A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok

Kriszti
Sajnálom, hogy oda ért a mikulás. De igy lehet, hogy összefutunk, majd a bmc-ben.

Baby

Isten éltesen sokáig. Kivánom, hogy a következő szülinapot már babával ünnapeld :!:

Kép

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Nefke

Örülök, hogy megint hozzá kezdtek a programhoz, Sok kitartást, és sikert kivánok Nektek.
Addig pedig pihenjetek sokat és csak egymással törödjetek.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok lányok!

Kriszti sajnálom :( Drukkoltam nagyon!

bonya,
nekem is most volt az endo műtétem, egyet nem értek hogy hogy visszajött megint?
NEkem most Orgametrillt kell szednem 3 hónapig, bár azt mondta Konc h közben néha megnéz uh-al nehogy visszalobbanjon az endo.
Te szedtél vmit? Ha igen a gyógyszer ellenére is visszajöhet?
Biztató : (

gil
válaszoltam, ha nem kapod meg inkább felhívlak

charlott
nekem is a háziorvos írt beutalót, anniyt kértek a BMC-ben hoyg irassam rá, azt a számot hogy
N9780
Sikerült időpontot kapnod?
madrin

JA még annyi
aki jár a Konc magánrendelésére (én ma megyek először)
NA szóval amikor bejelntkeztem 1,5 hete bediktáltam a számomat (BMC-s mappa számot), ma azért hívjam fel őket hogy biztos ott legyen a dossziém?
madrin

Krisztikém
örülök hogy nevetéssel kezdted a napot :lol: :lol: :lol: a baba meg már nagyon közel van :lol: :lol:
lehet hogy én irtam rosszul de én ma 4 +3,lukikám meg 10+3,szoval 1 napot öregbitettél minket :lol: :lol: hétfőnként van a hétfordulónk :oops: :oops:

Baby
boldog szülinapot neked :lol: :lol: :lol: :lol:

bibar

Innen a munkahelyemről a gép se akarja, hogy írjak, mindig elszáll! :evil:

Madrin!

Megkaptam, köszönöm!!! Minden oké!!! :D

Kriszti!
Nagyon sajnálom, úgy reménykedtem!!! De olyan hihetetlenül klassz csajszi vagy! :lol: Ez a hozzáállás! :shock:
gil

Baby nagyon boldog születésnapot kívánok!

Krisztike sajnálom :cry: ,de nagyon szupi csaj vagy :wink: .Hajrá lombik :D !
lippa

Bibar!
Lehet én értettem félre!!!! Mindjárt javítom!!!!!! :wink:

Köszi lányok, mindenkinek!!!!Olyan aranyosak vagytok!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Csajok, én meg mégsem mehetek HSG-re kedden.
Nemrég hívott Irénke, hogy az egyik eredményem pozitív lett, valami gombás hülyeség. Így ezt előtte ki kell kezelni. Úgyhogy csak receptért megyek kedden.
Jaj, tolódik az egész. :cry:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kriszti
Elfelejtettem mondani,hogy 22.-én megyek uh-ra.Majd a legközelebbi táblicskuba beírnád?Köszi
gabicsibe

Rebe!
Sajnálom!!!!!!!!!!! :( :(
Vendég

rebe,
ne bándd inkább gyógyulj meg, nekem azt mondták hoyg nagyon nagyon csúnya fertőzés lehet a vége ha HSG-t csinálnak vmi bacival/gombával stb stb.
Jobb ez így,persze tudom hogy nem vigasztal, de hamar megy az idő.
madrin

Rebe
Sajnálom!Fel a fejjel gyorsan telik az idő!
gabicsibe

Gabi!
Rendben, beírom!!!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!
Babyka, itt is kívánok Neked boldogságos szülinapot + mindent amit leírtam sms-ben. :D

Kriszti, sajnálom :( Így viszont mehetsz kedvenc dokinkhoz :wink: És tuti sikerülni fog!!!

Rebe, sajnálom a bacit :( Kitartás, hamarosan eljön a Te időd is!

Bibar, köszi a pü-t!!! Jegyeztem és kipróbálom majd, ha ott tartunk.
süni76

Igen, persze, azt mondta is az Irénke, hogy nagyon csúnya dolog lehet a vége a HSG-nek bacival vagy gombával.

Már úgy rákészültem lelkileg, hogy megyek! Na nem baj! Azért remélem a nyáron valamikor mi is belevághatunk! :)

Kép
rebe
Dunaharaszti

Köszi csajok, de jó hogy itt vagytok!!! :)

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe
Sajnálom, úgy látszik nagyon egy cipőben járunk!! :(

Kriszti
Akkor ugye ma van az első napod?
Szerintem te előbb kerülsz stimura mint én, mert pont két héttel jársz előttem vagy utánam?! :wink:
Te kezded a babaesőt nálunk, én folytatom!!! (most csak kettőnk függvényét néztem, a többiek természetesen babaesőben lesznek! :lol: )

manda

Kriszti :lol:
Vagyis én már nem is tudom, most te hogy vagy? A stimut is kezded vagy csak vizsgálataid lesznek ebben a ciklusban?

manda

Manda, sajna igen, hasonló cipőben járunk! Csak azért hangolódtam én is le egy kicsit, mert így valószínű hogy már csak a következő ciklusban lehet a HSG, így minden csúszik egész sokat!

De reméljük megéri várakozni! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy most elkezdtem szedni Dr. Lenkeinek az életerő alap "csomagját" 7 kapszula/bogyó van benne (immunerősítés céljából, meg hogy jók legyünk a következő beavatkozásokra :P ) és ezeket tartalmazza.

Összetétel: A-vitamin 10000 NE, D-vitamin 400 NE, E-vitamin 400 NE, C-vitamin 1000 mg, B1-vitamin 300 mg, B2-vitamin 50 mg, Niacinamid 50 mg, (1-1 darab naponta)

A végén ásványi anyag komplex és nyomelem komplex tabletta van (össze két szem) Ezeket tartalmazza:

Panthothénsav 50 mg, B6-vitamin 50 mg, B12-vitamin 50 mcg, Biotin 50 mcg, Folsav 100 mcg, Kolin 50 mg, Inositol 50 mg, PABA 50 mg, Kalcium 500 mg, Magnézium 250 mg, Vas 18 mg, Cink 15 mg, Mangán 4 mg, Réz 2 mg, Kálium 45 mg, Jód 225 mcg és 72-féle nyomelem.

Ehhez gondoltam még szedem a béres gravidát, napi két kapszula méhpempőt, meg egy másik Nature min (forever-es) nyomelem tablettát (ezt tesom ajánlotta, orvos) és még az aloe vera berryt is iszom és most azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek folsavat szedjek még vagy elég ami az ásványiban van meg a béres gravidában? Kriszti Te bitzos értesz ezekhez és meg tudod mondani, hogy mennyire ütik ezek egymást?
Ja és hallottam, hogy van a perui maca ami a hapsiknak jó, ezt használta már valaki, mert most a párom elkezdte ezt használni és állítólag a nőknek is jó?! Tudtok erről valamit?

Most nagyon fel akarjuk tunningolni magunkat a következőre, hogy minden rendben legyen és persze az se baj, ha spontán összejönne a baba, de nem szeretnénk ha augusztusban mikor majd mehetünk ismét, akkor gond lenne a párommal és én is jó formában akarok lenni! :roll:
Nefke
nefke

Sziasztok!!

Nefke de jó látni , hogy írsz, sok puszi nektek!! És mindent bele júniusban! No meg persze utána is! :D

Kriszti nagyon szívesen, úgy kapom őket!! Figyi a babafalva.hu oldalon tudsz magyart letölteni! Várandós vonalzók és egyebek is vannak! Ez magyar oldal, bár nem is tudom, hogy a tied milyen, de édes lett az bizti! Oh már értem, bocsi kicsit nem jó a nyelvtudásom, de ezt értem már! Sorry! :)

Csibe ment a válasz! Sok sikert holnapra!!

Gabcsi nagyon édik ezek a rózsácskák!! Meg minden amit ide fel szoktál rakni, ha nem nagy kérés megtudhatom hogyan? :oops:

Pá nektek

Kép
tini75

Na, hazaértem!!! :lol:

Manda!
Most megyek a 3. napi vérvételre.....de hogy 3. nap, az kicsit túlzás...TUdom, a niagarától számolják a mensit, de nekem ennyi volt....és ehhez számolok 3 napot (+- 1), és megyek vérvételre.....
Nekem általában 1-2 nap a mensi.... :oops:

Mártika azt mondta, ha ez megvan, gyors nőgyogyi vizygálat, és spermavizsgálat(aminek 3 nap múlva megvan az eredménye), és kezdhetünk!!! Akkor megpörgetjük a dolgot!(Az ő szavaival élve)
Ha a doki is úgy gondolja, akkor még ebben a ciklusban, mert ha long-ot csinálok megint, akkor csak 21 nap körül kezdem a szurit...Az meg, ha jól számolom.....június 6. :lol:
Tehát addigra tuti meglesz az eredmény....
És én is minél előbb akarok szórni...Ha nem, akkor július 10 körül...
Az az egy hónap már nem gond!!!! :wink:

Tini!

www.kiscsilli.try.hu-n is vannak ilyen kis "valamik".... :wink:
Vendég

Szórni= szúrni! :oops: :oops: De úgyis értitek!!! :lol:
Vendég

Akkor új oldal, új tábla, kiegészítve!
De furi, hogy mostmár az én nevem mellett is van piros írás....... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Rebe!
Ne sajnáld,hogy elhalasztották a HSG-t.Nekem megcsinálták és mondjuk én nem emlékszem,hogy előtte összeszedtem volna valamit,de,hogy ott a kórházban igen az tuti!Reggel megcsinálták,irány haza,majd éjjel 3-kor 40 fokos lázzal vissza a kórházba.Mint kiderült utólag ez a fertőzés okozta mindkét petevezetékem elzáródását,ami ugy tök jó volt!Amit kifújtak azt az éjjel betömték!
Úgyhogy ne sajnáld,csak kezeljenek ki gyorsan!
Sok sikert hozzá!
Kriszti!
Sajnálom a niagarát,de így akkor mindjárt lesz a nagy nap!Drukkolok!
Nefke!
Örülök,hogy rászántátok magatokat az újbóli nekifutásnak!Nem sok az egy kicsit a vitaminokból?Egyeztettél a dokiddal erről?A túlzott vitamin bevitel károsabb is lehet!

Bariném!
Örülök,hogy jó volt a vacsi.No a rókáknak nem annyira,de sebaj!Stram csaj vagy Te!

Ma voltam megint UH-n most már a saját János kórházi dokimnál!Megint láttam őket és hallottam dobogni is a szívüket!2-3mm-t nőttek hétfő óta!
A másik topikba majd jövőhéten teszek fel róluk képeket!
Vendég

Tesommal (orvos) és a nődokival beszéltem meg, hogy immunerősítésre kellene valami és a tesom ajánlotta a centrum és stb. helyett a dr. Lenkei féle életerőt. Ezt egészítettem még ki a méhpempővel, béres gravidával és folsavval.
A nature min-t és a macát pedig kimondottan gyerekcsinálós gyógyszernek ajánlotta tesom, javítja a spermiumok minőségét és a nőknél is van valami jótékony hatása.
De most megint rákérdeztem és azt mondta, hogy szedjem ezeket nyugodta, nem lesz semmi bajom, csak sok bogyó. :P
Hát remélem, hogy tényleg így lesz és javul az eredményünk.
Nefke
nefke

Nefke
Az ajánlott folsav bevitel napi 200 mikrogramm!
A folsavat - vízben oldható vitamin lévén - nem lehet túladagolni, kiegészítésképpen mégis legfeljebb napi 1000 mikrogramm (1 mg) fogyasztása ajánlott, mert nagyobb dózis zavarhatja egyes gyógyszerek hatását és elfedheti pl. a B12-vitamin-hiány tüneteit. (több, mint 15000 mikrogramm) bevitele esetén fordulnak elő, azért felléphetnek gyomor problémák, alvás problémák, bőr irritáció, vagy egyes betegségek rohamai.
itt egy oldal ahol megnézeted a napi szükségletet:

www.gourmandnet.hu/eletmod/site.php?tpl=theme&id=295

Azért vigyázz ezzel a rengeteg vitaminnal!
gabicsibe

Tini
Én innen szoktam "lopkodni":
www.gportal.hu/portal/hajni67/
Képre kattintasz jobb egérgomb->kép mentése másnéven-> Képek közé le mented(én nem szoktam nevet adni nekik,azon a számon mentem amit automatikusan ad a gép)-> itt babaneten a melléklet feltöltésére kattintasz->tallózás és a képet kiválasztod->feltöltés és már ott is van az üzidben :lol:
Mutasd csak milyen ügyi vagy!
gabicsibe

Sziasztok!

Viki0429: augusztus 13-ára kaptam időpontot dr. Zekéhez. Dél és egy között kell odaérnünk.

Neked mikorra sikerült időpontot szerezni?

KépKép
charlott

Köszi Gabcsibe, megnéztem. Amúgy furi, mert eddig volt gyomorfájásom és mikor elkezdtem a legutóbbi beültetésnél az aloe vera gélt inni, meg a vitaminokat szedni szinte teljesen megszünt, sőt ha most visszagondolok, akkor kb. 2-3 hete egyáltalán nem kellett bevenni semmilyen gyógyszert sem. Bár a vitaminokat még csak most kezdtem a hétvégén, mert a küret után nem szedtem vitaminokat, csak mikor pénteken beszéltem a dokival, utána kezdtem el szedni, vasárnap óta szedem.
Nefke
nefke

Kriszti!
Köszönöm, megkaptam!! :D :D Te olyan kedves vagy!!!!!!!

Madrin!
Odaértél?? Örülök, hogy megismerhettelek!! :D Köszönöm a segítséget! Remélem, nem késtél el miattam :oops: , és minden rendben volt!!
gil

Madrin!
Valamiről elfelejtkeztem :oops: , írtam püt.

Nefke!
Jó, hogy újra belelendültél! Hú, mennyi bogyó! Te aztán felturbózod magad!

Rebe!
Sajnálom, de elég durva amit Benszi írt, mi lehet abból, ha ez nem derül ki.

Benszi!
Ijesztő volt ez a sztori! De jó, hogy ez az egész már csak a múlté, és dobognak a szivecskék!

Charlott!
Nem semmi, hogy csak aug-ra kaptál időpontot! De legalább beindult a gépezet.
gil

Gil!
Azt hiszem, az 2 doboz....Vagyis remélem...ne lepődj meg, ha igen!!!! :lol:

Nem tudom, mikor jövök, sok a meló...csak gyorsan beugrottam, eredményekre várunk,.....
Vendég

Benszi, ez tényleg durva, ami veled történt! De a lényeg, hogy ott ficánkolnak a babók a pocidban!

Nefke, ne vedd tolakodásnak, de nagyon vigyázz ezzel a sok vitaminnal. Pont múltkor olvastam egy cikket, hogy a sok vitamin van amikor inkább árt, mint használ.

Mindenkinek jó éjt! Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe és Gil!
Tudom,hogy durva a sztori és én is örülök a lurkóknak nagyon.Csak azért írtam le,hogy ne aggódjatok,ha elmarad egy fertőzés miatt a HSG,de annak oka van és megéri kivárni.Én meg amúgy is hiszem,hogy nincsenek véletlenek és mindennek megvan a miértje!Csak néha nehéz elfogadni!
Sok sikert mindenkinek!
Csibe 32!
Drukkolok,hogy sok kis petécske legyen!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti! Nagyon sajnálom!!!!!!!!!!De hajrá stimu!Drukkolok!

Charlott! Nem semmi! két héttel később jelentkezel be, és 1 hónap eltolódás van az időpontok közöt. Én júli 16-án megyek.

Ma megint nem leszek, mert szintén egész nap meló. De mindjárt itt a hétége! Mindent bepótolok!

Kép
vikike0429

Viki: godnolom nyaralni is mennek a dokik, nem?
Mi a szokás az intézetben?

KépKép
charlott

rebe! Nem veszem tolakodásnak, meg másnak sem, pont ezért írtam le, hogy mit szedek és érdekelt a véleményetek, már mi még csak :oops: négy éve próbálkozunk és hátha más is csinált ilyet, stb. azért voltam kiváncsi erre. De tegnap este is felhívtam a tesomat és ismét rákérdeztem, kicsit hülyének is nézet, hogy ezt már egyszer-kétszer megbeszéltük és nyugodjak meg, ő is ezeket szedi, csak én még kiegészítettem a magzatvédővel és a folsavval, ami szerinte nem káros, de lehet, hogy el fogom hagyni most egy ideig és még ma beszélek mégegyszer a nődokival is és ha ő is azt mondja, hogy ok, akkor folytatom, bár múlt héten azt mondta, hogy valami immunerősítőt kéne szedni, meg a gravidát. szóval kiváncsi leszek ma mit mond.
De köszi mindenkinek az aggódást! rendesek vagytok!
Nefke
nefke

Sziasztok!

Köszi Kriszti és Gabcsi!! Már nézelődöm is! Édes dolgok vannak itt!!

Megy a drukk mára mindenkinek akinek kell!!

Bariném várjuk a fotókat!! Hétvégén hívlak!!

Na pá nektek este jövök, de ezernyi dolgom lett ma!! Cupp

Kép
tini75

Képzeljétek ma nem felejtettem el felhívni a nődokit és sajna nincs bent a kórhzban, így nem tudja megmondani, hogy megvan-e már a szövettan vagy sem. Szóval még várni kell és majd máskor telefonálni. Pedig már annyira biztam benne.
Nem tudjátok véletlenül, hogy ha valaki szeretné megcsináltatni az a toxoakármilyen betegséges vérvételt, amit a macskától lehet elkapni, azért fizetni kell? A BMC-ben kérhetem, hogy csinálják meg?
Nincs macskánk, de anyósoméknak van és bár én nem simogattam, meg nem is szeretem a macskákat, de érdekelne, hogy átestem-e már ezen vagy félnem kell esetleg a következő terhesség alatt, hogy veszélyes lehet-e rám?! Hú, ezt jól leírtam, de remélem érthető voltam?!
Nefke
nefke

Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy volt-e már valaki olyan helyzetben, hogy pont hosszú hétvégére esett volna a leszívás, mert nálunk úgy tűnik, hogy ez lenne most a helyzet (az elöző protokoll alapján). Pont május 27-re esne, azaz se előtte se utána nincs munkanap. Volt már valaki ilyen helyzetben? Hogy jártak el akkor a BMC-ben? Válaszotokat nagyon köszönöm. Nagyon izgulok miatta.
bahci

Szerintem ne izguljál miatta, mert ha hosszu hétvége van, akkor is az egyik nap dolgoznak, nekem például húsvét vasárnap volt a beültetés és márciusban pedig mikor csütörtök péntek szabad volt (hosszúhétvége miatt) pénteken kellett mennem vizsgálatra. Szóval, nyugi. Majd megmondják, hogy melyik nap kell menned, Szorítok, hogy minden rendben legyen!
Nefke
nefke

Nefke!
A nagylabornál automatikusan leveszik ezt a toxo izét!Én is most kérdeztem rá az utolsó talimnál a Zekétől!Ez a legelsők közt van amit megnéznek!
Bahci!
Szünetben is benn vannak a dokik,ne aggódj!
Csibe!
Remélem már túl vagy a leszíváson!
Vendég

Sziasztok,
voltam tegnap Koncnál magánon.
Sajna nem jó hírek. Először azt mondta hogy júniusban abbahagyhatom a gyógyszert és elkezdhetjük spontán, tökre örültem.
Erre utána mondom hogy nagyon fáj az alhasam.Egyből megvizsgált és be van gyulladva a műtét miatt a méhem baloldalli része :( így marad a 3 hónapos gyógyszer szedés
Ráadásul van egy injekció kúra ami sokkal jobb lenne, de ezt ő nem írhatja fel :shock:
Na mondom én nem fogok orvost vadászni aki felírja. Milyen hülye rendszer ez???
Szal ennyi van, most reménykedem hogy a gyulladás megszünik mert azt meg se mertem kérdezni hogy a műtéten csesztek el vmit?
Viszont azt elértem hogy most mehetek minden vizsgálatra a magánrendeljőbe :?
madrin

Madrin,

Nagyon sajnálom. :( De a lényeg, hogy a gyulladás elmúljon. Nem ajánlott valakit, aki fel tudná neked írni ezt az injekció kúrát?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nem tudom nem értettem semmit először ezt felvetette de még se mondta hoyg menjek írassam fel :shock:
Vmelyik sotés klinikán lehet felíratni egy-két orvossal.
Majd hétfőn kell telefonálnom hoyg kell e antibiotikum most Gynoflort kaptam, tegnap már nem volt időm kiváltani (időm volt csak későn végeztem)
madrin

Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat! Óriási kő esett le a szívemről!
bahci

Lexi:

Ide is írok: BOLDOG NÉVNAPOT! :)
Vendég

Lexi :lol:
Nagyon boldog névnapot kívánok és problémamentes pocakos hónapokat!!!

manda

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?