Sziasztok!
Momo,
HATALMAS GRATULA HEGYEK Nektek!!!

Ket ora, hat ez az abszolut csucs, amit hallottam

Es sikerult kivarni a hetfot is

Sok boldogsagot Adriennel, es minden kivansagod igy teljesuljon az eletben!
Franyo,
nagyszeru, hogy ujra itthon vagytok, es meg egyszer ORRIASI GRRATULA Annacskahoz!!!

Nagyon szep kislany, olyan szep szeme van es kisimult arcocskaja

Koszi, hogy ilyen hamar megorvendeztettel minket a szulessztorival is, igazan nagyon ugyesek voltatok, es ferjed nagyon bator

Gratula a kisholgy jo etvagyahoz, es sok boldogsagot Nektek!

A kateterezest tudom, milyen - hat a fene vigye el most mar, de jo messzire!
Kangi,
jaj, de joo, megkerultetek Ti is es hoppa meg egy tortenet

hat HATALMAS GRRATULA Nektek is!

En nem csodalom, hogy orditottal, szerintem az a mutosno aggszuz lehetett! Vagany kismamakbol, ugy latszik, vagany anyuka lesz

Es hala az egnek, hogy a viszontagsagok kozepette sem hagyott el a humorerzeked

Sok boldogsagot, es tovabbi jo etvagyat Julcsidnak is!
Nagyon jok a kepek!

Julcsi tunder falatka gyonyoru!

Hihetetlen, hogy milyen mimikaja van

Es en nagyon szeretnek igy kinezni ekson utan!
Judo,
meg egyszer GIGANTIKUS GRATULA Nektek is, es nagyon sok boldogsagot!!!

Varjuk a tortenetet, es szivesen neznek sztarfotokat is

Nagyon jo, ha beindultatok szopiugyileg, biztos minden rendben lesz
Mano2,
es szinten HATTALMAS GRATULA!!!

Teljesen el vagyunk kenyeztetve babasztorikkal!

Nagyszeru, hogy Te is igy felpattantal csaszi utan!

Sok boldogsagot, es DRUKK, hogy kicsi Dorottya feledje a lustizast es mohon szivattyuzni kezdjen!
Beu,
babocam szerintem tanult a dologbol, hogyha sokaig passziv, akkor szornyu dolgok jonnek, mert folyton ficankol :-) Szerintem valamit elveszitett a jobb lengobordaim alatt, mert ket napja keresi :-)
Latom, ma is formaban vagy :-)))
Ravezeto info szemelyi szamhoz: a Tide mivel kezdodik, ugye nem egyessel? :-)))
Zsuzsi,
tartos jobbulast kivanok Miki pici pocijanak! Hoppa, es ahogy olvasom, Neked is! Kurald ki magad feltetlen! :-)
Snoopy,
koszi az infokat a babaszuszogasrol! Az elsosegelynyujtast tenyleg meg kellene tanulni... igazabol pont az benne az ijeszto, hogy nem ertek hozza. A legzesfigyelon meg gondolkodom. Valahogy bizom benne, hogy mukodne az anyai oszton es felebrednek, ha a mellettem levo babaval baj lenne. Persze nem szeretnek rafazni sem a tulzott onbizalomra...
Ildianyu,
D-vitamint mi is kaptunk gyerekkorunkban minden telen, ugye edesapam doki es ugyelt ra, hogy a kevesbe napsuteses idoben is meglegyen az adagunk.
Urszila,
micsoda bulihegyek :-) Jo helyre jarnak a palantak, en is ilyet akarok :-)
Az AKKORA erzes volt, amikor a madarka kirepult... :-)))
Gratula a kisagyhoz! :-)
De,
dehogynem talaltunk ki! Mar ket eve kipassziroztam Kispapabol ket darab barmilyen nemu gyermekre valo nevet :-) Most ha lanyunk lesz, Viola Dora lesz, ha fiunk, akkor Adam. Masodszorra a fiu Daniel, a lany pedig ugye Hajnal Eszter.
(Valahogy ugy erzem, a fiuk praktikusabban viszonyulnak a nevukhoz, a lanyoknak ez az elso "ekszeruk" - ez is befolyasolta a valasztast)
Marti,
orulok, hogy Armin jobban van, muljanak el hamar a pottyei is! :-) Es nehogy most meg Te legy beteg, irgum-burgum! Nem lehet, hogy a babod focizott egy joizut a holyagoddal? :-) De ha nem mulna, szerintem nezesd meg magad!
Leszter,
surgos jobbulast Neked! Allitolag van most egy egynapos hasmeneses virus, ugyhogy van remeny, hogy ennyivel meguszod!
Gratula a megujhodott butoraitokhoz! Biztos nagyon szep lett, es meg jobban fogjatok szeretni igy, mintha egyszeruen csak lecsereltetek volna :-)
Koszi a tippeket, van kertunk, ugyhogy lehet, hogy egy esztendo mulva megreszkirozunk egy kutyust! :-)
Ha nincs raerosebb lelkes jelentkezo, aki mondjuk otthon csucsul, es megfelelek Nektek :-), en szivesen bevallalom a tablazat gondozasat!
Ja - es gratula a top10-hez is :-)
Ari,
gratula a kislanyhoz :-) Szerintem ezek a babok az elso dackorszakukat a hasunkban elik ki, rugdalozassal kapcsolatban :-)
Mariann,
orulok, hogy szerencsesen hazaertel :-)
Jobbulast Neked, es legalabb addig ne vegezz ilyen rusnya hazimunkakat, amig nem vagy jobb borben! Nekem Algopirint javasolt az orvosom laz esetere, es en bevettem, meg mielott felkuszott volna 38-ra.
Csucsuka,
ez a szopisparna kituno otletnek tunik! Sajnos nem tudok varrni, de megprobalok kiudvarolni egyet a baratnombol vagy edsanyambol! :-)
Nem semmi, 15 eves varrat?! Jol olvastam?
Maci2,
nyugi!!! Miert jonne hamarabb? Ugy tunik, egyeni sajatossag, hogy ki erez elotte fajdalmakat, ki nem! Emlekszel, hanyan mondtak mar, hogy "ugyis hamarabb jon", aztan...?! :-)))
Lehet, hogy mar elkestem, de Kispapam szerint az 1. gep teljesen OK, ekkora arkulonbseget nem er meg ez a ket funkcio.
Szisz,
udv itt, gyere gyakran! :-)
Manocska,
de a hepatitisz elvileg el sem jutott a dokihoz, ha csak nem o vette le a vert! :-)
Valaki valahol egyszer irta, hogy letezik egy kozponti intezmeny, ahova be lehet telefonalni a leletekert. Esetleg a laborban hatha tudjak!
Cory,
nem csodalom, hogy behavazodtal, emlexem, amikor Kispapa gyakorlotanitott! Jo fej a vezeto tanarod legalabb?
Tundimami,
gratula a kisfiuhoz! :-)
intenziv DRUKK, hogy mindezen tunetek emlitesre meltosag nelkul hulljanak a feledes homalyaba! :-) Az a ciszta meg akkor is nagyon pici, ha 0.5 cm-t akartal irni! A huvelyvaladek mennyisege pedig tenyleg megnohet minden kulonosebb ok nelkul a terhesseg alatt.
Szerepjatekozast nagyon birtam, nyereshez kozel sem alltunk, mert befejezni sem tudtuk a dolgot, de az elvezeti ertek megvolt boven, koszi :-) Kepek nem keszultek, de ilyenkor nem vagyunk beoltozve, a szakall meg a balta is csak kepzeletbeli! :-( De majd teszek fel a kedvetekert egy erdei akadalyversenyest, ahol egy hettel az eskuvom elott punknak voltam beoltozve :-)))
Zsizsa,
jo lehetett a csaladi bemutato :-)
AFP: tudtommal napra pontosan nem kell, de hetre igen