A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sharon

Kép
Éljen,éljen!Gratulálok!hanyagold a melót,fontosabb a baba!ha kíméled magad biztos nem lesz semmi gond :D
gabicsibe

Gabicsibe,
A férjed hogy van?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Babyka, köszi a hiányolást! Megvagyunk :D Szurkolok nagyon Nektek (és mindenkinek).

Bibar drága, Sharon, hatalmas gratula nektek!!! Vigyázzatok magatokra!
süni76

Rebe
Köszi az érdeklődést!Most már jobban,hogy itthon van és szívénak kedves nővérke ápolja :wink:
gabicsibe

Gabicsibe, jobbulást a Kedvesednek!!! Ápolgasd kitartóan! :D
süni76

Jezsoerika!
Drukk a vizsgálatokhoz!
Gica1!
Gratulálok a szégyenlőskéhez és a fütyishez!
Lippa!
Köszi a gratulát!
Ballagyó!Már most jó a nyálkahártya növekedés és milyen sok ideje lesz még jövő péntekig!
Timcsi bariném!
Jó vacsizást holnapra!Mikor mész kiskönyvedért?
Vendég

Benszi!

Az én fejemben is "szöget ütött", hogy beültetéskor kb. 10 mm szokott lenni a nyálkahártya, most 8,8, miért várunk péntekig? Na, mindegy, nem firtattam.
ballagyo

Ballagyo!
Biztos megvárják a többi skacot!Vagy ez fagyis beülti?
Vendég

Na, akkor a frissített tábla!
Remélem mindenkinek beírtam mindent!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Gabi!
Hol tudunk beszélni??Nincs skype-d, vagy msn-n? De ha gondolod, priviben is leírhatod a vonalzókészítés rejtelmeit!!!! :lol: :lol:
Vendég

Kriszti
Írtam privit,de nem tudom megkaptade-e,mert én úgy látom nem ment el.Megpóbálom az email címedre is elküldeni!
Bocs ha kétszer megy!
gabicsibe

Benszi!

Ez most fagyasztott lesz.
ballagyo

Gabi!
Köszönöm!!Átjött 3 X is!!!!! :lol: :lol: :lol: Igérem péntekre lesz vonalzóm..... :wink: Ilyen vagy olyan...... :roll: :lol:
Vendég

Inkább többször mint egyszer sem :D

Kép
gabicsibe

Sziasztok!

Most szeretnék intézetet és egyben dokit is váltani. Nekem a BMC-ből a dr. Zekét ajánlották.
Milyen dokinak tartjátok?

KépKép
charlott

SZiasztok!

Gabi!
Örülök, hogy egy fokkal jobb már a férjednek!

Gica!
De jó, hogy benéztél!! Hát reméljük, egyszer csak összejön már nekünk is! Örülök, hogy jól vagytok!!! Vigyázz magadra, és írj néha magatokról!!!!

Kriszti!
Remélem, az edzőtermet elkerülöd, és azonnal írsz majd!!! De izgi!!!

Jerika!
Sok sikert holnapra!

Jó éjt mindenkinek!!!!

Gil
gil

Gabi!
Így van!!!! :lol: Köszönöm mégegyszer!!!!

Gil!
Azért tegnap is és ma is elmentem 1.5 órát lightesen edzeni!!! :lol: Óvatos vagyok..... :wink:

Charlott!
Üdv köztünk!
Nekem speciel a Szűcs a doktorom, én csak ajánlani tudom!!!!!!Biztos jönnek a Zeke doktor " lányai " is, és majd mondanak 1-2 dolgot...De szerintem mindenki a saját dokiját tudja ajánlani!!!!
Vendég

Sziasztok!
Hamarabb hazaértünk, így itt vagyok kicsit.

Kriszti!!!!!Kilyukad az oldalam!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma fel kell mennem a dokimhoz beutalóért.... :roll:

Kép
vikike0429

Sziasztok!!

Viki ne kíváncsiskodj, hamar megöregszel! Bár hidd el meg kell súgjam, hogy már nagyon oda vagyok én is Kriszti híreire várva! :D :D

Benszi bariném, nekem már meg van a kiskönyvem, a múlthét pénteken voltam ez ügyben, készülj fel, baromira sokan voltak itt minálunk, és mivel sok a papír munka sokáig is tartott! :D
Várom az esti vacsit a kolleganőkkel, bizti jó lesz! Csak utána nem mehetek velük még bulizni, dumcsizni, de ez van! :cry:

Erika üdv közöttünk, és minden jót nektek, sok sikert! Mielőbbi csatlakozást mihozzánk pocakosokhoz! :wink:

Csibe jobbulást még mindíg a párodnak! :)

Jesszus nekem most esett le valami!!
Kriszti írtam privit!

Pá lányok!

Kép
tini75

Tini! Érezd jól magad este!!!!!!!!! :wink:

Kép
vikike0429

Sziasztok!
Timcsi Bari!
Nálunk reggel 8-10-ig van védőnői rendelés.Én odamentem 7.50-re és nem volt ott senki,így egy óra alatt végeztem.Holnap megint látom őket!
Charlott!
Üdv köztünk!szerintem bárkihez mehetsz,mert mindenki jó!Nekem a Zeke volt a dokim és én elvoltam vele,bár kemény,határozott,nem tűri a hisztit,de jó szakember!
Kriszti!
Drukkkkkkk!!!!!!!
Vendég

Na, sziasztok!!
Hááát, eléggé felkorbácsoltam a kedélyeket!!!! :lol: :lol:

De sajnos..........!!!!!!!!!
A történet a következő!
Hányinger, mellfeszülés, kaja kívánás, hasszúrkálás.......Kedden kellett volna mensinek jönnie, nem jött!!!!Örültem mint állat!!!Gyorsan teszt de ez még a múlthéten, kétes eredmény, (én láttam a második csíkot, csak halványan)gondoltam, ez nem jelent semmit...Uh-ra elmentem, ott a doki látott" valamit", de még icipicit....Kezdeti öröm, és boldogság!!!!!
Továbbra is rosszullétek....

És sajnos most voltam wc-n, és mintha...... :cry: Nem vagyok elkeseredve, csak egy icipicit!!!!!Így pénteken gyorsan hazamenetel előtt felugrunk a BMC-be , vérvételre...És minél előbb kezdjük a stimut!!! :lol:

Nagyon köszönöm mindenkinek a drukkokat, kezdtem elhinni, hogy lehet spontán babánk....De már nem élem bele magam, hanem készülök a következő lombikra!!!!
Annyira aranyosak vagytok!!!!!!!Csak ezért sírok, nem a siekrtelenség miatt!!!!!!! Az élet megy tovább, és a munka is!!!!(mert ma dolgozom)
KÖszönök mindent!!!! :lol:

Puszi nektek, még jövök ma!!!!!!!!!
Vendég

Szia Kriszti!!!!!!!!!!!!! :( :( :( De a mintha, ....még nem biztos. Ugye??Lehet, hogy nem jön meg rendesen. Én azért még drukkolok neked , ha nem bánod!
Ha meg mégis, akkor hajrá Bmc, akkor tuti sikerülnie kell!!!!!!!!!!!

Kép
vikike0429

Kriszti!!!
Semmit nem jelent a mintha vérzés és az sem,ha menstruálnál,mint állat!Hányan menstruálnak félidőig terhesség alatt!Csinálj mégegy tesztet!
Vendég

Krisztikém
a vérvétel a biztos!!!!!!!!halvány vonal volt szombaton nekem is,sőt képzekd ugy hogy hajnal 4 kor megcsináltam,tök negativ lett,kiborulva lefeküdtem aztán 8 kor kimentem pisilni és ott vol a halvány csik!!!!!!!!!!szoval kitarás,hátha :oops: :oops: :oops: ha meg nem akor tudod a friss stimud tuti sikerül,ha nekem sikerült neked is :lol: :lol: :lol:

Charlott
isteni a Zeke doki csak ennyit mondok nagyon jó szakember.igaz nem vigyorog állandóan,de a kedvesség nem csak abból fakad.amikor nem jött össze egy-egy lombikom,akkor mutatta meg az igazi arcát.
én ajánlom őt!

bibar

Kriszti!

:( :( :( :( :( :(
Pedig én már elhatároztam, hogy egyszerre fogunk szülni!!!!!
Nagyon sajnálom, de nagyon tisztellek, amiért ilyen erős vagy és már a következő stimura gondolsz!!!!
Biztosan sikerülni fog!!!!! Ne add fel!!! És még az is lehet, hogy a lombik után lesz spontán babád! Én sem hittem volna!

És köszönöm a táblázatban a szivecskét, el sem hiszed, hogy mennyire jó érzés. Eddig mindig azt éreztem, hogy a munka miatt csak tolom az egészet és csak lejjebb kerülök a táblázatban.
Kívánom, hogy Te is azt éld át, amit én most! És végre saját magadnak is csinálhass szivecskét, akár kettőt is a lombik után!!!!!

Gabi!

Ha nem nagy macera, megosztadád velem is a vonalzókészítés rejtelmeit? Már egyszer megpróbáltam, de a bemásolós résznél elakadtam és feladtam. Köszönöm.
Jobban van már a férjed?

Mindenkinek üzenem, hogy ma nem dolgozom, egész nap fekszem, most tényleg nagyon vigyázok!
Képzeljétek tegnap teszteltem a férjem, kicsit ugráltattam, hogy most ezt kérek, később azt, kicsit gonoszkodtam, de képzeljétek hősiesen tűrte és szerintem iszonyú jó társam lesz a terhességben is!
sharon

Sharon! Nagyon helyes! Pihenj is sokat! Férjed pedig szupi, hogy így viselkedik!

Kép
vikike0429

Sharon, és többiek!!! :lol:

Igazatok van, nem biztos.....Csak kis barnázás volt, max egy 1 ft-os nagyságú......De ki tudja...Azért pénteken felmegyek a BMC-be, ha több lenne...ha nem, akkor lehet este csinálok még egy tesztet... :wink: Hányingerem most is van, és szúr a méhem.,... :wink: Viszont nem fáj úgy a derekam mint mensinél szokott....
Lehet csak megerőltettem magam a heti edzéssel(mindkét nap voltam) :oops: :oops:

Úgyis én nyerek a sorssal szemben... :lol: És lehet igaza van Sharonnak, 2 szivecskét kapok majd..:Kárpótol az élet a mostani reménykedésemért!!!! :lol:

Egyébként arra is gondoltam, kaptam még 1 hónapot , hogy a szemöldök tetoválás 3. szériáját megcsináltassam, valamint a végleges szőrtelenítést(csak szemöldöknél), és a tetoválások kivetetését....
Így fogom fel, ez még belefér 1 hónapba!!!! :lol: De reszkessen a BMC júniusban!!!!! :lol: :lol:
Így ha megjön már június 5-én el tudnám kezdeni a stimut!!!Az meg mindjárt itt van!!!!! :wink: :lol:

Nagyon szeretlek benneteket!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Remélem jó a vonalzóm....Nem tudok angolul..... :lol: :lol:
Majd valami designes-t keresek, ha hazamegyek....Több időm lesz! :wink: És nem tudom, hogyí az ovulációt hogy is állítom be...De majd ha lesz időm, Gabi segítségét kérem!!!! :lol: Perzs e ha ő is ráér :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok csajok!

Jól eltűntem, mi :?:

Babóval semmi baj, voltunk csütörtökön uh-n. Tanárúr azt mondta, hogy korának megfelelő a mérete, és már volt szívhangja is :)
Ma már 7.hét 5.napon vagyunk!

Az ok amiért nem jelentkeztem, hogy reggeltől estig hányingerem van.
De nem úgy kell elképzelni, hogy néha rámjön, hanem folyamatosan van, és annyira, hogy se inni se enni nem nagyon tudok, fogytam is.
2 hete tart, ezidő alatt még a lakást sem hagytam el, csak amikor BMC-be mentünk, mert ha kimegyek még rosszabb.
Nem akarom elkiabálni, de ma egy picit jobb, így már összeszedtem magam annyira, hogy megírjam rólunk az infót:)

Nah, hát ennyit rólunk így gyorsban..

Szívből gratulálok Bibar és Sharon!!!

Többieknek pedig megy a drukkom ezerrel, tudjátok a babaesőfelhőről nem feledkeztem meg :wink:

Puszi csajok!!
timy28

Sziasztok!

Hú Kriszti! Én drukkolok! Ebből még bármi lehet!

Sajna nálunk eldőlt a dolog, csak a hormonok játszottak velem idáig.
Ma ahogy "vártam" meg is jött. :cry:

Azért pénteken elmegyek, mert gyógyszert is íratok. Kihagyok egy ciklust, aztán majd meglátjuk. Lehet, hogy csak ősszel folytatjuk. Elment az egésztől a kedvem. :(
nellike

Kriszti
Még lehet, hogy lesz valami?! Nem?!
Különben is az első nap akkor van, ha itt a Niagara! :wink:
Jaj, Mártika még nem hívott, már tűkön ülök!!! :shock:

Nellike
:(

Timy
Azt hiszem azért én felcserélném a hányingert a mostani állapotomal! :wink:
A babaesőfelhőt csak küld, várjuk!! :lol:

manda

Timy, úgy látszik a Fehérváriakra így hat a terhesség :lol:
Vagy Neked is lánykád lesz, nálunk bejött a népi megfigyelés :lol: :lol: :lol: duplán is :wink:

Ne aggódj, így a 16 héten már csak heti egyszer hányok :oops:

Kitartás!

Judit

jucicuki

Manda!

Küldtem privit.

Judit

jucicuki

Kriszti,

Még nincs minden veszve! Azért még én is szorítok! :D

Timi,
Kitartás, a hányós időszak is elmúlik egyszer!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kriszti:
Szorítok, veled vagyok tudod!
Nekem meg most vannak páfrányok :shock:
Timy:
De jó, hogy végre jelentkeztél már nem tudtam mi van veletek. Azért örülök, hogy "jól" vagy.
Vendég

Félórája telefonált a doktor úr, sajnos halasztás, kell a 3.napi vérvétel.
:( Úgyhogy 3.napon és utána majd a 20.napon megyek fel a BMC-be!
Hát most tuti megjegyeztem egy életre!!! :oops:

manda

Kriszti
Addig ne keseredj el míg rendsen meg nem jön!Látod a lányok is barnázgattak pedig már babásak voltak!Reméljük nálad is csak ez történt!csinálj még egy tesztet!

Nellike
Sajnálom!Nekem eddig eszembe se jutott,hogy pihenjek!csak is előre és bízni,hogy a következő sikerülni fog!!
Igaz ma egy kicsit elkeseredtem,sírásig fajult a dolog és azt mondtam,hogy kész én itt befejeztem!
A merionált mindenképp a Jánosba váltsátok ki,mert hiánycikk lett.Nekem egy délelöttömbe és rengeteg mérgembe került míg találtam egy normális patikust aki beszerzi nekem délutánra!De csak azért,mert az én cégemtől rendelnek!

Timy
További boldog pocakosodást kívánok és a rókákat jövőhéttől zavard hozzám :lol:

Estrella
Ha páfrány akkor teperd le ma apát hátha!

Sharon
írok privit vonalzó ügyben!

Charlott
Üdv közöttünk!Én nem a Zekéhez járok,de egyszer voltam nála és velem rendes volt!Hol voltál eddig és mit csináltak?
gabicsibe

Manda!
Nagyon sajnálom!!!!!!!!! :( :( :( De hamar eltelik ez a kis idő!!Ezt már kivárjuk!!! :wink:

Lányok! Sikerült a vonalzóm.... :lol: :lol: Bár nem reménykedem, ezért lett ilyen!!!! :lol: Ha esetleg valami változik, javítom!!! :lol:
Vendég

Krisztike szerintem is bármi lehet,mindenesetre szerintem most az edzést hagyd ki amíg a BMC-be biztosat nem mondanak.Nagyon drukkolok,hogy már ne kerüljön sor a másodikra.Ha pedig mégis,az úgyis sikerülni fog :wink: .

Nellike :cry: nagyon sajnálom.

Timy Hála Istennek,már kezdtem izgulni!Kívánom hogy a rókák,mielőbb békén hagyjanak :wink: !

Manda sajnálom,hogy csúsztok 1 hónapot :cry: .Fel a fejjel az a 2-3 hét pikk-pakk elrepül :wink: !
lippa

Manda
Ez a 3 hét már semmi a mögötted lévőhöz képest!Fel a fejjel,gyorsan eltelik az idő!!
gabicsibe

Csajok, köszi!!!! Nagyon aranyosak vagytok!

manda

Nellike
:cry: :cry: :cry: elöre nézz és csak pozitivan!!!!!!!!!!!

Manda
ezen már nem múlik semmi.nekem 2 hónapot kellett várnom mert a páromnak állandóan bacija volt,nagyon ki voltam borulva :oops: :oops: de eddig megérte,és remélem jövö héten is ezt mondom :oops: :oops: szóval a türelem babát terem :lol: :lol:

bibar

Köszi Bibar, remélem nálam is bejön, az ami nálatok!!! :lol:

manda

sziasztok! bocsánat, hogy csak úgy idetoppanok, de nem találtam hsg-s topicot hirtelen, és gondolom Ti átestetek rajta. kicsit meg vagyok ijedve, mert fájdalmaim vannak: 2 napja voltam hsg-n, borzalmasan fájt, azt hittem ott halok meg az asztalon. egy vadállat orvos csinálta, (nem a BMC-ben!!!), azt a kacsát vagy mit úgy tette föl, hogy már akkor üvöltöttem. (többször tettek már fel nekem ilyet, sosem fájt eddig, de ez az orvos durván és gyorsan rakta föl). azóta eléggé fáj ott a hülvely bemenetnél, és környékén. talán "csak" megnyomta, és elmúlik majd? Szóval ha valakinek volt hasonló, lécci irja meg. egyelőre még eléggé fáj, és kicsit meg vagyok ijedve. a nővér azt mondta, hogy az volt a baj, hogy én nem voltam "előkészítve". ezt sem tudom, hogy mit jelent. kellett volna valamit csinálniuk velem a vizsgálat előtt?? előre is köszi, ha tudtok válaszolni.
mindenik

mindenik nagyon sajnálom :(
Nekem nem fájt abszolúlt csak amikor megfogták a méhszájat, de az csak egy pillanat volt.
NEkünk a BMC-ben annyi előkészület volt hogy a vizsgálat előtt a popsiba adtak fájdalom csillapítót.
Után a doki felírt antibiotikumot (két szem) hogy nehogy fertőzés legyen.
Utána rá egy hétre volt egy uh kontroll vizsgálat.
Sztem menj el a nőgyógyászodhoz és nézesd meg magad jobb a biztonság.

gil írtam privit!
madrin

Manda! Kitartás, fel a fejjel! Már nem sok van hátra! Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

köszi madrin, nem nyugodtam meg...:( milyen antibiotikumot kaptál?
mindenik

Rebe :D
Köszi, azt már fél lábbal is kibírom!
:wink:
Igazából a munkám miatt lett volna jobb a júniusi beülti, mint a júl-i.
Bevallások, féléves eredmény, jelentések stb...
Hát majd kevesebb időm lesz rájuk, de ez van!

manda

Manda,

Szerintem nálunk is júliusban lesz, mert még jövő héten HSG, páromnak mintadás, utána kontroll, meg konzultáció, hogy mi is legyen. Tehát valószínűleg meg kell várnunk a következő mensit, és utána indulhat, pont júli elején. Ha jól gondolkozom. De hát ez úgyis több mindentől függ. De már alig várom!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?