A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szilbee
hát akkor nem tudom majd mire számíthatok, mert nekem biza terhesség nélkül is szokott székrekedésem lenni :? :wink: ezt most csak azért sem tudom be terhes tünetnek :P :lol:

Kép
gaby25

most kujva ejősen göjcsölök :? most már állítsátok le a belémbeszélést :shock: menzi előjeleként is görcsölhet amúgy, eddig ez jött be,

NEM HAGYOM MAGAM BECSAPNI ÚJRA ÉS ÚJRA!!!
Ezt neked téves tünet Kép

Kép
gaby25

Monyó! :( És most ebben a ciklusban mi lesz veled?

Oké! 1 db tünetet képes vagyok felmutatni Gaby kedvéért én is! Cickófájás! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Monyó ezer bocs a tegnapi írásomért!

Betti+++++++++++++!

Gaby, az ember tudja hogy mikor jön meg!! Én egyértelműen le tudom szűrni!!! :cry:

Szilbee, hogy vagy?

Melcsi, csak nem baba van??

Áfi, ari a kép a kislányodról!

Boni, Szirom küldtem privit!

Hőm, 37,1 volt!!

Kép
kata05

Kata! Teszteljjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mondjuk holnap!!!!!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
bettike
Eger

Nincs tesztem! :D

Kép
kata05

De mié??? Tessék elmenni és venni! Naaaaaaaaaaaaaaa

Kép
bettike
Eger

valaki megnézt a bolcsgóciklust?

én mars vagyok, és nagyjából igaz rám :wink: párom szaturnusz, háááát, azt írja szorgalmas és nagy önfegyelemmel rendelkezik, meg hogy magas követelményeket állít magának. Ezt az oldalát jól titkolja :shock:
ja, meg azt írja neki hogy minden erejével azon dolgozik, hogy ha magának nem is tud, legalább másnak megfeleljen.
Na ez abszolút nem jelelmző rá, elvárások és számonkérések az a rémálom számára :lol: lásd cigi téma. Burkolva kell csomagolni az elvárásokat, akkor tán hatásosabb :roll:

Kép
gaby25

bolcsgóciklus :lol: =bolygóciklus :wink:

Kép
gaby25

Bettike, én most Boni ocsó tesztjével fogok tesztelni, és szigoruan az elmaradt mensi első napján!! Annyi tesztet elszórakoztam már, most jön a spórolás! :lol: Na ha Boni előbb hozná előbb is megcsinálnám mert tuti nem bírnám ki!

Kép
kata05

Akkor tudom!

BONI! KATÁNAK VIDD EL A TESZTET MOST! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Betti, huginak viszi majd! :lol: És ő meg nekem, v én megyek hozzá!
Amúgy meg nem is érzem magam babásnak! Olyan semmilyen érzésem van!

Kép
kata05

Kata!
Viszonylag jól vagyok, csak ettől a fránya időjárástól görcsöl a fészkem. Bár ennek lehet a baba is az oka.
Nekem is van egy tesztem, csak hát kicsit messze vagytok. De ha gondolod tesztelek helyetted! ;) :lol: Tuti pozitív lesz!! :D
szilbee

Szilbee ari vagy! :D

Boni, hol vagggggyyyy???????????

Kép
kata05

Sziasztok!Katám direkt nem kapod előbb atesztet, hogy csak akkor hsználd amikor pozitív!
A munkahekyemen mindig van ösztönztő verseny, és azon nyerem z utakat!

Kivettem azokat a napokat, amikor később mértem, es nagyon idegesített, hogy annovisnak nézte szilcsi, ugye így má nem az? legalább még pár napig hadd reménykedjek?Kép :lol: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

szilcsi , csajok!ezzel nyugtattam magam idáig :oops: :oops: :oops:

Kép

asszem beteg az agyam :mrgreen: :mrgreen:
Vendég

Boni
reménykedj :D

Kép
gaby25

Boni, olyan ari vagy, egy simi a buksidra!!!!

Kép
kata05

Boni
tük mindegy milyen a görbe, ha zöld lesz a végén :wink: drukk ++++++++

Kép
gaby25

Boni
itt minden próbálkozónak beteg az agya kicsit :lol: remélem ezért senki nem sértődik meg :wink:

Kép
gaby25

köszi csajok! remélem is, hogy zöld lesz, mert olyan magasan van a bizalmam, hogy ha illen magasról leesem, az juuj de nagyon fog fájni! :oops: :lol:
Vendég

Na én csak kussolok, nehogy megint valakit megbántsak. :(
Bonikám nem akartam, ne haragudj!!!!!
Így már sokkal szebb a görbéd, határozottan tetszik! :wink: Szerintem hagyd is így, ne tedd vissza a később mért értékeket.
Kata, hogy bírod????????????????????? Basszus majd mi izgulunk helyetted is!!!
Álmon halok... És mivel tegnap ügyesen dolgoztam, ezért ma délután semmit nem fogok csinálni, max mosogatni meg vasalni meg vacsit kreálni és kész. :D És pihizni és olvasni.
Gaby, tényleg terhestünet a székrekedés, megsúgom: szombat reggel óta nem sikerül... :oops: :? :roll:
Áfi, éljenek a ó eredmények, a genetikán meg már ezek után tuti rendben lesz minden ne aggódj! És jutalmul majd meglepheted magad egy új zenélős játékkal! :wink:
Purc, te se aggódj, árt a szépségnek, tudod! :wink: Minden rendben lesz babóval, meglátod!

Kép
szilcsi

Szilcsi nme haragszom, ne kussolj, vazze! picit bőgtem, mert illen vagyok, de má jobb.Úgyse ezen múlik hova teszem és mit, hanem azon PÁROM HOVÁ TESZI, ÉS MIT! :mrgreen:

EGYÉ SZIVALEKVÁRT! TUDOD, AZ HASZNÁL!
Vendég

Szilcsi
én is szombaton voltam, vagy vasárnap :?: :roll: tegnap me gma biztos nem, azt tudom :wink: pedig annyi kávét iszok. Nekem előfordul hogy nem kell minden nap, de akkor is megyek két naponta általában. Holnap reggel már csak tudok :wink: Bizti lassú az anyagcserém, azért is hízok mint a dicnó :?

Kép
gaby25

Boni
nekem sárgabarck lekvárom van, az fini de nem használ :lol:
van amcsiból kapszulám, majd bekapom. Neve: stool softener= széklet lágyító :lol: na ez sem mindig lágyít :lol: 1 kapszul a nem hat :?

Kép
gaby25

Sziasztok,

Robcsi, Boldog szülinapot így utólag.

Szezso, Sonjus boldog Névnapot!

Kispiskóta, én nem venném be, fölösleges a gyógyszer ha jó a vérnyomásod.

Áfi, tuti hallja, én szoktam komoly zenét hallgatni, mondjuk én szeretem is. De nagyon szépeket alszik rá a lurkó.

Boni, szerintem teljesen mindegy milyen a görbéd, ha van odabent egy baba. Nem szabad ennyi bizalmat fektetni a görbébe. Nekem pl tök cikk cakkos volt a mindig, nem is mutatta a pé-semet, ezért hagytam abba. Én arra hagyatkoztam, mit érzek.

Köszi a dícséreteket, meg a nyugtatásokat csajok, aranyosak vagytok. Meglátjuk ha kibújt a kis kukis, és megvizsgálják. Lehet nem jó a túl fejlett technológia :?

Szirom kitartás Miksával.

Monyó, BImcsi, a macska rúgja meg :evil: :evil: :evil:

Gaby, koppints apa fejére, tudod jól tarkón kell olyankor vágni, hogy kicsit észheztérjen. Sokszor segít :wink:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc
akkor adok neki egy tockost, és rá fogom a nyuszira :lol:

Kép
gaby25

Helyes, mondd meg neki nem ő kapta, hanem a benne lakó ördög (Legyetek jók, ha tudtok után szabadon) :lol: :lol: Minden az ő érdekében, hogy észhez térjen már végre :lol: :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Csajok!

Köszi a jókívánságokat!!!

Tévhit: a sárgabarack nem hajt meg….De meghajt! Szerintem lekvár formában is :wink: Nekem az aszalt verzió jött be.

Boniko: néha kell egy kicsit sírni, jót tesz :wink:

Kata: eszméletlen jó a hőd, meg a tüneted! És légy pozitív (minden értelemben)! :-D

Bettike: dobgyá má lécci legalább egy eseménytáblát, jó? :-D El vagyok veszve, nem tudom, kivel milyen fontos dolgok fognak történni áááááááá….

Mindjárt megyünk haza...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hogy mekkora ötlet! Most olvastam (csak nem jut eszembe ki írta! :oops: ) Bárki helyett pisilek pozitív tesztet én is! :lol: 500Ft+ a teszt ára, és bárkinek pisilek pozitívat! Na? :lol:
Bonika,
szerintem se búslakodj! Tényleg nem ezen fog múlni!
((((((((((((((((((((Bonika))))))))))))))))))))
Szilcsi,
jóvan, piszkálj csak a zenélős játékkal :lol: aztán majd beszélünk pár hét múlva! :D

Hashajtásra nincs tippem, nekem még terhesség alatt Elevitet szedve sincs szorulásom (soha nem is volt, viszont gyakran keresek futólépésben guvvadó szemekkel erőst koncentrálva WCt... :? )
Vendég

Ja, hashajtásra még: magnézium! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Gyors tábla közkívánatra! (főzök)

Valamit biztos nem javítottam! :oops:

Kép

Kép
bettike
Eger

Az eseménytábla nagggyon kevés! :roll:

Kép

Kép
bettike
Eger

Na, mára végeztem,... :lol:

Monyó, sajnálom.

Babim: megjött? :shock:

Gaby: megnéztem, és rám tökre illik! :oops:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Jahh, megvan a prolaktin eredményem, de nem tudom, mert telefonon nem adnak felvilágosítást, és ma nem tudott a Zuram elmenni érte. Remélem holnap! :roll:

snufi

bettike légyszi ird be, hogy május 22 cukorterhelés, és június 11 UH

Köszi szépen

Purc

Kép

Kép
purc

Gaby: SnuFIÚra egyáltalán nem illik a bolygóelemzés.

snufi

purc, rendben, látod, én hónap elején ltettem a hőmérőt épp emiatt, csak aztán valaki mondta, hoyg mé enm mérem, én meg gyenge vagyok és mérem! :lol: de jövő hónaptól már nem fogom. ne is kérjetk rá!

Áfi , szilbee ha szépen megkérlek titeket pisiltek velem egy erős pozitívat kb egy hét múlva?
:lol:

monyó sajnálom!
Vendég

Bettike!
Június 4. védőnő. Köszi!
szilbee

Snufi
úgy lázszik csak a nőkre érvényes :lol:

Bettike
és a te csütörtöki gruppen teszted Lilivel???? Nincs az eseménytáblában :shock: nekünk 22-én kiskatona vizsgálat kaáliban, ha 21-ig megjön vagy - lesz a teszt, egyelőre ne írjuk be :wink:

Áfi
és ha pisilsz nekem a + tesztet, akkor terhes leszek :shock: :lol:

apjuk ezzel várt haza :D krumpli középen felismerhető :) oldalt fincsi sültszeletek :) és savanyúság. A kis disznaja, csak tudja hogy rossz fát tett a tűzre, de lassan látja be a kis mocsok :P :wink:
Kép

Kép
gaby25

Bonika,
adom a bankszámlám számát, és pisilek neked olyan pozitívat hogy olyat még nem láttál! :lol: :wink:

Megnéztem ezt a bolygómicsodát, rám nagyon igaz (Mars) főleg a megbántani másokat :oops: pedig nem szándékos. Apára mérsékelten igaz (Hold) Enikőre meg remélem k*rvára nem igaz, mert gőgös meg büszke meg önmegvalósító meg csupa negatív dolog (Nap).
Vendég

Boni
én pisilek veled :) a 21-e hétfő kb. egy hét múlva van :P

Kép
gaby25

Áfi
én is Mars, hát rám is igaz :oops:

Kép
gaby25

gaby ez nagyon jól néz ki!
Vendég

Hahó!

Épp csak beugrottam, szünetet tartok, mert már fáj a senekem meg a hátam. Most átköltözök az ágyra, de mostantól nehezebb lesz, mert elment az uram dolgozni, és Miksa mellett minden mondatot kétszer kell elolvasni :roll: :wink:

Gabi! Nem semmi kaja :lol:

Szezso! A magnéziumot cáfolom, egy halom MagneB6-ot eszem, és kb. három naponta, nagy küzdelem árán... lekvár se jó... Most nekem épp semmi se használ.

Gabi! Én is hasonlóképpen működöm, nem akarlak elkeseríteni, de ez a terhességgel csak rosszabb lesz. De szülés után milyen öröm a javulás :lol: (miután kikezelte az ember az aranyerét, amit addigra biztos kifejleszt magának) :roll:

Purcikám! Ok lesz minden, jó?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Gaby: :lol: A kistányér kié? hehe :lol: :lol: :lol:

snufi

Snufi
hát a savanyúságé :P :wink: nem a gyerekeké :(

Kép
gaby25

Szirom
hát ezzel most nem vigasztalál meg :? szóval ha lapban is van néha székrekedés, akkor terhesen hetente megyek majd rötyire, és még ranyarem is lesz :? házt ez van, a babóért mindent :wink:

Kép
gaby25

ugyan gaby, a tudatalatti dolgoott atítésnél!
Vendég

Gabi!
Sok-sok folyadék és sok székletlágyító gyümölcs. Olyan gyimilcsek, amiket a babóknak is adnak, ha túl temény a kaka. Ja és a joghurt is lágyít. Múltkor rokonom kipróbálta az aktíviát 15 napig és a végére már egészen hasmenéses lett. :shock: :?

:?: Van akinél már esik az eső?????
szilbee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?