A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Gabi,
örülök, hogy örülsz!
Remélem neked is sikerülni fog most!!
Gil,
akkor hajrá Gynevac kúra, akkor talizunk júniusban:)
Kriszti,
köszi, igen ne írj be, mert...tudod:) Na, neked meg itt a végén spontán baba lesz?! De jó lenne,mi?!:) Ok, nem aggódom! Én, nem is szoktam:)
Vikike,
köszi, hogy drukkolsz:) Neked, úgy látom már sikerült,ami még nekem személy szerint nem, de majd egyszer?! Vigyázz magadra!
Mi a "rövid" történet? Lombik vagy inszem, első, második? Meg ilyenek, ha lehet kíváncsiskodni:)
baby.81

Viki!
Ez jó kérdés...Már tettem" lépéseket", az ügy kiderítése érdekében, de szeretnék egy kicsit titkolózni, és nem elkiabálni a dolgokat!!!!!! :oops: :roll: :lol:
Igérem hétvégén mindent elmondok!!!!!! :lol: :lol:
Vendég

De Kriszti!!!
Ez nem igazság, én addig nem bírom ki!!! :D
brumi_30

Kriszti! Türelmesen (?) várom!!!!!!!!!!!!!!!
Baby! Nekem még nem sikerült. Miből gondolod? 11. napon vagyok a ciklusban. Július 16-ra van időpontunk a Bmc-be konzultációra. Ez a 11. próbahónapunk.

Kép
vikike0429

Baby!
Szuper lenne!!!!!Akkor marad a régi időpont a táblában, a régi helyen....Nem változtattalak... :wink: :lol:

Manda!
Neked sem írtam át, hátha......

Emese??????
Lyutka??????

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Nahát Bibar! Szívből gratulálok!!!!! :) :)

Gabicsibe! Mindenféle hormonkezelés nélkül 5 meg 2 tüsző???? Nahát! Ha ezek mind megérnek a szurik hatására, akkor Bruminak igaza lesz a 100 %-os siker aránnyal. :wink: Hajrá!

Baby! Örülök, hogy ismét itt vagy köztünk, remélem ezúttal te is sikerrel jársz. :) Én vagyogatok, nagyon nem várom a Mikulást.

Kriszti! Te kis, te kis..... titokzatos! :wink:

Málna veled mi a helyzet?

Kita??? Rég nem jártál erre. Remélem te is jó eredménnyel jössz legközelebb , mint Bibar.

Pussz mindenkinek, holnap benézek. :)
nellike

Nellike! Akkor remélem, nem is megy hozzád a Miki! Kergesd el jó messzire!

Kép
vikike0429

Köszi lányok, aranyosak vagytok, hogy szurkoltok nekem péntekre. :D
Jajj már én is várom nagyon, mert igen feszit a hasam alja, meg majdnem mindegyik tüszöm 20mm-es, nehogy kipukanjanak addig :oops:

Bibar ott ültem melletted uh-ra vártam Konchoz, aztán odaültem a Tv és a szövettenyésztő labor közé. Barnakockás ing, fehér top és fekete nadrág volt rajtam, ducibb magas lány vagyok. Volt ott egy lány az anyukájával aki veled együtt az eredményre vártak. Végülis sikerült neki?

Kép

csibe
csibe32

Most megyek, mert tusolnom kell, és a hajamat is meg kell mosnom.
Éa a Férjem is ideülne, mert ő is függő, és hát ez a kimaradt 3 nap...... :wink:
Reggel jövök!!!!!!!
Puszika

Kép
vikike0429

Viki,
abból gondoltam, hogy vonalzód van:)
De jó lett volna, ha igazam lett volna,nem?:)
És lombik lesz?vagy volt? 11.próbálkozás, te jó ég:(
baby.81

Bibar drágám!!!!

Én láttam ma egy lányt a BMC-ben, aki könnyes szemekkel jött ki a vizsgálóból és 122 lett a HCG-je és puszikat dobált az ápolóknak!!!! Te voltál, igaz?????? Magas, vékony, szőke, kicsit göndör ?????

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De ezzel azt is elárultam, hogy én is jártam ma a BMC-ben!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
NEKEM IS SIKERÜLT!!!!!
Már pár napja tudom, de nagyon féltem, míg nem látom a saját szememmel. Igaz még nagyon kicsi, de mér van róla UH képem. Bocs lányok, most alig tudok írni, remeg a kezem!!!
sharon

Csibe
már tudom ki vagy :lol: :lol: :lol: sajnos neki nem sikerült :cry: :cry: :cry:

Baby
nem fagyis volt,uj stimu :lol: :lol: tudod én abban biztam nagyon :lol: :lol: sajnálom a tiedet,de majd a friss :oops:

bibar

Sharon!
Gratulálok neked is!!!! És most neked ez spontán dolog volt? Te vagy az a lány, aki olyan sokat dolgozik, nem? Mindig úton voltál autóval,ugye?
Ügyesek vagytok,mégegyszer gratula:)
De jó,most mindenkinek sikerül?!
Ja, Sünike, veled mizu?
baby.81

Sharon!

ÓHHHHHHHHHHHHHHH!!! Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És spontán!!!!! Mi a titka???????????? Nagyon örülök nektek!!!
gil

Bibar!

Ott ültem pár székkel melletted, míg be nem hívtak Téged! Farmer halászgatya volt rajtam, barna póló. Barna hajam van szőke melírral, és nagyon untam már a várakozást, ez látszott rajtam!
Emlékszel???? Bár olyan eufórikus hangulatod volt, hogy azon sem csodálkoznék, ha minden kiesett volna! Még sírtam is, hogy Neked is sikerült!

Baby!

Igen, spontán szerelem volt. El sem hiszem. 1999 óta nem szedek fogamzásgátlót. És 11 éve élek a férjemmel.
És azt sem értem, hogy sikerült. Röviden: Az első inszem sikeres volt, 7 hétig tartott. Vérzés, kórház, vetélés, felfedeztek egy méh fejlődési rendellenességet, három műtét. Kikészültem. Belevetettem magam a munkába, napi 100 km-t vezettem, reggel 7-kor mentem, este 7-kor értem haza. Hátam közepére sem kívántam a BMC-s sorbanállást és az állandó izgalmakat. Végre nem ciklustól ciklusig éltem, végre nem számoltam, hogy mikor kötelező a szex.Élveztem a munkát! Felszabadultam lelkileg! Most arra vártam, hogy jöjjön végre meg és kezdhessem az egészet előről, de nem kell!!!! Hihetetlen!

Kriszti!

Szivecskét nekem is!!!!!
sharon

Sharon!!!!!!!Grtaula!!!!!!!!!!!!!!

Babyke! Hú, nem vagyok érthető. :oops: Elkezdem újra. 11 hónapja próbálkozunk spontán, de sajna nem sikerül . Ezért hívtam fel a Bmc-t időpontért. Július 16án megyünk majd. De ez még csak a kivizsgálások kezdete lesz.

Na, megyek tényleg.Pussz

Kép
vikike0429

Bibar, sharon nagyon-nagyon gratulálok! :D

Kriszti, nagyon titokzatos vagy. Kíváncsi vagyok, mit titkolsz... :)

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sharon,
Neked is nagyon-nagyon gratulálok! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Lányok,
micsoda hírek... :D:D:D:D Ezért érdemes volt még bekukkantani :wink:

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Lányok!!!!!!!!

Kép
vikike0429

CSajok!
Az egyik baba:26,8mm, a másik baba:25,3mm-es.Pont akoruknak megfelelőek!Annyira mozgott kezük-lábuk,hogy nem hittem el!Remélem kint majd nem lesznek hyperaktívak! :lol: Mostmár a saját dokimhoz kell mennem csütörtökön és akkor megint csinál UH-t!Újból láthatom őket!
MANDA!
Fel a fejjel,gyorsan telik az idő hidd el!
MADRIN!
Te is Érdi vagy most látom!Én is.Merrefelé laksz?
CSibe32!
Drukkolok a leszíváshoz és ne erőltesd magad fizikailag,nehogy eldurranjanak a petécskéid!Te nem a Zekéhez jársz?És nem kb.3felé voltál nála UH-n?Magas ,szőke ,vékony lány vagy?
Kriszti!
Drukkolok ezerrel!Amikor most a végén sikerült se a leszívásnál,se a beültinél nem volt ott a Zeke!Szűcs csinálta és szűz kéz szerencsét hozott!
Réka!
Nagyon gratulálok!Mekkora a bébi?
Bibar!
Tiszta szívből gratulálok neked!Nekem is a 6.-ra sikerült és új stimuval!Írtam pü-t!
Gabicsibe!
Örülök,hogy elkezdhetitek az inszemet!
Baby!
Drukk a máj.22.-ei kezdéshez!
Sharon!
Neked is tiszta szívből gratulálok a spontán babához!Mekkora a te bébid?
Timi bariném!
Édes vagy hogy hívtál,mert már aggódtál!Remélem jól vagy a rókáktól!A másik topikba majd este vagy holnap felrakom az UH képeket!
Vendég

Elküldve: 2007 Március 27 Kedd - 15:50

Normális ez a gép??????Milyen dátum????Ma reggel 6 óra van!!!
Vendég

Benszi! Gratulálok!Istenem, biztos hatalmas élmény látni a babáidat! (Sztem ide is felrakhatnád a képet.... :wink: )

Az idő tényleg nem jó. Én sem hajnalban írtam ám!

Kép
vikike0429

Viki!
Köszönöm szépen!Te is látni fogod nemsokára a tiedet!Csak hiidd el!Ez a legfontosabb!
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Gratulálok az uj kismamiknak!
Bibar te kis titkolózós!
Saron akkor mostmár lassits a tempon, ne dolgoz anyit!
Kép

Benszi

Neked is gratulálok az két kicsihez. Nem baj, ha aktivak.

Ma még benézek.

Mindenkinek jó munkát, jó pihenést, akik ma mennek a bmc-be azoknak kevés sorban állást kivánok!

Sziasztok

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Szia Jerika! Látom a táblán, hogy te holnap mész a bmc-be. Drukkolok!

Kép
vikike0429

Mindenkinek köszönöm a gratulációkat, aranyosak vagytok!

Ha igazán őszinte vagyok magamhoz, akkor azt érzem, hogy be vagyok tojva rendesen. Félek, hogy ezt a terhességet sem tudom kihordani. Nekem már annyiszor mondták, hogy a méhemmel túl sok a gond. Próbálok hinni és bízni, de még nem merem igazán beleélni magam.

Benszi!

Az utolsó menstuációtól számítva ma vagyok pont 6 hetes.
Az UH képen még olyan kicsi. Neked mikor volt az első UH-od, és mekkorák voltak a babák?

Jezsoerika!

Sokat fogok pihenni, ígérem! Most megyek dolgozni, de csak délig leszek és nem sok mindent fogok csinálni.
sharon

Sziasztok,

Sharon neked is gratulálok.

Benszi már milyen nagyok a babáid, vigyázz rájuk!
Nem engem láttál, én barna magas, duci lány vagyok, Konchoz járok.

Kriszti várom ám a híreket :wink:

Kép

csibe
csibe32

Sharon! Bízni kell!!!!!!!!Pihenj sokat, és akkor biztosan minden rendben lesz!

Kép
vikike0429

Jaj Lányok, de jó, de jó, de jó!

Bibar, Sharon nagy-nagy gratula és millió puszi!
Vigyázzatok Magatokra!

Kriszti :shock:

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Szisztok!!!
Ohh lányok, még ennyi jó hírt!!!
Bibar, Shaorn, és persze itt is gratula Benszikém!!! :D :D

Hoppá remélem nem hagytam ki senkit, de ha mégis, gratula mindenkinek!!! :D

Kriszti szorítás megy ezerrel! Kis hamis, mivel már tud valamit, de ne is kiabáld el!! :oops: Remélem nem hari amit írtam azértr!

Gabcsi nektek is ugyanezt kívánom!

Valahogy annyira éreztem, éreztük, hogy ez a sikerszéria nem állhat m,eg!! :D :D

Nellikém bizti sikered lesz, tudod a Puregonom csak jót hozhat!!! :wink:

Nos lányok úgy látom nemcsak reggel, de este is be kell nézzek, mert ilyen jó hírekkel bizti könnyebb az édes álom!!
annyira örülök a sikereiteknek, hogy azt el sem tudom mondani!
Most felhívom apácskát, és mesélek neki, mivel minden új élet kezdete érdekli! :D :D

Na mára is megy a drukk akinek kell! Pá nektek, jó pihizést, és szép napot! Cuppppp!

Kép
tini75

Tini! Mikor lehet majd látni, hogy kisfiú, vagy kislány?

Kép
vikike0429

Sharon :D
Gratulálok neked is tiszta szívből!
Vigyázz nagyon magatokra!!!

manda

Most mennem kell, mert vár a meló. Este kimegyünk Apával pecázni, így sztem csak holnap este tudok jönni hozzátok!

Puszi

Kép
vikike0429

Sziasztok Lányok!

micsoda szuper hírek :D Nagyon gratulálok Nektek, el is sírtam magam. Megint az allergiára kellett itt bent fognom:)
Mire augusztusban kezdhetek nem lesz már itt senki:)

Gil, akkor megírom merre mászkál a párom.

Benszi, pont akartam kérdezni, hogy érdi lévén kihez jársz majd nőgyógyászhoz, hol fogsz szülni?
Az eddigi orvosomhoz nem mennék vissza, mert ő is elcseszett egy kicsit pedig a magárendelőjébe 5 perc alatt odasétáltam.
Én Érden a fanevű utcáknál lakom (Parkváros).
TE?

Na puszi mindenkinek :lol:

Ja Kriszti nem ér titkolózni, én borzasztóan kíváncsi vagyok :)
madrin

Madrin!
Én a Jánosba fogok visszamenni a Zsolnai Csabához!Nagyon jó!
Én meg a madaras utcákban lakom!Egyszer összefuthatnánk majd,ha gondolod!
Sharon!
BÍZZ,BÍZZ ÉS BÍZZ!!!!!!
Első UH 6hetesen és 5mm-esek voltak.Minden rendben lesz ne aggódj!Csak pozitívan!
Jezsoerika!
Köszönöm a gratulát!
Csibe32!Te nem Debreceni vagy?És nem műtöttek tavaly a Jánosban március elején?Bocsi ha nem te voltál!

Sajna csak este tudom megnézni a netet,mert megyek a barátnémhoz meglátogatni a 16hónapos ikerfiait!Kicsit tréningezek!

Pusza mindenkinek!
Vendég

Sziasztok Lányok!
Gyorsan bekukkantottam hozzátok is, és MEGÉRTE!

Bibar!
Ez szuper!!!!! :) :) :) :) :) :)
Annyira, de annyira örülök! Nagyon-nagyon gratulálok! Vigyázz magatokra!

Sharon!
Spontán????? Ez igen! Nektek is nagyon-nagyon örülök!!

Kriszti!
REmélem már Te is Sharon nyomdokaiban jársz, de hétvégéig haladékot adunk, és addig is szorítunk!
Láttam a táblában az egyik szivecskémet bekékítetted. Nagyon aranyos vagy, olyan jól esett. Köszönöm!

Gabi!
Hajrá!!! MIndent bele, a jó idő is biztosan kedvez a megtermékenyülésnek!

Gil!
A nyári szünetben egy kicsit magatokkal foglalkozzatok majd! Pihenés, nyaralás, feltöltődés és hátha.... Szorítok Nektek nagyon!

Pár szó magunkról, bár Kriszti nagyon naprakész úgy látom mindenkiből. :) Szóval pénteken megtudtuk, hogy az egyik baba kisfiú. Ő most fejjel lefelé volt és láttuk a kukiját (pontosabban a kispapa látta és szégyenszemre nem tudtam sokmindent kivenni az uh képből... :oops: ). A másik baba kicsit fentebb ücsörgött szigorúan zárt lábakkal, úgyhogy ő még titkolja a nemét. A dokibácsi ezt a szemérmességet egy lánynak tulajdonítja, dehát azért ez még nem tuti, mi van ha mégis kisfiú, mi meg itt leleánykázzuk... :) Szóval ő még rejtély...
Egyébkén jól vagyunk, tegnap a saját dokibácsim is megnézett, méhszáj tökéletesen zárt, meg vagyunk dícsérve. Kb. 1 hónap múlva lesz terheléses cukor, addig csak egy védőnénizés lesz.

Puszilok mindenkit és akinek szükséges, megy a drukk ezerrel!!!

Gica
gica1

Sharon nagyon-nagyon örülök a jó híreknek :D .Vigyázz Magatokra,ne dolgozz sokat :wink: .

Baby örülök,hogy nemsokára kezditek,szorítok nagyon.

Gabi :shock: és mindez stimu nélkül?Nem semmi,nagyon ügyi vagy.

Nellike Télapó továbbra is távol tartva :wink: .

Krisztike drága ugye a péntek már hétvégének számít :wink: :lol:

Benszi gratulálok,örülök hogy minden rendben van :D .

Timyről nem tudtok valamit? :roll:

Mindenkinek puszi
Lippa
lippa

Bibar, Sharon!

Őszintén örülők mindkettőtöknek!

Én tegnap voltam UH-án, 8,8 mm-es a nyálkahártya, Konc szerint minden szépen alakul. A beültetés valószínűleg jövő pénteken lesz. Beírod a táblázatba, Kriszti?
Ráadásul még a munkahelyemen is nagyon rendes volt velem a főnököm, azt mondta, addig maradok otthon, ameddig akarok, utána pedig megegyezhetünk egy könnyebb munkában. Úgy érzem, most jött el az én időm.
ballagyo

Sziasztok!

Hurrá Sharon! Gratulálok! :) :) :)

Micsoda babeső van megint!

Remélem én se maradok ki az ehavi "szórásból" :wink:
nellike

Szép reggelt mindenkinek!!!

Háát, lányok, én már csak ilyen kis titkolózó vagyok.... :lol: :lol:

Lippa!
A péntek már igen, hétvégének számít!!!! :lol: :lol: :lol: Péntek reggel leteszem az éjszakát, és írok Nektek rögtön....
Remélem én is hasonló jókat mint Sharon!!!!! :wink:

Sharon!
Természetesen megkapod a szivecskét...Csak nem akartam tegnap beírni, mert nem tudtam mikor jelented be a jó hírt!!!!!! :wink: :lol: Gratulálok mégegyszer..... :lol: És ne parázz, valamint vegyél vissza egy kicsit!!!!(mondom én, aki ugyanezt csinálja) :lol: :lol:

Nellike!
Persze, hogy Te sem maradsz ki!!!!!! :wink: Bízz benne...

Gica!
Nagyon örülök, hogy látlak itt is....:A "kékséget" szivesen!!!Azért vagyok ennyire naprakész, mert minden nap elolvasom a babás topikot is, és ha van valami újdonság, vésem a táblába....Írni ritkán írok, "még " nem az az én topikom!!!!! :wink: :lol:

Ballagyó!
Tök jó!!!!Nagyon hamar el fog telni ez a pár nap, és TE is boldog kismami leszel!!!

LÁnyok!Jön a tavasz, és sok kisbaba akar megfoganni!!!Olyan jó!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti!

Nagyon aranyos vagy! Úgy legyen!
ballagyo

Sziasztok megint!!

Viki nem tudom pontosan, de a magzatvízvizsgálaton kiderül azt mondta Konc! A pocakosnaplóm azt írja, hogy a 13. héten már teljesen kifejlődnek a nemi jellegek, tehát szerintem nem is kell sokat várnunk! :D És persze kellemes estét, pihizést!

Kriszit várunk a hírekkel! Nagyon kíváncsak vagyunk!! :roll:

Nelli már írtam, hogy reméljük minden rendben lesz! Próbáld te is elhinni! :)

Ballagyo de jó!!! Sok sikert előre is! Még talán annyit, hogy tök rendik tényleg a munkahelyeden, bár mi sem panaszkodhatunk!

Pont holnap megyünk egy munkahelyi vacsis bulira, igaz mi hamar lelépünk, de olyan jól esik, hogy meghívtak!

Na pá lányok!!

Kép
tini75

Kriszti

De titkolózol :!: Nagyon remélem, hogy csak jóhir lesz belőle.
Látom te is babonás vagy, mint Babyka.

Vikike

Igen. Holnap lesz vérvétel, nőgyógyi vizsgálat, párocskámnak sperma, vérvétel. Mi még az elején tartunk, a kivizsgálásnál.

A táblában csak magamat láttom. Senki nem jönholnap a bmc-be?

Jerika

Kép
jezsoerika

A babanet óra megint bolond, nálam 14 óra van.

Jerika

Kép
jezsoerika

Erika!
Igen, nagyon babonás vagyok!!!! :lol: :lol:

Nálam is csak Te vagy beírva holnapra!!!!! :wink:

Viszont holnap még egyvalaki ünnepel!!!!De ő szülinapoT!!!!! :roll: :lol:
Vendég

Kriszti, nagyon kíváncsivá teszel bennünket! Halkan drukkolok! :D

Kérlek, írd be a táblába hozzám, hogy 22-e HSG. Köszi!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!
Már írlak is!!!!Nem mondom, hogy fájdalmatlan, mert volt akinek fáj, de ki lehet bírni!!Nekem nem fájt, bár nekem nagy a fájdalomküszöböm!!!( a szemöldök tetoválást is majdnem végígnevettem) :lol:

Csak nagyon hallkan...... :wink: :roll:
Vendég

rebe nekem se fájt ,pedig én hiszti vagyok, főleg a fogorvosnál. :shock:
madrin

Hallkan! :D

Ja, szemöldök tetoválásom nekem is van, hát nem volt kellemes. De ki lehetett bírni. Félek azért a HSG-től, de mindent a babóért. Irénke még nem tudta az összes eredményemet, azt mondta hív ha bármi gond van. Remélem nincs semmi, és mehetek kedden!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?