Sziasztok LÁnyok! Beber vagyok ám csak nem tudom mi a fene lett a regisztrációmmal, nem működött az ezer éves jelszavam és újat sem tudtam kérni mert azt írta, hogy az emilcímemhez nincs regisztrálva a nevem. Na mind1, küszködtem 2 npig de megoldottam. Vonalzóm sincs, de én vagyok:)
Tudjátok már mi van szpandival? Tegnap este kéaőn is feljöttem, meg most is, de nincs hír
Nem tudom jó hír-e, hogy nincs hír! Neki csak a munkahelyén van net? Mert pénteken elköszönt, ebből gondolom, h igen. Lehet nem ment dolgozni mert + lett a teszt és inkább pihizik a barna miatt, nem???? Nagyon izgulok, remélem ki tudtok deríteni valamit. Megint csak este tudok benézni, remélem addig is kiderül, h minden rendben.
Szépem, T. vizelet és vérképet intézd magadnak a háziorvoson keresztül, mert ha Dévai ad beutalót azért fizetni kell (bár nekem a Jánosban a terheléses cukorért 250 FT-ot kellett fizetni, de ez lehet több lenne). Szóval azt intézd, úgyis mikor majd terhes leszel mindig járnod kell vér-viz.vizsg.ra, nem árt ha megszokja a háziorvosod
A hormonost majd intézi Dévai, nem tudom most, hogy megy technikailag, nálam szeptemberben ő adta a beutalókat, a Nyírőbe kellett menni, a Dévai majd megmondja melyik napokon (ciklushoz van kötve). UH mindig reggel volt a stimuláció alatt, igen. Sztem inszemes, lombikos UH-kat reggelre hívja, de úgyis ott fogsz ülni órákat

. De kit érdekel, mikor kisbaba lesz a vége?

Na tényleg megyek csajok, nagyon várom a híreket!
Cseka, ugye te tesztelsz legközelebb?