Vot

ugyan nem tudom, az milyen – újszülött seborrhoeás bőr -, de tuti nem csinálsz semmit rosszul, de ezt már a többiek is megmondták. Ne keseredj el, a Te lelkiismeretes kezelésedtől és doki néni krémjétől bizti hamar meggyógyul és nem is fogsz rá emlékezni

60 e Ft-os szerelés….. öööö, ennyiért már majdhogynem újat lehet kapni!!! Csak azért tudom, mert én mostanában csorgatom a nyálam

, de nem lesz olyanom soha
Köldökápolás

hát én nem merem majd elhanyagolni a második babónál sem, mert Máténál hiába igyekeztem minél jobban és alaposabban csinálni, egy kicsit elkezdett pirosodni, de aztán még jobban odafigyeltem és meggyógyult. Szóval én a magam részéről inkább csináltam és fogom, mert nagyon megijedtem akkor.
Rekuc

Ábel már most tudja mi a jó

És sörhabot én is imádtam anno, ma már inkább ami alatta van
Ildi

most már majd arra leszel büszke, ha nem jelenik meg újra

Nem kéne esetleg beszélni dokinénivel a hasmenés miatt, hátha adna egy másik antibogyót….., tudom, hogy nem túl jó a viszony, de ha valamiért nem bírja és mellékhatásként felsorolják, akkor egy kérdést megér, hmmmmm?
Zuzi

gratula

de jó, hogy összejött

Após grrrrrr. Képek??? Kérünk szépen képeket
Deni

mi újság Veletek? Minden jól alakul otthon? Bálint mit szól így, hogy már otthon van az öcsike? Csak néhány szót, plíííííz
Fibi

az kizárt, hogy úgy néztél ki

, merthogy 6 hósan, második gyerekkel sem néztél ki annyinak, amennyinek

Hogy ki utál? Hát sokan a munkahelyemen, a sógornőm, meg a kórházban is csúnyán néztek rám a többi kismamákok, mert gondolom azt gondolhatták, hogy diétáztam a terhesség alatt, hogy ne legyen rajtam felesleg…, azért, olyan lapos a hasam egy nappal a szülés után…... De nem tehetek róla, ilyen az alkatom. Páromnál kb. háromszor többet eszem és nem látszik, ez van…És, ha az emberek ezt meghallják, inkább ez utóbbit irigylik tőlem… És ez a didádu szöveg valahonnan ismerős, de vajon honnan… ?
Rec

kedves vagy

és jó az avatarod
Vera

jó lenne már Veled is megismerkedni

és még azokkal, akiket nem ismerek

, de holnap nem tudok menni a Bikásra, mert temetés lesz, igaz később, de Máténak így is apájával kell majd ellenni a kocsiban és az elég lesz holnapra neki

Ja, és ami késik nem múlik
Tinu

Tündi csodaszép… ezek a szemek
Monisa

ez az indiánosdi naggggyon jó

bár valszeg kevésbé fogom élvezni, ha majd én is indián leszek
Máté ma egész nap anyás volt, egy kicsit átvette az apja és már balhézott, és egyébként is mindenért nyűgi volt. Igen, átvette, mert mióta fogak jönnek, inkább kézben jobb. És tudom, Indi, hogy mondtad a háton hordást, csak nekem is meg kéne tanulnom, de holnap nem tudok menni

öööö, hol is van az a kendős topic?
Vica