A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Jó reggelt!

én ma vétkeztem és teszteltem egy csont negatívat! :lol: Kép
Vendég

Jó reggelt!

Boni! Azonnal utald át a lóvét Áfinak, és bűnöd bocsánatot nyer!

Babim! Ennnnnnnnnnyire szorítok!

Jó reggelt!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Bonika: szuper a hőd, de nagyon türelmetlenke vagy :lol: szerintem a kevesebb dpo-t vedd figyelembe :lol: ez anyagilag is jobban megéri...
(Igaz, Áfi így majd nem tud új autót venni a tesztekért átutalt összegekből... :-D

Gaby? Hőd? Görcsölgetés?

Lili?

Kata: szorítok péntekre! :lol: Na, a cicifájáson kívül neked is jutott még terhestünet :arrow: legyengült immunrendszer! :lol:

Babaimi: ma doki?

Rólam: tegnap volt pár csepp barnázás késő este, azóta semmi, de már érzem a görcsöket... :?

Puszi

Szezso
szezso

Látta valamelyikőtök A leggyorsabb Indian c. filmet??? Tegnap ezt néztük a moziban, fantasztikusan szuper volt! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jóóóóóóóóóóóóóóó reggelt Babanet!!!!

Hőm 37.1, konkrétan most nem görcsölök, majd fogok :lol:

Boni
ezek szerint jól van most ez a görbe így, és korai volt a teszt :wink:

Szezso
Purc is barnázott ám :wink: hőd???

Kép
gaby25

Szezsó! Nem ér negatívkodni! :lol: Szurkolunk!!!

Kép
zölddisznó

Ja, és már kezd feszülni a cicim kicsit, de hamarabb szokott és jobban :roll: ragya is van még, de kevesebb mióta kezelgetem :?

Kép
gaby25

Bonika,
nem és nem értem! Miért? Mire volt ez jó? Mellesleg tényleg utalhatod a lóvét! :wink:
Szezso,
most hogy mondod tényleg ideje volt a 17 éves Ivánt lecserélni egy új Astra Classikra... de ahogy utalgatnak egyesek, nem most gyűlik rá össze a pénz! :D
Vendég

Sziasztok!

Jó Reggelt!!!

Lili, teszteltél?

Boni, ejnye-bejnye!!! Ja és köszönjük a dicsérő szavakat! :oops:

kispiskóta

Lili?????????????????????
Na, türelmetlenül várunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :wink:

Kép
gaby25

Jó reggelt lányok :D ,

6,5,4..... :lol:

Én úgy olvastam, hogy Lili, csak holnap fog tesztelni, úgyhogy még ujjakat szorosra zárni egy darabig.

Bonika, ejnye bejnye!!!!!!!! 10.dpo.......A görbe szuper, pénzt Áfinak!!!!

Áfi, szerintem érdemes lenne a vállalkozást mint alapítvány folytatni:
"Túl kiváncsi és korán tesztelő kismamák" Alapítvány, vagy valami ilyesmi :lol:

Egyékbént minden viccet félretéve, a babás hónapom előtt két hónappal én is teszteltem egyet a 11.dpo-n.... :lol: .

Gaby, a 37,1 szuper!!!

Szezsókám, Te is felcsaptál vajákos asszonynak :lol: , kiváncsi leszek :lol: Ha tényleg bent tartanak, küldöm Boninak az sms-t :wink: De én még nem érzek semmit......
Barnázgatás miatt nem feladni!!!!!!!! ((((((((Szezso)))))))))))))))

Babaimi, mennek a szorítások, drukkok, ölelelések, minden!!!!

Indulok NST-re, mindenkinek szép napot, nálunk hét ágra süt a nap. Ezt csak cocának írtam, mert szokott néha időjárás jelentést kérni :wink:

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

csajok! hát me én 4.én éreztem a tüneteket :lol: és akkor 13 dpoon lennék ma :lol: :lol: :lol:

áfi majd viszek neked fini küfödi mogyoróscsokit!

:lol:

gaby drukk

szezso drukk

babim sok sikert a vérvételhez! üzenj egyből

katám drukk

lilidrukk

megyek dolgozni, ma se leszek sokat , mert mentorkodook, de kukkolom majs mit írtatok!

kispiskóta ez az igazság!
Vendég

Áfi, még tegnap akartam a császárhoz írni,hogy nagyon sokan azt gondolják, hogy császárral szülni könnyebb.
Most, hogy már több tucat könyvön túl vagyok és baba-mama újságokon én jobban félnék a császártól, mint a természetes szüléstől.
És nagyon sok esetben (amikor nem tágul a mama) szinte végigküzdi az egész szülést, próbálják természetesen, már kifárad meg minden és csak utána császároznak (legalábbis az én dokim a végsőkig természetes szülés párti és nem adja fel pár óra után ha nem tágul valaki, ami persze pozitiv), de a kismama nagyon sokat szenved és nem elég a császár, még teljesen ko.is.

Szóval én senkit nem ítélnék el azért, mert császárral szült, nagyon sok esetben sokkal durvább, mint a rendes szülés. És szerintem a babának is. A természetes szülésnél sem egyszerű neki, de ott legalább ő szeretne kijönni, a császárnál, meg "egyszerűen", csak kiemelik.

Ettől függetlenül nem rajtunk múlik sajnos, hogy kinek milyen szülést oszt a sors :? .

Most már tényleg rohanok, mert fürödnöm is kell és reggeliznem is, mert a gyerek megint alvót fog játszani, mint múltkor aztán nyomogathatják a hasamat, hogy felébredjen.......

Puszi Mindenkinek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Bonika
Baba megbízott, hogy szídjalak le :P nem mutatsz példát, azt mondtad, hogy jó időben kell használni a + tesztjeidet, azt tessék, nem várod ki :twisted:

Babaimádónak szorítsunk, most megy vérvételre +++++++++ piri még nincs :P :wink: juj, úgy izgulok, kezem lábam keresztbe :wink:

Melcsi
már csak párat kell aludni, és Áron baba megmutatja magát a nagy világnak :D

Kép
gaby25

BABi ÉN drukkolok!
Vendég

Melcsi,
bizton állíthatom hogy minden szó igaz amit leírtál, semmivel nem könnyebb a császárosoknak, és sokszor még a vajúdást is végig kell csinálniuk. Volt egy szobatársam, ő megszülte a gyereket, de valami komoly gáz volt a méhlepénnyel, így meg is császározták! Na, ennél rosszabbul nem járhatott volna. Mi császárosok 2 nap után is negyed óra küzdelem árán ültünk fel nyögve nagyokat, a 2 órája szült nők meg sétáltak a folyosón (persze ők meg előtte nyögtek nagyokat :P ).

Babaiminek ezerrel mennek a drukkok!!!
Bonika,
oké, beérem mogyoróscsokival is! :wink:
Vendég

afi,privi ment.

Kép
monyo83

ööö példa ezt csak azért csináltam, hogy mint díler én is hibázhatok, és nem tartottam magamnál az összes pozitív tesztet :lol: javát szilcsi nyúlta le! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Lili??????????????????

Boni, ne idegesitsd fel magad kis k****on! És mit csináltál? Teszteltél???? Irgum-burgum!

Katica, érezzétek jól magatokat!

Gaby: kinél voltál babázni?

Kata: naggggyon drukkolok.

Áfi: köszi a tegnapi infókat! Jó volt Veled beszélni ezügyben!

Babim: szurok, szurok, szurok!

Pusza: Snufi

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Szezso! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babaimi! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Boni! Ejnye, ejnye! :lol: Na majd pár nap múlva! :wink:

Lili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne tedd velem!

Kata! Te nem vétkeztél ???????????????????????? :lol:

Jaj! Én olyan izgatott vagyok, hogy kivel mi van! :lol:

Kép
bettike
Eger

Áfi! Melcsi!
Ha lehetne én most nagyon kipróbálnám a normál szülést. Nekem ugyan nem kellett vajúdnom, meg miegymás császi előtt, így fog.sincs milyen az, de attól még szeretném átélni. Ja és így hogy nekem nem volt "igazi" szülés élményem (vajúdás---stb.) szerintem nekem nem volt nehéz... a seb fáj, de az csak 1-2 nap. Lehet nagyon hülye vagyok, de így hogy tudom hogy zajlik a császár, jobban be vagyok szarva tőle, mintha normál kéne szülnöm... :roll: :oops: Nómális?? :roll:
szilbee

tudtam, hogy ez lesz a reakció
azóta is mensiszerű hasfájásom van. :shock:

kata csak holnap tesztel szerintem csak kibírja! :lol:

lili?

bettike te aanyira édea vagy, hoyg ilyen izgatott vagy! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Én pont abba a helyzetbe kerültem hogy nem tágultam!8 óra vajúdás után,amikor már a szívhang is kezdett elmenni vittek a műtőbe!Viszont amikor kimegy az érzéstelenítő hatása,utána még órákig ugyan úgy vajúdsz!Több napig alig tudtam mozogni,mert begyulladt a sebem,és csak 10nap után mehettünk haza!
Én is inkább megpróbálnék másodszorra természetesen szülni!Bár szerintem igen kicsi rá az esélyem! :(

Baba!DRUKK......

Piskóta!
Gyönyörű szép képek lettek!!! :shock: Nagyon szép a kisfiatok!! :D

Boni!
:(

Drukk a tesztelőknek!

Kép
Kép
ancsa81

ancsa ne :cry: nem vagyok elkeseredve. remélme korai volt és tényleg a 10,dpon vagyok csak :lol: ha nem majd akkor kesergünk ha megjön piri
Vendég

Szezso! Írtam pü-t!

Kép
bettike
Eger

Snufi
minden szerdán megyek ismerőshöz babázni, 1 órácskát vigyázok rájuk, rendszerint apa is jön velem :P :wink: nehogy kimaradjon a jóból :wink:

Bettike
már én is olyan izgatott vagyok :P :wink:

Most itthon vagyok tanulmányin, 22-én diplomavédés lesz. Majd vasárnap hétfőn átolvasom :P nekünk tételek már nem lesznek hálistennek, mivel ez szakirányú továbbképzés, a diplomámat meg csak meg tudom védeni :wink:

Kép
gaby25

A tágulásról jut eszembe, hogy dokim mondta, olyan szűk vagyok, hogy ebből szülés alatt se lenne tágulás. :oops: Aszongya, hogy "ez egy férfinak nagyon ideális" :wink: , de szülésnél nem a legjobb. :oops: :oops: :lol:

No menek főzni! Csácsumi! :)
szilbee

Bettike: válaszprivi ment...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Haragszotok rám???Mindíg akkor tüntök el amikor jövök! :cry: :cry: :cry:
Vagy ilyen sok a dolgotok?

Kép
Kép
ancsa81

Boni!
Akkor DRUKKKKKKKOLOK tovább! :wink:

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa! Ne légy lüke! :lol:
A két dolognak semmi köze egymáshoz!
Egyébként én itt vagyok, csak nem sok mindent tudok ám írni, főleg így magamban! :lol:

Kép
bettike
Eger

Én már írtam az előbb, csak nem jelente meg a hsz-om. :shock: :evil:
szilbee

Kaja kész! Törpe játszik, így most van egy kis időm... csak teregetni kéne... :roll:
szilbee

Boni!
... és 7-én érezted a pé-t, ugye? Lusta vagyok visszakeresni. :oops:
szilbee

Szilbe
Boni 4-én érezte a pé-t :wink:
nekem meg vasalni kéne, meg egyéb házimunka :? mosogatáson és bevásárláson túl vagyok

Kép
gaby25

Aha! Akkor még így is korai teszt volt.
szilbee

Szilbee,
nóórmális! Én is ugyanezt szeretném! :)
Amit másodszor írtál nem értem... ami a férfinak nagyon ideális az a hüvely. Aminek meg szülés alatt tágulnia kell az a méhnyak. Hol az összefüggés?
Ancsa,
miért lenne rá kicsi esélyed??? Én nagyon remélem hogy másodszorra nem kerül idő előtt bajba a törpe, és meg tudom szülni (nem szedek már vitaminokat sem, mert ha ő is 4 kilós lesz mint Enikő tolnak a műtőbe kérdés nélkül :? )
Vendég

Bettike!
Oké!Csak már kezdtem azt hinni,hogy... :(

Szilbee!
Mit főztél?
Nekem mosogatni kéne de úúúúúúúúúúgy utálok!!

Áfi!
A lapar után mondta a doki hogy a többi összenövést majd a császárnál fogja leválasztani!Tehát ő már eldöntötte! :(
Remélem nálad most sikerülni fog minden úgy ahogyan szeretnéd!! :wink: :D

Kép
Kép
ancsa81

Gondolom a doki arra gondolt, hogy úgy ahogy van cakkumpakk az egész szűk, úgyértem mindkettő. Valamint kicsi (szűk) a medencém. Persze nem ez az elsődleges ok, hogy megint császis leszek. Ez csak olyan mellékes, ami ugyanakkor gondot okozhat. Na most jó titokzatos voltam, mi?! :wink: :lol:
szilbee

Ancsa
én is úúúúúúúúúúgy úúúúúúúúúúúúúútálok mosogatni :? kiszárad a kezem :? kesztyűbe mg még annyira sem szeretek. Én a főzést most fogom kezdeni, csirkepaprikás nokedlivel :P nyami

Kép
gaby25

Ancsa!
-almaleves
-tejszínes mustáros csirke pennével

Leventénél nekem is az összenövések miatt (cysata eltáv. -nagy hasi műtéttel okozta) kellett császározni. Most meg azért mert már császároztak.... Ördögi kör... Ha akrnék vagy szülnék harmadik gyereket, akkor is császározhatnak még vagy csak három nagy hasi műtétet csinálhatnak??
szilbee

Gaby!
Nekem már hólyagosodik a kezem a sok mosogatástól meg takaírtástól, pedig a durvább vegyszerezést kesztyűben csinálom, de mégis... :evil: Legalább lenne látszatja a lakáson... :roll:
szilbee

Mosogatást vállalok! Én szeretek!

Kép
bettike
Eger

Szilbee,
a hasi műtétek száma már rég nincs korlátozva, 8 gyereket is szülhetsz császárral. Az előző császár meg önmagában nem ok a második császárra (ha 2 volt már, akkor szokták a többit automatikusan császározni, de még akkor sem 100%).
Gaby,
imádom a nokedlit, de azt a kulimászt nincs aki elmosogassa, így mi tésztával esszük a pörköltet :lol:
Ancsa,
nem mondom meg a véleményem az ilyen előre eldöntős orvosról! :evil:
Vendég

Azért javasolta a doki a császárt, mert (ugyan nála még ilyen nem fordult elő, de már látott ilyet) normál szülésnél a korábbi császáros "seb" a méhen szétnyílhat és a baba beúszhat a hasüregbe (rosszab esetben ott megfulladhat). Ez a durvább ok, a másik pedig, hogy ha rendben meg is szül az ember, de a méh mégis szétnyílt, visznek azon nyomban a műtőbe és tárnak is fel, hogy bestoppolják a méhet.
szilbee

Hű! Ez már rémisztően hangzik! :shock:

Kép
bettike
Eger

Szilbee!
Ha jól bírják a varrataid akkor nem indokolt a császár!!!!
Az fini! :D

Bettike!
JÖHETSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :lol:

Gaby!
Csirke pöri,hmmmmmmmm! :D
Én a kezemet nem sajnálom!Csak már rosszul vagyok ha kinézek a konyhába olyan sok van! :cry:

Áfi!
Az Auchanba lehet kapni kész dobozos nokedlit amit csak kikell főzni!Én olyat szoktam venni! :oops: :oops:
Nem tudom még én sem hogy mi lenne jobb!Az sem biztos hogy nála szülök majd,SŐT az sem biztos hogy szülök-e még egyáltalán!Majd ráérek még ezen töprengeni! :?

Kép
Kép
ancsa81

Szilbee,
ez mind igaz! Az előfordulása nem mindegy. Igen igen ritka szerencsére.
Az én dokim azzal bíztatott hogy nála szült már 2 császár után harmadik gyereket hüvelyi úton szívbeteg (!) nő, így nekem is van esélyem. :)
Vendég

Ancsa!
Csak hát, a szülés közben derül ki igazán mennyire bírják a varratok. :? Szóval a baba biztonsága érdekében inkább lemondok a normál szülésről, bár nagyon szeretném átélni (nem azért mert attól lennék anya, csak mert jó lenne tudni milyen természetesen).
Ne is gondolj ilyesmire, hogy szülsz-e egyáltalán! Naná hogy szülsz!!!!
szilbee

Na a varratokkal elkéstem! :oops:
Én még a sima 3ágyas szülőszobában voltam annó és vajúdott mellem egy csaj!Annyira ideges voltam rá mert nagyon kiabált és nem tudtam magamra figyelni!Aztán kiderült hogy neki is szétnyilt az előző és vitték is a műtőbe!Szegény férje meg ott sírt az ajtó elött! :( Szörnyen szégyellem magam azóta is! :oops: :cry:

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?