A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Mano!

Te miért mész a meddőségibe? (Bocs, ha figyelmetlen voltam és írtad már)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Szia Hanna!
Mi újság Veled? Hogy érzed magad?
Vendég

Mano!

Lassan már nem hiszem, hogy én vagyok Batman. Amúg még egy kicsit másnaposan. :oops:

Kép
hanna30

Hanna:
Igazából csak október óta próbálkozunk sikertelenül, de az "önvizsgálataim" alapján úgy gondolom, hogy valami nem stimmel nálam (görbéim nem tökéletesek, általában 4-5 napot barnázok előtte, nem mondanám rendszeresnek a mensimet). A doki javasolta a meddőségit.
Vendég

Hanna:
Asszem én is lemaradtam valamiről.. miért hitted magad Batmannek?
Vendég

Mano!

Értem. Melyik meddőségibe mész?

Ja, ezért:
Kép

Kép
hanna30

Mano,
Meddőségibe még lehet nem fognak veled folalkozni... nem bántásból írom.
Vendég

Hanna:
BMC. A bacardi jó! :)

Panda:
Miért ne foglalkoznának velem? Elvileg kivizsgálással is foglalkoznak. Vagy azért, mert kevés ideje próbálkozunk?
Vendég

Mano,
Melyik dokihoz?
Vendég

Panda:
Nem tudom. Azt hiszem ott először mindenki a főorvoshoz megy.
Vendég

Mano,
Én is jártam oda pár hónapig.
Vendég

Mano!

Én nem ismerem a BMC-t. Kaáliba járok. Azt csak ajánlani tudom.

Kép
hanna30

Panda:
Mi volt a gond velük? Olvastam róluk egy csomó rosszat, de a barátnőm elégedett velük, ezért gondoltam, hogy elsőre megnézem őket. Ha nem jön be, megyek máshova.
Vendég

Mano,
Nem akarom ide leírni a lényeg jó dokit fogjál ki engem 14 hónap próbálozás után se vizsgáltak ott ki.
Vendég

Pandácska: hogy vagy????

Mano: én is azt akartam mondani,hogy a meddőségiben lehet,hogy nem vizsgálnak ki,de remélem tudnak neked segíteni!!!!
vedresandi

Panda:
Egyelőre még bizakodóan várom az első beszélgetést.. Valamerre kellett mozdulnom, mert feladtam.. :( érzem, hogy valami nincs rendben nálam, ezért hiába a próbálkozás.. a vitamint se szedem már, majd ha feltámad a remény, akkor elkezdem újra szedni. :oops:
Vendég

Mano,
Sok sikert kívánok hozzá és remélem jó kezekbe kerülsz azért sok embernek segítettek ott!
Vendég

Panda:
Köszönöm!
Vendég

Andi:
Ha nem vizsgálnak ki, akkor nem is tudnak nekem segíteni, mert nem tudják mi a baj. Majd kiderül, vagy beborul. :)
Vendég

Mano: igaz,meg kell találni az okot,de olyan sokan írtátok,hogy a dokik elakadnak.Ez annyira elszomorít...Remélem mihamarabb kiderül,mi az oka!!!!
vedresandi

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
hanna30

Azt hiszem én búcsúzok mára. További szép estét Nektek!
Jó éjszakát!
Vendég

Kép
Vendég

Panda!

Nem akartalak MSN-en zavarni! De mi a baj??? Úgy aggódok érted!!!!

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!
Gyors bekukk.... házavatón voltunk, ezért nem jöttem ma.... holnap bepótolom!!!!

Jó éjt!!!!!

babszika

Jó reggelt lányok

El vagyok keseredve. A hőm zuhanúrepülést vett.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Ha holnapra bemelegszik akkor nem mensi miatt zuhant. Mensi még amúgy is pár nap lenne.
Vendég

Jó reggelt!!!!

Judy:én kussolok.... :shock:

Pandus:Hogy vagy ma???Minden Oké? :lol:

Gyabika:megint lebúúúk.Szia!!!! 8) 8)
vedresandi

Mindenesetre már leírtam a hónapot. Nyáron ugysem lesznek a gyerekek, több időnk lesz egymásra. Azért mindenképpen el kell mennen a dokihoz, mert nem normális, hogy előtej jön a mellemből. Azt ki kell vizsgálni.

Pandi,

Mástól nem igen esik le, kár is áltatnom magam.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:neked hány napos a cilusod???Mikor kéne nem megjönni?
vedresandi

Andi,

Eddig mindig a 31. napon este jött piri, és a 16.17. napon szokott lenni a pé. Így a lut fázis általában 13. Most a 15. napon volt pé, és ha ahhoz adok 13-at akkor jövő hét szerdán vagy csütörtökön kell megjönnie. Szóval ez tuti piri miatti esés. :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:bizzunk benne,hogy nem,de a hő nem hazudik,sajna....
vedresandi

Andi,

Hát ez az, ezt én is tudom, ezért mondtam, hogy nem is áltatom magam. Ha megjön, felhívom a dokit, és kérek egy időpontot, hogy nézessük meg ezt az előtej dolgot. Minél hamarabb szeretném tudni, hogy mi okozza.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:nézegettem a ferti-n babás görbéket...tény,hogy leesik piri előtt,de hátha meglepődünk a jövő héten!!!Láttam egész érdekes görbuszokat :lol:
vedresandi

Köszi Andi, hogy próbálsz vigasztalni, de jobb felkészülni a legrosszabbra, így nem akkora a csalódás.
A következő ciklusba nem fogok görbét vezetni, csak az LH tesztet fogom használni, és a váladék minőségét. Nem akarom magam megint halálra idegesíteni a hőm miatt. Te is sokkal nyugodtabbnak tünsz ebben a hónapban. Aztán jön a nyár, apa-anya egyedül egymásnak. Majd akkor. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt Mindenkinek!

Kép
hanna30

Szia Hanna :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Judy! :D

Kép
hanna30

Judy:tényleg nyugodtabb vagyok...
vedresandi

Szia Hanna!!!

Kialudtad a másnapot???? :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Szia Andi!

Igen. :oops:
Már várom a délutánt. :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Pandus!

Hogy vagy?

Kép
hanna30

Andi,

Írtam Leonak, azt mondta, hogy a lut szakasz általában mindig ugyanolyan hosszú. Max 1 nap szórás lehet. Azt is mondta, hogy a 11 dpo-nál már nem nagyon esik le újra a hő az ösztrogéntermelés miatt, de ez sem mindig van így, mert csatolt olyan terhes görbét, ahol a 13. napon esett le, utána újra felment.
Azt is mondta, ha holnap újra esik, akkor valószínűleg nem vagyok terhes. Nagyon tiszta és egyértelmű válasz volt.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Ezt mondtam én is :lol:
Vendég

Judy:szerintem mi is erre gondoltunk,csak ő meg tudta nekünk fogalmazni.Látatlanban is bírom ezt a nőt!!!!!
Neked meg azért még drukkolok!!!!++++
vedresandi

Andi,
Jól vagyok csak reggel óta hányingerrel küzök.
Vendég

Pandus:hányinger??? :? Remélem ez jót jelent!!!!!!!++++
vedresandi

Pandi,

Az jó jel. :D Hajrá kis pandák. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi,
Nem hiszem ez még korai lenne inkább azt jelenti hogy nem bírom ezt a sok progit amit szednem dugnom kell :?
Vendég

Ja, és Andi, köszönöm, hogy rátaláltál Leo-ra. Fél órával a mail-em után már válaszolt is. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?