Ráadásul az én szeretve tisztelt párom - annak ellenére, hogy azt mondta nem ügyel egy ideig.... - most közölte velem, hogy a jövő héten végig esti ügyeletes lesz, ami azt jelenti, hogy este 8-ig dolgozik minden nap! Ha az utolsó percben döglik le egy szerver, akkor van hogy éjjel jön csak meg..... én meg ugye egyedül a három gyerekkel... oviba vinni, hozni a nagyot, ellátni a két kicsit... plusz a fentebb említettek.... annyira kivagyok! Ráadásul a férjem is hanyagol elég rendesen... már egy hete rám se nézett..... mindig elalszik a tv előtt, és valamikor éjjel 3-4 körül támolyog be az ágyba, amikor már alszom.... így a kutyákat is én etetem minden este, és persze a gyerekekhez sem ő kel fel éjszakánként ha felsírnak...... UFF! PUFF! Szóval kipuffogtam magam......
És most zengjünk ódát szegény férjeinkről...... mert ugye anyósom azt mondja ha panaszra nyitom a szám, hogy .... "szegény urad (na ettől is a fára mászom... uram?! hát mi ez, rabszolgatartó társadalom?!!!), szóval: "szegény urad nyakán nagyon sok van.... hagyd őt békén, ne piszkáld!".... Jó, OK, de hol vagyok a dologban én? csak úgy kérdezem, csókolom......

[/url]