A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok ismét!

Zuz!

Remélem hamar elmúlik Bazsó homlokáról a pukli! :( Sajnos nem lehetünk mindig mellettük! Nem lehet minden bajt megakadályozni!

Votiv!

Milyen fejlesztést kap Isti? Milyen gyakorlatok vannak?
Minket most a HRG Alapítványhoz küldtek Timivel. 10 ezer mani volt a vizsgálat. :roll:
Itthon kell fejlesztenünk. Be kellett szereznünk nagylabdát, meg gördeszkát, meg bútorlapot billenő deszkának. Nem mondom, hogy könnyen megy egyelőre, mert Timinek nem sok türelme van. Kettőt rugózik a labdán aztán azt mondja "jó vót" és leszáll.:) Meg mi teljesen kidőlünk a gyakorlatsor végére. Kész body building edzés a szülőnek.

Egyébként ma Timi lázas lett. Eléggé aggódok, mert nem nagyon viszi le a lázát a Nurofen sem, csak 37,8-ig vitte le. De ehhez képest viccesnek is felfogható napunk volt, amit összebénáztam a derekam miatt pl. a pelenkázásnál vagy a hűtőfürdőnél. :roll: Nem tudom milyen éjszakánk lesz. :(

Jó éjt Nektek!
ILdi
ildi76

Zuz,
és azt még nem is meséltem, h én meg abba fogok beleőszülni, h MINDEN FIÚ EGYFORMA!!!!!!!!!!!
nekem ez lesz életem nagy feladata, mert én aztán tényleg jajgatós vagyok MINDENRE, ezek meg már most szétszedik egymást, és Levi szerint ez még csak a kezdet. Szóval, osztom én az észt, de ma is "játszottak" (birkóztak) és én állandóan fogtam Igit, h nehogy neki essen a radiátornak, hát persze, h nekizuhant, és én meg elkezdtem jajgatni, és ő meg elkezdett úgy sirni, mint pici korában, h nem vett levegőt sokáig, már lila-szürke volt. Aztán erőt vettem magamon, és nyugisan megpuszilgattam, hát mp-ek alatt elhallgatott...valszeg tőlem ijedt meg... :?
de fejbeverésnék én (is) azonnal a legrosszabbra gondolok...

Indi,
Dét pusziljuk, azaz a fiúk ilyet biztos nem mondanának, de hátba veregetjük!!! :wink: :wink:

és Igi a legnagyobb zsivány, állandón birkózni akar bárkivel, aki a földre/ágyra kerül, Bvel szeret a legjobban. És ilyenkor kiabálja, h BIKÓ, BIKÓ...

na mék, majd jövök.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Leni,
traumeeel-t beszerezni, mert lehet,h fiad lesz, és enélkül fiús anyák nem létezhetnek.
egyébként:
tudtátok, h a gazdagréti patikában lehet bach cseppeket kapni????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

na még egy uccsó:

Ildi,
a 37,8 már tök jó. azt már nem kell hűteni, mert az azért csak használ a betegség legyőzésében.
Én 38 alatt nem csillapitok. Komolyan...

és drukk az éjszakához!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ezt muszáj elmesélnem, mert akkora lépés történt itt a napokban: nálunk a játékszer, mint olyan nem létezik - egészséges lelkületű gyerek, midnennel szeret játszani, ami a keze ügyébe kerül - főként a nem játékszernek látszó tárgyakkal. Persze van egy-két plüssteremtmény, de semmi különös kötődés nem volt hozzájuk idáig. Másától kaptunk egy kis nyulacskés csörgőt még régen, azt egy-két alkalommal megrázogatta, meg a békákkal si eljátszogat rövid időket - aztán msot a kezébe került a nyulacska ismét és elkezdett neki vékony magas hangon gügyögni - ahogy a cicának szokott újabban. Hurcolja magával midnenhová, rázogatja és magyaráz neki. Ma pedig talált hozzá a waldorfos készletből egy kötött fiúbabát és most már ezzel a kettővel mászkál egész nap - még a boltba is hozta őket magával. Msot is szorongatja őket álmában. Olyan szép ez - nem baba már:)

indianyo

Hűűűű, hogy fogtok most utálni, de nem akarom több részletben bemásolni :oops:

Bár az üzenőfalon már én is éltettem Angit és Bazsót, még egyszer Boldogat Nekik és Moose Kisnyuszijának is :)

Fibi :) szakdolit ide is :) én lenni nagyon kíváncsi :D Tudod, már anno is érdeklődtem, aztán valahogy elmaradt 8) És igen, én is azt látom, hogy mivel még nem tud sok mindent csinálni, ezért balhézik. Én is abban bízom, ha önmaga tud majd mindent elérni, megcsinálni, akkor már nem fog ennyit nyügizni :roll: Köszi, hogy leírtad :) És oké sms, bár lehet, az már nagyon későn van, mert mi ¾ 7-kor szoktunk fürdeni és ebből Máté nem enged :D , de Deni válaszolt az sms-re, úgyhogy majd meglátjuk, hogy lesz :)

Neet :) köszi a kimerítő leírást, jó volt olvasni :) És kísértetiesen hasonlít ahhoz, ami nálunk megy. 8) Köszi a macikat :lol:

Indi :) tiltott „gyümölcsök” itt is elmentve, köszi :) Kamerával és az ő leírásával már sikerült jobb barátságot kötnöd? És akkor tesóra még mindig nincs esély? :roll: És gratula az új ruhákhoz :) És Feneketlen felé mikor jársz? Hullahoppozás :D (ne haragudj :) ) Sikerült adóbevallani? És Dunának ne tessék menni, inkább leírni nekem priviben, mi a baj, hátha egy árnyalattal jobb hangulatod lesz és könnyebben veszed a nehézségeket :) Ez mindenkorra áll :P És D nagyon édes lehet, ahogy szorongat :D

Leni :) popsisimi :) tök jókat írsz – és nem csak a humorodra gondolok :)

Votiv :) cranio szakrális vélemény engem is érdekelne majd, ha lesz újra időd :) Farokcsont törés :( És jó, hogy eddig minden oké :) És nem tudom, írtam-e már, de Liliróza tiszta Te vagy :) És Isti tündéri az állig fagylaltos pofijával :) Tesópuszi :D Dédike vigasz :twisted: És TE KÉT GYEREKED :P És sok boldogságot Lujzinak :) Nem hiszem el, hogy olyan nagy gond lenne Nálatok, talán csak a “na, elhanyagolta a gyerekét és most jól beijesztjük” téma volt. Tényleg – ahogy a többiek is írták – máshova nem lehet vinni? Gondolom, ez van a legközelebb, de hátha hatékonyabb lenne egy másik? Ezt a tejszaporítós, amcsi cuccost lehet én is kipróbálom :roll: DM-ből való? Nagyon drága?

Gabi :) Sajnálom :cry:

Curse, Akata :) én úgy tudom, hogy ha csak simán hozzátáplálásról van szó és nem elválasztásról – hanem elválasztódásról -, akkor a szopit kell előszőr és csak utána a hozzátápit. Ha el akarnád választani, akkor kell előszőr a hozzátápi és után a tejecske. Remélem jól tudom, ha jól emlékszem Kismamában olvastam… többiek?

És Curse :) mi is üvegreszelő, most már simán villával összenyomom és nagyon élvezi, hogy „rághat” :)

Hajmosási mizéria: :) Nálunk Máté azóta nem néz nagy szemekkel rám, mióta előtte mosom meg, és a szeme láttára csinálom a turbánt, közben mosolygok neki és még vigyorog is, hogy milyen hülyén néz ki anya :D
Zuhanyozás azért necces (számomra), mert ha előtte fürdök, akkor le nem veszi a szemét a ciciről és ez nekem annyira zavaró :oops:

Tinu :) én sosem mertem addig fürdeni, amíg aludt. Mindig attól féltem, akkor lesz valami baj, amikor én a zubogó víztől nem hallom. És mi lett napközbeni, újdonságos, 3 órás alvás eredménye? És mi is volt a baj Tündi lábával? Én arról lemaradtam :( És remélem kedden jót mondanak majd :) Szted véradós telcsiszám hétvégén is él? Felhívnám őket, én pont BRh pozitív vagyok :)

Nuk :) Te is bodzaszörp imádó vagy? Nekem is hül már 4 liter a hűtőben :) Ez nem ér, most csorog a nyálam egy –két, sok – sajtburgerért :D Komolyan mondom, nem szabad leülni a bnet elé éhesen :D És anno nekem is ollllyan jól esett volna, ha meglátogatnak, de senki nem volt ránk kíváncsi :roll: :? Mondjuk volt kavarás is az utcsó napon :( , mert hogy előszőr majdnem hazaengedtek és akkor lemondtam mindent, aztán meg mégsem …. És maradtam látogatók nélkül :cry:

A pattogatott kukoricás részről lemaradtam, majd talán, ha ismétlik :D

Leni :) mostmár értem, én is röhögtem :D

És ez a bokros, fás, bérelt tujás, fogadott kertészes ereszd el a hajam ….. tudtok csajok :)

Vera :) Te tudsz valamit :) Bence kibújt és megnézte, milyen szép május van :D És hogy vagytok? Takonykór javult?

Barbi :) Angi csuda édes a képeken és nekem kifejezetten tetszik, hogy fekete-fehérek a képek :)

Bluelie :) drukkolok, hogy a dokid mégis tudjon vállalni és Neked is kedvező legyen az, amit majd javasol Neked :)

Zuzi :) 29 éves bébiszitter dumája :shock: , jó az új vonalzó és ne keseregj, mert én is nekiállok mindjárt. Mostanában gondoltam arra, hogy milyen nagy cula már Máté és lassan egy éves lesz….
Ne aggódj, lehet, holnapra púp eltűnik és néhány nap múlva már nem is emlékszel majd rá :)

No, ennyi :) bocsi mégegyszer :)

Vica
vica94

Miután végigolvastam, amit az elmúlt két napban termeltetek, elmegyek aludni, hogy legyen majd mit olvasnom holnap :D:D:D

Jó éjt mindenkinek,

Vica
vica94

De előtte:
Indi :) játékszer és egészséges lelkület meg minden... tökéletesen így van... Máté néhány napja kezdte el azt a játékot, hogy ha valami a kezébe kerül, akkor amit lát maga előtt, körül, mellett, azzal összeüti és tetszik neki nagyon, hogy mindennek más hangja van és én is játszom vele és ezt is élvezi :):)
Bocsi, de nekem ez akkora dolog :oops:

Na tényleg el, aludni

Vica
vica94

Sziasztok, beszéltem Denivel, jól vannak, van ágya, Bence vele van, ma nagyokat aludt, lehet, hogy vasárnap már kirúgják őket :lol: Kipihent és vidám volt a hangja, Bálint már látta a kistesót, és tetszett neki 8)
A többit majd ő személyesen elmeséli :lol:

Köszi a +++-okat, Marci ma már teljesen önmaga volt, szegény Dócit kapta el eléggé, rossz körzérzet, fejfájás, ami csak kell, de délutánra ő is jobban lett. Abban reménykedünk, hogy éjszaka végre tudnak aludni... őőőő meg mi is :lol:

most el aludni, betegeknek gyógyulást :D

Zuz,
ilyen sajna történik, semmit nem csináltál rosszul! Marci kettőnk mellől fejelte le az asztallábat néhány hete, akkora pukli nőtt a fején, hogy öröm volt nézni :shock: Doki bácsinkat hívtam, ő megnyugatott, hogy a homlok a legjobb, amit beüthet, mert ott jó vastag a csont, és nem annyira sérülékeny a fej, mint máshol :D

Votiv,
nem igazán értem a fejlesztősöket: úgy látom, hogy te MINDENT megteszel azért, hogy Istit vidd, őszintén csodálom, mert emberfelettit alkotsz, viszed foglalkozásokra (9hós pocakkal is!!!), csinálod vele otthon a gyakorlatokat, fárasztod több órát a szabadban, tényleg le a kalappal előtted. Szóval nem arról van szó, hogy te ellustultad volna :? Csak csatlakozni tudok a többiekhez: mondtak valami alternatívát? Eddig is ez volt a véleményük? Akkor miért nem mondták? Miért épp most?

vera
kisün

Indi,
D. és a játékok :D :D Annyira aranyos lehetett!
Marci egyébként a kajájának szokott lágy hangon énekelni :mrgreen: ez szerintem sokat elmond róla...
kisün

Vica,
köszi, de ez a tipikus vaktyúk is talál szemet esete volt 8)
kisün

Neet,
én betegre nyerítettem magam Macs pólós linkjén :lol: szerintem öcsém nemsokára egy ilyenben jön majd szemben veled az utcán... és mivel ő is rendesen küzdősportolt, befizetek a meccsre :mrgreen: a terápia utána meg ingyen van 8)
kisün

Ildi,
Timinek bulást! Csatlakozom Zsancihoz, 37,8-at nehogy csillapítani akard, jó az! én csak 38,5-től szoktam, alatta doki bácsink szerint hadd dolgozzon a láz :wink:
kisün

Zuz,
Panna fogaihoz is ++++++++++++

Nuk,
ez a "meglépünk kettesben a gyerektől, hogy aztán róla beszéljünk" dolog annyira ismerős :lol:

Zsan,
világbéke :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kisün

NAAAAAAAAAON SOK BOLDOGSÁGOT AZ EGÉSZ DENI FAMILINEK!!! ISTEN HOZOTT BENCE!

Votív! +++++++++++ s empátia nélkül miért mennek ilyen emberek ilyen szakmákba?! És csatlakozom Zuz véleményéhez!

Zuz! Ki tudja hátha Pannus úgy fog fogakat növeszteni mint Neet Eszcije? Bazsónak gyógypuszik!

Dócinak is gyógypuszik

hív a ded

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

No még egy kicsi

Tortát reformcukrászdában rendeltük mert épp lerobbant a sütőnk.

A szülinapi póni hivatalos neve = ugráló állat :lol:

Fibi! Nem tudom válaszoltak-e neked: nálunk semmit sem lehetett korábban felíratni. Azt mondták szigorítottak (régen állítólag még lehetett). Ha kell vmi írj (jövőhéten megyünk dokihoz, s megpróbálom feliratni neked ha kell vmi)
gödibarbi

zsan! világbéke :lol: :lol: :lol:

no L, nem bírok többet
gödibarbi

Vica: a 3 óra aztán 4 óra lett és nem is lett meg böjtje. Fura. A lábán meg sín van Tündinek, mert az egyik lábfeje kicsit befelé áll. Nem tudom, vajh él-e a tel.szám hétvégén, vagy egyáltalán aktuális-e még, én csak továbbítottam az üzit, de személyesen nem ismerem az érintetteket. De próbáld meg, ha már ilyen szupcsi a vércsoportod. :wink: (Nagyon lelkiismeretes kis olvasó vagy. :D Én pl. képtelen vagyok ilyen hsz-eket írni, amilyenet te, meg még néhányan - Deni, Curse stb. Nem tudok ennyi infót a fejembe tartani... :roll: )

Kép
Kép
tinu

Szép jó reggelt és vördpísz mindenkinek 8)

nincs időm írni mostan éppen, de mivel NEET annyira leszólta a pólóslinket, itt van neki egy másik:

http://www.tomcatpolo.hu/user_categories.php

Kép

na jó, itt azért kicsit más stílusúak vannak :)

minden ügyesedő babának és Anyáiknak szép napot! Csak azért is ügyes okos lesz Istinek külön is !!!! :D

Ha mentek bbe Denihez kérlek adjátok át a mi jókívánságainkat is, mert nekem nincs meg a mobilja, bemenni meg nem tudok, mert költözünk ma... (1. hullám)

szép napot! csók

Macsek
macskanyu

Kisün és Neet család :) tegnap gontoltam rátok a rekkenő hőségben: a Balcsin biztos elmúlt volna a takonykór - menjentek nyaralni és gyógyuljatok :)

Vica :) Már nem emlékszem, hogy Máté születésénél miylen körülmények voltak(mármint velünk) de szívenütött, hgoy vágytál a látogatókra és nem voltak. Azóta őrizgeted ezt a kis szomorúságot magadban? Sajnálom. Szép hosszú hozzászólást írtál :)

Bence első napja milyen szép volt - volt benne, napocska, finom meleg, szél, eső, villámlás :)

indianyo

Macsinkó :) Nem ám megerőltetni magad a cipekedésben! Szépen, lassan, ahogy a csillag megy az égen :)

Szerintem Isti már most is ügyes és olyan szép, mély lelke van - teljesen érthetetlen ez a fejlesztős történet nekem.

Zuzi :) a bébiszitteri jelöltednek saját cselédei vannak? hát ezt meg kéne filmesíteni :lol:

indianyo

Ildi, szenzoros integrációs tréninggel (amit a Szvatkó Anna honosított meg itthon) és az Ayres-tréninggel fejlesztünk. a nagylabda meg a deszka a görgőkön nálunk is megy, de nekünk kifejezetten megtiltották, hogy saját szakállra otthon fejlesszünk ezekkel, mert több kárt tudunk csinálni, mint hasznot. itthonra csak tornagyakorlatok meg irányított játék van HF-nek.

Neet, a biaiakat továbbra is ingyen (önkormányzati pízből) látják el, úgyhogy itt nem működik az anyagi szempont. de az se számítana, mert ha kéne, az utolsó vasamat is a fiam fejlesztésére költeném - ki nem?

de mivel nem vagyunk rászorulók, támogatjuk az alapítványt, meg megkapják az 1%-okat, így legalább több jut az igazán rászorulóknak. és még "természetben" is segítek nekik, ahol tudok, múlt héten is írtam egy kis reklám-cikket a Születésheti rendezvényeikről, és a lapban minden héten ott van a hirdetésük is már vagy fél éve.

egyébként igazán önzetlen embereknek ismertem meg őket, még én éreztem rosszul magam hogy nem kérnek semmit a munkájukért - én meg szeretem megbecsülni meg értékelni a segítséget, ráadásul nagycsaládos embereknek irtó nagy luxus ingyen dolgozni, úgyhogy már csak ezért se fogadhatjuk el.

az Isti dolgaival ill. az esetleges következményekkel eddig is tisztában voltunk, tulképp nem mondtak újat. Sőt, még sokkal rosszabbakat is jósoltak, és én akkor napokig sírtam, hogy nincs mit szépíteni, "fogyatékos" a gyerekem, legalábbis a külvilág szemében nem felel meg a normáknak, és talán sose fog, és hogy fogom tudni, segíteni, megvédeni, hogy ezzel együtt boldog élete lehessen.
aztán ahogy haladtunk a fejlesztéssel, már sokkal jobb dolgokkal bíztattak, hogy utól tudja érni a többieket, hogy ovira már nem fog kilógni, hogy épp időben vagyunk, hogy megelőzzük a bajokat stbstb
és valóban rengeteget segített a fejlesztés, elindult a beszéde, csökkent az agresszivitása, sokat ügyesedett, és a figyelme is kitartóbb lett. de makacsul megmaradt pár reflex- és egyensúlyprobléma, amire tegnap azt mondták, hogy ez még épp elég ahhoz, hogy később nagyon megnehezítse az életét :?

persze mindent meg fogunk tenni, hogy ez ne így történjen, és csináljuk továbbra is a házifeladatokat meg megint heti 2x fogunk egyéni fejlesztésre járni és emellett a játszócsoportokba is - ha kell, be is költözünk a fejlesztőbe! :wink:

arra jutottam, miután tegnap este jól kibőgtem magam, hogy a tegnapi "diagnózist" komolyan kell venni, de nem megváltoztathatatlannak. éss továbbra is mindent meg kell tennünk, vagy még kétszer ennyit.
most kelt fel a fiam, majd még jövök

votiv 8)
votiv

SZépséges Kisün Öcsike az M1-en msot

indianyo

Ejjjjh, ettöl tartottam, hogy van rá esély hogy Deniéket vasárnap kirugják már... :? pedig én megigértem neki, hogy bemegyünk. akkor lehet hogy a ma esti csapathoz verödnénk mi is, bár nagyon szükös lesz az idönk :( (du-i zenekari proba után huzunk le Gárdonyba)

Vica,
akkor holnap nem megyünk együtt be H-ba :? :( (szakdolit küldöm)

Barbi,
köszi a felajánlást, majd elmegyünk az itteni dokihoz, és utána irok Neked, hogy mit aszondott :)

Zsan,
Te nem válaszoltál: gyerekorvosotokkal a világbékén kivül ezeket irattad fel (szülés utánra valo cuccok)???

Indi,
nekem megvan Nuk telszáma és lakcime (töle kaptam terhesgatyokat), de rájöttem, hogy a nevét még mindig nem tudom :lol:

KépKép
fibi

Macska,
anno kaptam innét pólót (tán épp a cseh (szlovák??)nyuszisat) de nem ez a tomcat az, aki zavargott meg feldúlta a rendet, és most meg robbantásra készült és jól lecsukták? vagy összehallom a híreket? Homályosítson fel valaki plíz!
...ööö, próbálkozz még, hátha akad szelídebb hátterű pólós. :mrgreen:
neet
neet

Vica,
freemail-edre irtam szakdoli és látogatás témában :)

És hozzám sem jött be senki anno a H-ba (mármint az akkori forumosok közül), de nekünk akkor még nem volt itthon net, és nem tudtam mindennap többször irni. Néha Zsoló munkahelyéröl vagy netcafebol irogattam csak.
fibi

Kedveskéim!

Akkor had mutatkozzam be: a teljes nevem Csörögi Zoltán Nándorné szül. Németh Ágnes, barátoknak Tücsi, netelőknek Nukada...

Indi, meg aki még kér, küldök elérhetőségeket PÜ.

Neet:
Ő az a Tomcat! Pedig pont csütörtökön írtam neki, hogy gyárthatna vicces rugikat is... (nem az elkúrtuk-ra gondolok 8) 8) ) Bár tényleg viccesen nézne ki egy baba ilyen rugiba :shock: :lol:

nukada

Tegnapi témából egy rugi-ötlet:
Bokorban születtem, mert a kórházban nem volt hely... :wink:

nukada

Nuk,
van olyan póló, h IGEN, ANYU meg IGEN, APU, na, ezt Eszterre vagy bármelyik dackorszakosra átíratnám: NEM, ANYU meg NEM, APU-ra :D
Az elkúrtuk esetleg inkább egy akármilyen megrögzött politikai nézeteket valló pocakos nőn legyen xxl-es pólóra, és ne egy pici baba rugiján... ő nem tehet róla. :wink:
neet
neet

Akkor jön valaki ma este a H-ba Denihez??? :?: mert azt válaszolta, hogy örülne nekünk, de egyszerre menjünk. Mi 6-nál elöbb nem érünk oda, de inkább fél 7 :? kb 5-ig tudom itt elolvasni a válaszokat, utána csak mobilon vagyok elérhetö :)
fibi

Sziasztok,

engem érintő látogatás témában szeretném megkövetni Mkatust, mert ő volt nálunk és megnézett minket és utána majdnem elöntötte őket az eső, de hála az égnek szárazon értek haza. Katus, ezúton is köszönöm mégegyszer, hogy meglátogattál minket és ne haragudj, hogy tegnap este kihagytalak a mondandómból :oops: :roll:

Vica

Kép
Kép
vica94

Nuk,
könnyü lesz megjegyeznem a neved, mert igy hiják az asztrologus nénit is (mármint a lánykori neve :lol: ), akitöl anno elemzést kértem :P
fibi

És bibibibiiiiiii, én láttam Bencéröl már fotot apukája karjában :D :D :D (Zsoló kollegája Laci, és ö küldte mélen a fotot)
fibi

Tinu :) word-ben írogatok, és onnan másolom be, így mindenkihez összeszedem azt, ami neki szól :) Nem vagyok én olyan jó agyú :roll: És ki a dokitok? Mármint az ortopédián, hátha ismerem - ha a Karolinára jártok. Mi is sokat jártunk oda, most még egyszer utoljára el kéne menni, de nagyon nem akaródzik, mert én nem látom, hogy gond lenne, de a doki inkább biztos akar lenni a dolgában.

Macsek :) sok kitartást és erőt a költözéshez :)

Votiv :) ugye ezt a mondatot nem értetted félre? “na, elhanyagolta a gyerekét és most jól beijesztjük”, itt az ő szemszögükből nézve írtam ezt. Hogy őszinte legyek én nem tudom, hogy bírtam volna, bírnám mindazt, amit Te véghezvittél eddig pocakkal, pocak nélkül, mindenhogyan. De arról, hogy korlátolva érzem magam fizikailag :) , már korábban írtam, és tök rossz érzés. És annyira jó volt olvasni, hogy mennyi minden javult Istinél, és biztos vagyok benne, hogy a többin is tudnak segíteni. És olyan jó lenne, ha megint csupa jókedv és öröm csengene ki a soraidból :roll: Drukkolok, hogy minden jól alakuljon. :)

Indi :) hát igen, rosszul esett nagyon, de úgy vagyok most már vele, hogy talán azért alakult így, mert alig ismertetek....... És jól esett kiírni magamból :) Privit még nem kaptam :) :wink:

Fibi :) már beszéltem párommal, lehet, ma mégis tudunk mi is csatlakozni, viszont mi kb. hat körül érkeznénk, és csak egy keveset maradunk mert borítunk haza a fürdetésre :)

Nuk :) elérhetőségek ide is jöhetnek :) Rugi ötlet király :) Esetleg egy-egy bokorról is mehetne kép mellé, amiket a csajok csatoltak :)

Vica
vica94

Fibi :) nem kaptam meg a csatolmányt :)

Vica
vica94

Vica,
oké, nagyon fogunk sietni mi is, hátha még akkor Veletek is összefutunk... :wink: (csak sajna nem rajtam mulik, hanem a zenekaron meg Zsolón)
fibi

Vica :) Ígértem neked privit? Miről? bocsánat, ha igen.

Szerintem ez az egész látogatás-dolog olyan, amin megbántódni kár - ez ugyanaz, mint számolgatni, hogy ki kinek reagál, vagy épp nem. Vannak itt kialakult barátságok, ők egymást látogatják, vannak ilyen magamfélék, akik alkalomadtán szívesen bárkit vagy épp senkit, ha úgy adódik - és minden szándékosság nélkül. És vannak, akik nem járnak látogatóba. Nekem óriási élmény volt a sok segítség, de meglepetés is, egyáltalán nem esett volna rosszul, ha senki se jön... Én a magam részéről ehhez nem tudok már hozzátenni. Puszi és emelkedj felül ezen - megéri :wink:

Az illető pólós úr nevét a számra se venném, nemhogy a termékét magamra.

Vera :) Tesód laza csávó, elnyúlva egy fotelban szakértett - teccett :)

indianyo

Indi :) épp ezért is írtam, hogy most már máshogy látom a dolgokat, és bár akkor rossz volt, azóta változott sok minden :), mind szemléletben, mind felfogásban. Szándékosság nélküli dolgokkal teljesen egyétértek. Nekünk is most épp úgy adódott, hogy meg tudjuk oldani, hát megyünk. És felülemelkedés rulez :)
Privit pedig nem ígértél, csak még tegnap este írtam, hogy ha úgy érzed, írj, hátha jobb lesz kicsit a lelkednek. Erre értettem és volt a :wink: , Nem akarlak én erőltetni :)
Viszont én most írok egyet :)

Fibi :) csatolmány megérkezett :), ezt már el is küldted? Mármint annak, aki ebből "vizsgáztat".

Vica
vica94

Vica: mi a Heim Pálba járunk, nem a Karolinára. Szívesen hanyagolnám én is az ortopédiát, mert... (és le se írom, úgy kiakaszt időnknét ez a vacak sín).

Engem se látogatott meg senki a kórházban, de szerintem azért, mert nem voltam elég határozott abban, hogy szívesen látnék bárkit (mármint előtte). Aztán jó is volt így, mert hihetetlen magam alatt voltam és még a rokonokkal is nehezemre esett jópofizni. Aztán meg tényleg mindig rosszkor jöttek (amikor pihenni szerettem volna). Plussz úgyse tudtam beszélgetni, mert leginkább csak a gyerekemmel lettem volna, és őt meg bent kellett hagynom, ha kimentem a látogatókhoz. Úgyhogy épp ezért nem vagyok megbántva. :wink: (Máskülönben meg úgyis tudom, hogy utáltok. :mrgreen: )

Kép
Kép
tinu

Vica, ugyan, dehogy vettem komolyan :) egyébként ma volt Isti lovagolni, és ma meg agyon dícsérték, milyen ügyes, meg egyedül pónizott, és szépen ügetett a Magdi-lovon is, megetette kenyérrel (ezért gyűjtöm itthon a szárazat :D) és megpuszilgatta, simogatta, odabújt hozzá :D és a tesóm megtanította íjazni is, és nemezelt is egy fél órát :D :D :D ez is tök nagy szó egy kis sajtkukacnál :D
szóval ezek miatt is gondolom, hogy ha történetesen diszlexiás, vagy bármi lesz, attól még nem lesz élhetetlen, vagy szeretetlen ember...
és bár szeretném, hogy "tökéletes" legyen, akkor se dől össze a világ, ha nem az... :wink:
más fejlesztő - megy egyéb más, gyerekeknek szóló dolog közel s távol semmi... egy családi napközit (fizetős gyereklerakat) meg az ovikat leszámítva - utóbbi nekünk perpill még az álmainkban szerepel... a fejlesztővel vagy a pedagógusokkal egyáltalán nincs ám gond, sőt, ők igazán jó szakemberek és a tudomány mai állása szerint is a legmodernebb módszerekkel dolgoznak, és szeretik is a fiamat, és ő is őket. és vszínű mindenben igazuk is van, csak lehet hogy rosszul adagolták vagy rosszkor, meg hát én is most épp eléggé túlérzékeny volnék stb... szóval arra jutottam, tudomásul kell venni amit mondtak, de nem szabad betojni tőle :wink:

mothercare cuccokat eddig Johinál (www.netbio.hu) meg a Herbaházban láttam csak. van egy irtó jó aranyér-kenőcsük is, a Rhoid balm nevű, hátha vkit érint.

Kisün, gyógyuljatok! remélem a szép idő kiviszi a betegséget :D
Marcid is mindjárt egyéves! és én még nem is láttam személyesen :( esetleg egy játszótéri tali jó időben? mondjuk bikás? szeretem, mert körül van kerítve :D és tesód tök jó fej, de ezt már akkor is tudtam, amikor még nem tudtam, hogy a TE tesód :D

basszus mi van ma? Lilike 10 óra óta szemhunyást se aludt, a ciciimet meg szétette már...

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Vera!

Jobbulást nektek!+++:

Votiv!

Én is az Ayres-t ajánlottam volna! Ez egyébként elgondolkodtat, amit írtál, hogy itthon több kárt lehet okozni, mint amennyi haszna van! Megkérdezem majd egyik kolléganőmet erről, mert mozgásfejlesztéshez én nem annyira értek, bár mindent elmondtak, hogy mit hogy csináljunk!
Egyébként, amikor a Petőben voltunk kontrollon, akkor aki vizsgálta, mondta, hogy Ő maga csinált egy vizsgálatot anno, hogy valóban gyakoribb-e a diszlexia hipotoniás gyerekeknél. És az eredmény az lett, hogy ez nem igazolódott. Az Ő gyereke is hipotoniás volt és nem lett diszlexiás. Nem tudom Istinél van-e ilyen probléma is, vagy más van. Csak megnyugtatásként írom.

Timi hajnalra lázasodott be megint! Most jól van, szerintem este megy majd fel megint a láza!
Zsan, Vera!
Köszi a megnyugtatást! 37,8-nál én sem csillapítok lázat, csak ennél jobban le szokta vinni a lázcsillapító! A hűtőfürdőt 39-nél csináltam, mert nem akartam már annyiszor lázcsillapítót adni neki.

A véradási felhívásról én azt olvastam most a wiw-en, hogy lett BRh+ donor a babának és a körülményekhez képest jól van!

Deniéknek én is üdvözlöm, ha mentek!:)

ILdi
ildi76

Vica,
igen, már megkapta az illetö a dolgozatomat, csak szebb formában (én gépemen nincs Word, azért ilyen kusza a formázás :? )

Votiv,
ez nagyon édes, ahogy Isti igy szereti a lovakat :D és tetszett a gondolatmeneted, amit a "tökéletességröl" irtál :)
fibi

csak gyorsan, mert fennforgás van (festés, mázolás, gipszelés)

BOLDOG MÁSODIK SZÜLINAPOT EMMÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BOLDOG 18-AT BOGÁRKÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

voltam nst, minden rendben.
Igi belázasodott, nem tom, h az oltástól, vagy mert különben is megbetegedett volna... :?

hugs&kisses
(szintén kedvenc édességeim)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci :) Ha te nem lennél, egy csomó szülinap feledésbe menne...

Éljen Emma, a frissen született nővérke második születésnapján :)

Vica :) Cukorfalat, az vagy :) Privit lusta vagyok írni az életem tragikus eseményeiről, majd személyesen megbeszéljük :mrgreen:

Votiv :) Ez így már sokkal jobban hangzik! Éljenek a pacákok - gyerekemberek és felnőttemberek jótevői :) Kisebbik saját gyereked mit szólt a lókhoz?

indianyo

Bence! Mit szólsz, már kétnapos vagy és milyen sok szép dolog történt azóta? :wink:

Jó kis taknyos fogzós időszak van nálunk is - honnan tud ennyi nyál termelődni??? :shock:

Az én fiam eszi a hagymát nyersen. Meg a fűszres indiai kaját. Apja fia :lol:

indianyo

Emmának mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk!:):):)

Lányok!

Anyukám rámhozta a frászt, hogy hívjam ki az ügyeletet inkább mivel Timinek megint magas a láza. 38, 7 most este és tegnap óta lázas. Napközben csak hőemelkedés. Nem köhög, bár időnként kicsit mintha hörögne. Szerintetek várhatok hétfő délutánig? Akkor rendel a doki.

ILdi
ildi76

EMMA,
nagyon boldog második születésnapot
:)

Köszönjük a drukkokat, a két gyerek jól van, Marci már 90%-os, bár közösségbe még 1-2 napig nem megyünk :) Mindketten láztalanok, jókedvűek, nózi folyik, de más nincs :)

Ildi,
estére mindig magasabb a hő, 38,7 szerintem nem indokol ügyeletet, ha lázcsillapító nélküli. Csillapítsd, sok folyadék, c-vitamin, és éjjel-holnapra meglátjátok! :) Bulást nektek is!!! :D

Indi,
tesóm szerintem is nagyon jófej, laza ember :oops: :lol: Néha kicsit (nagyon) meredek a humora, de képernyőn és munka közben visszafogja magát :lol:

Votiv,
akkor lássuk egymást! Bikás jó nekünk is :d Mikor értek rá? Nekünk a délelőttök lennének jobbak, mert a délutáni alvás még nincs szinkronban, de szinte bármelyik délelőtt jó! Jövő héten valamikor? Hétfőt kihagynám, csak biztonság miatt, nem akarok rátok ragasztani semmit, de előreláthatólag keddtől minden mehet :lol:

Zsan,
buljatok, fessetek, gipszeljetek, szülj! Ez már kész mozgalmi duma :D Addig megpróbálok neked itthon felhajtani valami nagggyon finomat, amit bedobok neked a h-ba :wink:

Neet,
NEM APU! -póló :mrgreen: :mrgreen:
kisün

Jajj, Vica, de hüjje vagy!! És de sajnálom a történteket!
1. tényleg alig ismertünk, én speckó egyszer láttalak, de attól még szívesen meglátogattalak volna, és 2. hát miért nem szóltál, hogy csajok, gyertek be és hozzatok valami hazait? Lettek volna szép számmal jelentkezők! (Ha legközelebb mész, már tudod, igaz? :) )
Én most megmondom, hogy ha megyek az agyátültetésre, jöhet bárki (bár akkor már úgyse fogom megismerni... ;) ) és hozzatok: francia krémest, epres milkát vagy csak simán epret. És 100%os narancslevet, a legdrágábbikat, mert én olyat úgyse veszek...

3. akkoriban, ill. előtted volt ilyen sértődős rész, h ki kihez miért (nem) megy be, ill miért nem mehet be, és utána sztem sokan óvatosak lettek és arra vártak, h hívják őket, mert az olyan rossz, h menne az ember, de nem kell.... szóval vígasztalásul megy egy zacsi gumimaci, kapcs ford, ablakot nyiss, és legközelebb... :D okés?

Ildi,
sztem hívd fel az ügy-t és meséld el, mi van. De ne aggódj, ha nem jönnek ki, ha csak láz van és semmi más tünet, úgyse tudnak mit csinálni. Hűtőzd, fürdőzd, itasd, kényeztesd és várj nyugodtan hétfőig, ha jobbul. Ha durvulna a helyzet, akkor persze azonnal doki, de ne aggódj, biztos minden rendben lesz!!!! ++++++++ (Esetleg ti nem tudjátok bevinni? Szintén teló és mondd meg, h beviszed, ha úgy jó.) ++++

Votiv
Lili beájult már? :) +++ Isti és a paci: :D :D :D

neet
neet

Zsanci!

Iginek jobbulást!:(

Indi!

Timi is 1000-rel töm magába mindenféle hagymát, ráadásul kenyér nélkül szereti! :)

Vera!

Végülis, ha nem lázas, akkor nincs semmi gond, eszik, jókedvű, szóval csak pillanatnyilag beparáztam! Bár attól tartok, hogy ez megint az a baci, ami a tüdőgyulladást okozta neki múltkor! Köszi szépen a választ! Örülök, hogy már jól vagytok!:)

ILdi
ildi76

Neet :) Hehe, ezt (is) milyen jól összefoglaltad :) Megszavazom az epres milkát érte :wink:

Vera, Votiv :) Én is akarok Bikáson délelőtt, de ne pénteken, mert szappanyt főzünk a zöld asszonyokkal :wink:

Ildi :) akkor egy csokor hagymát nyomjál Timi kezébe, az segít a takonykóron :wink:

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?