Sziasztok Lányok!
Vali, Ákos!!!
De jó! De jó!
Szívből gratulálunk Ádámkához!!!(Nem úgy volt hogy Bence lesz?

)
Nagyon nagyon sok boldogságot és egészséget kívánunk!!
Sok puszi Nekik, és ha odajutsz akkor kérünk képeket!
És köszönjük az értesítést!!
És most tessék menni tejfakasztó buliba!!!
Barbi,
Örülök, hogy jobban van a Nagyikád! Sok egészséget kívánok neki!!! Hogy mihamarabb foglalkozhasson Danival!
és Dani hogy van?
Igen, igen, már egy nagy csomó játék ott volt a földön mindent próbáltam, hogy eltereljem a figyelmét, de nem lehetett, fájt neki nagyon!! És holnap is jön a néni!
Én is azt hittem hogy ez a pótnagyi „szeretet barter,” nem az?
megnéztem a linket, de nekem nem derült ki semmi!
Masni,
Igen, igen érdekel a helyes technika!
Zsófi,
Hát a gyógytornász azt mondta hogy 10-15 alkalom, majd meglátjuk, meg attól is függ hogy egyszerre mennyit van ott, és most csak fél órát volt! De hát nekem az is egy örökkévalóság volt. Igen a babamasszázs biztos jó lesz!
Hol vagy?
Remélem Léna jobban van! És nem ezért tüntél el!
Heni,
Szegény Beni! Nagyon kis édes még így betegen is! Sok sok puszika neki!!
Tök jó, hogy ilyen jó csapatot találtatok, és mikor is lesz kész a ház? Képék?
Nekem is van egy mák torta receptem és abban nincs is vaj

, csak a tepsi lisztezés előtt! :-.) lehet hogy azt csináltad! Én is több receptből vágtam össze! Gratulálok az 5-höz. Hova jártál?
Remélem ma jobb lesz az éjszakátok!!!
Tünde,
Kitartás! Hát nem irigyellek a javításért, de hamarosan jön a nyár és lehet pihizni! Vagyis az idő szempontjából ma már meg is érkezett!
Ilyen legót akartál Te is venni nem? Vagy nem jól emlékszem

, hogy akartál valamit hozni Németországból?miket árulsz pontosan és hol?
Jól tetted, hogy aludtál délután, ennyi munka mellett azért pihenni is kell, hogy bírd!
Veronikusz,
Hívtak a bölcsiből? Mi a fene! Biztos megijedtek!!!

De nem baj, hátha összekapják magukat!!!
Hát el sem hiszem, nézem a képeiket és én sehol sem látok ördögöket, annyira kis drágák rajtuk!
Igen, én is úgy gondoltam, hogy rokonokat keresel, akit lehet és Ő is viszont szereti a lányokat!
Hogy sikerült a mai nap?
Gyuzso
Aranyos vagy!
És a lényeg hogy Micu jól érzi magát, és majd jön ha jönni akar, TE meg addig pihenj sokat és legyetek annyit a férjeddel amennyit csak tudtok! Szép napokat!
Györgyi,
És ezt miért ilyen szomorúan írod?
Gratulálok!!! És nagyon, nagyon sok boldogságot!!! Édes nagyon ez képecske! Olyan nagy már Jázmin? Holnap (vagy lassan ma) látunk? mikor?
Memme,
Örülök, hogy már jobban vagy! Azért csak óvatosan!!!
De jó, ez tényleg igaz, jó arra az emeletre felmenni!
Majd gyere a hírekkel, meg ha lesz kép akkor azzal!
Nagyon drága férjed van!
Borsa,
Hú de izgi!!! Szorítok!!!
Menj gyorsan és legyetek Valival egy szobában!
Örülök, hogy jól vagytok! Pihenj is sokat! Miért számítottál arra hogy ijesztő lesz a szülőszoba?

Nagyon szépek nem?
Aranyos vagy, de már el is felejtettem! Anyukám holnap megy a dokijához, és ha minden igaz hétvégén 5-ben utazunk, és az idő is csodaszép és a lényeg hogy van egy csodaszép kislányunk, így nincs is okom keseregni!

Amúgy sem vagyok egy szomorú tipus!
Emano,
Nagyon édes a kis Balázs!
Gratulálok és sok egészséget és boldogságot kívánok!!!
Pihenj is amikor csak tudsz!
Köszönjük a történetet! És tök jó, hogy így megtapasztaltad a vajúdást is! És hát a lényeg hogy mind a ketten jól vagytok!!! Ez a legfontosabb!!!
Gabi,
Ez a medencés kép fantasztikus, nagyon jót mosolyogtam rajta!!! Annyira édes!
Puszi
Ancsa