A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Pandi,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szia Babszika :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kimásolom a Leo írását a pé-ről (sztem tök hasznos, ha itt is fent van):

A tüszörepedés után a hömérsékletnek 5 napon belül legalább 0,2 fokot emelkednie kell. Ezzel párhuzamosan egy kiszáradásnak kell bekövetkeznie, amely azt jelenti, hogy nem termelödik több hüvelyi váladék (1-2 napon belül). A méhszáj kifelé mozog, jól elérhtö lesz és bezáródik (már a tüszörepedés napján elkezdödhet). Az ovulációs teszt pedig újra negatív lesz és esetleg fájdalmasan feszülnek a mellek.

Összefoglalóan azt lehet mondani, hogy a tüszörepedés legtöbb esetben a megemelkedett hömérséklet elött 1-2 nappal, vagy a hömérsékletemelkedés napján történik. Ritkábban 3-4 nappal a megemelkedett hömérséklet elött vagy a hömérsékletemelkedés második napján. A legtöbb és legjobb minöségü hüvelyi váladékot 5 napon belül a hömérsékletemelkedés elött vagy utána 3 napon belül lehet megfigyelni.

babszika

Halkan megjegyzem, h nekem ma is lejjebb ment (36,1 még sosem volt)... de egyébként a pé tünetek nagyjából megvannak.... msot várom az 5 napot! :lol:

babszika

Babszika,
Már megint valamit benézett ez a nő. Már bocsi de nem száradsz kis tüszőrepedés után hiszen a progreszterontól sokat pacázik a szervezet fehér foltokat. Mensi elött és után van csak szárazság.
Vendég

Jó reggelt Kispajtások!!!!!

Judy:csatlakozom Pandushoz!!!(összetöröm a hőmérőt,ha megjön :lol: )
vedresandi

Az ovuláció után szinte azonnal megszűnik a méhnyakváladék tisztasága és rugalmassága ismét sürübb opálosfehér váladékká alakul és sokat pacázik a következő napokban. Ez a progreszteron hatása. Valamiféle pecsétet tesz a méhnyakra amellyel megakadályozza hogy a spermától baktéréumig bármilyen idegen test juthasson a méhbe.Hatására a hüvely savasabbá és ellenállóbá válik.
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Pandi,

Én pé után mindig fehér ragacsos leszek, aztán tök száraz.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

jó reggelt!

Judy az a hő teljesen rendben van, pár nap múlva majd újra analizálunk :D

Pandus hogy vagy ma?

Andi, Druszapajtás jelentkezik :D

apropó hőmérő, én még egy hónapot hőmérőzök most, hogy meglegyen a 3 hónap, abból aztán találják ki az okosok hogy mi van

Kép
mercure

Judy:
:shock: Akkor írd le a hónapot, ha megjött, ok? :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Mercure :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee Drága, hol vagy? Ha otthon pihensz, akkor jól teszed!

Kép
Kép
Kép
olik22

Pont most akartam én is azt írni, h hol lehet a Jaimee......

babszika

Délben jövök :D
Puszi

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi,
Nemen még fog jönni ebbe a topicba? Mert ha nem jön már ide kivenném a tábliból.
Bikkáról tud valaki valamit?
Vendég

Pandus: szerintem nemen nem fog jönni....halkan súgom,hogy van egy halvány zebrás tesztje :lol:
vedresandi

Pandi: Kérdezd meg tőle. A várandóság 2007 ről lemaradtunk - ba ír. ( megjegyzem most már neki is lehet nagyon halkan gratulálni :wink: )

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi,
Na akkor max berakom a kismama tábliba :lol:
Vendég

Lassan búcsúzom.
Ma nem bizti, h tudok jönni, de igyexem! :lol:

Szép napot nektek!

babszika

Babszika,
Jó munkát :D
Kép
Vendég

Azt nem is mondtam, hogy apa tegnap kiakadt, hogy egy görbe mondja meg, hogy mikor szeretkezzünk, és hogy sokat görcsölök. Nagyon mérges volt.
Úgy döntöttünk, hogy a következő ciklusban eldobom a hőmérőt. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!
Csak gyors bekukk, mert ma főznöm kell, és kicsit takarítanom is délelőtt. Talán délután jövök. Ma va a férjem szülinapja. :lol:

Andi!
Köszi a melegítést! Nagyon hatásos volt. Reggel már 36,8-at mutatott a hőmérő. :lol:
Tudnál esetleg holnapra is küldeni egyet? :wink:

Pandácska!
Pihizel még ma is? Akkor jó pihenést!

Lányok! Tud valaki Jaimeeről valamit? Vagy Gyabiról? Hogy vannak?

Na megyek... Mindenkinek szép napot!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Chris megy a hőnövelő energia!!!!!!!!!!!!!!!!

Panda már nagyon várom a pozitiv tesztedet!!!!! :lol: :lol: :lol:

Judy én még nem írnám le ezt a hónapot!!!!! :wink: :wink: :wink:

Andi neked is mennek a drukkok!!!!!

Gyabi tegnap este volt dokinál, kíváncsian várom az eredményt!!!!

Rólam: ha azt vesszük figyelembe, hogy eddig mindig nagyon feszült a cicim, de baba még sem volt, most kevésbé feszül, a méhem és a jobb petefészek környéke enyhén görcsölget, hát nem tudom mi lesz ebből a hónapból!!!! :wink: :wink: :wink: A hőm 37,1 volt.
Vendég

Judy,
Az tuti hogy eldobod mert ha sikerült azért ha meg nem akkor én tényleg összetöröm nem vicceltem :lol:

Chris,
Persze pihizek olyan fáradt vagyok csak nem tudom mitől nem is csinálok semmit. Azt hiszem a lustaság fáraszt :oops: :lol: meg most fáj a gyomrom is ezért jár nekem a fekvés :lol:
Vendég

Ditke,

Neked is mennek a drukkok, a hőd nagyon jó. Maradjon is fenn. :D
Igazából, azért is írtam le, mert ugyan a hőm még fenn van, de görcsül a hasam. Szerintem piri kopogtat.

Chris,

Boldog szülinapot kívánok apának, neked meg jó munkát mára. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Pandi,

Ok, ha megjön elküldöm neked, hogy összetörhesd, bár szerintem én fogom összetörni mérgemben. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Már az ágy lábára is húztam zoknit!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ditke,

Ez jó.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaimee,

Hol vagy már???????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Babszi! Köszi a privit! Mennék én csak attól függ mikor lenne a fagyi. Mert Mnaóval nem egyzserű, meg apával is egyeztetni kell, hogy kéne a kocsi.

Andi, Kamilla! Bocsi, hogy este köszönés nélkül távoztam, csúnya dolog volt!
Egyébként nem szedek semmit Kamilla, majd csak ha júliusig nem jön össze a babó, akkor kivizsgál a dokim és ír biztosan mindenféle csodaszert.

Pandus! Pihenj sokat! Várom már a pozitív teszted!!!

Judy! Na add fel! Nekem a ferti mindig írja, hogy a 18. DPO-nal előbb nem érdemes tesztelni! És Te hanyadik napon is tartasz??? 13 DPo!!! Látod az nem 18!!! Korai volt!!!! Irgum-burgum!!!!
Vendég

Krisz,

Hát nem tudom, holnap meg kellene jönnie, mert mindig 14. dpo-ra jön meg. Akkor viszont nem volt korai.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy! Nem fog megjönni!!!!
Nem fog megjönni!!!!
Nem fog megjönni!!!!
Nem fog megjönni!!!!

Tessék mondogatni!!!!
Vendég

Teljesen kihalt a topic úgy látszik nem bírják a számítógépek a meleget :lol: :lol:
Vendég

OK Krisz,

Megpróbálom. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Pandi,

Az egyik topicban feltett egy lány egy kérdést. Lehet tényleg hülyeség, de engem is érdekelne.
A nagy meleg miatt emelkedhet-e az ember hője?? Mit gondolsz???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Na én is itt,csak közben dolgozom,vagymi :?

Chris: holnap reggelre is küldöm a megel energiákat,hogy maradjon fennaz a fránya hőd!!!!

Ditke: köszi a drukkokat.Most nincs semmi megérzésem,tekintettel arra,hogy dolgozunk mindketten.Holnap elmegy a gyerek erdei suliba,és csak pénteken jön haza.Soha jobbkor...adunk a közizlésnek :oops: :lol: 8) :oops: :oops: :oops:
Neked is küldök egy kis hőfenntartó energiát!!!!

Kriszti: részemről nincs harag,de az ellenőrződbe írjál be egy fekete pontot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi!

Remélem segíteni fog a hőfenntartó energia!!!! :wink: :wink: :wink:
Véletlenek pedig nincsenek, hogy a gyereknek pont most lesz erdei suli!!!!! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Andi,

Péntekig gyerek nélkül?????Húúúúúúúúúú... lesz nagy sz...x party otthon mi??? :lol: :lol: :lol:

Én meg most tervezem, hogy a nyáron mikor hova mennek a srácok. Hát nem egyszerű.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy/Ditke: még csak most,hogy mondtátok,vettem észre,hogy az emberkéim tilosban a vonalzón,és a gyerek holnap megy el.Legalább nem volt időm kitervelni semmit.... :oops: 8) 8) 8)
vedresandi

Na én lépek, mert ezer a dolog!!!!

Sziasztok!!!
Vendég

Én is vagyok, meg a szundi is :D Csak nekem is rengeteg tennivalóm van :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Nem fogjátok elhinni, hogy mi történt.

Beírattam a Danikát ugyanabba a suliba, ahova a Bazsi is jár.
70 gyerek jelentkezett 50-et vesznek fel. A körzetes gyerekekkel már megvan az 50 fő, persze mondanom sem kell, hogy vannak közülük, akik igazából nem körzetesek, csak addig oda jelentették be a szülők a gyereket, amíg fel nem veszik. Lényeg a lényeg, 5 olyan gyerek van, akinek a tesója odajár, törvény szerint körzetesnek számít az a gyerek akinek tesója már odajár. Na már most szeptembertől bevezették, hogy törvény ide vagy oda, ha azok a plussz gyerekek létszámon felül vannak, sorsoláson vesznek részt. Szóval hétfőn 4-re megyek a suliba sorsolásra (nevetséges), ahol 2 gyereket fognak kihúzni, és azokat még felveszik, a többi 3-nak fellebbezni kell, és indokolni, hogy miért oda akarja vinni a kölkét.

Nagyon felhúztam magam.

Ennyit a szabad iskolaválasztásról. :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, ez nem semmi :( Majdnem én is így jártam a fiammal, 10 percre van akörzetes suli és necces volt,hogy bekerülhet-e... mondjuk van a "faluban" másik suli, a túlvégen, de fura egy suli, azaz az oda járó gyerekek.... na mindegy... szorítok, hogy bekerüljön Dani is!!!!

Kép
mercure

Judy,
Mi ez tombola? :shock: :evil: felháborító!!
Vendég

Igen én is ezen akadtam ki, hogy tényleg ugy csinálnak mint egy tombolán. Ha kihúznak nyersz, ha nem mehetsz a fenébe. :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: ez viccc.Most már csak az lenne a hab a tortán,ha Ricsi bohóc húzná ki a kalapból a két nevet!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Kép
vedresandi

Andi,
Kép
Ne csináld már most 22 évesen miattad majdnem bepisiltem :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pandus: de kábé így képzeltem el a beiskolázást jelen esetben.Én biztos kivertem volna a balhét,de valószínű nem tettem volna,merta nagyobb gyerek is odajár,és nem kéne,hogy ő igya meg a levét a balhés szülőnek!!!
vedresandi

Judy!
Nálunk is így volt két éve.Nálunk 52 gyereket vesznek fel,de jelentkezett vagy 100. Nagyon jó hírű,szupi suli.Itt-tetszik nem tetszik volt felvételi is-,így itt sokan kiestek a rostán.Mi is átjelentettük anyuékhoz azért biztos,ami biztos,és így körzetes is lett.Végül erre nem volt szükség,mert első körben felvették.De hogy a sorsolás után mi volt,azt nem tudom,mert aki nyert,az lapít,aki ,meg nem,az ugye nem ide jár.
Vendég

Andi,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: