A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Lilaliba
hát ebből még egyáltalán nem vonnám le azt a következtetést, hogy szóló vagy :shock: Nehét lehet neki is, hogy nincs munkája, és most rögtön kirúgták, és így az önbecsülése is padlón van, szóval türelem, észhez fog térni szerintem

Kép
gaby25

Találtam egy oldalt, de lehet, hogy már ti is láttátok:

http://www.ciklus.hu

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilva
örülök hogy eltévedt bárány visszatalált :) üdv újra itt :) Hááááááát nem hiszem, hogy képes leszel visszaolvasni ennyi oldalt :lol: velünk az történt, hogy bejelentkeztünk a kaáliba, és októberre van lombik időpontunk. Aztán addig próbálkozunk spontán :wink:

Kép
gaby25

purc, gaby: nem tudom... tartok kicsit azért tőle, hogy van olyan büszke, meg forrófejű, hogy csakazért se! Elhiszem, hogy rossz lehet neki, de nekem se esik/esett az jó, hogy folyton csak üvöltözött velem az utóbbi pár napban. Illetve elmondása szerint nem velem, hanem csak mondta a magáét hangosan... :? Én is érzékenyebb vagyok, mivel a suliban engem se kíméltek: az államvizsgám késik megint egy negyed évete, mivel a konzulensem leszarozta a szakdogámat és emellett úgy beszélt velem mint egy büdös kutyával. Amikor ezt elmondtam itthon a szüleim is üvöltöttek, szóval mindenhonnan csak az üvöltözést kapom már huzamosabb ideje és most tartok ott, hogy szakad a cérna... :evil: ebből eredően több szeretetre vágyom és több gyengédségre és már ott tartok, hogy meló közben kutyázok/macskázok a suliba menet meg galambokat etetek... Tudom, hogy kicsit eszelős vagyok, de szükségem van nekem is a szeretetre most!
lilaliba

gaby: Igen, ezt még olvastam. Mármint azt, hogy bejelentkeztettek a Kaáliba. Nagyon drukkolok, hogy arra már ne kerüljön sor és jöjjön össze spontán :wink:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Lilaliba
teljesen megértelek :? nehéz ügy :( háát remélem megoldódik, lecsillapodnak a kedélyek

Kép
gaby25

gaby: bárcsak lenne igazad... Az a furcsa, hogy a napokban voltam jósnőnél és ő azt mondta, hogy minden helyre fog jönni és 1,5-2 éven belül nekem is lesz már babócám! Szerintem valamit csúnyán benézhetett :lol: Mindenesetre jó élmény volt, hogy ő nem ordított velem! :lol: :lol: :lol: egyébként drukkolok nektek a lombikhoz! :wink:
lilaliba

Helló! ...még a suliból.

Baba! :cry: :cry: :cry:
Szezsó! :cry: :cry: :cry:
Lila! :cry: :cry: :cry:

Többiek! :lol: :lol: :lol:

...hú, de elfáradtam. Megyek haza.

Gaby! Készülj!

Kép
zölddisznó

coca
most barátnöm bevallását csinálom :wink:

Kép
gaby25

Szezso: p****ba!!!!!!! Ezt nem hiszem el!!!! :twisted:

Bettike: részvétem.

Lilaliba: szerintem is csak időre van szüksége!

Lili: húúúú. DRUKK!!!!

Szilva: üdv.! :wink:

Coca: bővebben magadról?

Bonika: hova mentek?

Bettike: dobj majd 1 táblát, ha lesz időd, köszi.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Bettike :cry: :cry: :cry:

Baba :cry: :cry: :cry:

Lili, drukkolok nagyon, hogy most sikerüljön!!!

Melcsi, lehet tényleg nem lesz szükség a további Nst-re! :wink:

Boni, holnap megy sms!!!

kispiskóta

tesókám haza anyukámékhoz zalába

kispiskóta remélem jó hírt küldesz! :lol:
Vendég

Csináltam epres pudingot eperrel és tejszínhabbal tálalva!!!! :wink:

snufi

Coca
felkészültem, gyere valljuk be :lol:

Snufi
És adsz nekünk is? :wink:

Kép
gaby25

Nektek csináltam! Ablakokat kinyitni!!!!!!!!

Megy******************************************

snufi

Snufi! Most értem haza tornáról és mit olvasok? Hát ez így naggyon nem ér! Mindjárt jön a tábla is! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szezso! Úgy döntöttem délután, hogy követlek! :wink:
Akkor most már kéz a kézben! :lol:

Lilaliba! Szerintem csak behisztizett, egy kicsit hagyni kell lenyugodni! Szerintem!

Szilva! Nini! Örülök, hogy visszatértél! :lol:

Kép
bettike
Eger

vazzeg snufi, nem nyitottam kiaz ablakot, és az egész az ablakkon landolt! :cry: de lenyaltam, fini :lol:
Vendég

Boni
de dilis vagy :lol: :lol: szétröhögtem magam a beszólásodon Kép

Kép
gaby25

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Tudom már! Szilcsi???????????????????????????????????

Boni! Fáradunk, fáradunk? :lol:

Lili! Azóta mizu??????????????????????????

Kép
bettike
Eger

Bettike
Boni ma tesztelt, nem hiszem hogy holnap is fog :shock:

Kép
gaby25

szilva q ez jó oldal, jókat lehet olvasni
Vendég

Macspacs is eltűnt már egy ideje :? :(

Kép
gaby25

öö holnap nem tezstelek, de addig úgy volt, bettike azé tette táblába :lol:

jelentem ma nem fájdogál a hasam mensiszerűen. :?: mi van? nem tudom!
Vendég

boni
hát meg mondjam mi van :?: :wink: :lol: na jó, befejeztem, mert visszakapom :lol:

Kép
gaby25

gaby :lol:

SZILCSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hello Csajszik!

Köszönöm az együttérző sorokat! Iszonyúan jól esett...

Bettike: szóval Te is...Az az nlc-s horoszkóp szar! :evil:

Snufi: eper, puding, eper, tejszínhab, nyami-nyami :lol: itt beborult, megszakadtak a vonalak, nem ért ide, pedig nyitva az ablak....

Boni: tudod miért nem fáj? Mert a tegnapi hü.pi. ma nem hívott fel :wink:

Lilaliba: sajnálom, hogy nem jól alakultak a dolgaid...De most jön a hullámhegy! :wink:

Jelentem, bepiáltam! :lol: 1 pohár sör és 1 db konyakos meggy (csoki) hazavágott! :D Apa most hozza a következőt a szintentartás végett!

ja, és tudjátok, hogy lehet leszedni a nokedlitésztát a szaggatóról, meg mindneről, amire ráragadt? Meg kell várni, amíg rászárad, és aztán secperc alatt lejön!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Lilaliba!

A jósok nem hazudnak, nekem eddig mindig bejött, amit mondtak, még akkor is, ha képtelenségnek tűnik. Rendbe fog jönni minden, meglátod. Azóta nincs változás?

Baba: Tudsz már valamit?

pussz mindenkinek
bnesz.eva

Szezso!

Érezzétek jól magatokat apával.

Évi
bnesz.eva

Szezso, ha nokedlit csinálsz, akkor amint kiszaggattad a nokedlit rögtön hideg vízre kell tenni az eszközöket! NEM MELEGRE!!!! Mert ráfő a cuccos és 10 körömmel kaparhattod róla!
kata05

Nekem nem jött be, amit a jósnő mondott. (a babás része lealábbis) :(

A pudingok elfogytak, remélem izlettek Mindannyiótoknak!

Bettike: jól vagy? K***a Miki!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

snufi

Wazze, amíg itt adóbevallott nekem Gaby, megettétek az összes pudingot! Brrrr!
Nem kap senki spárgalevest, resztelt májat petrezselymes újkrumplival és ubisalival. Bleeeee!
És jépatojta is vaaaaan!

Kép
zölddisznó

Coca a sali kivételével ezt mind nem szeretem! :D
kata05

Kata! Kenek neked zsíros deszkát!

Kép
zölddisznó

Coca
ÉN MIND SZERETEM :D és meg is érdemlem :)

Kép
gaby25

Snufi! Köszi kérdésed! (Tegnap kisírtam, kiszomorkodtam magam!) Most már a régi vagyok! :lol: :lol:

Én szeretnék szépen kérni petrezselymes újkrumplit! :lol:

Szezso! Az egészségedre benyomtam egy pohár vodkanarancsot! :wink:

Kép
bettike
Eger

Szezso jó iszogatást apával!

BEttike :cry:

Tényleg ma nem beszéltem HP-val .akkor azé nem fáj!

KAtám óriási megadrukk holnapra!

Zöldi ha én csinyáltm volna bevallást, akkor milliókat kaptatok vóna vissza! :lol: kérek resztelt májat krumplicskával ubisalival!utána zsíroskenyeret lilahagymával és palacsintát is!

KÉrem én anyósommal csináltatom a nokedlit! :lol:

Aztán hétvégén sokat írjatok, legyen mit visszaolvasni!
y
Vendég

A kismamák nagyétkűek...

Kép
zölddisznó

Én sem leszek most 2 napig, megyek oskolába,... :x

Vasárnap meg 1 éves házasok leszünk, azért nem leszek!!!! De azért bekukkantok! :D

Tesztelőknek hiper-super-mega-giga DRUKKKK!!!!

snufi

Kata: életemben nem csináltam még nokedlit :lol: :lol: :lol: azért köszi a tippet! :wink: (Anyukám szokta úgy csinálni, ahogy írtam..) :arrow: ja, és drukkhegyek meg minden

Bettike: köszi! :lol:

Boni: jó utat!!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ja, és Snufinak jó iskolát meg ünneplést!!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szép álmokat: Snufi

Kép

snufi

Sziasztok Lányok,

Gyorsan jövök amíg apa vacsorázik....Török kaját eszik addig én felvonultam, hogy nehogy én is rácsapjak :D .

Nagyon köszönöm mindenkinek a vigasztalást, már sokkal jobban érzem magam. Kata, Bettike, Szilbee,Boni és mindenki!!!!

Lilaliba, szerintem sem lettél ettől még egyedülálló, mindenképp le kell ülnötök a pároddal beszélni, amig nem zártátok le szóban és megbeszélve legalább addig szerintem ne add fel.
És gyere bármikor, szerintem ez a legjobb topic, itt mindig meghallgatásra találsz :wink: .

Szilva, nagyon könnyű a babára várástól befordulni, saját tapasztalatból tudom....De egyedül nem megy....A társaság mindig segít, gyere gyakran :wink: .

Snufi, boldog évfordulót és meghitt ünneplést :wink:

Bonikám drágám jó utat neked :wink:

Zöldi, nekem minden kajcid bejön és most meg is enném mindet szépen sorban, imádom a répatortát, répasütit, nyamiiiii!!!

Szezsókám, ez a beszéd :wink: az alkohol néha jobb bármilyen gyógyszernél.

Purc, keresek az NST-ről valami tudományosat és elküldöm linkben.

Kata, drukk a teszthez és azonnal jelentkezz, vagy tesód :wink:

Puszi és jó éjt nektek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Purc, küldöm neked:
NST (=non stressz teszt) vizsgálatok
A 36.terhességi héttől végezzük hetente, majd a 38.hét után hetente 2-szer. A méhlepény elégtelenségének kimutatására szolgáló vizsgálat. Lényege, hogy a magzat mozgását követően figyeljük a szívfrekvenciaváltozását. Élettani körülmények között a nagyobb mozdulatokat szívfrekvencianövekedés követi. Amennyiben ez a változás nem jelentkezik (ún.beszűkült oszcilláció) vagy lassulás következik be, szorosabb megfigyelés szükséges.

120-140 a normális tartomány, nálunk 100 és 110 között volt, vagy arra utal, hogy a méhlepény nem jó állapotban van vagy esetleg arra, hogy a babóra tekeredett a köldökzsinór....na és ezért izgulok most....

Kép
melcsi6

melcsi a telefonom hétvégén is be élesz kapcsolva, és ha esemény van, akkor betörök unokaöcsém szobájába és ....

látod gaby, már zöldinek is gyanús vagy! :wink:

na megyek, me majd megfagyok, bebújok a pihe ouha ágyikóba apa mellé!
Vendég

ja és reggel azé még egy görbét dobok, hogy kitarson vasárnapig! :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!

Köszönöm szépen hogy meghallgattatok, nagyon aranyosak vagytok! Odáig már eljutottam, hogy a durcamasina fölvette a telefonkagylót és a fülembe üvöltötte a bánatát... :? Nemtom, most nyugodjak meg? Még kicsit később este elválik, hogy mi lesz... Van ez a "Egy lépéssel előrébb" program, szerintem jólenne, mert pont olyanoknak találták ki, mint amilyen Ő (tartósan nem dolgoznak mert a szakmájukban nem tudnak elhelyezkedni, nehéz körülmények között élnek). Csak valahogy elő kéne neki adnom, vagy normális szóra bírni... Nem tudom hogy fog menni... :(

eva: nem tudom bejön-e, ő stabil jövőt jósolt a párommal és babát 1,5 - 2 éven belül, szóval hamar! Ez jelen pillanatban elég esélytelennek tűnik így... De nekem alapjába véve az volt furcsa, hogy megmondott rólam mindent: mikre gondolok, mi bánt a legjobban, mi miatt aggódok, pedig semmit se tudott rólam. Egészen máig abban a hitben voltam, hogy a sulit se tudom befejezni, mivel nehezen megy a tanulás. Ma volt az utolsó vizsgám, amire tulajdonképpen egyest kapni mentem el, és amióta a tanár közölte velem, hogy ötös lett, nem térek magamhoz!!! :shock: Ő pedig azt jósolta, hogy be fogom fejezni! Szóval... talán valami reláció van benne!

melcsi6: köszönöm szépen a marasztalást, nagyon aranyos vagy! boldog vagyok, hogy nem néztek ki innen, csakmert nem passzolok teljesen a képbe! :oops: És aranyosak vagytok, hogy próbáltok megnyugtatni, de majd meglátjuk mi lesz!

ÉÉÉS persze nagyon drukkolok mindenkinek, hogy minél hamarabb összejöjjön a pici, a csigabigaházikósoknak pedig gyönyörű és egészséges babákat kívánok!!!! :)
lilaliba

lilaliba! higyj önmagadban és sosem lesz baj!
minden helyére fog rázódni nemsokára, és már csak mosolyogni fogsz azon, mennyire el vagy most keseredve! ebből a topikból nem lóg ki senki, mindenkit szeretünk, és mindenki írtó jó fej, együtt sírunk, együtt nevetünk,pussz.
Vendég

boni: köszi szépen a bíztatást , és azt kívánom legyen igazad! :) A görbédre pedig nagyon kíváncsi vagyok! Az enyém most elég hülye, de az eseménynek az esélye=0 Bár ebben a helyzetben nem is bánom! Ilyen még nem nagyon volt velem, hogy a ferti 3 szor változtatta volna meg a PÉ időpontját. Ez már véglegesnek tűnik, bár nekem nem egyértelmű, olyan lépcsőn felmászó... Kép
lilaliba

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?