A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Rebe
Ha úgy alakul akkor a Kriszti(?) kezdi a babaesőt, remélem én folytatom és utána meg te következel! :wink:
Persze közben a többiek is, de most nem tudom, hogy ki hol lesz! :oops:

manda

mindenik sajna nem emlékszem rá, majdnem 3000 ft volt csak arra emlékszem.
madrin

Manda, úgy legyen! Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Szisztok!

Kriszti,
köszi az e-mailt:) Megkaptam! Hát nagyon drukkolok neked, hogy spontán baba legyen!!!! Te kis titokzatoska:)

Egyébként tegnap telefonáltunk a BMC-be és minden rendben a férjem eredményével, így máj. 22-én kezdem a szurikat:) Jún.5-én kontroll!!!!

Mindenkinek drukkolok!!!!
Sharon,
ügyes vagy, pihenj csak!!!
Lexi?
Málna?
baby.81

Aki kérdezte a Zekét, én csak ajánlani tudom. Tényleg nem egy bűbáj, de hát nem is az a lényeg. Viszont országosan elismert, remek hírű szakember. (és alapos) És szokott azért mosolyogni is:)

Gabicsibe! Nálunk azért marad ki egy ciklus mindig, mert most pl. a balodali petefészek fog dolgozni, az meg ugye nekünk nem jó. Úgyhogy ez a ciklus nem a spontán babásodás ideje nálunk.

Úgy tervezzzük, hogy most egy hónap kimarad, aztán jön egy 3. inszem, és utána nyáron pihi. Ősszel meg belevágunk a lombikba, ha addig nem jön a gólya.

Én most nem jövök egy jó ideig, de mindenkinek, aki mostanában kezd drukkolok nagyon. Ne feledjétek lányok, hogy a nyár a nyerő évszak, ami a babásodást illeti! :wink: (és ez a tény statisztikailag igazolt!)

Kismamáknak jó pocakosodást kívánok!

Szép nyarat , jó pihenést mindenkinek! Sziasztok! Nelli

:)
nellike

Sziasztok!

Mennyit írtatok!!!! Én csak most jutottam ide.

Kriszti!
Hagyd már azt az edzést abba :!: És pihizz egy kicsit! Nagyon drukkolok, és fel ne add, nehogy azért menjen el a babó kedve az egésztől, mert azt hiszi, nem is várod! Vigyázz magadra!!!!!!

Nellike!
Nagyon sajnálom :cry: :cry: . Nyaralni mentek vagy csak egy hónap BMC mentes kikapcsolódás?

Madrin!
Köszi, válaszoltam.

Manda!
Szegénykém! Pedig úgy vártad! Kitartás! Csak elmúlik valahogy ez az idő!
gil

Charlott!
Üdv közöttünk! Nekem nem Zeke a dokim, úgyhogy ebben nem tudok segíteni.

Mindenik!
Neked is üdv! A HSG-t nálam altatásban csinálták laparral egyben, de én nem kaptam semmilyen gyogyit utána.

Estrella!
Én még mindig nem értem a páfrány "szakszót" :shock: . Mi az? A termékeny napokat jelző cucc?
gil

Manda!
Mi is csúsztunk a fagyis beülti után 1hónapot én is kiakadtam,de meglett az eredménye!Kitartás!Én hiszem,hogy nincsenek véletlenek!

Timy28!
Kitartás róka ügyben!
Kriszti!
TEsztet csinálj és ne tornázz!És bízz abban,hogy spontán sikerült!
Vendég

Sziasztok!

Mi is hazaértünk már. Mai vizsgálatok megvoltak, legközelebb 21 -én kell menem a 24. napos vizsgálatra.
Képzeljétek 1/2 10-kor nem volt sor a folyóson! Csoda!

Kriszti

Lehet, hogy ez mégsikerül! Elküldtem másfelé a mikulást, feléd a gólyát küldtem.

Nellike

Sajnálom. Azért nézzél felénk időként, legalább olvasó üzemamódban.

Manda

Kitartás! Június mindjárt itt van. A többi dolog meg folyamatában megoldódik.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Jerika!
Akkor nagy mázlid volt! :D

Gabi!
Nagyon sajnállak a Merionál kálváriája miatt, bosszantó. Ilyen esetekben én is a feladás szélén állok. De azért növesztgesd még a kis versenyzőket!
Lenne egy kérdésem. Írtam püt.
gil

Sziasztok!
Voltam a dokinál. Júniusban megírja a beutalómat. Addig meg próbálkozzunk, hátha..... :lol:
Nellike! Sajnálom!!!!!!!!!!!De ne add fel!
Kriszti! Én azért még......csak halkan. :wink:

Kép
vikike0429

Köszönöm az infókat dr. Zekéről.

Még azt is szeretném megtudni, hogy mikor érdemes bejelentkezni lombikra?
Egyáltalán mi előzi ezt meg?

KépKép
charlott

Charlott
Kérni kell egy időpontot konzultációra(ha még nem tetted meg),készülj mert sokára fognak adni!Aztán viszed az összes eddigi papírod és ha van olyan amit nem csináltak meg akkor itt azt megcsinálják az kb.még 1 hónap.Váró lista is van és attól függ mikorra tud időpontot adni az orvosod.ha nem szeretnél ennyit várni magánrendelésre kellene menned.Azt nem tudom Zeke dokinak van-e.
gabicsibe

Gabi!

Nincs sok leletem, de talán jobb ha újat csináltatok, mert egy évvel ezelőtti vv, nem hiszem, hogy most mérvadó lenne.
HSG és laparoszkópám volt, de szeretnék méhtükrözést is.
Hamar elküldik az embert erre?

KépKép
charlott

Szia charlott,

Úgy van ahogy Gabi írta, elég sokat kell várni az időpontra. Mi február elején jelentkeztünk be, és április 10-re kaptunk időpontot. Szóval kb 2 hónap. Vinned kell egy beutalót, aztán az első megbeszélésen az orvos megnézi a korábbi leleteidet, felveszi az adataidat, és utána elmondja milyen vizsgálatokra van szükségetek.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Charlot
A hsg-t és a lapart elfogadják,mert nekem a 4 évvel ezelöttit elfogadták.A többit viszont meg kell csináltatnod és az egy hónapot vesz igénybe.Mielöbb kérj időpontot konzultációra4Szólj ha kéred a telefonszámot!Méhtükrözést szerintem csak akkor csinálnak ha szükséges!

Gil
Ment a válasz!
gabicsibe

Rebe szia!

Kitől kérjek beutalót???

KépKép
charlott

Telefonszámokat megköszönném.

KépKép
charlott

Charlott
A háziorvosodtól vagy a nőgyógyászodtól.ha zekéhez szeretnél menni a nevét is irasd rá,mert akkor kérdezés nélkül hozzá kerülsz!
Időpontot kérj már holnap és a beutalót ráérsz addigra megkérni!
gabicsibe

Charlott

458-4579 vagy 458-4580
Egy 13 óra után próbálkozz és ne add fel,mert nehezen lehet őket elérni!
gabicsibe

Telefonszámok: 458-4579, 458-4580
Beutalót vagy a házi orvosodtól, vagy pedig a nőgyógyászodtól kérjél!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gabi!

Köszönöm!

Charlott!

Látod, milyen szupi kis csapat ez? Milyen segítőkészek? Rögötn ketten is írták a válaszokat! Nekem is elfogadtak minden régi leletet, úgyhogy csak vérvétel, nőgyogyi vizsg, és spermavizsg. kell.
gil

Lányok köszi-köszi!
Nincsen nőgyógyászom, akkor most kihez menjek?
Azt hittem, hogy itt már női dokit is kapok egyben!

KépKép
charlott

Háziorvosodhoz! Ő ugyanúgy írhat neked beutalót!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe: ok!

János kórházhoz mennyire van köze a BMC-nek?
Szóval, ha ott szeretnék szülni (mert ugye ott kell területileg odatartozom), akkor ezek a dokik nem vállalják a szülést?

KépKép
charlott

Sziasztok lányok!

Vannak megmaradt gyógyszereim, szivesen odaadom akinek kell!
Van , Bromocriptin, kb 20 szem
Pregnyl 1 doboz (3 amp)
1 db Decapeptyl
1 doboz agolutin (5 amp)

Kép
bibike27

Van akihez utána is járhatsz, én úgy tudom.
De a többiek erről biztosan többet tudnak. Én még csak most kezdem! :)

Kép
rebe
Dunaharaszti

Charlott! Mi 2 hete kértünk időpontot, és júli 16-ra kaptunk. Sztem kérj időpontot, és majd utána lesz elég időd a beutalót elintézni!

Kép
vikike0429

Charlott
Wiegand doki vállal azt tudom! Talán még Szűcs doki is,de nem merem biztosan állítani4
gabicsibe

Ok!

Akkor holnap akciózom is - már mint időpontot kérek! :-)

KépKép
charlott

Halihó!

Nellike nagyon sajnálom!!!!! Én az első 4 inszemet folyamatosan csináltam és nem tartottam szűnetet. Nekem is csak egy vezeték jó, de minden hónapban volt a jó oldalon domináns tűsző. Ezért én nem biztos, hogy tartanék szűnetet.

Gabicsibe örülök, hogy tudod kezdeni. Én 21-én megyek vissza a dokihoz most már második hete szúrom a decaptylt. Hétfőn vérvétel uh stb.

Konc doki magánrendelésének a számát én is meg tudom adni, nagyon ajánlom mindenkinek.
málna79

Gabicsibe, ne haragudj de Babyre gondoltam!!!!!!!!!!!!
málna79

Na,vagyok én is...Még most ettünk!!! :oops: :oops: Egy kis pizza lecsúszott!!!!
Na, reggel óta semmi mensi szerűség....
Teszt megcsinálva, negatív!!!! :(
De van még egy, azt reggelre tartogatom, hisz reggel a legjobb megcsinálni....(még jó, hogy ingyen van ez a sok teszt, kész anyagi csőd lenne......) :lol:

Baby!
Még belefér!!!!!! NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!Kép

Ma nem teszek táblát, érezd magad még 25-nek...... :wink: :lol:
Vendég

Madrin,
Endos vagyok többek között és most az miatt lesz megint a műtétem.
Tavaly nyáron is volt egy laparatómiám , akkor széthámozták a belső nemiszerveimet a belektől és sajna a baloldali betevezetőmet ki is vették.
Most ugyan itt van a krakk, zöld diónyit tapintanak csk most a petefészkem van veszélyben.

Estrella,
ezt nem értem hogy-hogy csak nőgyogyo írhatja ki!
Akkor nekem miért írhatja fel a háziorvosom és a céges dokim is?
Szerintem ha viszed a papírodat amire neked kiírták, hogy kell szedned ugyan úgy felírják.
Kérdezd csak meg.

További szép napot mindenkinek!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Jó reggelt!
Ma nem leszek, mert egész nap ott kell lennem a melóban. 9-ig disvo lesz a gyerekeknek. :shock:

Kriszti! Drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Charlott! Majd írd meg, mikorra kaptál időpontot!Lehet, hogy együtt megyünk! :wink:

Kép
vikike0429

Baby :D
Isten éltessen sokáig szülinapod alkalmából!!! Hozzon mihamarabb egy babyt neked!!! :lol:

manda

Sziasztok!!

Nellikém kitartás, és szorítunk nektek, elcsépelt már bizti a szöveg, de mi is nagyon sajnáljuk!! :( De a kitartásotok legyen határtalan ezt kívánjuk!!

Krisztim, tudod engem igen csak becsapott annó a teszt, de azért remélem minden rendben lesz nálatok! Sokat gondolunk rátok!

Bariném tuti jó volt a vacsi, és külön gratulált a vezetőnőnk a beszédében nekünk, és még fényképet is csináltak a pocakosodásomról a talis albumba! Tehát nagyon szupi volt! Kissé bekajoltam, mert hazafelé majdnem kitettem a taccsot, pedig rám a délelőtti rosszullét a jellemző, de sikerült túllépni rajta!

Lányok ma reggel megint ez a fránya pocifájás jött, már kezdtenm elfelejteni milyen, hogy egy ideig nem volt! Már annyira nem aggódom mint eleinte, alig várjuk a hétfői talit a Konc dokival, és hofgy megint láthassuk a kis pindurkánkat!

Pussszantás mindenkinek, és szép napot!

Kép
tini75

Baby!! Isten éltesen sokáig!! :D :D

Kép
tini75

Előbb írtam, erre elszállt :o .

Baby!
Isten éltessen sokáig boldogságban, sok gyerkőccel :wink: !!!!!

Kriszti!
Mi lett a mai teszt eredménye? Azért még ne adjuk fel a reményt!!!! Bármi lehet, hiszen meg se jött!

Madrin!
Válaszoltam tegnap este, remélem, megkaptad. Kettőig még meg tudom nézni, de utána csak este. De azért 2kor még benézek!

Szép napot mindenkinek!
gil

Sziasztok!!!!

Hááát, talán a sors akarta így, és a tesztet bent hagytam a melóhelyen.....De nem emlékszem, hol..... :shock: :shock: Na, mindegy....hajnali 2-kor niagara meglátogatott!!!! :( :lol:
De legalább tudom, ha minden rendben, akkor 19 nap múlva stimu!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Hányingerem nincs, ma reggelre, viszont majd leszakad a derekam, (pont mint mensi előtt)... :? Csak ez nem kellett volna..... :lol:

Nagyon jól indult a napom!!!!
Az emailokat megnéztem!Tini! Gyönyőrek, zabálnivalók, amiket küldtél!!!
Bibar!
A tieden majd megpukkadtam(állatok)...:
ÉN nevetéssel kezdtem a napot, annak ellenére, hogy itt van mensimanó!!!! :lol: :lol:
Minden nap meg fogom nézni őket, és jól indul a napom!!!

Köszi, hogy átküldtétek!!! :lol:

Úgyhogy megyek könnyítek magamon, edzek egy kicsit!De előtte ma nyílik a Penny, és megnézem, mit adnak örökáron!!! :lol: :lol:
Jövök még ma!!!Meló előtt!!!És teszek egy táblát!!!

Nos, holnap akkor megy Nellike,(vagy Te már nem is jössz???), mert volt akinek ennek ellenére mennie kellett....és Csibe a punkcióra.....
Jó lenne összefutni, bár én rohanásban leszek, amennyire a sor enngedi :lol: :lol: , mert utazunk tovább Békéscsabára, és haza!!!!!!(tesómékhoz)..

Úgyhogy lesz kikapcsolódás, babázás!!!!Alíg várom! :lol: :lol:
Vendég

Babyke

Nagyon boldog szülinapot kívánok!Szülinapod alkalmából teljesüljön minden vágyad!
Kép
gabicsibe

Gabi!
Nem váltott a vonalzóm!!!!!! :? :? HELP!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Kriszti
Kár!Sajnálom!De majd sikerül a lombik :D
gabicsibe

Nem kellett időt beállítani,hogy hány órakkor váltson?
gabicsibe

Manda!
Lehet egyszerre kezdjük, akkor??????Tök jó lenne!!!!! :lol:

Mégis most teszek fel egy táblát......Ki tudja, mi jön közbe délután! :) Nálam nem lehet tudni! :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép

Emese, Lyutka!!
Ha olvastok bennünket, jelezzetek!!!Olyan régen nem írtatok!!!!!!!!! :(
Vendég

Gabi!
Képzeld, váltott!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Csak egy kis dorgálás kellett neki.....Bár most a 2. napon jár, d e majd átalakítom!!!Biztos kellett időpont, de nem tudok angolul!! :lol: :lol: :lol:
De azért nagyon köszönöm a segítséged így is!!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Kriszti! Sajnálom. De annyira jó a hozzáállásod! Kép
Hajrá, előre a lombik felé!

Baby! Így ismeretlenül is boldog szülinapot! Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kriszti!
Nekem beírhatod, hogy júniusban vérvételek és augusztus-szeptemberben kezdés, de remélem, hgoy minden rendben lesz és augusztusban kezdhetünk!

Ja az iwiw-es listát elküldenéd, mert még nem jött át?!
Nefke
nefke

Nefke!
Máris intézkedem újra.....! :lol:

rebe!
sajnos ezt csak így lehet..... :lol:
Vendég

Újra elküldtem!!!! :lol:
MOst megyek vásárolni, de még jövök ma!!!
Szép napot nektek!!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?