Sziasztok Lányok

,
8,7,6...........
Nem tudtam jönni egész nap, mert mindig történt valami és el is szórakoztam az időt...
Áfi, pont most olvastam egy könyvet "A csodálatos újszülött" és abban abszolút megerősítik, hogy hall a pindurod odabent, mehet neki a mjuzik, meg minden

.
Nekem is volt az orrom hegyén piros pötty amikor bárányhimlős voltam, el is vakartam és a mai napig ott a büntijelem

Ez a szexepilem
Kispiskóta, nekem is mért egyszer a védőnő 140/90-enet amire ő azt mondta, hogy a doki tuti felír rá vérnyomi csökkentőt aztán a dokim azt mondta méregessem és ha az értékeim nem mennek háromszor a fenti érték felé, akkor ne foglalkozzak vele. Azóta egyszer mértek magasat 135/95-öt szintén orvosnál és onnantól kezdve mindig alacsonyabbat, legutoljára NST-n 110/70 volt, még jó, hogy nem írtak és szedtem be semmit.......Méregesd többször egy nap mindenképpen és figyeld magad, ha kiver a víz, vörös lesz az arcod akkor tuti magasabb.
(((((((((((((Babaimi))))))))))))))))
Többiek, ne harizzatok, de nem tudok írni többet, fáradt vagyok, egész nap jöttem mentem, holnap megpróbálok mindenkinek írni.
Puszi és szép estét.
Melcsi