ez az...

Kép
zsuzsi**

Streptiococust én úgy tudom, hogy ha pozitív először antibigyóval kezelik. ha viszont babó hamarabb akar kijönni és nincs idő a kezelésre szülés alatt adnak antibigyót vénásan. Nekem ez volt Mercinál, nem volt semmi gond. Máténál meg negativ lett. Remélem most is negativ lesz!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Brigi otthon ?
Jobban vagy, megoldódtak a gondok?

Andrea
Kép
kindernay

Zsuzsi! Nem lehet, hogy most fordult meg? Vagy már be volt fordulva? Arra mondják, hogy földrengés szerű élmény.

Andi, én 34 nap, nem Orsi, úgyhogy én köszönöm! :D
Valóban rémisztő a közelség, de már kezdem érezni, hogy lassan lezárul ez az időszak, és elkezdődik a következő.
Példul szinte magától, kicsit a születés hetés szoptatós előadástól, a szoptatás parám nagy része elmúlt. Egyszercsak azt vettem észre, hogy nem rettegek tőle!
Vendég

Sziasztok!

Gyors bekukk mert rengeteg a dolog..

Zsu!
Nekem is volt egyszer vádli görcs de nekem annyira fájt, hogy hányingerem is lett és kivert a víz..ja és űvöltöttem..aztán átment a comboba is...2 napig éreztem a helyét..
szerencsére azóta nem volt..
durva
(látom felvettél az msn-en) :lol:

Tsók lányok, kellemes hétvégét!
Mi esküvőzünk /hugica/

Gurgi

Kinder!
Na ja pléd 40 fokban...hát nemtom.. :roll:
torolve_20131003125716

Sziasztok!

nálunk nem viszik túlzásba a ruha és pelenka adagot ha jól tudom.
én behozatom szülés után ha ugy látom igaz amit hallottam.igaz a felkészítőn azt mondta dokib. hogy mindent adnak de jobb azért felkészülni.
meg hogy őszint legyek olyan kis csúnya agyonhasznált ruhák vannak,ráadásul sok kis Lurkónak érzékeny a bőre ezek a kórházi mosószerekre.
Szivvi te hallottál v.mi mennyiségi infót?

Bridzsi

Kép
esztora

Hahó!

Az előbb kiakadtam egy bótban. Edónak valami hosszú de vékony sportos gatyót akartam venni. Kérdezzük is apával az eladó banyától, s mire vagy 4x elismételtük mit szeretnénk, s vagy rövidgatyót akart eladni, vagy pedig rém vastag gatyát, elköszöntünk. Erre vissza akart terelni, hogy há vannak kismamarucik. Asszem nem a közeljövőben lesz mikor ebbe a bótba ismételten beteszem a bokám. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
kissmanó

Esztora - talált, süllyedt. Ezzel a bőrérzékenységgel asszem érzékeny pontra tapintottál. A gáz csak az, hogy apának avagy a kölkeknek küldjem haza reggelente az előző napi összeszutykozott rucit a szülészetről? Mert asszem a kis kagyló mellett nem egy leányálom lesz a rucik öblögetése. Brrr........... Ha be talál igazolódni, hogy itt is culákat kell bevinni, há nem tom mi lesz. Bár ha belegondolok lánykáimnak így is marha pocsék a bőrük, hátha a saját ruhácskákkal ez kiküszöbölhető lenne, ha már úgy is kisbébbel egy szobában szándékszom lenni.....
Kételyeink azok vannak bőven.

Kép
kissmanó

Rózsa, örülök, h jól vagy! A Babaexpón még gondolkozom, nem merek még hosszabb időre kimozdulni. A Klinikán fogok szülni, dr. Huga Sándor lett a fogadott dokim. Írhatsz priviben is, de megadom az e-mail-címemet is, azt gyakrabban használom: nagyag@freemail.hu

hát ez az kismanó, én is így vagyok vele, hogy Apával küldjem haza a koszost?!

kispiskóta

Manó! Remélem minél hamarabb eltűnik ez a fránya baci.

Zsu! A vádligörcs nagyon sz.r dolog, nekem is volt reggel, még mindig érzem.

Emi

Kép Kép
emi_25

Nenoke: Köszi Bogim karja jól van, minden hétfőn megyünk kötéscserére a gyerekklinikára. Nem kapott gipszet csak sínbe van. Még kb 2 hét és éeszedik, egész jól megtanult a bal kezével boldogulni :lol:

Manó: Milyen tünetei vannak ennek a streptoizékének? Avagy hogyan vetted észre hogy valami van?
Csak, mert nekem brutál folyásom van :oops: , ami eddig se volt éppen piskóta, elfogyasztottam napi 2-3 tisztasági betétet :shock:, de most..... bakker, ilyen "darabos" zselészerű, -már elnézést a részletezésért a gyengébb idegzetűektől :oops: - de fehér, avagy áttetsző, nem szines, zselészerű akármit vélek felfedezni a tisztaságimon pisilésnél.... :shock: :oops: Nem gomba mert az ilyen túrószerű darabos és baszottul viszket, ég. Ez csak olyan nemistudom kellemetlen érzés mintha meleg joghurtban csucsognál...áááááááááááááááááá :shock: :oops: :(
Vélemény??? :D

Görcsölni nekem nagyon sokat szokott a vádlim, combom sőt a talpam is! Napi szinten többször is!!!! Imádom mikor éjjel arra kelek :evil: :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Jó estét mammerek!!

Fú csajok, egész délelőtt terheléses cukkeren ültem, a karom úgy néz ki, hogy bármely drogos megirigyelné..4-szer böktek meg :cry:

Esztora
Én nem tok semmit :( Gondoltam, te előbb sorra kerülsz, majd tájékoztatsz :lol:

Ceniko
Nekem ugyanezek a tünetek voltak, kaptam ezt a pimafucin nevű kúpot és elmúlt!!

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi, ilyenkor cukkerterhelés?

Miért szúrtak 4*?

kispiskóta

Igen :cry: Nem hagynak békén a dagiságommal :oops: És a házidoki adta a beutalót, sztem direkt beírta a 3. órás bökést is. Még a vérszívó nénik sem értették, hogy minek kell egy kismamait éheztetni :twisted: Délre végeztem és annyi büdi ember volt, hogy fúú :twisted:

KépKép

KépKép
szivvi

szegényke :(

de az eddigi értékeid jók voltak?

kispiskóta

2 hónapja voltam, akkor az éhpocak 4,5, az 1 órás 5,2, a 2 órás 5,1 volt. Azt mondták ezek jók. Hiába bizonygatom, hogy hízékony vagyok, talán sose voltam (felnőttebb koromban) 60 kg alatt, de inkább a 70 felé húztam mindig.. :oops:

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi: Én 86-al lettem terhes és a kutya nem firtatta a cukromat! :shock: Sőt nem terheltek cukroslöttyel, hanem ehettem fincsike reggelit :wink: és 90 perces vérvételem volt....
Ez bizti mindenhol máshogy van....
Ez a pimafucin kúp vényköteles?

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok, egy friss infó: a Lehel téren van egy Babadiszkont nevű bolt (www.babadiszkont.hu), ott is vannak Faktum kiságyak.
Szinte mind 30 alatt, vagy körül, konkrétan a Rozira emlékszem, az 26, meg talán vörös róka 30 körül? A Tomi 37, ez jóval drágább volt, mint a többi. Volt 1-2 szekrény, pelenkázó is.
Rettenetesen bunkó a boltos (szerintem tulaj, de nem biztos, a pasi nagyon tapló), de ettől eltekintve ez jó árnak tűnik
.Bár már többször megfogadtam, hogy nem megyek oda a fickó modora miatt, de most kénytelen voltam, mert olyan dolog kelett, amit csak ott árulnak. :roll:

KépKépKépKépKép
uxi

Fú, Bori, neked már szinte csak egy hónap van hátra! Mármint a szülésig. :wink: Az a 34 nap nagyon kevésnek tűnik. Tessék lassan összepakolni a kórházi táskát! :wink:

Csuklik a kölök a hasamban, ma már ötvenedszer...Ma tiszta olyan, mint Emi volt magzatnak, állandóan csuklik és dudorodik-feszít. Pedig amúgy tök más természetű.

Strepto: nekem 38 hetesen derült ki, hogy pozitív. Semicillint kellett szedni 8 napig+ valami hüvelygolyót 10 napig, majd a szülés közben is adtak antibiotikumos (augmentin) infúziót, hogy nehogy baja legyen a babának.

KépKépKépKépKép
uxi

Ja, ma nagy nap van: végre Kistesó is kapott valamit: vettem neki két csomag pelust, meg egy cumit+Aventes újszülött cumisüveget.
Már nincsenek olyan illúzióim, mint Emi előtt voltak, inkább megvettem előre, max porosodni fog, ha nem kell, most 21% kedvezményem volt rá.

KépKépKépKépKép
uxi

Csak gyors bekukk!
Most szedjük szét a gépet, hétfő délutánig nem leszek. Minden a feje tetején, szerencse, hogy nem kell holnap átadni a kulcsot, mert persze elbagatelizáltuk a történetet, és semmi nincs készen. Nagyon morcos vagyok....

Na, majd hétfőn előkerülök. Talán.
Vendég

Sziasztok!

Marcinak nagyon frontos volt az éjszaka. Állanóan keményedtem.

Ennek örömére rakok egy 31 hetes pocakfotót: Kép Kép

kispiskóta

Enikő - hát hogy is mondjam? Errefele a kenetvétel törvényszerű, másik kettő kölkemnél is csinálták, csak ott megúsztam (nálunk meg semmiféle terheléses meg terheléstelen cukros izé nincsen, de amit Szivvi írt, há épp ezért hipp-hipp-hurrá háromszorosan az ittenieknek. Ja, meg sajnáltalak Szivvikém a leírtak miatt).
Szal dokinéni levette a cuccost, markomba nyomta egy cédula kíséretében, s adott három labornevet (persze preferencia volt köztük), hogy hova vigyem, de még aznap. S eredményt sajna magam is le bírtam olvasni.
Még bízom benne, hogy hátha a következő ilyen kenetvétel már negatívra sikeredik, de azért mikor dokinéni leveszi megkérdem, ha véletlen mégsem takarodtak ki, akkor mi a következő lépés, avagy lépések.
Ja, ebben a néhanapján rekkenő hőségben asszem szerencsés a lányod, hogy csak síma mezei sínben van a keze. Így nem fog a gyomrotok a végén fordulni hatalmasat, mint anno nekem mikor egy fizikakönyv elrepesztette a gyűrűsujjam csontját. S akkor is csak 8 napig volt gipszben a karom.

Uxi - asszem tegnap egy hullámhosszon voltunk. Bótosok akik gorombák mennyenek a kicsi sunyiba.
Meg tesó nálunk is ki lett tűntetve, kapott egy csomag 1-es méretű pelust, meg egy doboz popsitörlőt. Rutinból szinte zacsekos törlőt vettem, mikor rájöttem, hogy ajajj, de otthon már régesrég nincs doboz.
Ja, s elhatároztam, most csakazértsem veszek sem cumit, sem cumisüveget. Cumi eddigi kölkeknél maximálisan kidobott pénz volt, most meg úgy vagyok vele, hogy hátha a cumisüveg figyelt a háttérből, s azért állt le a szopi 3 hónap után. Bár, csak fog kelleni vegyek, pl. aug. második szombatján muszáj menni lagziba (Adria keresztapuja adta be a derekát), s akkor asszem nem rohangálok haza 3 óránként (na jóó, ez a standard szöveg, lehet nálunk 2,5 lesz, de lehet 3,5 avagy 4 is, előre ki tudhatja). Na, de akkor sem fog itthon várni eme szerelék mikor hazajövünk. S ha véletlen semmi tejcsi nem lesz (bár remélem jogosan kételkedem), akkor még mindig ugrasztható apa. Ja, de nagyobbaknál csak cumisübeg vót véve, tápszer meg nem, szal ha menni köll, van ilyen cucc páros egy bótban is.

Bori - há kitartást a hátralevőkhöz. Még akkor is, ha mán nem olvasod, csak majd valamikor. Azért egy hős vagy, hogy símán a szülés előtt egy röpke hónappal egy ilyet lekavarsz. Bár az elsőnél még amilyen lökött vagyok, ha muszáj lett volna, még nekem sem esett volna nehezemre. Most asszem karba tett kézzel néztem volna.
Nálunk is volt költözés, mikor Adri 1 éves, 1 hós volt, de az lepkefing, hisz egyik házból a másikba jöttünk át, a telek ugyanaz, a régit nem kellett átadni, dobozolás nem vót, bútorok maradtak a régiben mivel a szú jól beléjük huppant. Uhhó ez nem is vót valóságos költözés. De tom ám azért, hogy milyen az ilyen. Költöztem ám én anno lánykoromban egyik városból a másikba is.

Kép
kissmanó

Zsú - jók a képek.

Ja, s kössz mindenkinek az együttérző sorokat ami a kókuszkáimat illeti.
Tudjátok, a halak gyorsasági versenyén az első már nem tom mellik hal, de a vége a poén: a reményhal meg utoljára :lol:

Kép
kissmanó

Szivvi jó taktika!természetesen tájékoztatlak majd.
(azért Mónit megkérdezem ő kb 3-4 hete szült itt fehérváron)

jövök még de ki kéne találnom mit adok enni a családnak a hétvégén :roll:

Bridzsi

Kép
esztora

Bori: módosítva: Nagyon gratula! :lol: És gyors, zökkenőmentes költözést nektek!

Enikő: szerintem menj el dokihoz, mert az ilyen viszketős, fehér cucc gombás fertőzésre utal. :cry:

Uxi: az RS-ben is ilyen áron van pl. a Rozi, és ott nagyon kedves fiatal csaj az eladó, mindenben segít. Mit is kell megnéznem neked? Nagyon feledékeny vagyok! Azt, hogy van-e más színben ilyen kiszedhetős kiságy 70*140 méretben? Asszem... :oops:

Zsú te is kértél valamit? Nemtom. Agyam nulla!

Zsú: de szép nagy pocak! Nekem sem volt felhőtlen az éjszakám.

Gurgi: jó mulatozást !

Na majd még benézek, Manó kicsit félek én is a köv.kenetvételtől. Nem akarom már ezeket az élőskődőnemtommicsodákat!

Andrea
Kép
kindernay

Andi, csak annyit, hogy standard méret-e a matrac miatt, de aztán végülis mi is kilátogatunk ma az RS-be. :lol: És, ha tecc meg is vesszük! Úgy várooom!!!

kispiskóta

Jó reggelt kismamáááák!

Akkor veletek együtt virrasztottunk mi is! Front volt-van?
Mi kirakodó vásárba megyünk, tetszenek a foltvarrott fejvédők, takarók, megsasoljuk őket. Meg tegnap láttam korai cseresznyét, most rá vagyok cuppanva!

Zsu
Szép kerek Bülbi lakás!!

KépKép

KépKép
szivvi

Zsú: mi is ma megyünk délután, akkor jó kiságyvásárlást nekünk. :lol:

Szivvi: cseeeeeeerrrrrreeeeeeesssssssszzzznnnnnnnyeeeee! Nekem is! Meg dinnyét ide!

Andrea
Kép
kindernay

Ti is Gabit? Mert akkor mi gyorsabbak leszünk, hátha van raktáron! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

Andi
Én is így vagyok vele!!
Jó ágyikó vásárlást nektek, aztán nehogy összevesszetek a boltban, ha egy darab van!!

Vki kérdezte a kúpot, asszem vényköteles!

KépKép

KépKép
szivvi

Jó reggelt!

Én még nem éreztem, h csuklana a baba.

Eddig semmilyen kenetet nem vettek még tőlem. Bár most, h hetente megyek a magándokihoz, megnézi a hüvelyt, mondta, h van vmi gyulladás, ami ki fog tartani végig :cry: Amúgy nem érzek lent semmit, semmi folyás, csak olyan fehéres cucc van ott (bocs). 2 héttel ezelőtt adott Canesten kombit, majd hetente leönti vmi fertőtlenítővel. Ennyi.

Párom Pestre ment, idő is borús, de lesz végre Forma 1! :P

Cseresznye - na, még az idén nem láttam.
Dinnyét épp az este ettem, az kilőve.
Menyek, hozom el a gatyókat a varrodából, kisebb szervízelést ígényeltek. Én meg a könnyűipari mérnöki végzettségemmel dög vótam varrni őket. Meg a varrógép is asszem rossz.
Itt csodaszép az idő, még júliusnak is számottenne (na jó, Grétus erről jobb ha nem tud).
Meg menyek babatáskát nézni, meg asszem veszek pár apró cuccost (fürdető, meg babaolaj, púder és társai - ha helyszínen vagyok talán jobban tudom).
Meg délütán grillezés a kertben, apa vett az este pár vadhúst, már gyűl a nyál a számban (kinek küldjek? - bár nem garantálom, hogy frissen odaér)

Kép
kissmanó

Zsú: nyugodtan lehetsz az első, mi a Rozit néztük ki, és van raktáron 4-5 db belőle. :wink: És nem ma, hanem holnap megyünk, mert elfáradtam és úgy bedagadt a bokám, hogy elefántlábam lett.

Manó: hol vettél dinnyét? Nekem a boltban azt mondta a fickó, h még az ellenségének sem ajánlja :cry: pedig összefutott a számban a nyál.

Mi most ettünk fincsi olasz kaját, úgyhogy semmire nem gerjedek, talán egy kis fagyi vagy hideg dinnye jöhetne. Á, inkább csinálok egy hideg banánturmixot, fehérjebomba!

Andrea
Kép
kindernay

Dinnye hipermarciban vala véve.
Ja, s ma fagyira én is rákattantam, mikor kölkéket a szülinapi zsúrról hoztuk haza.
Meg most nyomtam le egy nagy adag epret. Küldöm a sok jót az antibigyótikum után. Nem is olyan gáz a szedés, 1 nap a 7ből már lejárt. Csak ne kellene kötött időben szedni, mert nekem ez nem igazán megy. Még órát is elfelejtek hozzá beállítani.
Asszem kölkem lábát/mancsát is fogja a görcs (hihi, adjunk neki Mg-ot), mett ma egész nap nyújtogatta, s nem jött be neki az anya pociján kívüli nyújtózódás.
Estére elromlott az idő, megeredt a felhők könnye. De melegnek meleg van, még ha nem is olyan qrva nagy.

Szivvi- mi volt a kirakodó vásárban?

Streptosok, meg attól rettegők: olvastátok a várandósság gyűjtőnév alatt a Strepto-s topikot? Vannak benne brrr dolgok. Nem rémísztgetni akarok senkit, de azért a kicsi bogár beleült az agyamba.

Kép
kissmanó

Kép
Kép

Mai szerzemények, két díszpárna és egy zsebes tartó, meg édes sapi, aminek nem tudtunk ellenállni :lol:

Tegnap kaptunk a sógiasszonytól egy komplett kiságy felszerelést, majd ha kész az ágy azt is fotózom!

KépKép

KépKép
szivvi

Ki mit intézett ma?

Ja amúgy nem találtam piacon cserit :evil: Tudtam, hogy tegnap kellett volna vennem a mammertől...Pótoltam eperrel, meg jégkrémmel :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Manó: szerintem ne olvasgass ilyen sz@rságokat, én meg sem nézem, nem akarom begerjeszteni a dolgokat. :shock:
Vettél táskát?

Szivvi: ezek nagyon cuki dolgok, olyan aranyos a satyó. Kis Ludmilla lesz benne!

Ma harcoltunk a kivitelezőkkel (festő, tapétázó, asztalos) ár ügyben, most kezdődik egy-két díszités a lakásba, mire jön a babó már szép legyen! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Andi - táska nem olyan vót amit elképzeléseimben láttam a fejemben, így halasztottam a dolgot. Meg különben is csak egy bótban néztem.
Ja, s szerintetek egy bótnak ha van honlapon is elérhetősége, akkor az állt. nem úgy szok lenni, hogy ott a neten ócsóbb? Mett amit ma láttam, azoknak tuti azonos az áruk. S akkor szarom a netes lehetőségre. Mett naná a bótban más a felhozatal, s mit nekem, hogy brassói lévén ingyen hazahozzák? Aki meg vidéki az fizet a szállításért... Bla-bla. Akkor mán inkább én leszek a Mohamed, s menyek a hegyhez.

Szivvi - aranyosak a szerzemények. Ma elgondoltam, hogy elő kéne szedni a béb culákat, de fogalmam sincs honnan kellene elővájni, így ma még derékra való tekintettel halasztottam az ügyet.

Amúgy azért olvastam bele (nem volt energiám az egészre, meg apa sem hagyott, mondván üljek, azaz feküdjek kint a jólevegőn), hogy a lehetőségekkel valamelyest legyek tisztában. Pl. ha úgy adódik, akkor kérdezzek rá a dokitól, hogy makacs bacik esetén szülésnél kiskölke ugyi fog találkozni az antibigyóval. Mert az a kisebb rizikó ha azt kap, s nem pedig kórságot. Meg, hogy akkor ezt tüzetesebben kell még vizsgálni míg babó kibújna. Na, de 11 nap, s dokkert kérdésekkel bombázom majd. Ha el nem felejtem. Miképp tüneményesen felejtem az utóbbi látogatásaim alkalmával, hogy kezdet kezdetén fibrómás csomóval is ijesztgetett, ami ugyan nem nőtt aztán, de mára nem tom mi vele az ábra.

Na húzok ágyba, ki kell használni, hogy aktuálisan kicsi csemetém ágyba zuhant, s Grétust is kell vinni alukálni, hátha akkor nem nyújtozódik annyit.

Kép
kissmanó

Szivvi én fejvédőt vettem a csajnál.nagyon édeseket varr.hasonló mint a tiétek csak fiús színekben.kértem névjegyet hátha még v.mi kell majd hozzá.teszek fel majd képet holnap.

Manó probáld meg bevetni a probiotikumokat.(biffidus essensis és társai) a hüvelyflórának is jót tesz és Lurkók bélrendszerének is.

Bridzsi

Kép
esztora

Hello Csajok!

Nna, túl vagyunk a nagy vásárláson. Voltunk az Ikeában, a Brendonban, és néhány dolgot vettünk az Auchanban is. Annyira jóóókat... Végre Királylánynak van egy csomó szép cucca. Majd, ha kész lesz a szobácskája, akkor teszek fel képet. Az Auchanban olyan édi rugik voltak 790 Ft-ért!!! Jaaj. Vettem hálóinget is, 1500-ért...:)

Szivvi: Ezek a cuccok nagyon édesek! Ki ez a csaj, aki varrja? Fehérvári?

Zsú: Nagyon szép vagy! Édi a pocid :D

Kép
zsuzsi**

Már csak kiságyat, matracot és pelenkázószivacsot kell vennünk...

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

tegnapi nap eredménye:

Megrendeltük a Gabi pelenkázó komódot és a kiságyat. Vettünk "szoptatós széket", én hívom csak így. Kapott szőnyeget, és falra matricát.

Szoptatós szék: Kép

A nagy dolgok közül a babakocsi hiányzik még, csillár a szobájába, a falra éjjeli fény, hogy esti pelusozásnál ne a csillárt kelljen oltogatni, no meg kád.

kispiskóta

Látom Zsuzsi ti is nagy bevásárlást tartottatok. :lol: :lol: :lol:

Ja és egy kép a szopispárnáról:

Kép

kispiskóta

Csajok nagyon jó dolgokat vettetek, mi ma megyünk a kiságyért, meg a pelenkázóért. Olyan izgi!
Délután meg férjurammal kifekszünk kicsit a Napra, hogy ne legyünk olyan sápkórosak, de azért vettem pocira 50-es faktort.

Manó nem emlékszem Augmentint írtak fel? Mert azt én is szedtem és hánytam tőle, meg ilyenek...

2-3 napja úgy feszül a cicim, meg 2x annyit pisilek, érzem, hogy a pocakomból kicsit csökkent a magzatvíz nem feszül annyira, úgyhogy lehet a köv. eredményeim jók lesznek magzatvíz ügyben. Jaj, de jó lenne.
Viszont szintén 2-3 napja vizesedem jobban, elefánttalpakon járkálok és virsliujjal teszek-veszek. :lol:

Majd teszek fel én is képeket a kiságyról, meg a pelenkázóról.

Pusszancs!

Andrea
Kép
kindernay

Andi, két napja nálam is elefántlábak és virsli ujjak játszanak! :wink:

Viszont pocakot ne napoztasd, nem tesz jót neki. Én is imádok napozni és szenvedek is emiatt!!!!

kispiskóta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?