A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Pandácska

A kisfiam előtt volt egy vetélésem, 6 hónap után elmentünk tapolcára a reprodukciós intézetbe. Végül az HSG után azonnal sikerült :) . A kicsi lány pár hónap alatt sikerült. 36 éves vagyok :( . Nincs már sok időm a harmadik babára.
A társaság fantasztikus :D .

KépKépKép
bambika

Betsy: Nem. Van egy kartonom, arra felvezettek mindent. A doki csak most gratulált, ami feltűnt...Illetve az tűnt fel, hogy nem az 5. héten tette. Aztán azt mondta, látja, már nem vagyok annyira stresszes, ezt tartsam fenn (ha tudná....) és június 4-én vár vissza.

Olik: Neked volt hányingered Zotyival? Hogy bírtad?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Szia Bambika!!!
Üdv nálunk téged is!!!! :lol: :lol: :lol:
Mielőbbi pocakosodást!!!!
vedresandi

Jaimee,
Hát lehet lehetne de én nem merek kockáztatni meg nem is szoktak ilyenkor huncutkodni szívem szerint a 12 hétig hordanék erényövet :roll: de lehet erre nem lennék képes.
Vendég

Pandus! A napi 4-5 akciót már mi sem bírjuk! De a heti 4-5 alkalom azért nem árthat!
Vendég

Bambi: AKkor a tiéd is egy HSG sikertörténet. Mármint Lilla esetében. Te vagy itt a harmadik!

HALLOD EZT, KAMILLA?!!

jaimee

Andi /druszám/

Köszönöm és viszont kívánom!

KépKépKép
bambika

Bambika,
Ez a hsg másokra is megtermékenyítő hatással volt itt is :lol:
Van egy táblink szeretnél benne lenni?
Vendég

Panda: teljesen egyetértek erényöv fronton! :D

jaimee

Jaimee,
:lol: még nem késő csináltatni :wink: én lehet beszerzek 1et :lol:
Vendég

Jaimee!
Értem. Úgy látszik mindenhol másképp működnek a dolgok. :) Június 4-én már a 12 hetes szűrés lesz, ugye? Tényleg ne stresszelj! ;) Dolgozni meddig fogsz? Nem iratod ki magad?

Bambika!

Üdv köztünk :)
Vendég

Szia Bambika (Drusza II.) :D
Sok sikert a harmadik babaázódáshoz!

Kép
mercure

Bambika: akkor már hárman vagyunk,Mercure is a druszánk!!! :lol:

Erényöv: használhatjátok lányok,csak aztán ne felejtsétek el,hova tettétek a kulcsát.Ha szükség lenne rá,nehogy bajban legyetek,mert nagyon sokáig azért nem lehet bírni (megint a nimfomán beszél belőlem) :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi,
Akkor jön a fűrész vagy valai robbanószer :lol: vagy apa ügyes és fúr rá lyukat :oops: :lol: :wink:
Vendég

Szia Zsebi és Bambika!

Üdv közöttünk!!!! Mihamarabbi babásodást!!!!

Andi!

Nem gondoltál még arra hogy a "csigababa" miatt késik a gyermekáldás? Azért ne legyen ám olyan lassú!!! :wink: :lol: :wink: :lol:
Vendég

Jamiee

Igen,de Bence előtt volt a HSG.

Pandácska

Igen, milyen adatok is kellenek?

Betsy, Mercure Sziasztok! :D

KépKépKép
bambika

Ditke:nem hinném :lol: .Ez a harmadik hónap,nem gondolom,hogy lassú...mivel nincs mét tervezett gyerekem,nem tudom mi számít lassúnak Kép Kép
vedresandi

Panda: Rólam egyelőre gondoskodik a természet, erényöv nélkül sem akaródzik... :oops: :oops: :oops: El vagyok foglalva a rosszulléteimmel?? :D Neked is hasonló természetes erényövet kívánok, persze rosszullét nélkül.

Betsy: Nem nagyon tervezek előre, egyelőre csak júni 4-ig. Ha addig minden rendben, akkor majd meglátjuk. Szeretnék sokáig dolgozni, otthon nem biztos, hogy jól érezném magam. Tibi sokszor csak este 9-10 körül ér haza. És net sincs!!!!! :D :D Gondolom, az lesz döntő, hogy hogyan érzem magam, ha fáraszt a munka, akkor rögtön feladom.

He-he, lányok! Már öt perce nincs hányingerem! Juhéééééé!

jaimee

Szia Ditke

KépKépKép
bambika

Andi

Most majd sikerülni fog, se hőmérő se semmi, csak a spontán sz.....x.!!! Már le sem merem írni, mert Panda és Jaimee lelőnek!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bambi: Ja, persze. Bocs, félreolvastam. :oops:

Andi: Gondolom, Ditke úgy értette, hogy mint tudjuk, a csiga egy lassú állat....Nem ti vagytok lassúak.

jaimee

Bambika,
Korod? hány naposak a ciklusaid? mióta próbálkoztok? vitaminok gyógyteák gyógyszerek? Megjegyzés?
Vendég

Jaimee

Írtad a sok gyomorsavat, próbáld ki ,hogy elrágcsálsz pár szem pirított mandulát. Nekem sokat használt,persze csak ha nem hánysz a szagától.

KépKépKép
bambika

Ditke: Csak a Panda. Nekem most egy jó szexfilm is csak felkavarná a gyomrom. :lol: :lol: :lol:

jaimee

Andi

A csigababa a lassú!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ditke, :lol:
Kép
Vendég

Bambi: Hmmmm...Nem, azt hiszem a mandulától nem hányok. Köszi!

Ditke: Milyen szép kis aláírásod van! Vonalzófelelősi pirospont dukál!

jaimee

Jaimee!
Nagyon remélem, hogy el fog múlni a hányós időszak gyorsan Nálad. Nem lehet túl kellemes úgy dolgozni. Engem a doki anno Petivel 10 hetesen kiírt táppénzre, mert annyit hánytam, hogy 3 napig infuziót kaptam. Munkahelyeden tudják már a nagy hírt? :lol:
Vendég

Panda ezt miért kaptam!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pandácska

Korom 36, 6 hónapja próbálkozunk, 25-én kellene nem megjönnie, 28 napos ciklusok. Most nem szedek vitaminokat.

KépKépKép
bambika

Ditke!
Kávéval mi újság? ;)
Vendég

Ditke: hívjuk mostantól ütvefúrónak :lol: :lol: :lol:
Ez talán nem izgatja fel Pandust :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Ditke,
mert tudom hogy mit jelent az sz...x :lol: :lol: tiltott szó :lol: :lol:
Vendég

Jaimee

Köszi! Piros színt csak igy és itt akarom látni, sehol máshol!!!!
Vendég

Betsy!

Sajna jól birom!!! :cry: :cry: :cry: Szerintem ez nem jött össze ez a hónap!!!
Vendég

Betsy: Azt hiszem, nem tudják. Én legalábbis még megtartom magamnak az infót, amíg csak lehet. Viszont elég sokat fenn vagyok a babaneten...

És az infúzió után jobb lett? Elmúlt a hányás?
Ha nem leszek jobban hétfőig, én is orvoshoz fordulok, bár nem tudom, hogy a háziorvos kiír e így, hogy a teszteken kívül semmi nem bizonyítja, hogy ketten vagyunk....

jaimee

Andi,
Ütvefúró huuuuu ez mégjobban izgat :lol: :lol:
Vendég

Pandácska

Tudom mit érzel :oops: ,nálunk is tilalom volt.

KépKépKép
bambika

Ditke: Úgy legyen!

Panda: Akkor most nem adnám a kezedbe a Káma Szutrát! :lol: :lol:

jaimee

Andi

Akkor legyen kovászos uborka!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jaimee

Kiír a háziorvos /van erre is valami kódjuk/ ,majd idővel kéri a nőgyógyásztól az igazolást.

KépKépKép
bambika

Bambika,
beírtalak.

Olik,
Kiszedtelek a próbálkozós tábliból de még nem raklak be a kismamiba majd csak a teszted után.

Elnézegettem a próbálkozós táblát azt hittem már csak páran vagyunk benne de még 17-en. Ez nagyon sok kevesebbre tippeltem. Hajrá mindenkinek!
Vendég

Pandus: addig ajánlom figyelmedbe ezt a remek kis könyvet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

És minden olyan anyukának is,akinek 10-13 év körüli kisfia van.Nálunk bejött :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Pandácska köszi!

KépKépKép
bambika

Ditke az nem jó,mert Pandus még a sütikhez is uborkát eszik!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi,
nekem olyan kellene hogy nagy fütyikönyv :lol: :lol: olyan nincs? :lol: :oops: :lol: :lol:
Vendég

Betsy: Igen 4 kén :lol: Majd meglátjuk.

Jaimee:
Zolival egyáltalán nem volt hányingerem. :D

Nem alszik a Zozi, mert felriadt, amikor elkezdték fúrni méghozzá OLYAN hangon :evil:
Megyek hozzá.
Puszi

Kép
Kép
Kép
olik22

Pandus: ne legyél telhetetlen!!! :lol: :lol: :lol:
Kicsi szünet,kis fütyikönyv :lol:
vedresandi

Ditke!
Még nem olyan biztos! :wink:

Jaimee!
Amíg kaptam az infuziót addig jó volt, utána ismét nem. Engem a nőgyógyászom írt ki, és nem a háziorvos. De Bambika közben már válaszolt is a kérdésedre..
Vendég

Én is, én is kérek kovászos ubit!!! Ha ki is hányom, de megéri!! Imádom!

Bambi: Köszi!! Így magabiztosabban lépek fel a házidokival szemben.

Olik: Te mázlista! :D

Panda: Toronyóra lánccal nem kellene? :D :D Szerintem kisfütyi kell most neked, akár kettő is, nem?

Szerencsére folyamatosan nő a topik száma, így egyre hosszabb a listád is.

jaimee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?