Votiv!

És amellett, hogy ilyen nyilltan fogalmaztak, mondtak valami megoldást is? Máshova (is) kellene járnotok? Mert ha csak simán ijesztegetnek, annak semmi értelme. Adjanak segítséget! Isti még kicsi, ilyenkor nagy eredményeket lehet elérni! Nem szabad feladni, szakember kell! Vagy az a gond, hogy régen voltatok? De hát ez érthető, nem? Nme gondoltál arra, hogy felkérnél egy bébisintért, vagy valakit, aki elvinné őt ezekre a foglalkozásokra, amikor Te nem tudsz menni? (jó, hogy ezt én mondom, amilyen sikeres vagyok bébisintér keresés ügyben

)
Nukada!
Kiváltottad a DM-es bababónuszt? mert abban van 2 db C&A 50 %-os kupon!

És akkor még többet lehet Rékára költeni!
Fibi!
Szakdolit ne felejtsd el küldeni!
Amúgy rólunk annyit, hogy Pannus szenved, mint állat Már van két luk az alsó ínyén, látszik, hol fog jönni a fogacska, áés ha ráharap a kezemre, már érzem. Szóval, klassz napok állnak előttünk. És ráadásként Bazsó leesett a lépcsőn, most egy fél órája, én meg itt bőgök, annyira szarul néz ki szegénykém, komolyan, egy szarv nőtt a homlokán, bekentem vastagon traumeel-lel, és beleborítottam egy fél fiola arnicat. Más csodaszer nem jutott eszembe, ha valakinek van ötlete, szóljon

Amellett, hogy vasárnap lesz a bulija, még azon is izgulhatok, hogy nem kellene-e ügyeletre vinni

Annyira mérges vagyok magunkra!!!!

Az elmúlt fél évben semmi baja nem volt, ennyire figyelmetlenek volnánk?