A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi, Indi :) A kórházban mindenképpen vesznek vért a babától, csak a pku-s eredmény akkor értékelhető, ha legalább 72órás a ded és már szopott elég anyatejet, ezért kell ismételni, ha előbb hazamegyünk. De szerencsére gyorsan és ügyesen vették le, remélem Bence is "megbocsátotta" nekem a dolgot.

Fibi :) kullancs :shock: :evil: Nálunk birkanyírás volt Bálintnak, hogy könnyebb legyen átnézni a buksiját a kerti játszás után, de szerencsére még nem találtunk. Remélem Bálintod orrfolyása is gyorsan elmúlik!! Majd igyekszem lekapni egy ilyen tesó-ölelgetős szitut, ha sikerül, teszek róla képet :wink:

Zsan :) Hú, látom törpölsz megint rendesen... De csatlakozom én is Mónihoz: utána sokkal jobb lesz! addig is ++++++

Ruz :) Ha iszik és huncut, az jó jel! :wink: :D bulást Bendinek!!

Ildi :) Melóhely miatt ne izgasd magad, úgyis tervezted a váltást, nem igaz? Timinek ++++++

Votiv :) Remélem nincs semmi gond, hogy harapni és rúgni akarsz?! Még mindig fáj?

Curse :) Hajrá csoki vagy tejbegríz! méghogy nincs otthon! ilyen felelőtlenséget... :lol: :lol:

Arwen :) Igen, gondolom nem volt nehéz kitalálni, kit ajánlanék :lol: de tényleg a legtöbb sz.nő profi!
denizsa

Domino és a felmosorongy :lol: :lol: :lol:
fibi

Fibi, nálatok is 2 fiú? És milyen közel van már! Nagyobbik hány éves? Kullancs durva, még jó,hogy észrevetted,mielőtt befúrta magát. Egyszer a gyerekemen is mászott egy így. :evil:

Monisa-nagyon jókat írsz!

Arwen, nem semmi a helyzeted! Akkora szemétség. Decemberben én is aggódtam, hogy mi lesz januártól, de akkor még megúsztam ezt a káoszt.
Szülős hálóing: vettem egy óccsó kínait erre a célra, elég rövidet, hogy ne legyen útban. (Nem lett semmi baja!)

Indi, tényleg jó nagy társaság vagytok! :)
Mióta vagytok így együtt (úgy értem, biztos van egy "kemény mag")?

És mennyire klassz hely a SztImre, ahhoz képest ahol én szültem...a fürdőtől totál kivoltam, de csak másodszorra, amikor először szültem, akkor épp felújítás után volt. Nagyon durván lelakták alig 3 év alatt. Ha ennyire reklámozzátok, még a végén itt szülöm a 3.at! :D

rídonli#

Indi gyönyörű a kisfiad!!!!!!!!!

rídonli#

Fibi,
szulesznod elerhetoseget megadnad?Ha mar Ot is ennyien valasztottatok :wink:
Begyujtom tobb szamat es hatha valamelyiknek meg beferek a tancrendjebe :wink:

Deni,
meg tudod adni Te is Kecskemeti Veraet?

Nagyon rendes Toletek,hoyg segitetek!!!!!!

Indianyo,
nagyon profi segitseged van :wink: Igy konnyu :lol:

Kép

Kép
arwen07

Ridolni,
hat sz@r helyzet az teny...volt nehany almatlan ejszakam,amikor kiderult a dolog.....de muszaj nem ezen keseregni es intezkedni,mert az ido szalad :( Azokat sajnaltam igazan,akik pont a valtaskor (bezaraskor) szultek es a dokijuk meg nem igazolt at sehova..mehettek idegenhez szulni,idegen korhazba... :?
Te hol szultel?Ezek szerint mar 2 gyerkoc van?

Kép

Kép
arwen07

Deni,
én most nagyon béna vagyok, de még mindig nem értem ezt a vérvételt :( akkor ezek szerint mindig 2x vesznek a babáktol vért? szülés után + 4 naposan is??? A pku az, amikor a fejéböl veszik le? mert én azt láttam csak Bálintnál :?
fibi

Ridonli,
igen, 2 fiu, de most tettem be a vonalzom (ld picit feljebb), ott a kora is :)

Arwen,
priviben küldöm, ha Zsan még nem küldte.
fibi

Uristen a fejukbol vesznek vert? :shock:
Jobb volt nekem mig ezt nem tudtam...szegenykek..
Na remelem en nem fogom latni.... :roll:

Kép

Kép
arwen07

sziasztok,
bocsi, csak nagyon szelektiven:

Nuk, kepek :D bevallom, en jobban kedvelem a szoros abrazatu es torzonborz pasikat :oops: :D (de a lanyod arckifejezeset nezve: o is :lol:)

Curse, igen, oldalt=csipon hordozas. sztem ugyanarra figyelj, mint elol: combok kb vizszintesig felhuzva, labszarak lognak. haton hordozassal meg raersz, nem konnyu szokni a gondolatot, h nem latod a bebit. meg persze nem is konnyu feltenni. de majd eljon annak is az ideje (mondjuk, ha mar eleg nehez lesz a gyerok :lol:)

Zuzi, gondoltam, h vmi ilyen megoldas ;) de ez tenyleg jol hangzik :) mar alig varom, h jol megnezhessem :D

Deni, ja h agybol netezel? akkor mar nem is aggodom ;) :D
gyerekeid nagyon edesek :D egyertelmuen jol tettetek, h hazamentetek :) (az elso vervetel mihez kellett? :shock: nem lehetett volna azt "hozzacsapni" a pku-shoz? :evil:)
(ja es FP kicsit mintha rutinszeruen adna az oxitocint a vegefele... :? bocs, befogtam...)

Ruz, Rylie, ILdi, soksok +++++++ a csemeteknek!

osszes kepek :D :D

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Fibi
Jó esetben alszik. Kevésbé jó esetben itthon van Apa (olyan a munkája, hogy van, amikor esténként dolgozik), és akkor vele van. Legrosszabb esetben kettőt próbálok altatni egyedül. Egyszer volt egy ilyen, akkor a Nagy totál kiakadt és behisztizett, hogy csak vele legyek, és a Kicsi is sírt épp. Akkor pár percig azt se tudtam, mit csináljak, melyiket vígasztaljam. De a Kicsi megkönyörült rajtam: letettem, és csönben elvolt, amig a Nagyot elaltattam! Tényleg hihetetlenek ezek a 2.gyerekek, ahogy Denizsa is írta. Aztán elaltattam őt is, és igazából pár perc volt, de az nagyon durva, szar érzés volt, hogy nem tudtam szétszakadni.
Aztán ez is enyhült, legözelebb, amikor ilyesmi helyzet volt, akkor a Nagy nagy kegyesen megengedte, hogy a Kicsit is odavegyük az ágyába az altatáshoz. Megbeszéltük ( a Kipkopp és Tiptopp kapcsán, ami pont az egyedüllét szomorúságáról szól, és VÉLETLENÜL épp azt olvastuk), hogy ne hagyjuk szegényt egyedül sírni.

Ami nekem nagyon furcsa a 2. gyereknél, hoyg tök másképp működik, reagál dolgokra,mint az első gyerekem. Pl. a Nagy totál szopimán volt, bármikor meg lehetett szoptatni, és mindig megoldás volt minden bajra. A Kicsi csak akkor eszik, ha éhes. És képes elaludni egyedül. Szóval, nem minden kisbaba egyforma, még ha tesók is.

rídonli#

Fibi,
nagyon koszi, meg nem kaptam privit :wink:

Kép

Kép
arwen07

Fibi,
nem talalom a szulesznos topicot :shock: :shock: Huuu de bena vagyok.....

Kép

Kép
arwen07

Fibi,
Kullancs :shock: Na most már én is kezdek aggódni ezek miatt a dögök miatt :evil:
Sajna ha rám jön az édesség korszak, akkor határtalan mennyiséget tudok magamba termelni, ami szerintem szoptatás idején nem szerencsés :?

Ruz,
Drukk a vizsgákhoz!!!

Arwen,
Szép nevet választottatok :) Én is lemaradtam a szülésznőválasztásról, túlságosan későn kaptam észbe, h esetleg kell. Szóval én is ügyeletesnél (Széles Jánosné Áginál) szültem, csak jókat tudok mondani, ő olyan pátyolgató típus és speciel nekem akkor arra volt szükségem :)

Indi,
Nekem is kell egy ilyen takarító :wink:

Hálóinget én is olcsót vettem, talán kínait. Persze véres lett, de itthon kimostam és simán kijött belőle.

Deni,
De jó fej a párod, h ágyból netezhetsz :D

Rec,
Köszi :)

Kép Kép
curse

Fejből és sarokból veszik, igen - én se láttam, mert épp valamit kezeltek rajtam, mikor ez történt. Azért nem értem az egész PKU dolgot, mert az én gyerekem ugye összesen 2 nyeletnél több anyatejet nem vett magához a kórházban - no persze később se nagyon - én mégis simán elengedtek, PKU-t levették aztán irány haza - "jól szopik" felirattal. Ja, a tápszert az jól szopta tényleg :shock:
Akárhogy is, inkább egy plusz szuri, ha muszáj, mint két plusz kórházi nap.

indianyo

Fibi,
megtalaltam a topicot :lol: :lol: :lol: :lol:

Curse,
hat nekem is vmi patyolgatos tipus kellene,azt hiszem! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

sziasztok megint,
nem irtam még privit, mert altattam.
Igi mágnesként lóg rajtam, asszem együtt megyünk szülni... :wink:
Ridoni,
téged még nem is üdvözltelek, szia itt IS, bár nem tudom ki vagy, olyan jó a nicked, az enyémmel ellentétben, amiről mindenki felismer... :roll:

Arwen,
küldjem még ,vagy már megvan?
és tényleg a legtöbb szülésznő jó, szóval NO PARA.

Deni,
jól olvasom, h te akkor ÉJJEL hivtad a szülésznőd??? hogy reagált??? :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ridonli,
hát igen, ezek érdekes helyzetek :wink: nálunk is az van, hogy férjem meloja kiszámithatatlan, nem mindig ér haza fürdetésre/altatásra, ugyhogy lesz egy pár durva szitu biztos :?
És Bálint is imádja a KippKoppos könyveket (mégcsak 2 van meg neki, de kivülröl fujja már) :D amit irtál, az melyikben van benne, mi a cime? be kell szereznem asszem :)

Recca irta:
"ja es FP kicsit mintha rutinszeruen adna az oxitocint a vegefele... bocs, befogtam..." - én nem mertem leirni :lol: de ugyanerre gondoltam!! :?
fibi

Indi,
ha nem szopik a baba, akkor tök mindegy...pku-s babánál az a gond,ha szopizik, és azonnal abba kell hagynia....

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
már elküldtem MG számát :wink:
fibi

Zsanci,
epp most kuldte el Fibi!!!!!!!Koszi szepen!!!!!!!!!!!!

Fibi,
irtam valaszt!!!!!!
koszi!

Kép

Kép
arwen07

[quote="zsancikant"]I írta:zsancikantndi,
ha nem szopik a baba, akkor tök mindegy...pku-s babánál az a gond,ha szopizik, és azonnal abba kell hagynia....

Nem értem ezt most :shock:

indianyo

nekem a fejből csapolás "humánusabbnak" tűnt, mert abból azonnal folyt, mig a sarkából vette le Levi uncsitesója, mert kellett újra küldeni, és akkor szegényt jól megszurkálta, mert sehonnan nem jött a vér, és elég sokat kellett rákenni a papirra... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Deni,
Neked is koszi!!!!!!

Na en lepihenek,holnap majd jovok! :wink:

Jo ejt Mindenkinek!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Fibi, az a címe, hogy Kipkopp és Tiptopp, és arról szól, hogy egymásra találnak, de előtte szomorúak egyedül.

Arwen, én a Péterfyben szültem mindkétszer (pedig a SztImrébe tartozom).

Szia Zsanci, télleg nem volt nehéz felism,erni téged, és az iwiwen is ismerősök vagyunk! :wink:

Indi, ez durva, hogy nem szopott, de mégis... Tojtak rá, igaz?
Ahol Te szültél ott automatikusan adnak tápot? Lehet, hogy cumizavar miatt nem akart szopizni a kisfiad, nem?

rídonli#

Rídonli :) na erre az esetre (is) remek dolog egy kendő- kicsit belerak, nagyot megölelget. De a Véletlenül arról szóló mese nagoyn jó! Éngem is érdekel, lassan elkezdhetek talán mesélni, bár én nem akarok épeskönyvből, de fejből nem mindig megy. Szóval ez az egyedüllétes történet izgat!

indianyo

Rídonli, az én két kölköm is azért aludt ma egymás mellett, mert nem bírtam kettészakadni az altatáskor :) egy darabig rohangáltam a két szoba közt, aztán rájöttem a megoldásra.

Leni, és Többiek, BCG kivezetőjét a gazdagréti homeós patikában elvileg kiadják (Remedia Impfstoff BCG C15). Aztán lehet hogy a büdös banyával fut össze az ember és az nem adja ki, ahogy a 200-as potenciálú cuccokat sem. egyébként meg a Zsanci-féle nagyonhatározottan és magabiztosankérem-módszer általában bejön!!!
a nozódákról (kivezetőszerek) rengeteget olvastam, és a BCG-ről csak azt, hogy akkor szokták kivezetni, ha valószínűsíthetően lett vmi szövődménye. ÉS A KIVEZETÉST BÁRMILYEN OLTÁSRA MEG LEHET CSINÁLNI ÉVEKKEL KÉSŐBB IS! szóval SENKI NEM MAARD LE SEMMIRŐL!
igaz, hogy minél több idő telik el, annál több réteg rakódi rá, amiket előtte le kell fejteni (kb mint egy hagymánál), de az alkati szerrel is ugyanez van a legtöbb embernél. Megtalálják a szert az aktuális lelkiállapotra, beveszik, megoldódik, és előjön az alatta rejlő, következő gyógyszerkép, és így szépen lehet haladni tovább és tovább.
a Szenvedésben hasonló c. könyvben úgy írják a kivezetőkről, hogy nem is az oltás után közvetlen adják, hanem már akkor, mikor komolyan beteg vki, de ekkor is hatásos. pl. egy magatartászavaros gyereknél elkezdik kivezetni a DPT-t... de ehhez tényleg már profi homeopatának kell lenni, hogy ilyen kezelést csináljon vk.

a BCG-t én se vezettem ki egyik gyereknél se, de a DiPerTét és az MMR-t ki fogom. a 18 hósnál elfelejtettem adni a kivezetőt, és kezdett totál bepörögni Isti, lázas is lett, pedig korábban sose voltak nála oltási mellékhatások. Aztán gyorsan beadtam neki 2 részletben a kivezetőt, és pár óra múlva semmi baja sem volt, nyugodt volt és normális, lázcsillapítás nélkül...

votiv 8)
votiv

hát nem tudom... B fejét többször is megszurkálták, mert nem jött belöle elöször vér... :(
fibi

PKU az vmi anyagcsere betegség, nagyon ritka, de ha van akkor nem szabad szopnia a babának. (Végre nem csak kérdezek!)

rídonli#

Indi,
azt irtad, h D nem sok anyatejet ivott...és igy küldtek el pku-ra.
de most már én sem értem...
de a lényeg, h csak az anyatejesek vannak veszélyben pku esetén...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Arwen :) Átküldtem a telószámot priviben!

Rec :) Azért gondolom, hogy nem adja rutinszerűen az oxit (tudom azért írtad, mert Votiv is kapott), mert Bálint születésénél nem kaptam és most is a Vera ajánlotta és hozta, de gondolom a doki beleegyezésével. A vicc az, hogy tényleg nem éreztem erősebb fájásokat tőle, sőt semmilyen hatását, de lehet hogy hosszabban nyomtam, csak nem vettem észre :roll: :lol:

Zsan :) Persze hogy éjjel, reggelig nem várhattam a telefonálással :lol: :lol: Egyébként épp ügyeletes volt, ezt nem tudtam, de ha tudtam volna is hívtam volna, hisz elvileg ezért fogadtam... Könyörgöm, legalább ilyeneken NE parázz!! ja és örült neki, hogy végre szülünk :lol:

Indi :) Dominó nagyon édesen takarít!! :D micsoda segítséged van! :wink: :D Ez a pku vmi emésztési rendellenességet szűr, szóval lehet hogy a tápira is u.az vonatjozik, mint az anyatejre, hogy egyen vmennyit a gyerek... de ezt csak gondolom :roll:

Fibi :) Nem tudom, pontosan hányszor vesznek vért a dedektől, sztem többször, mert születés után biztos (onnan tudom, hogy már aznap kaptam anti-D szurit, mert Bence rh+ lett és ezt csak a vérszívásból tudhatták), aztán elmenetel előtt tuti, és ha pl. kékfényezik, akkor utána ugye megint... :roll:
denizsa

Ez a kivezetősdi nagyon érdekes! Meg az egész homeopátia. Még csak az Urtica Urenst próbáltam tejszaporításra (sokat aludt, keveset evett a bébi és kevesebb lett a tej), és működött rendesen.
Votiv, te nagyon értesz a dologhoz!

rídonli#

Rídonli :) Nem, nem adnak semmit ott sem. az ötödik napon kapott először tápszert, addig kínlódtunk. Meg még utána is 3 hétig, aztán feladtam. Nem cumizavaros volt a fiúcska, hanem sztrájkolt. Nem volt hajlandó szopni, így maradt a tápszer - nekem meg a mára már halványuló, de azrét örök életemre megmaradó fájdalom a csődöt mondott anyaságomról - tudom, nem az én hibám - akkor is.
Azt sem mondhatnám, hogy tojtak ránk, csak a gyerekorvos egy idióta, a nővérek nagyon segítőkészek voltak.

De itt van nekem egy szupersrácom, végülis meddig fogom még siratni ezt a szopit??? Erre nicns kivezető szer? :lol:

PKU magyarázatot köszönöm, most már értem - szegény kicsikék, mennyit szurkálják őket :(

indianyo

Ridonli,
legalább most már ERŐSEN sejtem,h ki vagy! :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi, van kendőnk, és nagyon szeretjük! :)
A Kisfiad olyan 1 éves körül van, ugye? (A kép alapján.) Ekkora korban én a Boribonokat olvastam, és tökre szerette. A kisebbeknek való egyszerű képecskék vannak bene, egyszerű, de aranyos sztorikkal. A Kipkopposak kicsit hosszabbak, nagyobbacskáknak valók.
Fejből meséléshez én sem vagyok elég kreatív, de most már kitaláltunk egy mesét, amit együtt szövögetünk, meg Apával is van meséjük. Mesekönyvből olvasás, aztán lámpaoltás és éneklés/fejből mese. Enélkül nincs alvás nálunk.

rídonli#

Szrek, épp egyik kép se a mi házunk előtt készült :lol: de mind a környéken! :D jövő héten jöttök? :wink:

Fibi, szülés utáni depresszióm az nincs :D csak melankolikus személyiségtípus vagyok (részben) és ezért kissé nehezen viselem a káoszt és a kontrollálhatatlan helyzeteket, és ugye a 2 gyerek folyamatosan ebben az állapotban tart, hogy minden kicsúszik a kezemből :? a másik, hogy tombolnak a hormonjaim :D

Deni, a gátsebem még tegnap úgy sajgott (ez pontos vagy ly??), hogy ülni nem bírtam. Első szülés után - pedig akkor vágás volt - nem voltam ilyen kripli. a vérzés is csak 2 hétig tartott kb. és nem zsibbadt az alfelem, meg nem jártam úgy, mint egy tata :? - panaszáradat vége. de legalább ez a cranio-sacralis terápia javított valamit, asszem megyek harmadszorra is...

Ruz, ne aggódj, most már hamarosan jobban lesztek!!! Bendi olyan erős kislegény, hamar leküzdi a vírust!!!

votiv 8)
votiv

Zsanci :lol: !

rídonli#

Indi, ne haragudj, nem akartam beletenyerelni... Télleg bocs! Van ilyen, és semmi különbség nincs az anyukák között aszerint, hogy hogy táplálják a gyermeküket.

rídonli#

Zsanci, én direkt rákérdeztem Gabinál, hogy éjjel mi van - és az van, hogy AKÁRMIKOR ÉRZED SZÜKSÉGÉT, FELHÍVOD!!! OK? :wink:
leni

Vot,
huha, én is melankolikus tipus vagyok (részben) :wink: :lol:
Gátsebednek jobbulást most már!++
fibi

Votiv professzorasszony!
Ezúton is hálás köszönetem a homeós szakvéleményért! 8)
(lassan megírhatnád a számlaszámod, hogy az ilyen kérdéseim után utalhassam a 300HUF-ot! :wink: :lol: :lol: )
leni

Leni,
te mit szólnál hozzá ha éjjel hivogatnának őrült kismamák, h SZÜLNI AKARNAK????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

hát megint én indítom az új oldalt :wink:

Arwen, úgy próbálj pakolni, hogy legyen külön csomagban amit a vajúdóba/szülőszobára viszel be, hogy ne a kétperces fájások közt kelljen válogatni :D
biztos sok kézenfekvő lesz, de leírom amit vittem a szülőszobára:
- WC-papír (vszínű kapsz beöntést, emiatt),
- törülköző (jól jön, ha zuhanyzol vagy kádba ülsz vajúdás közben),
- szőlőcukor (vagy csoki, cerbona szelet stb az energiapótlásra),
- szénsavmentes ásványvíz - enni és inni lehet a vajúdás alatt, és igazán jól jön, ha fogy az energia!
- fényképezőgép/kamera (előtte leellenőrizve, hogy jól működik - legutóbb én pórul jártam, és apa nem vett fel semmit :()
- papucs, hogy tudj mászkálni vajúdás alatt,
- saját hálóing, eldobhatós bugyi és Tena betét (ezeket a szülés után a szülésznő segített magamhoz venni)

aztán lehet még bármit bevinni az illatgyertyától kezdve a homeopátiás bogyón át a vajúdó olajig, kedvenc cd-t, kabalát, akármit.
itt van egy lista beszkennelve, amit a H-ban adtak:
http://babanet.extra.hu/images/csomag.jpg

ja és a borotválkozást meg lehet ejteni még otthon is, és nem kell ám Telly Savalasra :wink:

votiv 8)
votiv

Zsan,
szerintem a szülésznöknek ez a dolguk (részben), és ha elvállal, akkor ez is benne van a pakliban, hogy éjjel hivják öket. :)
fibi

Vééégre sikerűlt visszaolvasnom :)

Deni,
nagyon örülök Nektek ;) Irtó édesek lehetnek a fiúk. Bevallom, irigykedem is :oops: :oops: :oops: De persze, csak mert olyan irigylésreméltó helyzetben vagytok ;) Olyan jóóóóóó :)

Votiv,
van is itthol Normaflore( még a hányós időszakból maradt) Majd jól bevetem, hátha ;) és köszi.
Ja, és képet jóóóók.

Monisa,
igazad van az etetéssel kapcsolatban. Minnél jobban etetném, annál jobban ellenkezik a lányom...... :roll: Olyan gyerek nincs, aki szándékosan akar éhen halni 8) Turmixokat nem iszik :( Egy időben reggelire benyomott 1,5-2 dl kakaót, de már azt sem :? Mind1, bepróbálkozom egy-két dologgal, aztán vagy bejön, vagy nem. Hogy nagy korában nem lesz gondja a túlsúllyal, az tuti :wink: alkatilag olyan mint az apja..

Fibi,
kullancs :shock: :shock: :shock:

Arwen,
Jó helyen fogsz szűlni ;) akár lesz fogadott szülésznőd, akár nem! Ha Zsanciék és/vagy Deni szülésznője nem vállal el, akkor megadhatom az én "választottam" telefonszámát. Ő Vastagné Éva.
nekem nagyon jó véleményem van róla. A lányomnál csak ügyeletes volt, de maximálisan "ott volt" Amikor kellet ott volt, máskor meg hagyta, hogy párommal "szenvedjek" ;) Én ezért döntöttem mellete. Amikor megkerestem, hogy felkérjem (pont a kórházban volt) egy listát adott: mikortól milyen homeóbogyót szedjek és melyik mire jó :) Szóval alternatív párti is ;)

BETEGEKNEK JOBBULÁST!!!! utálom a vírusokat!!!! :evil:

Ildi,
neked külön ++++++++ is! Derekad jobban van?

Indi, takarítós Dé :lol: :lol:

Manóka,
Mekkorák már a gyerekek :shock: Emma is csak most született és már....... WOW !!

Még mit akartam.....

Mása
Kép
Kép
szmagdi

ZSanci :) hát miért adta volna meg a telószámát, ha nem a célból, hogy felhívjad, amikor kell? :wink:

Rídonli :) Nem tenyereltél bele semmibe, ez az én kis magánszámom - gyakran előadom :lol:

El - holnap szappanyozunk :) Jójcakát!

indianyo

INdi,
éjszakai zaklatás nincs a szerződésben... :wink:
de majd jól összeszedem magam...és ráparancsolok a Levire, h hivja fel... :lol:
csak határozottan, ahogy kell... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indike, nagyon cuki segítséged van :D
Istikém azokat a meséket szereti legjobban, amiket róla költök :D nemhiába, imád a középpontban lenni! :mrgreen:

Fibi, hát akkor biztos neked is lesz párszor olyan érzésed, hogy 2 gyereket összeszervezni a mission impossible, és totál tervezhetetlen (legalább is az első időkben) - bár, neked van egy (részben :wink:) melankolikus személyiségű, tündéri okos és nyugis kisfiad, aki talán többet segít neked majd, mint az én kelekótya 10000% szangvinikus minitornádóm :wink: szóval még akármi lehet!

Zsanci, még mindig rendszeresen előfordul, hogy a kis szörnyeteg pont akkor kezd el gonoszkodni, mikor épp szoptatok - ilyenkor mindig eszembe jutsz...
tegnap pl egy teli levesestálat kapott le a konyhapultról seperc alatt (már semmi sincs biztonságban) :evil:

votiv 8)
votiv

Doki:
ma koradélután Apa hazajött, hogy majd szépen gyerekestől elmegyünk dokihoz. Meg is tettük..... Bemegyünk a rendelőbe és akkor látom, hogy sehol senki, csak az aszisztens tévézget (egyébként nagyon aranyos néni :)). Akkor mondta hogy dokim konferencián van! :? :? :? Baromi boldog lettem :evil: De legalább volt egy jó délutánunk, mert együtt volt a family :) Hétfőn megyek ismét.... :?
ja, meg VÉGRE elmentem a hepatitisz papíromért, mert az "okos" régi védőnénink, visszakűldte, ahelyett, hogy elkűldje a mostani védőnéninknek :?
Nem is mondtam, hogy a védőnőnknek megvan az LLL tanácsadónői vizsgája :) Remélem menni fog a szopi és nem kell hónapokig fejnem :roll:

Vot,
azért ez a gátseb dolog elég rosszúl hangzik :( Remélem nem lesz semmi gond. Szerdán már lesz a doki, tuti! ;)
szmagdi

Asszem én is L aludni......

Jó éjt mindenkinek!!!

Mása
szmagdi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?