Szomorúan vettem tudomásul, hogy senki nem csatlakozott hozzánk a játszótéri felhívásunkra. Na sebaj mi akkor is kimentünk. Egészen jól éreztük magunkat addig amíg észre nem vettem, hogy az egyik kislány tetőtöl talpig tiszta bárányhimlős. Na úgy felment a kakkantyú az agyamban, hogy jöttünk is haza igaz, már egy 3/4 órája játszottak együtt a Tamival. Addig azért nem vettem észre mert a fején csak két pötty volt és nem volt feltünő de aztán felhúzta hátul a pólóját mert viszketett neki és jól megvakarta, na akkor fedeztem fel az egy tenyérre jutó 50 db pöttyöt ami igen sebes volt. Persze tudom nem nagyon lehet elkerülni ezeket a dolgokat de istenem ha bárányhimlős a gyerekem akkor nem viszem ki a játszótérre. Könyörgöm Vecsésen a KERTVÁROSBAN lakunk ahol majd minden házhoz tartozik kert így még azt sem lehet mondani, hogy szegény gyerek már egy hete nem volt levegőn. Tudom, hogy nm halálos betegség de nem nagyon lennék heppppi ha az Edóka fél évesen átesne egy ilyen dolgon.
Gyöngyi!
Elkaphatja? Még szinte csak szopizik! Reménykedhetek benne?
Különben csak azért nem küldtem el a francba a nőt mert reggel már kiveszekedtem magam a boltban (kis CBA itt a lakóparkban) mert 15-én vettem 17-ei tejet ami savanyú volt aztán 16-án vettem 20-ai tejet ami szintén savanyú volt. Köszi, ennyit erről a boltról.
Ildi!
Szó szerint csak egy fülbevalója volt Edónak mert a másikat ki kellett szedni, hogy visszaforrjon a lyuk mert olyan rossz helyre került, így most sajnos mégegyszer ki kellett fúrni a fülét a drágámnak. Mi most kaptuk a második kullancsellenit így már hál istennek védett a Tami. Szegénykém nem viselte valami jól, mikor látta, hogy mire készül a doktornéni akkor oda jött sírva és azt mondta, hogy bocsánat anya. Szegény drágám azt hitte, hogy rosszaságot csinált és azért akarjuk "megszuriztatni"
Na megyek.
Ja Ildi, te írtad, hogy Aloe-ztok? Benne vagy nagyon? Engem érdekelne egy termékük! Tudsz bővebb infót?
Puszi
Szandra