A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Krisz,

Honnan veszed hogy az nekem is jó?? :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt Mindenkinek!
Judy! Sajnálom hogy lement a hőd, de ne keseredj el. Nekünk is a 2. hónap sikerült! Ti mikor voltatok együtt? Nem jól emlékszem, hogy az LH teszt jelzése előtt 1 nappal? Lehet, hogy késő volt és elhaltak a kiskatonák. Persze tudom, hogy a lányra így biztosabb. De nekünk így nem sikerült, hanem amikor jelez aznap voltunk együtt. Szorítok jövő hónapban!

Andi! Szegény! Ne szomorkodj! Meg tudom érteni, én akkor sírtam először amikor otthagytam az oviban. Ezért kell a kistesó, hogy ilyenkor kárpótoljon a másik nem? De egy kis nyugi sem jön rosszul?

Panda! Az én nagymamám pont aznap halt meg amikor a kisfiam született. Szerintem sincsenek ilyen véletlenek. Még mindig feküdnöd kell? Betegállományban vagy? Ugye még 1 hét az eredmény?

Kép
barbi5

Judy! Mert a Hold mindenkinek ugyanúgy áll! Olvas el mit írt Bettsy!
Vendég

De akkor miért kell hozzá a percre pontos születési dátum?És ha mindenki ugyanakkor akciózna és foganna meg a baba,akkor nagyon egyforma időben születnének a gyerekek.Vagy nem?
Vendég

Barbi,

Amikor pozitívat jelzett akkor voltunk együtt, illetve másnap is.
15-én volt pé-em, együtt voltunk 13-án reggel, és 14-én este.
Szóval pont jó időben. Ezért nem értem miért nem maradt fenn a hőm. Lehet valami gáz van.
Amugy ezen már nem parázok, jön a következő hónap új reményekkel. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Krisz,

Igaza van Kriszta-nak, ez szerintem is személyre szabott.
Hát remélem jön Betsy hamar.

Na meg Jaimee, még mindig nem tudunk róla semmit.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Krisz: szerintem is személyre szabott a Jónás.Nem véletlen kell a pontos születési idő!

Judy:ne agyalj azon,hogy mikor volt PÉ,és ti mikor szerettétek egymást,mert nem csak ezen múlik.Nagyon sok összetevője van annak,hogy ez a két aprócska csoda egyesüljön.Javaslom,hogy a cikus egész időtartamán legyenek együttlétek,amikor csak kedvetek van hozzáPszichésen az is befolyásolhatja az egészet,hogy te tudod,hogy most + az ovu teszted,és ennek ellenére mégsem.Ne gondolkozz.....csak csináld!!!!!
vedresandi

itt a szundi ideje :D

Megjöttünk a nagy sétából és alig vártam, hogy letegyem Zolcsit, mert le kellet feküdnöm a derekam miatt. :evil: Nem tudom mi a frász ez. Annyira tud fájni :cry: Most is ...

Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi,

Most ezt fogom csinálni :lol: , csak Barbi mindta, hogy lehet nem is jókor voltunk együtt, azért írtam le. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Tök mindegy hogy mikor vagytok együtt mert ha 2-3naponta rendszeresen szeretitek egymást nem fogtok semmiről sem lemaradni. egy egészséges párnak felesleges ez a figyelgetés csak görcsölst eredményez aztán meg azért nem sikerül. Hidd el hogy minden okés és sikerülni fog hamarabb mint gondolnád :wink:
Vendég

Kép
Vendég

Judy: sok helyen olvastam arról,hogy mikor jó a biztos babásodás eredménye érdekében együtt lenni,de vegyes dolgokat olvastam.Volt aki azt mondta a PÉ környékén,és volt aki azt mondta,hogy a ciklus teljes terjedelmében gyakorlatilag mindegy.Szerintem ezt nem lehet meghatározni....akinek van egy jó görbéje,és tegyük fel elsőre sikerült,az nem azért van,mert voltak együtt egyszer,és az pont jókor volt.Szerintem hinni kell benne,és ha mindkét fél egészséges,akkor biztos sikerült.
Nem tudom,hogy a két fiad tudatosan jött e össze,vagy szerettétek,de nem foglalkoztatok vele.Én is próbálok arra az időszakra visszaemlékezni,és nem foglalkozni ezzel a dologgal.Akkor én sem terveztem Danit,és az első gyógyszermentes hónapban összejött.Én is azt hittem,hogy spirál után ripsz-ropsz összejön,de hidd el,a tudatunk elég szemét módon befolyásol bennünket!!!!!!!
vedresandi

Igazatok is van meg nem is! Mert van a születési dátum alapján az egyénre szabott, de van a holdállás alapján.

Ezt írta Bettsy:
Krisztinka!
A születési dátumod alapján legközelebb 2007.05.24. 05:46 lenne a lányos pillanat, így előtte való nap, tehát 23-án este akciózzatok! Ahol kérdőjel van, ott kétesélyes, ha egybeesnek a piros és zöld napok, megint nem garantált a nem.
Születési dátumtól független lányos napok:
május 10, 11, 15, 19, 23, 24, 28, 29.
június 2, 7, 11, 15, 19, 24, 29

Ezt pedig egy másik lánynak írta:
A sima lányos napok, tehát amikor lányos övben áll a hold, azok pedig születési dátumtól függetlenek, így ugyanazok, amiket Krisztinkának írtam. Május 10, 11, 15, 19, 23, 24, 28, 29. Június 2, 7, 11, 15, 19, 24, 29
De ezeket meg tudod nézni itt is: www.holdnaptar.hu
Vendég

SZis Pandus!!!!!
Mi van Veled?????Mai közérzet????
vedresandi

Andi,
Jól vagyok ma csak nagyon fáradt... Már profi szinten tudok különböző pózokban feküdni :lol: Már csak 8 nap és megtudom az eredményt :wink:
Vendég

Pandus: tök jól csinálod!!!!!!!Tényleg nagyon örülök :wink: :lol:
vedresandi

Hajrá Pandácskák!!! Már nem sok van hátra az eredményig! Sokan szurkolunk Nektek, meglátjátok tök klassz anyucitok lesz!!!! Már annyi mindent kibírt miattatok megérdemlitek őt!!!
Vendég

Jaimee!
Merre vagy? Mi volt hétfőn az Uh-on?

Olik!
Nagyon tuti lett Zolcsi haja. Igazi nagyfiú!!!! :lol:

Judy, Kriszta, Krisztinka és még aki kérdezte!

A születési dátum alapján a Jónás azt adja meg, hogy mikor vagy a legfogamzóképesebb, ez minden hónapban 4 nap, amiből egyetlen egy nap a legtutibb. Ez vagy bejön vagy nem (nekünk nem jött be, mert mensi után volt 1 nappal a Jónás nap). Itt megadja a nemet, ami megint csak akkor jön be, ha nem esnek egybe a piros és zöld napok. Viszont vannak a születési dátumtól független lányos és fiús napok, amit már sokszor megírtam, hogy ezt meg lehet nézni itt:
http://holdnaptar.hu/2007/2007.php
Tehát, hogy éppen lányos vagy fiús övben áll a hold. Ebben vagy hisz valaki vagy nem, de itt is figyelni kell, hogy nem biztos, hogy az akció napján van a fogamzás, tehát kalkulálni kell még ezzel is.

Judy!
Írtam Neked privit.
Vendég

Andi,

Egyik gyereket sem terveztük, csak jöttek.
Egy kicsit már megnyugodtam, és most nem fogok másra koncentrálni csak apára. Csinálni fogok programokat magunknak, csak kettőnknek, vacsi valahol, vagy otthon egy pohár bor mellett.
Esetleg szexi fehérnemű, parfüm. Majd kitalálok valamit.

Pandi,

Örülök, hogy jól vagy :D :D :D
És mindjárt itt lesz az eredmény napja. Tesztelned kell majd,vagy pedig vissza kell menned a dokihoz, és ő vizsgál meg?? :D
Bocs egy kicsit tudatlan vagyok ilyen ögyben, de nem tudok sokat a lombikról.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Köszi Betsy,

Egyébként most ugy vagyok vele, hogy igazából teljesen mindegy,hogy fiu vagy lány. Amit a sors nekünk szán, a lényeg ugyis, hogy egészséges baba legyen. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Vérvételre megyek és megnézik hogy van-e hcg a szervezetemben.
Vendég

Szia Betsy kismama!!! :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Judy!
Ezzel én is így vagyok! :lol: Lehet, hogy a sors kegyes lesz hozzátok, és teljesíti a vágyad :)

Pandácska!
A 8 nap gyorsan elrepül. Nagyon izgulok ám!!! :)

Olik!

Bilizést próbálgatjátok még Zolikával?
Vendég

Pandi,

Bocs ezt nem tudtam, azt hittem ugyanugy tesztelned kell. :lol: :lol:
De buta vagyok. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betsy:
Jókor kérdezted, mert tegnapelőtt meg tegnap nem akar belepipilni. Eddig mindig megvolt. Kicsit szüneteltetem most :roll:
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik:pont jókor szoktatod a manót,mert jön a nyár,lehet pucérkodni.Dani is másfél éves korára teljesen szobatiszta volt.Nekünk a kaksi ment nehezebben,a pipi hamar a bilibe szokott :lol:
vedresandi

Hú mi van amikor tök sokat ülünk rajta és semmi, pedig 2-3 hónapja volt, hogy bele is kakiltunk.
Ja és mostanában feláll róla és persze 1 perc múlva jön a pisi csak úgy nem számít hová.
Reménykedem én is nyárban, hogy sokat meztelenkedünk és bilizünk, na majd meglátjuk. Nem lesz egyszerű.
Vendég

nahát én nem dicsekedhetek ilyenekkel Andi, Atti már egész korán kakilt bilibe, de pl. felkelni pisilni alvás közben.... kiscsoportos ovisan is beszaladt, megszenvedtünk vele

Kép
mercure

Csajszik: Már megint bealudtam :oops:

Kép
Kép
Kép
olik22

Druszám:nincs két egyforma gyerek.Dani minden nagyon korán csinált...nem csodagyerek,de hasonló :wink: :lol: :lol: :lol:
Most viszont rosszabb,mint picinek.Kis gyerek kis fond,nagy gyerek NAGY gond!!!Én ebben hiszek jelen pillanatban :wink: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Én nem aggódom, ovis korig még sok pisi folyik el ...

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi: Láttam írtál Leonak az érdekünkben :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: legalább pihentél!
Képzel el mi lett volna,ha én alszom be a gép előtt az irodában.
vedresandi

http://www.pottyos.hu/jotekonysag:potty ... rogram:200 7

Ha van egy fél percetek,légyszi regizzetek be ide,fújjatok fel egy virtuális lufit,mindegyik után egy beteg gyerek túrórudit kap!

Köszönöm!
Vendég

Olik! Te nagyon gyanús kezdesz lenni!!! Hmmmmmmmmmm 12. DPO?!!!!!
Vendég

Krisztinka: Semmi gyanús, csak a derekam miatt nagyon rosszul alszom az éjjel. Korán kelünk a férjemmel. Ezért néha , ha lefekszem olvasni, akkor belealszok :oops:

Kép
Kép
Kép
olik22

Kriszta: Regisztráltam, de még nem küldött el az email - ra a regisztráció megerősítőt. :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik! Azért én küldöm a sok ++++++ enerdzsit!!! Hőd hogy alakul?
Vendég

Krisztinka: Köszi szépen! Holnapra NEM várnám a hőleesést és a pirit :roll: Most nagyon jól alakul. Csak hát a múlt havi is tökéletes volt, meg az Andié, meg a Judyé :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

BMKriszta: jelentem felfújtam a lufit!!!!!
vedresandi

Felfújtam én is :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

én is fújtam egyet :D

Kép
mercure

Olik,

A tied nem fog leesni, ennyi ++++++++++++ energiától nem szabad, hogy leessen. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi: Alszok helyetted is, jó? Most álmos vagy? Akkor lefekszem :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Judy: :wink: Köszike :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Jelentem, engem nem enged fújni innen bentről, majd otthonról megpróbálom.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Olik: igen,minden pillanatban úgy érzem,leesik a fejem.Nem lennék pék,és én csak 5 kor keltem :shock: :lol:
vedresandi

Judy: Ragisztráltál?

Kép
Kép
Kép
olik22

Megyek, mert hivat 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Lányok!