A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Kispiskóta: cuki a Picifiatok! :-D

Áfi: gratula a negatívhoz! :-D Olyan vagy most, mint Katica, boldoggá tesznek a számok! :-D

Gaby: Te most nem görcsölhetsz, mert én görcsölök…Csak nem jön meg ilyen hamar… :shock:

Csajok, remélem azért annyira nem vagytok kétségbeesve, hogy higyjetek a Jónás módszerben :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
már pedig erősen görcsölök most :? nem lepődnék meg a szombaton, mert a görbék szerint 2* volt 11 napos luteális fázisom

Kép
gaby25

csajok mentorkodok, és nincs időm írni,

köszi gaby nekem a jónás naptár megvan, egybeesett a mensivel ebbe a hónapban :wink: nagyon tuti a görbéd!

kispiskóta bülbike annyira édes! minnyá talizunk!

bettike battya meg a mensi :twisted:

szezso te is? áááááááááááááá

coca jobbulást!

ja nekem is fájdogál a hasam mensisen....otthonról jövök bővebben, addig is kitartás !
ja és vihetem a párom a nyereményútra! :lol:
Vendég

Szezso
ja, jónás :) írtam hogy szketpikus vagyok :wink: de nem bánnám ha bejönne :P

Kép
gaby25

Köszönjük mégegyszer mindenkinek a kedves szavakat!!!

Áfi válaszoltam!!!

kispiskóta

Boni
de jó, romantikázni fogtok Rómában :D király :D ha most mégsem jött volna össze, na akkor majd ott tuti :P :wink:
ja, szépen bemelegedtem, de nálam ez nem meglepő :lol:

Kép
gaby25

vazze olyan gyorsan olvastam szezsokám azt hittem má neked is... de hála nem! :oops:
Vendég

Bonika: tényleg gyorsan olvastál :-D leesett a hőm, és már csak a csoda segíthet :-D Nem is gratuláltam a nyereményúthoz! Szuper vagy! :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jajj, Áfi! ANnyira örülök a jó hírnek!! Most mondjam, hogy "ugye megmondtam, hogy egy scodababának nem lehet baja)"? :D

babaimádó
Kép
babaimado

Boni! Én is akartam már 1000x gratulálni, de elmaradt. Most GRATULÁLOK BONI! ÜGYI VAGY!! :lol:

Kispiskóta! Marci baba nagyon cuki!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Köszi a válaszokat a málnalevélteáról, akkor még van időm a 34. hétig beszerezni, azért dokinénit megkérdem ő mit gondol erről.

Szirom, a fene a kaukázusi egyszer csak felmondta a hatását, és ha leállsz pár napra, és megint elkezded?

bettike, hát ez nagyon durva :evil: (((((((((((((((((bettike))))))))))))))))

Lili tessék tesztelni! :evil:

kispiskóta, nagyon szép Marci baba, és végre egyértelműen látszott a nemheztartozása. :lol: :lol: :lol:

Áfi, én nem tudom mikor érdemes 4D-re menni, de mikor most voltunk UH-n és előkapta az Uh-s néni a 3D-s fejet, és láthattuk a poronytot 3D-ben, akkor még azt mondta kicsit korai ahhoz, hogy igazán szép képet mutasson, úgyhogy 4 hét múlva újra megpróbálja, és akkor tuti jó kép lesz. Tényleg nem volt annyira jó még, mint most kispiskótáéknál.
Még jó hogy nem mentünk 4D-re külön hihi :lol:

Orgazmusról kicsit más a véleményem, úgyhogy inkább nem szólok a témához :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

Áfi, nagyon jók ezek a hírek, juhééééééééééj.

Boni, én is akartam mondani, hogy gratula, nagyon ügyes csajszi vagy :D

Purc

Kép

Kép
purc

Boni: gratu!

Áfi: miért nem veszed fel a telefonodat? :(

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Már jó sok hónapja próbálkozunk bébivel, de nem akar összejönni. Ebben a hónapban elkezdtem mérni a hőmérsékletemet is. Ilyen a görbém eddig. Szerintetek ez "normálisan" néz ki? Miért van az, hogy jelöli a peteérést, de előtte a piros vonal felett van szinte végig a hő? Nem alatta kéne lenni? Meg szombatra tette be a pé-t, de hétfőn volt egy nagy adag tojásfehérjém....

Sajnos nem tudom feltenni (nem értem miért?), csak a linket megadni.

http://www.fertilityfriend.com/ttc/char ... 2007-05-11

Előre is köszönöm az elemzéseket!

PP
pöttyöspanni

Pöttyöspanni: megnyitom, de üres képernyőt látok. :(

snufi

Panni
hát ez így nem jelent meg :cry: jpeg formátumú képet tudsz csatolni, ne legyen nagyobb mint 600*600 pixel

Kép
gaby25

Snufi!

Én ha rákattintok innen, nekem megnyílik. Mi lehet a baj? Miért nem tudom úgy feltenni, hogy ti is lássátok? Próbálkozom.
pöttyöspanni

Megvan az ismételt vérvételem eredménye:

Prolaktin: 19 mIU/L Ref. tart.: 25 - 634 MOST MEG ALACSONY!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Dokimat csak most sikerült elérnem. Muszáj voltam telefonon konzultálnom vele, mert csak jövő 7 pénteken megyek hozzá rendelésre. Nos, azt mondta csökkentsük az adagot 2 * 1 helyett 1 * 1 -re.

Áfi: emiatt hívtalak, de most már megoldódott. :wink:

snufi

Snufi
akkor jól levitte a prolaktinodat a bogyó :wink: legalább most kevesebbe is elég szedned mint kiderült :P

Kép
gaby25

Ha így adom meg az nagyon ciki? Másképp nem megy.
Itt ülök ez előtt a nyavalyás gép előtt és nyomkodom az idézet meg link gombokat, de hiába. Az a bosszantó az egészben, hogy már tudtam képet feltenni. Most meg nem megy.

http://www.fertilityfriend.com/ttc/inde ... nterface=0
pöttyöspanni

Panni
ez így sem jó. a görbéd képét mentsd le a gépedre. Villámnézet, mentés, ott add meg, hogy jpeg formátum legyen. Képszerkesztéssel méretezd át, ha nagyobb mint 600*600 pixel.
Itt melléklet felöltése, tallóz, feltölt. :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Panni, a melléklet feltöltésére kattints és onnan tudsz képet feltölteni, ha előtte letöltötted a gépedre.

Bettike, nagyon sajnálom hogy megtalált ez a ribanc :cry: Most ez hónap megint clostys lesz?

Piskóta, gratula a most már tutira kislegényhez, nagyon szép!

Boni, gratula a nyereményúthoz és tök jó, hogy a férjed is mehet.

Áfi, örülök a jó eredményednek!

Szezso most már megtörténhetne a csoda, hátha visszamászik.

Szirom, én kérdeztem és örülök, hogy azért már kezdesz jobban lenni.

Kép
Kép
robcsi03

Most hogy ilyen erősen görcsöl, ill. szúr baloldalt, bevillant, mi van ha méhenkívüli? :shock: :( Hess-hess, ilyenre gondolni sem szabad :?

Kép
gaby25

Lányok! :D

ehhez mit szóltok? sajnos csak egyszeri mű, a páromnak köszönhetem. Mi itthon mozillát használunk, az explorerről tényleg üres kép jelent meg.

Kép grafikon [/img] :D
pöttyöspanni

Gaby, Snufi, Robcsi03! Köszi a sok technikai segítséget!

Gaby! Már miért lenne méhenkívüli? Biztos nem az. Annyit szenvedünk, elég ennyi nekünk!
pöttyöspanni

Panni
szúrkálni szúrkált valamikor? ferty úgy számít átlagot, hogy a pé napjával a 6 nap átlaga. Hát attól függően hogy alakul tovább a hőd, akár még átrakhatja 17. napra :roll:

Kép
gaby25

Panni
egyelőre még csak reménykedek, hogy esetleg most sikerült, csak bevillant ez a méhenkívüli dolog, hát sajna előfordul az ilyen, de remélem nem velem fog :?

Kép
gaby25

Gaby!

Igen, már túl sok infóval rendelkezünk, és ez sokszor nem jó. Ne aggódj, ha baba van, minden OK odabent. :D
Nem szokott szúrkálni. Eddig egyszer éreztem csak hasi feszülést, az első clostys hónapban. Ez a 4.

PP
pöttyöspanni

Panni, szerintem azt, hogy marad-e a csík sokban fogja befolyásolni a holnapi, holnaputáni hőd. Egyébként hány naposak a ciklusaid?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi!

Closty előtt 30-31, azóta 28-29.

PP
pöttyöspanni

sziasztok!

hazaértem, visszaolvasok....

katica
katica30

Panni, akkor elvileg akkor volt amikorra betette, mert a második szakasz 14 napos (bár ez alól is vannak kivételek). És ha jó helyen van most a vonal, akkor van esély?

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok Lányok,

7,6,5..... :lol: :lol:

Most tudtam csak jönni, délelőtt kozmetikusnál voltam, délután anyuval csináltunk nagy bevásárlást....
Bonika, nagyon ari vagy, anyu már sokkal jobban van, de még mindig köhög, úgyhogy valószínű apa lesz bent velem. De majd még kiderül.

Purci, az én szülésznőm 37. hét első napjától javasolta a málnalevél teát és 38. héttől a homeopátiás bogyót, ami segíti a szülést, tágulást.
Azt mondta, aki itta, ette ezeket nem hordta túl a babóját és jól tágult. :wink:

Kispiskóta, gyönyörű a kisfiad, nagyon szép pofija van. Liza tett fel képeket a májusi babás topic-ba és a kisfia totál olyan, mint a 4D-s képeken. :D

((((((((Bettike))))))))), pedig annyira szép görbéd volt....én ezt nem értem.

Lili kedves, ne ijedj meg, nem szabad. Ha holnap sem jön meg, szerintem nyugodtan tesztelhetsz és nagyon szép a görbéd még mindig. Ölelések neked.

Gaby, a Te görbéd is szuper.

Kata!!!!, helyzetjelentést kérünk!!!!!!

Sziromka, vége a munkának, most aztán pihi ám :wink:

Bonika, nekem is mensisen görcsölt a hasam a babó előtt, jó, hogy viheted apát is, egy kis romantika :D :D .

Megyek, de este még jövök :wink:

Mindenkinek puszi és drukkok!!!!

Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi, nekem Réka 39+1 volt amikor született :D

Kép
Kép
robcsi03

Jajj Áfi, neked akartam még írni, hogy nagyon örülök a jó eredményeknek :D :D Jó, hogy minden rendben.

Amikor Gaby a Jónás módszerről kért véleményeket egyből rád gondotam :lol: :lol: :lol:

Kép
melcsi6

Robcsi, kibékülnék én is ezzel a számkombinációval, főleg, hogy múlt héten 3,8kg-ra becsülték a súlyát :shock: :wink:

Holnap úgy is megyek NST-re..... :D :D Ki is a topic boszorkány, kuruzsló? Gaby és Coca és .....??? :lol: :lol:

Kép
melcsi6

sziasztok!
köszönöm a gratulát!

egész nap semmi bajomnem volt, de 14 előtt egy hülye kis kurva betelefonált hitelügyben. és úgy beszélt velem, hogy elakadt alélegzetem, azót agörcsöl a hasam, és remeg, :twisted:

melcsi még egyben? :lol: várom ám a sömöst! :wink:

áfi ugye hogy ugye? gratula!
Vendég

Szirmi,
igen, császáros voltam mert bajban volt Enikő, így ki kellett kapni még a szülés beindulta előtt, nem is tudom milyen vajúdni. (De azt pontosan tudom milyen ólompárnával a hasamon feküdni egész éjjel mozdulatlanul az intenzíven miközben potyognak a könnyeim a fájdalomtól, majd reggel elájulni a zuhany alatt, szóval ne irigyeljen senki. :( )
Persze már egyezkedem a dokival, megkérdezte hogy szeretném, Mondtam hogy hüvelyi úton szeretném. Azt mondta ha ez a gyerek is 4 kilós lesz mint Enikő felejtsem el. Ha kisebb megpróbálhatom...
Szezso,
tééényleg! Ez is valszám!!! Hogy mit fogok kapni Katicától... :shock:
Zsú,
köszi a képet! :)

És mindenkinek köszi a sok hurrá-t! :)
Vendég

szilcsi hol vagy?
Vendég

sziasztok!

bettike: annyira sajnálom :cry: fogadást én is úgy értettem, hogy te 3 csokit, én 2 csokit adok. :D

szezso: én még drukkolok++++ utólag is boldog névnapot!

lili: mikor tesztelsz?

melcsi: lassan eléred a nullát a visszaszámlálásban :lol:

szeri: most már te is elkezdhetsz 10-től visszafelé számolni :lol:

kata: teszt?

babancs: nagyon édes a babód :D

áfi: enikő hogy van? látod, látod, minden oké. örülök!

sonjus: neked is boldog névnapot!

robcsi: drukk holnapra++++

gaby: kösz, hogy hiányoltál :lol: gyanús vagy!

monyo: sajnálom :cry:

boni: jó a görbéd, drukkolok++++ grat a nyereményhez!

szilbee: hogy vagytok?

coca: vesegörcs? rosszul hangzik :(

baba: én még drukkolok neked++++

csikken: hogy vagytok?

kispiskóta: nagyon édes a babód :wink:

snufi: jól lement az érték :wink:

rólam: holnap indulunk kirándulni. majd vasárnap jövök. ma még a szervezés utolsó része volt, már most belefáradtam a kirándulásba :lol:

katica
katica30

Sziasztok lányok!

Tudtok adni egy emil címet, ahova elküldhetem a görbémet elemzésre?

köszi
bnesz.eva

bnesz.eva: üdv. rakd fel ide és akkor mindenki tud róla vmit mondani. (melléklet feltöltése)

katica
katica30

Hello Csajszik!

Boni: mindig van valaki, aki azt hiszi övé a világ, és mindenki őérte van :evil: ne húzd fel magad, az ikreknek nem tesz jót :lol:

Katica: ez jó! :lol: még el sem indultatok, már el is fáradtál :lol:

Melcsi: szerintem a holnapi NST után már nem engednek haza, Te rátelefonálsz Apára, hogy hozza utánad a cuccodat, majd pár óra múlva küldesz Bonikának egy sms-t, hogy minden rendben, Áron baba megérkezett :lol: na, hogy tetszik? :lol:

Eva: nem tudod felrakni ide a topikra a görbéd? Több szem többet lát...

Pusz

SzezsoKép
KépKép
szezso

Lányok!

Excelben van és nem akarja feltenni, valami értelmetlen hosszú sort szúr be helyette.

Segítetek???

köszi
bnesz.eva

eva: küldd el a hő adatokat priviben, és megszerkesztem belőle a görbédet. van msned vagy skypeod?

katica
katica30

bnesz.eva

Köszi Katica, remélem sikerült, ha nem, akkor küldöm neked.
bnesz.eva

Boniko: Ne idegesítsd fel magad, az ilyen emberek túl magas lóról szemlélik a világot, de hamar lezuhannak és nagyot esnek. Ne idegeskedj a pocaklakóknak árt.
bnesz.eva

eva görbéje:

Kép
katica30

KAtica végülis a gyerek kifizeti a részét? de jó lesz NEked! Apa hiányozni fpg, mi?

Szezso, bnesz.eva arik vagytok!pedig türelmes vagyok, de ma 1 mp alatt elszakadt a cérna...

bnesz éva szépen alakul a hőd szerintem

pöttyöspanni egy két nap múlva többet mutat majd a görbe.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?