Steffi,
ha ijesztgetnek Martinnal kapcsolatban, csak irigységből teszik. nagyon "szexi" az a fürdős kép!
Zsófi,
kicsi tündér.
Barbi,
mit is kérdeztél. Ja igen. Még szoptatok, de már leszokóban van Melinda. Nem is lakik jól az anyatejjel, kap mellé egész nap gyümölcsöt-zöldséget.
Gabbóka,
nem délibáb volt az, hanem Apja - Melindával a kenguruban - és a nagypapi kísérte őket. Én épp egy üzletben pihentem.
'Eccer' csak egymásba botlunk.
Masni,
ez a Balaton dolog a sárga irigységet váltja ki belőlem. Imádok ott lenni, de nem sok alkalmunk van. Bár lehet, hogy szombaton a vizsgám után leszaladunk.
Cancan,
írtam szerintem a fogadtatást. Egyébként a képzeletedre bízom, te tudod milyen.
Hol vannak a finiselők?
Ja, alakformálás ügyben én amondó vagyok, hogy amennyi zsírt csak lehet, házilag alakítsunk át izommá tornával és jó táplálkozással. Persze én könyebben vagyok, mert a munkám és a hobbim is mozgás. Hiányzik is rettentően, hiszen ez volt az életmódom. Most meg a szopi miatt nem tudok diétázni, és a másik babónak már súlyfelesleggel indulok.
De le kell sz..ni, hogy a külvilág hogyan tekint ránk - persze tenni kell a normális testsúlyért és alakért, de nem mások normái miatt, hanem mert jó. Egyébként pedig az a vadbarom, aki nem látja, hogy azért nincs tinilány alakunk, mert az a műfaj, amit mi most művelünk, az a turbó ANYASÁG.
Györgyi,
elismerésem. Nem lehet könnyű pont este eljönni otthonról. De a gyerekek könyebben alkalmazkodnak egyébként.
No, további szép napot!