A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Bazsi tegnap volt 7 hetes.
Apával meg pont tegnap ünnepeltük a második évfordulónkat.
Szalad az idő.

Hétvégén alig alig kapcsoltuk be a gépet, imádtuk a nyarat.
Szombaton a Rómaira mentünk ki, nagy élet volt kint, olyan érzésem volt, mintha nyaralnék valahol. Finom volt a Heck is. :-))
www.picoodlKép
hervik

Kriszta!

olvastam az idegesítőt, de ez nem jelent még semmit...
A dokim is mondta multkor,hogy majd kiderül,hogy önkorm. vagy SOTE -nél marad a kútvölgyi. De még mindig semmi sem biztos.
SZerintem Sote megtartja.legalábbis remélem. :D

CukipofA! nem iszod a málnalevél teát?az is arra van..

Hervik! Bazsi de aranyos. :D

Tigri család merre vagytok? Eszesmerci ?
Vendég

Kriszta!

olvastam az idegesítőt, de ez nem jelent még semmit...
A dokim is mondta multkor,hogy majd kiderül,hogy önkorm. vagy SOTE -nél marad a kútvölgyi. De még mindig semmi sem biztos.
SZerintem Sote megtartja.legalábbis remélem. :D

CukipofA! nem iszod a málnalevél teát?az is arra van..

Hervik! Bazsi de aranyos. :D

Tigri család merre vagytok? Eszesmerci ?
Vendég

ez nem igaz, 2er tette fel a babanet....
Vendég

Köszi Lányok a nyugtatást. Próbálok nyugodt kismama lenni, de nagyon nehéz.
cukorfalat

Kép
hervik

Vali és Ákos!
Gratulálunk a jövevényhez!!! Tök jó, hogy a vajúdás minden izgalmát megélhetted!!

Cukorfalat,
méricskélést nem komolyan venni! Vannak rövid lábú, focistajelölt manók, nekünk a baráti körünkben van olyan gyerkőc, aki 4 éves lesz és 104 cm-es. Apja, anyja kicsi! Nem izgulni, nem hasonlítgatni!!

Györgyi, Jázmin hihetetlen csajszli! Mintha verseny lenne a fejlődésben és meg akarná nyerni! nagyon cuki! Ilyenkor kedvünk van kislányhoz is, de most még egy ideig ezzel a pocakfiatalúrral kell küzdenünk! :)

Cukipofa,
caulophyllum c30 higítás, cimicifuga c9 higítás a 2 tágulást segítő bogyó. Felvátva lehet szedni :)

Vicus,
hogy sikerült Rékus szülinapja?

hervik!
Bazsi is tündéri baba! Üdvözlet neki is a csapatban!! :)

Kata hogy van a fogas trauma után?
Tigri család merre?
Emano, még képet, igen!!

Voltunk ma ctg-uh-on. Nagy volt a pangás és tipikus utálom-a-hétfőt hangulat! A doki bácsi is nagyon nyügi volt (dr. tóth), aztán lenyugodott. nem megy a kórházon belüli kommunikáció, sok a fúrás-faragás..
Micu meg menekült ezerrel a ctg elől, ment a versenyfutás a hang elől. És mivel senki sem figyelt ránk, a húszperces vizsgálat rögtön elhúzódott.. :(
Ez van. De jól van a manó, csak nem akar még kijönni. Bár a pocak elkezdett lefelé szállni.. :)
Apa izgul ezerrel!!

Szép estét!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Úgy látszik nem küldte el az előbbi üzeneteimet a babanet :(

Látom a homeos bogyókat Gyuzsó megírta nekem a doki még sebgyógyulásra írt fel egyet amit érdemes vinni a kórházba
ARMICA MENT. C-30

Először is hatalmas gratuláció Valiéknak, bevallom kicsit irigykedem is :D

Cukorfalat!
Csak ne aggódj! Az nem tesz jót nektek!

A kis szülinaposnak nagyon sok boldogságot!

Köszönöm a szurkolást nagyon édik vagytok, remélem hamarosan mi következünk. Bár lehet hogy ezek a jóslófájások még semmit nem jelentenek...
A vizsgám szerencsére 4 es lett holnap még van egy furulya aztán kész :D

Györgyi
Jázmin egy kis tündér bogár :D

Hevrik!
Balázs is nagyon édes!

Mindenkinek!
Küldjetek képeket! Olyan jó nézegetni a kis manókat :D

Nagyon szép estét remélem ez már elmegy :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Gyuzso!
Nagyon jönnek itt sorban a babák! :wink:

Jaj Györgyi! Boldog szülinapot! Ne haragudj, egésznap akartam írni,de nem tudtam feljönni a babanetre, mert nem engedett :evil:

Gabi!
Mondtátok már, hogy ne olvassak össze mindenféléket, de nekem muszáj. Olyan jó, hogy nyugtatsz.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:05-kor.
Vendég

Sziasztok!

Elfoglat dolgozó nő lettem erre a hétre!!! Olan jó!!!:)
igaz, szalad a ház, üres a hűtő, de kit érdekel. 1-2 hétre felborulhat az életünk :)

Bene is korábban kel a melegbe és napsütésben.

Valinak gratula, Györgyi, neked is. Mondd csak, akkor újra munkába állsz?
Ja, és nem kell fogyóznod. Jázmin még csak 4 hónapos, és majd olan 9-12 hónapos kora után még egy nagyot alakul az alakod. Addig sehogyan se. És meglátod, olyan leszel, mint régen, mivel nincsrajtad felesleg igazán....
Bezzeg én... Fogyózok de semmi :(

Egyébként én meg most fogok 2 részes fürdőruhát venni, mert ami van egyrészes, az még rosszabb, mintha 2 részesem lenne. Meg is nézem majd a H&M-et. Van nagyobb mellre való is? :oops:

Heni! Nekem is volt ilyen valamelyik bogyótól, én is rohantam a tesztért, de a bogyótól volt. Szülés után megbolondul az ember hormonháztartása, és előfordulhat, hogy sokkal rosszabbul reagál ezekre a bogyókra. van olyan doki, aki 1 évig nem is ad. Szerintem tuti nem vagy terhes.

Na megyek, kicsit pihizek, azt holnap folytatom a munkát.

Ja, és Ancsa, de igen, én is nézegettem Benének mindenféle duplo legót, most ilyeneket kell eladnom :) És tuodk belőle válogatni is. Még nem érkezett meg, de majd interneten fogom árulni. Majd szólok.

mtunde

Sziasztok,

Gyuzso,
Jól sikerült a szülinapi buli, Réka estére kellő képpen elfáradt!! :lol: :lol: Igaz elaludni nem nagyon akart. Az már jó jel, ha a pocak megy lefelé!! Hajrá!!!!!!!!! :lol: :lol:

Györgyi,
Hát Jázmin nem egyszerű!! Jó korán elkezdett mászni :lol: :lol: Lassan szaladgálhatsz utána!!
Utólag Boldog szülinapot kívánok én is!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!

Kép Gondoltam én is benézek! [img]

Képzeljétek ma voltunk először buszozni! és kettesben voltunk Larával (babakocsival) a 86 busszal mentünk (mennék én mással is ,csak a többi járat nem babakocsibarát), és nem is volt semmi gond. Csak egy nőci beszólt, hogy hát nincs melege a babának a sapkában :roll: , mondtam hogy hát nem attól van melege! Szóval Lara nagyon jól viselte, végig aludt! Igazi jó kislány! Aztán jött a masszírozós néni, és Lara megint nagyon sírt! :cry: És holnap is megyünk hozzá!

Masni,
Remélem Máté is hamarosan meggyógyul, sok sok puszika Neki!

Ok, köszike :wink:

Györgyi,
Milyen volt az első napod? Jázmin nélkül hogy bírtad?

Tényleg? A C und A ban is van fürdőruha? :roll: Nem is tudtam, akkor ott is megnézem, mert nekem is nagyon kéne, de veletek ellentétben nekem tényleg kéne egy testszobrász!!! :lol:

Memme,
Nem ma voltatok az 5.-en? És mit mondtak??

Heni,

Örülök, hogy jobban van Benedek!
Én biztos csináltam volna már a helyedben egy tesztet!

Én is pont a héten akarok venni fürdő rucit, így nekem is aktuális a kérdés!

Hát nem csodálom, hogy vízbe vágytál ma! Ki nem? :wink:

És ha pozítiv lenne a teszt akkor mi lenne?
Melyiknek drukkoljunk? egy vagy két csík?

Vica,

Rékának nagyon, nagyon boldog születésnapot!
Volt lesz gyerek zsúr? Sikerült ajándékot venni??
Kérünk képeket!

Zsófi,
Remélem tényleg nincs komoly baja Lénának, és most már hamarosan jobban lesz!! Puszika Neki is!

Cukorfalat,
Akkor mostantól pihenj sokat!!!
Hát megértelek! Borzasztó lehet ez a bizonytalanság!

Nem hiszem hogy gond lenne, de majd a következő vizsgálaton szólj hogy nézzék meg! Meg ha mész 4d-re akkor ott is, és akkor megnyugszol! Most már érdemes menni 4d Uh-ra most lesz majd a legjobb!
Ja, ezt csak a neten nézted, akkor ne is foglalkozz vele!!! Ne idegeskedj!!

Steffi,
Jó hogy végre jöttél!!! De nem is írtál magatokról! :cry: hogy vagytok? Martin jobban van? Nimi dolgozik már? Hogy bírod otthon egyedül? :cry:
H&M hol van csak az Árkádban?

Eni,
Jó hogy TE is jöttél, már rég hallottunk rólad, hogy hogy éjfél előtt nem fekszel le? Miért? Beni még fent van? TE nem vagy egy éjszakázós! Mi történt? :roll:
Én éjfélkor még fent vagyok, sőt akkor vagyok általában gépnél! 

Veronikusz,
Mi ez a déli bejelentkezés? :wink: hol jártál reggel? TAlán hagytak aludni?
Mikor mész műtétre? Vagy ma voltál? :oops:

Örülök, hogy jól sikerült a party!
Szorítok nagyon, hogy a nagyszülők válaszoljanak! És jók is legyenek!!!

Hervik,
Merre laktok?

Gabi,
Jobb hogy kétszer tett fel, mintha nem engedett volna fel! :wink:

Gyuzso,

Micu édes lehet Lara is útálta a ctg-t, és lassan már meg is láthatjátok!! Apa meg csak izguljon az a dolga!

Tünde,Az jó, ha olyat árulsz amit szeretsz, és nektek is kell, és ráadásul másnak, akkor jól fog veled járni!

Barbi? Ti hogy vagytok?

Mindenkinek nyugodt éjszakát!

Puszi

Ancsa

Kép Így kidöltem a buszos túra után

ancsaboszi

Ja, Cukorfalat, tudod, annyi táblázat, stb van de ezek nem neked szólnak. Jó, hogy fent vannak a neten, de nem is. Mert a kismamik ezeket nézegetik, és mindenfélét kitalálnak. Nem szabad hasonlítgatni a gyerkőket, pocakon belül és kívül is. Nézd meg Jázmint, már négykézlábra állt, és biztos van olyan is, aki meg soha nem, hanem csak járni tanult meg.
Pláne ezek az ultrahangos képek. Anniyra nem pontosak!

És tudod, a dokiknak is van táblázatuk és ők tudják, mi az ami eltér ettől.

Javaslom, hogy babamérleget ne is bérelj! :) Nehogy naponta 3x megmérd majd a picurt, hogy hízott-e rendesen :D (Én azt tettem, de hidd el, a legjobb az volt, amikor visszavittem a mérleget.)

mtunde

Szia Ancsa!
még hogy aludni! az meg micsoda???? Ma is 5.30 előtt keltem. Hála Szofinak.
Tegnap vittem először a baleset óta Ktát böcsibe! erre mi történt tegnap???!!! alig jövünk haza Szofival csörög a telefon: "ne haragudjon anyuka, de ......" hát én rögtön rosszul lettem. Kellett 5 perc mire felfogtam, hogy egy bölcsiből/oviból félretárcsáztak és mást kerestek, mert aznap szülői volt és zsóni akartak az anyukának. Hát én majdnem meghaltam. Viszont a mi bölcsinkben ráijesztettem (remélem) a gondozónőkre. Kérdezték, hogy "mérges volt otthon apuka???" :twisted: mondtam igen és hogy alig bírtam a férjemet és főleg a nagypapát visszatartani attól, hogy be nem menjenek feljelentést tenni. Hát! vagy 20-szor elnézést kértek. :twisted:
szegény Kata! azóta már ébredéskor az az első, hogy "nem megyek bölcsibe" alig bírtam tegnap lecsalogatni a kocsihoz, majd alig bírtam bevinni a bölcsibe. :oops: Remélem a tegnapi játszás visszazökkenti lassan.

szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jóreggelt mindenkinek!

Átjöttek a jobbulás-kívánságok, Máté már sokkal jobban van! Még látszik a szemén, hogy nincs a topon és szívni kell az orrát, de a kedélye sokkal jobb és végigaludta az éjszakát!

Györgyi,
ha nem javulna, hívom az orvost, egyelőre annyira tipikus meghülés, hogy felesleges.
Mi ez a butaság, hogy fogyóznál? Nem is értem!
Gratula Jázminnak, meglátod pikkpakk átalussza az éjszakát :)

Heni,
azonnal vegyél egy tesztet, már én is izgulok!!!
Fürdőruha: Womens Secretben nézted már?
Mellesleg van neked szíved? Ilyet kérdezni kismamás környezetben?!? :-) Mostanában Roland azon szórakázik velem, hogy megkérdezi milyen ruhát vegyen, mert ő egy gavallér és megvesz nekem bármit.... persze, mert tudja, hogy erre a testre max. felsőt vagy papucsot veszek...

Cukorfalat,
jó hogy megint itt vagy! szerintem ne aggódj, ha egyébként minden rendben van a kisfiaddal.

Steffi,
ahogy olvastalak hirtelen úgy értettem, hogy a kistesó ügyön vagytok rajta :-)

Ancsa,
nagyon édes Larababa!

Zsófi,
nagyon boldog, napsugaras névnapot kívánok!

Masni
masni

Jó reggelt!

Újabb átaludt éjszaka!!!!! 7-kor alcsi és Jázmin fél 7-kor kelt! JAj de jó volt. :))

Zsófi

NAgyon boldog névnapot!!!!! :lol: :lol: :lol:

Tünde

KÖszi. :oops: Csak egy picit dolgozom, májusban 5 este össz-vissz.

Ancsa

Jók a képek!!! Lehet hogy furcsán hangzik, de ha bemegyek nincs időm semmi másra gondolni, így aztán észre sem vettem és elment a 4 óra Jázmin nélkül. NA hazafelé aztán tepertem a kocsival. :lol: :lol: :lol: :lol:

Veronikusz
SZegény KAta! Jó kis emlék. :?

Barbi merre??? Steffi nem jött privi. :cry:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Masni, Györgyi! Köszi a névnapi gratulációt!

Györgyi! Tök jó, hogy Jázmin átalussza az éjszakát! És boldog 5 hónapos szülinapot neki! Elfelejtettem tegnap bekapcsolni a tévét :( Mikor leszel legközelebb?

Ancsa! Ugyanilyen rucit vettem Lénának szombaton a C&A-ban :oops: nagyon jól áll Larán. Én még nem mostam ki. De majd ma! :lol:

Veronikusz! Helyes, hogy megmondtad a magadét a gondozóknak! Remélem azért Kata hamarosan visszaszokik a bölcsibe! Meg azt is, hogy válaszolnak a pótnagyik, és legalább az egyik szimpatikus lesz!

Tünde! Tök jó, hogy dolgozol kicsit! Én még nem, de megcsináltam a matek érettségi egy részét, és már az is tök jól esett! Szerintem szeptembertől fogok megint vállalni magántanítást!

Gyuzsó, Borsa, Cukipofa! Most már ti következtek! És ha szerencsétek van, egy kórterembe kerültök!!!

Hervik! Tündéri Balázs!

Fürdőruhát nekem is kéne vennem, de én is egyrészest akarok, mert sajnos teljesen tönkrement a hasam. :evil: Nem is a méretével van a baj, hanem lóg és teljesen szét van szakadozva a bőr... :oops: Sajnos erre számítani lehetett, anyukámnak is ilyen bőre van. Ő is addig horhatott kétrészest, amíg meg nem születtem...

Nálunk a helyzet változatlan, sajnos, Léna még mindig fosik. Ma reggel viszem a mintát az Ántsz-hez, de röhej, hogy jövő héten érdeklődhetek... És addig? Mi van, ha valami komolyabb baja van, amit gyógyszerrel kéne kezelni??? Merthogy 2-3 nap amíg kitenyésztik a dolgokat, és aztán ahelyett, hogy telefonálnának, postára adják... És sajnos már fogyott is egy picit, visszament a súlya 8 kiló alá... :cry: És nem nagyon hajlandó enni, tegnap megevett néhány kanál alma-répát, ma meg egy negyed háztartási kekszet elnyammogott. Még szerencse, hogy szopizni hajandó! Én csak azt remélem, hogy mire jövő héten meglesz az eredmény, addigra már rég meggyógyult! Ja és a legjobb az egészben, hogy tegnap már nekem is hasmenésem volt, azt hittem, én is elkaptam, de mára már elmúlt, úgyhogy szerencsére nem... És estére a párom is belázasodott, úgyhogy ma ő is itthon van velünk.
Hát ennyi, "röviden"!

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi!
BOLDOG NÉVNAPOT! :D
nálunk a kórházból hazajövet volt rögtön hasmenéses nyavaja, de Katánál nem, csak a férjemél és nálam. Szerintem én hoztam haza. :oops: Mivel szoptattam, csak Smectát szedhettem és azt úgy tudom, hogy újszülött is szedheti. Léna kap valamit??? ha nem, kérdezz erre rá a dokinál! ez por, amit folyadékban kell feloldani és nincs is szar íze. Mielőbbi gyógyulást nektek! ++++++

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jaj! Györgyi! én láttalak! :D :D :D irtó csinos voltál! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Györgyi! Boldog szülinapot!! És sok átaludt éjszakát ajándékba Jázmintól!! Megvolt a tegnapi adás :)

Zsófi! Nagyon sok boldog névnapot!!

Ancsa! Laráról is már csak mozgókép készül, úgy látom. :) A nason fekvő képen látszik, hogy kapálózik a kisasszony!!

Masni! Megnéztem az aromaterápia-homaopatia előadásaim anyagát. Rendes doktor néni tartotta. Sterimar tengervizes orrcsepp, de ezt bizti tudod, Eukaliptusz radiata 1 csepp illóolaj a fürdetőkrémbe és a hátára+orrára kenni fürcsinél. Ezek a szelíd gyógymódok.

Zsófi, ha megpróbálod hasmenésre: Arsenicum album c9/c12 higítás minden széklet után 5 golyó. Szájba lehet adni direkt. Smecta, de ezt bizti mondták már, Protexin babaváltozata (jó bélbacik vannak benne, viszaállítják a helyes bélflórát).
Remélem használnak!

Veronikusz! Kata egy hős!!

Borsa! Kitartás! Már nagyon a végén járunk :)

Cukorfalat! a mérleg likvidálását én is támogatom! nem szabad stresszelni magunkat a grammokkal!
Sokszor kell mellre tenni, aztán majdcsak jön tejcsi is elég neki. Állatbarátainknál azt tanították, már a sírás hangjára is beindul a tejtermelés és minél többször szopcsizik, annál több lesz belőle.
Gondolom ezt a babás mamák megerősítik, ugye ? :)

Szép napot, jó sétát!

KépKép
Kép
gyuzso

Zsófi

Ma. Jobbulást nektek! Hihetetlen ez az ÁNTSZ! :twisted:

Cukorfalat

Hát mérleg-témában én inkább nem adok tanácsot, mert én inkább támogatom, ha emlkszel, vagy visszaolvasol meglátod miért. De egyébként amíg nem volt gáz én sem mértem, csak láttam rajta, hogy fogy, meg nem eszik rendesen. :roll:

Kép
gyorgyi33

BOLDOG NÉVNAPOT, Zsófi! Lénának drukkdrukk, csak nincs nagy baj! :? :wink:

Ma éjjel azért már aludtam, két részletben 7 órát...
AZ éjféli fekvés, kegyetlen!!! Nem azért mert nem esem össze már nyolckor, sőt az esti szopiba én is belealszom. Aztán befekszem az ágyba, és éjfélig forgolódom. Egyébként sejtem, hogy a háttérben kis stressz is lehet, majd csak változik. Muszáj, mert Benő ennyit alszik és punktum. Vagy vele együtt alszom, vagy sehogy.

JÁZMINNAK GRATULA. És Györgyi, tökjóóóó voltál! :roll:
vbea

Eni

Végre itt vagy! Köszi :)
A 7 óra már nem rossz!!! Valahogy pedig jó lenne korábban elaludnod te szegény.

Masni

Boldog hófordulót a nagyfiadnak!!!! Majdnem elfelejtettem, pedig egyszerre van! :lol:

Kép
gyorgyi33

Csak gyors bejelentkezés, mindjárt itt vannak anyósék, én meg megyek bankba, meg corába.

Tünde: mondtam már, hogy szeretlek? Na, ne értsd félre, semmi ferde hajlamom nincs, csak azért amiket írtál..... :lol: :lol:

Fürdőruci: én is így vagyok vele, szerintem az egyrészes rosszabb nekem, mint a kettő.

Zsófi: nagyon boldog névnapot! :lol: 8) Ha ez vígasztal - bár tudom, hogy nem , az én pocakom is szörnyű. Eddig "csak" a köldökömig voltam szétrepedve - azaz még pont eltakarta egy jó szabású fürdőbugyi a csíkjaimat, de Benitől is kaptam hozzá és így már igencsak kilóg. :cry: És nekem is meg van ereszkedve a bőr, ezen már a torna sem segít - egyszer plasztika lesz.....Bár ahogy olvasom, elég durva műtét és a gyógyulás utána..... Háát nem tudom, a cicire biztos rászánom magam, ezt meg majd meglátjuk. De valahogy még mindig jobban ál a kétrészes - oda kell figyelnem, hogy behúzzam a pocim és akkor ha leszorít a bugyi, nem olyan gáz.
Szegény Léna! Mielőbbi gyóygulást! kis főtt krumpli nem fogja meg neki?????

Ancsa: Lara nagyon édes és a kidőltem kép haláli. :lol: :lol: :lol: Most az egy csíknak drukkolok, félek a kettőtől sokkot kapnék. Még most sem érzek ingerenciát, hogy tesztet vegyek. ( homokba dugom a fejem effektus) És Tünde megnyugtatott, hogy a bogyótól van és én ezt tudomásul vettem. :lol: Azért szerintem veszek egyet , biztos ami tuti......

Bocsi, akire nem reagáltam, de nem olvastam végig mert rohanásban vagyok, majd du. jövök.

Mi szerencsére jobban, bár az éjszaka többször felsírt, amit nem szokott.

Heni

Kép

Kép
cancan

Na sziasztok!
Bocsi az eltűnésért, de Danca továbbra is elég beteg sajna, nem lázas, meg viszonylag jó a közérzete, de köhög, néha hurutosan és persze szívom az orrát, igaz, csak naponta 3x...
na mindegy, gyönyörű az idő, az erkélyre azért kimerészkedünk néha!

Györgyi, mindenféle jókívánságokat küldök neked szülinapra, hófordulóra, évfordulóra!! :wink: jaj, miről maradtam le? Voltál a tévében? :oops: :?
Jázmin képei mint mindig, nagyn édik, apa örült nekik nagyon! :D

Zsófi, boldog névnapot kívánunk neked Dancával! ÁNTSZ-szel kapcs. meg annyit, h nem tudsz odamenni a leletekért? Ugyanis nekem is ez volt a vérvizsgálati eredményemmel és nem muszáj postán kérni, oda is lehet menni érte személyesen és akkor sokal hamarabb megvan az eredmény!

Ancsa, Larád nagyon édesen alszik a képen, képzeld, daninak is ugyanolyan csörgős játéka :D van! Alvás közben néha a majom farkába szokott kapaszkodni! :lol:

Masni, látom szegény Máté is danca nyomdokaiba lépett! Nekünk a doki mondta, h vegyünk Cebion C vitamin cseppet, az elősegíti a gyógyulást, ha esetleg még szeretnéd felturbózni a folyamatot...

Eni
Velem ugyanez van éjszaka, csak nekem úgy, h Dani felébred, átmegyek és viszsaaltatom, csak utána még kellene valaki, aki engem visszaaltat!!:roll:
Én is képes vagyok órákig forgolódni utána, pedig Dani egész jól alszik mostanság, csak 5-6 körül eszik és utána még 8ig alszik, de azért közben van néha egy-két ébredés és akkor van az a bibi!!

Fürdőruha-ügyben én lázadok!!! Iszonyatosan szeretem a kétrészes fürdőruháimat, csak bikiniket hordok és mindegyiket a Women Secretben vettem, szóval nem vagyok hajlandó feladni őket!!! :twisted: :twisted: Akinek nem tetszik, h lóg a hasam az menjen a .....ba!!! Furcsa, pedig én tényleg komplexusos vagyok a szülés óta, de az teljesen felháborított, h babaúszin is szinte mindenki egyrészeseben nyomul! De miért??? Na jó, azért megértelek Titeket, engem is zavar a pocim, de azt hiszem ezen az egyrészes se segítene :lol: :lol:

Új babásoknak sok-sok örömöt és tejcsit kívánok, pocakosoknak meg hajrááááá!! :)

KépKép
barimami

Heni, Benid nagyon édes, a kis pöttyeivel!

Veronikusz, a bölcsis nénik érdemelnének egy seggberúgást Katától!!! :evil:

Hervik, Rómaira a babáddal mentetek ki? És hogy viselkedett a strandon? Mi is tervezünk egy strandolást Dancával valamikor!

KépKép
barimami

Még itt....

Lilluska:
egyszer csak elkezdtek apró pöttyök kijönni , ami viszketett. Az elsőt el is vakarta - anyósom is nézte neki, Ő azt hitte kullancs. Olyan , mintha pattanás lenne, majd elkezd hólyagosodni - kis folyadék van benne. A legrosszabb amíg ezek jönnek, mert addig marhára viszket. Jobb esetben 2-3 nap és utána már pörkösödik. Ha már sebes nem fertőz, de a hólyag megjelenése előtti napokon ( amikor ugye nem tudod, hogy beteg ) és amíg jönnek a hólyagok, addig igen. Oviba kb. 10 napig nem mehet. De mire legyógyul az összes pötty hónapok is lehetnek, mert sokáig megmarad a helye. Főleg ha esetleg elkaparja.....

Jöttek anyósék, rohanok.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Barbi!
ok, szólok Katának hogy zöld utat kapott a segberugás!!! :lol: :lol: :lol:
Mielőbbi jobbulást a nagyfiúnak! :oops: és minden más betegeskedő babucinak!
Én is két részest szeretnék venni ugyanis a korábbi melltartója pici lett. :D :D :D Hallod Tünde! anniyre még nem ment össze! :D

Cancan!
csupa fül vagyok mellplasztika ügyben!!! én is szeretnék, mert lassan pszihológushoz kell mennem. :lol: :lol: :lol: (persze csak Hármaska és szopi után :D ) van valaki akit ajánlanál? most mik a tarifák? jöhet priviben is vagy e-mail az még jobb!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

most megbombázlak Titeket pár képpel!!! :D :D :D Kata végre nem grimaszol :D

Kép Kata - Alsóörs

Kép még mindig Alsóörsön

Kép Szofi és én

Kép Kata Balatonfüreden lovagol

Kép és még mindig nyeregben :D

ezek a 4 napos ünnep alatt készültek

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz

Nagyon jó képek!!! VÉgre téged is látni! Hogy hasonlít egymásra a két kiscsaj. Két tojás. :lol:

BArbi

Csakhogy itt vagy. Nektek is jobbulást!!!!!

Kép
gyorgyi33

Sziasztok,

elszállt,a mit az előbb írtam, de így legalább az is idejön, hogy

Veronikusz,
nagyon szép a lányod. :) És okos vagy, hogy olyasmiket mondtál a gondozónőknek. Merthogy azért kapják a pénzt - nem mellesleg pl. a te adódból is -, hogy figyeljenek, mint a szurikáták.

Zsófi,
boldog névnapot! :) és jobbulást a babónak.

Cancan,
olyan legyen az a teszt, amilyet te kívánsz. (De átfutott az agyamon, hogy milyen arcot vágna kedvenc doktorbácsink, ha már ketten is újráznánk a tavalyi alomból. :) )

Cukorfalat!
Ne a tudományra bízd magad, hanem a természetre. Gondold ez azt, hogy MINDEN RENDBEN van, ez TE kisbabád, és nem azoké, akik kitalálnak mindenféle táblázatot.
Mérleg: persze, kell az bizonyos szitukban, de én pl. a kórházban sem mértem, már csak a végefelé kétszer.

Gyuzsó, Borsa! :) :) :)

Ancsa,
kis gyöntölnivaló. :)

A tegnapról:

Nagyon sírhatnékom volt amikor kiléptünk a liftből, egy pocakos árválkodott az UH előtt. Persze jó volt megint együtt lenni a szülőszobai teammel és beszélgetni. Közben volt egy tisztábatevés-szopizás (például ezt a családias hangulatot nemigen tudom elképzelni, hogy máshol, másokkal is kialakulna). Melinda az apja válla mögül flörtölt kedvenc doktorbácsinkkal. :) Aki az UH feledtetett is minden szomorú háttérzenét. :) 9,6 mm-es kisbabám van. :) Meg persze egy másik 72 cm-es, 9 kg-os itt kint... :)
Egyelőre nem csinálunk B-tervet. Várunk. És drukkolunk, hogy ne akarják pl. a János szülészetét áttenni. Merthogy ott más felfogásban mennek a dolgok.
Gondoltam, hogy megnézem Valiékat, de aztán elálltam tőle, tudom, hogy én is csak a páromat viseltem el. De remélem jól vannak.
Mi két hét múlva megyünk megint.

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 4635.2.jpg

[/img]

Megyek pihenni, az üléstől letörik a derekam.
További szép napot!

Kép

Kép

Kép
memme

Kép

Kép

Kép
memme

Memme, hú, én most látom, h milyen kicsi lesz a korkülönbség a babók között! Melinda bizti örülni fog a játszópajtásnak! Tényleg, te még szoptatsz vagy most a második baba miatt már nem? Ilyenkor el kell választani, ugye?

Veronikusz, jók a képek, jó látni, h Kata mosolyog, szegényke.... :(

Györgyi, majd esetleg tudnál nekem írni, akár egy privi keretében, hogy a tápszer bevezetése hogyan ment nálatok, meg hogy milyet használsz? Ugyanis a mélyhűtőben már alig van tej, ami azt jelenti, hogy minden egyes etetésnél muszáj jelen lennem, ugyanis hiába fejek, azt az esti szopi után még benyomja a kis mohó. Szóval gondoltam, hogy hetente-kéthetente egyszer kaphatna tápszert, amikor végre elszabadulok itthonról és ha épp valami közbejönne nekem, akkor ne kelljen már átszáguldonom a fél városon...

KépKép
barimami

Ja, tényleg, még azt akartam kérdezni, hogy a 6 hónap körüli babókat ilyenkor hogyan kell felöltöztetni? :?: Danira ma először rövidujjú bodyt adtam, meg egy ujjatlan rugit bentre, mivel 27 fok van, légkondit meg persze nem merem beindítani a betegsége miatt!! És ha kivinném sétálni? Akkor ebben nem lenne melege? Hány foktól van rövidgatyó szezon?? :shock: Tudatlan vagyok teljesen! :oops:

KépKép
barimami

Veronikusz, neked a kosárméreted visszament a szopi abbahagyása után? Ugyanis rám a 4 fürdőrucimból 2 jó, egy határeset, de én még reménykedem, h majd az elválasztódás után kisebb lesz a mellem és belefogyok. Ezek szerint ez hiú ábránd? :roll:

KépKép
barimami

Barbi!
itt még meg volt minden foga. :D Múlt héten volt a baleset. :oops: :cry:

köszi a dicséretet! :D :D :D hííííízik a májam. :D :D :D

Györgyi!
egyre többen kérdezik, hogy "ikrek????" Pedig van köztük egy fejmagasságnyi külömbség. :shock: De tény hogy hasonlítanak. :D (megsugom, de csak halkan, hogy mind a kétszer a postás volt. :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Barbi!
nekem szopi alatt egy erős E kosaras kellett, most meg D-s. Korábban B-C-s volt. Ja és szopi vége óta fogytam kb 12 kilót, így azt se mondhatom, hogy a háj miatt. :D Szerintem nem lesz már soha úgyanakkora.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Nagyon szépek vagytok!

Ancsa!
Lara képe miatt most megint nagyon megkívántam még egy babát. De szerintem ebben a hónapban sem... :(

Lányok!
Tényleg ekkora pangás van a Kútvölgyiben? Vagy csak rosszkor vagytok ott? MIndenesetre elkeseredtem. :(

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a névnapi gratulációkat! Meg a hasmenéssel kapcsolatos tanácsokat is! Léna most Normaflore-t kap, ami szintén a bélflóra rendbetételére való, nem akarom ezt keverni más ilyen szerekkel, de megjegyeztem az ötleteket. Meg kapott Normolyt port is, ami elvileg a kiszáradástól véd, de annak tutti-frutti ízesítése van, ezért nem itta Léna. De szerencsére a kiszáradás veszélye nem áll fenn!

Barbi! Végül én is érte fogok menni a leletért, így már pénteken meglesz, különben csak jövő kedden lenne. Azért így is spórolunk egy hétvégét. Szerintem, ha ilyen meleg van, nyugodtan adhatsz rövidnacit Danira. Tegnap Lénán egy rövidujjú body volt, megy egy vékony vászon naci, még zoknit sem adtam rá! Meg persze kalap. :lol:

Veronikusz! Nagyon jók a képek, és tényleg hasonlítanak nagyon egymásra!

Memme! Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n. Jó nagy már Melinda!

Györgyi! Ma akkor megpróbálom nem elfelejteni a híradót!

Mi délután tervezünk sétálni menni, remélem addig nem ér ide a beígért vihar...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Veronikusz, de lüke vagyok, azt hittem ez a kép most készült :( na sebaj, reméljük, lesz még ilyen mosolygós a kishölgy hamarosan! :)

Ha kimegyünk ma az erkélyre, akkor mindenképp ráadom a kis napozóját, meg kalapkáját! :D

Györgyi, este leszel a Dunán? Hánykor?

KépKép
barimami

Hát, nagyon jó ez az itthonlét! Már teljesen elfelejtettem, eddig mindig rohantunk valamerre, most meg Máté megfázása miatt lemondtam mindent és csütörtökig itthon vagyunk (aztán 3 nap Balcsi, juhhé)
Szóval nagyon jó, van időm főzni, végre kiülök a teraszra...

Erről jut eszembe, valamikor nyáron mit szólnátok egy Babanetes zsúrhoz?!? Lehetne akár nálunk is, jó nagy a terasz, van kert, a nappali pedig abszolút gyerekeknek való - nincs bútor benne :-)))

Köszönöm szépen a tippeket, már sokkal jobban van a gyermek. Cebion cseppet adok neki a gyümölcsléjébe keverve meg szívom az orrát.

Györgyi,
büszke lehetsz Jázminra! És ezentúl számíthatsz az átaludt éjszakákra is :-) Hogy én milyen figyelmetlen vagyok, nektek is boldog hófordulót!

Zsófi,
jobbulást Lénának!!!

Gyuzso,
köszi az aromaterápiás tippet, sajnos Máté az eukaliptusztól teljesen felpörög, nem merem adni neki. Mikor először cseppentettem a fürdővizébe este 11ig nem bírtam elaltatni...
A Sterimart szoktuk használni, meg ajánlom mindenkinek az Euphorbium-ot, ez is homeós orrspray, nyugtatja a nyálkahártyát, szintén tengervizes cucc.

Cukorfalat,
mérleg témában Györgyivel értek egyet, nálunk is kellett mérni egy ideig, hogy mikor-mennyit eszik Máté. Szerintem ráérsz akkor eldönteni, hogy kell-e mérleg vagy sem, ha megvan a baba. Vagy, ha több babát terveztek, akkor érdemes megvenni a mérleget, mert 10ezer körül már lehet kapni és 2 babánál már bőven behozza az árát - a bérleti díjhoz képest.

Mellplasztika,
nálam is játszani fog, van valakinek jó orvosa????
nekem ajánlottak egyet, árban elfogadható... amúgy nekem KISEBB lett a cicim szoptatás után!!!

Veronikusz,
mail ment, a lányaid csudaszépek és annyira de annyira huncutkák!

Barbi,
egyetértek, ami a Womens Secretet illeti, én is nagyon szeretem.
Öltözetés ügyileg én kicsit lazább vagyok, nem szeretem túlöltöztetni a gyereket, mert az autóban meg a babakocsiban amúgy is melegebb van neki (szerintem). Ma itthonra egy ujjatlan bodyt meg egy vékony nacit adtam rá és zoknit. Vasárnap a Balatonon hol napozó volt rajta hogy ujjatlan meg rövidgatyó, zokni nélkül.
Szerintem mikor már nekünk is meleg van és szépen süt a nap, akkor neki is lehet rövidgatyót adni meg kispólót.

Az ötlöztetésről jut eszembe: Steffi, megint millió köszi a múltkori kis vásárlásért, nagyon édesek a pólók, most mostam ki őket.

Kapott mostanában valaki levelet az illetékhivataltól? Mindjárt felrobbanok, most jött ki a 2 évvel ezelőtt vásárolt házunkra az én nevemre 700ezer illeték?!?!??? Az nem zavarja őket, hogy már minden le van rendezve és nincs fizetnivalónk? Természetesen a telefont nem veszik fel, mehetek majd be Mátéval, hogy bemutassam a papírokat. Ki vagyok akadva! Mindent fizetünk rendesen, ezek próbálkoznak, én meg mehetek magyarázkodni, holott ők hibáztak...

Masni
masni

Na, megjöttem a vásárlásból, vettem tesztet is. egy csík.... huh.....
Tényleg Memme: dokibácsi mit szólt az újratalálkához? Vagy írtad?

Veronikusz: édesek a képek és én is azt akartam írni, hoyg végre láthatunk Téged is!!!!! :lol: :lol:

Mellplasztika: én is hármaska utánra tervezem, én "csak" felvarrást szeretnék, semmi szilikont, nekem megereszkedett, de azért van. Remélem hármaska sem strapálja agyon majd.... Orvosötletem még nincs.

Lányok szerintetek várjak még egy hónapot ezzel a Yadine-nal, hátha összebarátkozunk, vagy ha ilyen tüneteket produkálok felejtsük el egymást? Azt hiszem írok egyet dokibácsinknak, ő mit ajánl........

Itt van Szandi unokatesója és épp Brio-znak a földön. Beni be van zsongva a vonattól és menne oda Ő is játszani, dehát szétszedi a sínüket. Így be kellett raknom a járókába, és onnan sasol. Szegénykém.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Zsófi!

Nagyon, nagyon Boldog Névnapot!

Legyen szép a napotok!!!

puszi

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!

Zsófinak nagyon boldog névnapot kívánunk!!!! Remélem Lénanak nem lesz semmi komolyabb baja!!!!

Jázminnak és Máténak boldog hófordulót!

Veronikusz!

Tök jók a képek! Szépek a gyerekeid!!

Ancsa!
Lara egy kis tünemény!!! :wink: És ne hagyd, hogy beszóljanak!

Barbi!

Szerintem is nyugodtan adhaszt rövid bodyt a babára! Én is Martint lazábban öltöztetem, de így is alváskor izzad szegény, a kis feje főleg!

Masni!

:lol: Máskor is :lol: Örülök, hogy jobban van Máté!!!

Memme!
Én továbbra is felnézek Rád!!!

Gyuzso!
Hú már neked sincs sok hátra! Izgiiii!

Hervik!

Nagyon édes Balázs!

Nemes Gabi!

Hogy vagy?? Tök jó a felfújt kádas kép! Hogy feltöltödött a haja!

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

El vagyok ájulva Martinon, hogy így áll!!!!!! :shock: :shock: :lol: :lol:
Azt hiszem Steffi, nem lesz sokáig még ennyi nyugtod se... Szaladhatsz utána nemsokára......

Itt kezd elég barátságtalanul beborulni - azért remélem nem lesz felhőszakadás.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni!
Ne is mond! Ma már belekapaszkodott az etetőszékbe tett két lépést és a másik székbe kapaszkodott. Egész nap jön kapaszkodik a lábamba és fogni kell a kezét. Édes, de annyira korai még szerintem.
Györgyinek is mondtam, hogy neki annyi... Martin is pont így kezdte...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ancsa!
mi volt ez? jössz vissza! :D :D :D hol csavarogsz? masszázson? hogy vagytok? és a mamád?

Steffi!
milyen kis tündér Martin azokkal a hatalmas szemekkel!!! olyan kis okosan figyel! arról nem is beszélve hogy milyen ügyesen áll! :o :D

Cancan!
én is idegenkedem a szilikontól, de hallottam olyat, hogy zsírszövetből építik fel a mellett. Ez már esetleg érdekelne. De nem akarok "Dundika babérjaira törni". :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ÁÁÁÁ, Steffi, Martin iszonyat durva, ahogy áll!!! :shock: :shock: Mint egy egyéves!! Egyébként nem tudom, h mi van emögött, de babaúszáson van egy 8 hónapos baba, aki ugyanezt csinálja, mint martin, de azt mondta az anyukája, h ő nem engedi neki, h járjon, mivel a doki szerint árt a lábának vagy a gerincének, h ilyen korán kezdi. De sztem ennek nincs alapja, mert a gyerekek fejlődési üteme más. De azért gondoltam, megosztom veled, ha rá akarnál kérdezni a dokitoktól...
Egyébként édesek a képek, Martininak annnyira gyönyörű szemei vannak!! :D

Masni, nektek Balcsin nyaralótok van? Vagy valahol meg szoktatok szállni? valahogy hozzá kell szoktatnunk szegény Danit az utazáshoz, nagyiméknak Agárdon van egy kis házuk, oda szoktunk lejárni ,arról már nem is beszélve, h anyós minden alkalommal kérdezi, h mikor megyünk már hozzájuk (Veszpérben laknak), de oda nem tervezek menni még egy darabig :? :roll:

KépKép
barimami

Hú Steffi!
Nem semmi Martin! Szerintem kb. 10 hónaposan szoktak így nekirugaszkodni. Addig pihizz, amíg tudsz!!!

Kép
Kép
kriszta36

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?