Sziasztok!
Tök érdekesek a "kajás" hozzászólásaitok, nekem ez még egy-két hónap, de gondolom, nekem is eljönnek majd ugyanezek a dilemmák... addig igyekszek mindent megjegyezni, de mivel ez persze nem fog sikerülni, megint jövök majd ugyanezekkel a kérdésekkel, problémákkal
Ja, vihar itt is volt, hihetetlen sötét lett hirtelen.... pont kaja közben volt egy nagy dörgés, de én jobban megijedtem
Nekünk tök furi, mintha melegben kevesebbet enne a baba... meg tök furi, este most tegnap is csak 100 körül evett, majd fél óra után bírt még enni 50-60-at. Ilyet eddig nem csinált. De kaja közben rájön a hasfájás, és görcsöl csak...
Szdorka, én 2002-ben végeztem végül, mert halasztottam... A neved nekem is bazi ismerős, az arcmemóriám viszint szégyellnivalóab borzalmas...
Ági, Bunny írt egyet az üzenőfalra, abban benne volt a jelszó, azt Te nem kaptad meg?
Na, ma vettünk még egy ernyőt, ez 3 eFt volt a Minimanóban, ez már jó..
Meg vettünk egy Confy bath nevű cuccot, ez egy ilyen fürdetőpárna, és fönnmarad benne a vízen, lehet menni nagykádba is, ő meg ellebeg rajta.... majd este kipróbáljuk, és teszek fel képet, ha beválik...
Meg vettünk napozókat...
Kernico, tök jók a képek!
Niki, alma tejjel.... hát nos, max a 3 kakimentes nap után adtam volna babócámnak, gondolom, ez tuti meghozná a kakit, túlságosan is, legalábbis ahogy nost elkézelem