Sziasztok,
Vadvirág, Viranka, nagyon szépek a fotók, csinik vagytok nagyon!
Vadvirág, a virágaid is gyönyörüek! Virágos növényt én is csak nyáron vagyok hajlandó ellocsolgatni, mert hajlamos vagyok elfelejteni szegényeket

Van egy iszonyatosan nagy teraszunk/erkélyünk, azért oda kell valami kis színfolt legalább nyáron. Bent nekem is csak zöld növényeim vannak, szegénykék jól kipróbáltak, nem igénylik a nagy gondozást, mert sajnos akkor belepusztulnának
Miléna, ne hülyéskedj! Nem lesz semmi baj meglátod!! Hess hess negatív gondolatok!! Minden a legnagyob rendben lesz és majd mikor a negyvenvalahanyadik héten is itt sírsz majd nekünk, hogy jajj mikor fogok szülni, akkor majd emlékeztetünk a parádra, jó?

Na viccet félretéve, tényleg pozitívan kell hozzáállni a dolgokhoz, babó jól érzi magát odabenn,még ha néha fáj is, ha mocorog. Tényleg, arra a doki nem tud valamit adni? Mondjuk írtad, hogy lassan elkezded szedni a más gyógyszereket is. Én az elsö terhességem harmadik harmadában szintén simaizomlazító gyógyit szedtem, mert korai fájásaim voltak. Na persze nem fájások, de elég rendes méhösszehúzódások, ami ugye nem túl jó. De a gyógyszerrel a 39. héten szültem, úgyhogy minden rendben volt! Nálad is az lesz! Szerintem minden kismamában benne van valahol ez a félelem, hogy nehogy koraszülés legyen, ez normális.
Mi meg egyébként arra vagyunk, hogy itt kipanaszkodd magad és mi megvígasztaljunk!
Regina, Fleur, én is azon vettem magam észre az utóbbi idöben, hogy néha rá kell szólnom apára vagy Ábelre, hogy vegyenek vissza tempóból, mert nem bírom annyira
Csajok, ez a tali olyan jól hangzik, de sajna én nem tudok menni sehogyan sem

Innen hogyan?
Hozzáállás: itt az emberek nem foglalkoznak különösebben a terhes kismamákkal, mondjuk én nem buszozom, de szerintem azért a helyet átadnák, ha kéne. Na meg a wc-nél is elöreengednek, de nem viszik túlzásba. A svábok itt ezen a részen amúgy se nagyon gyerekbarátok, itt sajnos könnyebb háziállattal lakást/albérletet találni, mint egy gyerekkel. Ha meg több van, akkor még nehezebb. Sajnos mi is kaptunk egy pár kosarat, mikor lakást kerestünk.

Itt ez a helyzet
A mostani házban meg csak kisgyerekes családok laknak, a föbérö mondta is, hogy ö csak gyerekes családnak adja ki a lakást. Most is épp ketten vagyunk terhesek, egy csajszi meg 5 hete szült
Babaszoba: én is olyan szobában voltma, mint Vadvirág. A kórház, ahova megyek most is, kétágyas zuhanyzós szobákkal van felszerelve, legalábbis a szülészet. A babák itt is 24 órát velünk lehetnek, csak akkor viszik el, ha kéred. Én császáros voltam ,este tízkor mütöttek, éjfél volt, mire a szobába kerültem, arra az éjszakára nem hagyták vele, mert még nem voltam teljesen magamnál. Aztán a következö naptól meg mindig velem volt Ábel, jól összeszoktunk és mégsem voltam magamra hagyva, ha valami segítség kellett megmutatták stb. Szóval szerintem így nagyon jó volt, nem is tudnám máshogy elképzelni.
Regina, azt szerintem azért tudakold meg, hogy van-e lehetöséged leadni a babát egy pár órára, ha esetleg mégis pihenésre van szükséged, mert ha igen, akkor érdemes vele lenni mindig.
Ma van a 3. házassági évfordulónk!
Apa mindjárt jön haza, aztán nekiállomfinom vacsit fözni
Vettem egy csomó finomságot, remélem ízleni fog neki
Jézusom, litániát írtam! De nem tehetek róla, annyira szívesen jövök közétek!
Na léptem
pussz ( itt épp esik az esö és villanyt kellett oltanom, mert olyan sötét van a lakásban

jön a vihar, tornádóveszéllyel

)