2003.02.25 09:55






2003.02.25 12:33
)
azt biztos írtam már szeretjük a kínai meg thai kajcsikat (párom kedvence, amit a thai fickók csinálnak a westendben, a marhahúsos tészta) 
2003.02.25 13:59


A macskám thai sziámi
Szeretjük azt a pici thai falatozót is, ami a Váci utca új részében van. 

2003.02.25 14:15
2003.02.25 14:56
2003.02.25 16:00
és minden receptet felviszek a honlapra. 


2003.02.25 21:23
2003.02.25 21:26
Sokkal egyszerübb megtalálni valamit. 
2003.02.25 21:51
) bazsalikom kell hozzá. Olyan igazi lusta vacsi



2003.02.26 15:27
Na meg pörköltnek is. De komolyan ez sok paradicsommal és krumplival készül és nem olyan rémesen birka ízû-szagú. 
Én piskótát tettem alá.

2003.02.26 19:45
... Minden rendben volt? 2003.02.27 13:39
!!!! 2003.02.27 14:02
2003.02.27 15:17
2003.02.27 21:31
. Amúgy nekem sincs terítéken nap mint nap, itt a közértes-hentesnél is csak olyan hétköznapi állatok vannak. Már az extrém, ha pulyka-nyak van... 2003.02.28 09:12
2003.02.28 13:47
2003.02.28 15:40
2003.02.28 18:17
2003.02.28 18:21
Ha magára (és a receptjére
) ismer aki küldte, nagyon kérem, küldje el újra! 2003.02.28 23:14
Hátha ehetek sztrapacskát
Köszi az infót!!!
Meg az enyém nem is olyan drasztikus, pl. bigacsiga csirkéje simán beleillik
2003.02.28 23:17
Loncsi



2003.03.03 11:31




2003.03.03 20:07
de ek. olaj Kcal értéke 90 Kcal
már szinte fejbõl tudom. AZt is, hogy egy alma mekkora kb.... így nem bonyolult számolni. Emelett vannak standard kajáim, amiket tudom, hogy hogyan csinálok és, hogy hány Kcal van benne, mert egyszer valammikor már kiszámoltam. Csak egyszer kell ezt a számolósdit végigcsinálni, és utána használható. Pl. majonézek kukoricasaláta... bármi lehet. 


2003.03.03 22:17
. NYÁMMMM. Nem teljesen az eredeti recept szerint jártam el, ()-be beírtam, hogy mit változtattam:
2003.03.04 08:47
2003.03.04 10:07
2003.03.04 11:13
2003.03.04 11:29
2003.03.04 14:38
!
. Én persze zacsis spenótból csinálom (tényleg a zacsisnak is mérgezõ a leve?)
) 

2003.03.04 18:57
2003.03.04 20:44
Hogy egyszerû lenne... olyan nehéz elképzelni. De tényleg az lehet, olyan sokszor csináltak az én öregjeim is. A levestésztát is frissen csinálták a husilevesbe sitty-sutty, tök égés lett volna szárazból... Lehet, hogy csak hozzáállás kérdése.
: 2003.03.06 15:00

