Sziasztok!
Végre van fogunk, na jó csak a sarka de akkor is ahogy apa mondja fogszerű képződmény

És hát megtanult állni a kisasszony, úgyhogy most egész nap azt gyakorolja folyamatosan. Bő egy hete 8330 g és 70 centi volt. Eszik, alszik,gügyög játszik, egyszóval jó baba
Betegek gyógyuljatok meg nagyon gyorsan!!!!
Bibi:
Patika, én Szegeden egy helyet tudok ahol eddig (a nagy reformok óta igaz nem jártam ott), de kiadtak bármit, ha máshogy nem akkor csak annyit amennyi addig kellett míg receptet tud szerezni az ember. És ez a Tescóval szemben a kínai melletti gyógyszertár. A tulaj valami fehesneka rokona és ,agasról tesz mindenféle szabályozásra meg hasonlókra. Vészhelyzetben esetleg ott érdemes megpróbálni.
Macsek:
Még egyszer gratula a kislányodhoz, tündéri kisbaba

Jajj de rég voltunk ekkorák, olyan hamar megnőnek

.
Enikő:
Azért vagy ennyit beteg, mert a szervezet legyöngíti az immunrendszert terhességben, hogy ne lökje ki a babát, elvégre a picike testidegen szövet (apából, meg anyából van.) Két kisgyerek pedig hazahoz ezt azt. Én is elkaptam mindenta mit hazahozott a fiam, még jó hogy ő alig beteg így olcsón megúsztam.
Ancsuka:
Hát mit mondjak... A többiek elmondták előttem az okosbabát, de ettől még szeretetttel látunk
Képfeltöltés. Én a gépemről töltöm fel, simán engedi csak át kell méreteznem előtte, meg persze nem ár tudnom hol van a gépen

A vonalzódat megnézem miért nem teszi föl, de ha adnál egy mailcímet akkor elküldöm. Ha privibe rakom be akkor csak a vonazódat látod majd azt nem mit kell írni

A kódod nem jó mert html formátumú BBCodot válaszd amikor mailre küldeted, de ha megadod az adatokat meg hogy melyiket szeretnéd megcsinálom szívesen akár képpel is.
Gira:
Annak idején én úgy választottam ovónénit hogy eljöttek a bölcsibe elmondani milyen az ovi. Ottmaradt pár totyogós akiket nem tudtak kire bízni. Az egyik ovönéni csak beszélt észre sem vette a lába körül bóklászó tökmagot, a másik meg leült mellé játszani és közben elmondta milyen a programuk stb. Hát ez nekem elég sokat mondott, és nem csalódtam bennük. Ha szerencsénk lesz és akkor még áll az ovi, akkor Szandra is hozzá kerül, sőt még a tanítónénink is ugyanaz lesz. Remélem még akkor is tanítani fog.
Anett:
Hű de helyes pocid van, ami késik nem múlik, csak elkezdett nőni
Kármen:
Azta, Orsi kész kis hölgy, és mennyire szépek együtt
Niki:
Egyre szebb Réka (nem mintha eddig nem lett volna az,) de kezdi kinőni a kisbaba arcát
Zsuzsu:
A kinti fürdésnél a széllel kell vigyázni egyébként meg ha kint 30 fok van és szélcsend a víz is jó meleg akkor tuti nem fázik meg. Mi az erkélyen szoktuk na jó eddig csak egyszer de a fiamat tényleg sokszor pancsoltatni:-)
Dancsi:
Ha jó idő van mi is ott leszünk és viszem vissza a szoptatós kütyüd

Bár ahogy dörög odakint....
Fibcsi:
A barátnődnek mik az igényei egy gyerekorvossal kapcsolatban? Annyit biztosan tudok kit ne és az a Matild. Mi az Endrődihez járunk, eddgi meg voltam vele elégedve, de mióta váltottunk most már több mint egy éve beteg még nem volt se a nagy se a kicsi.
Mára ennyi voltam, holnap majd rakok fel képeket
Ági