A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

melcsi: hol fog születni a kicsi? Szerintem ne stresszelj, azzal csak rosszabb lesz a helyzet, bár még így sincs semmi probléma! Az én tesómnak a nyakára volt tekeredve totálisan a köldökzsinór, fulldokolt, meg minden amit csak lehetett képzelni és meglett nő, diplomás, eszes, intelligens, művelt! És ez még igencsak a komcsi időszakban volt!!! :lol: Akkor a kórházakban még nem figyeltek annyi mindenre mint most!
lilaliba

Melcsi, most már értem miért aggódsz, nem lesz semmi gond, tutira. Mennek a drukkok++++++++++++++++++++++

Purc

Kép

Kép
purc

Jó reggelt!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt mindenkinek!

íme a görbém

Kép

bár a hőm magasan van de de pl eddig érzékeny volt a cicim,most már nem az :shock:
Vendég

Bonni! Akkor most már nyugodtan sértegetheted, nem fog megbántódni! :lol:

Kép
zölddisznó

Kellemes ébredezést!
Kép

Kép
zölddisznó

zöldikém heheheehe ezt csak azért írtam,hogíy biztos nem baba miatt magas a hőm,mert akkor egyre érzékenyebbnek kellene lenni :lol:
Vendég

na most majd a cicaallergiám is kijön :wink:
Vendég

Peeeerszeeeeee! A végére meg olyan érzékeny lenne, hogy minden lépésnél azt mondanád, hogy á,á,áááá!

...akkor nézd az RTL clubot, ott éppen szőrtelen macskák vannak.

Kép
zölddisznó

Jó reggelt mindenkinek :)
Hőm 37.2 :P van hogy csak menzi napján esik le nem előbb, szóval még korai örülni. Cicim még mindig nem feszül úgy ahogy szokott

Boni
ez igen, egyre jobban tetszik a görbéd :D most 3 napig nem leszel?? :cry: minden nap küld el sms a hődet, és nyugtass meg hogy nincs piri :P :wink: én is küldök sms-t neked :wink:

Lilaliba
ez a program nem rossz ötlet a párodnak, remélem ő is belátja.

Coca
de édes cicus :D nem is vagyok nagyétkű :shock:

Kép
gaby25

Na pá, megyek. Szép napot nektek!

Kép
zölddisznó

ezt nézzétek, circle tök hülye :shock:

Kép

Kép
gaby25

Jó reggelt!

Melcsi: csak most olvastam vissza, hogy mi volt az NST-n :oops: biztos nem lesz semmi baj, nyugodj meg, most hogy 2 naponta néznek, tényleg nem lehet semmi gáz...

Gaby: 37,1 -es átlaghő? :lol: :lol: :lol: különben jól néz ki a görbe :wink:

Boniko: már kezdtem aggódni, hogy hogyan kapunk hírt Melcsiről :lol: de ha berontasz a szobába, akkor oké :lol: egyben megírhatod a hődet is majd...

Na, mennem kell dolgozni :evil:

Puszi Mindenkinek és szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Melcsi, Rékának is a nyakára volt 1* tekeredve a köldökzsinór amikor megszületett, bár nálam az NST-n soha nem volt gond a szívfrekvenciával. Nálad se lesz semmi gond, mindig erre gondolj!

Kata, Piskóta? Izgulok és drukkolok!

Lili, most letört a párod, de majd lenyugszik. Azért ha meglesz a nagy beszélgetés azt tudatosítd benne, hogy te jót akartál és mindig is jót akarsz neki, mert szereted! Kitartást hozzá!

Coca, örülök, hogy előkerültél!

Gaby, nekem se jött be annó a circle :cry:, meg a wunsch se. Neked is mennek a drukkok!

Bettike, nagyon sajnálom a kutyusod, nekem is van a mamánál egy 11 éves spánielem, ami náluk már elég jó kornak számít, neki se jó a szeme, ducika is, de azért még elég jól bírja magát. Viszont bele se merek gondolni, hogy azért már nem sokáig fogja a Réka sétáltatni.

Kép
Kép
robcsi03

sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Gaby: Beszéltem tegnap Dörmögő Dömötörrel és bocsánatot kért, de az a pénz volt neki minden reménysége erre a hónapra. Megbeszéltük, hogy nem keresek neki több állást, mert ő többször nem szeretne a szakmájában dolgozni. Említettem neki ezt a programot és azt mndta, hogy utána fog járni, mert nem lenne rossz olyan szakmát kitanulni, amivel még el is tudna helyezkedni és köze se lenne a mostanihoz :?

boni: nekem nagyon slágergyanús az a görbe :wink: szerintem nem a cicik érézkenységén múlnak a dolgok, lehet, hogy neked más jellegzetes érzeted alakul majd ki! Ha 2-3 nap múlva nem lesz változás, szerintem egy tesztelést te is beiktathatsz! :wink:
lilaliba

coca: tök ari a cicus! Én is szeretnék egy ilyet, csak a szüleim nem engedik! :?
lilaliba

Lilaliba
na látod, elővette jobbik eszét :)

Robcsi
azért hülye a circle, mert a pét jó helyre rakta, na de hát az átlaghőt :shock: :lol:

Szezso
köszi a görbebdícséretet :) hát majd meglátjuk megint szép görbe baba nélkül, vagy gyönyörű babásgörbe lesz e :P :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Jó Reggelt!!!!

Szóval, Katka tesztje negatív lett, de a hője 37,2-re felment. Cicik extra érzékenyek és semmi jelét nem látja mensinek. Az előbb beszéltem vele. Ha nem jön meg neki akkor hétfőn reggel egy újabb teszt!

Gaby, te hőd is tök jó!!!

Boni, te sem panaszkodhatsz hő alapján.

Coca, ez a cica, éééééééééddddddddddeeeeeeeeeessssss!!!

kispiskóta

gaby: tényleg érdekes... :lol: Nekem meg a ferti 3-szor rakta át a pé-m napját! aztán megállapodott ennél az időpontnál! :lol:
lilaliba

Jó reggelt!

Boni: tényleg nem a cicin múlik, reménykedj, ígéretes a görbéd, már csak egy pötty idő és reméljük elmarad a pirivel a havi talcsi.

Lilaliba: Alakulnak a dolgok? A jóssal kapcsolatban ugyanez a tapasztalatom, olyanokat mondanak, ami akkor képtelenségnek tűnik, idővel azonban valóra válnak. Bízz benne, minden jóra fordul. Gratula a vizsgádhoz, meg tudod te csinálni a sulit!!!!! :lol: :lol: :lol:

Mndenkinek szép napot!!!
bnesz.eva

csajok, még párom munkahelyén vagyunk.

KAtám! tegnap enyim is nega lett, ne adjuk fel megbeszéltük, tudod!(legalábbis várjunk türelemmel!)

kispiskóta reméelm még nem küldtél smst el tudtam olvasni mégis, bár sajnálom, hogy nem pozitív

gaby ez ahő nagyon tuti. drukk

babim ölelés neked külön

snufilány, snufiú BOldog házassági évfordulót vasárnapra!

lilaliba remélem megoldódnak dolgok!

melcsi drukkjaim szállnak feléd nem lesz semmi baj!

zöldi jó munkát!

robcsi ölelés megy neked is és persze mindenkinek,
katica szerintetek most is 12 ig alszik? vagy már atűztoronyból csodálja sopron festői szépségét!
Vendég

eva: Tegnap este bocsánatot kért és olyan volt a hangja, mint amilyen szokott lenni (ha nem üvölt). Szóval tök normális volt! És nyitott volt az ötletemre is! :) Csak jó lenne látni, hogy az ő élete is alakul valamerre!

Ez a vizsga adott egy hatalmas lökést nekem, hogy talán mégse vagyok olyan ostoba, mint amilyennek hiszem magam... :roll: Druukoljatok nekem holnap, ugyanis nyelvvizsgázni fogok :? Ez ilyen sűrű , vizsgákkal teli tavasz, de a nyár annál pihentetőbb lesz! Legalábbis remélem! :)

Gaby: A Te hőd is elég szépen alakul! Remélem így is fog maradni és nem kell a lombikig eljutnotok! :wink: Drukkolok nagyon!!!
lilaliba

boni: én is remélem! Meg azt is, hogy Te is csigabigaházas leszel! :) :wink:
lilaliba

Zsú
hanyadik dpo van Katánknak? hát h ilyen szém magasa hő, akkor ma tuti nem jön meg :wink: jaj, úgy izgulok :P :wink:

Boni
aztán adj hírt magadróla hétvégén :wink:

Kép
gaby25

bnesz éva rendben, akkor várok türelmesen.NEked is szép napot!

lilaliba drukka nyelvvizsgához!
Vendég

gaby csörgess meg egyszer a saját telódról, hogy be tudjam írni aszámod, mert szerintem a munkahelyid mentettem el
Vendég

Boni
csörögtem :) akartam mondani szia, szép jó reggelt, jó utat, de nem vetted fel :?

Kép
gaby25

Lilaliba
drukk+++++++++++++ angolból lesz a nyelvvizsga??? milyen suliba jársz??? most én tanulmányi szabin vagyok itthon, kedden lesz a 2. diplomavédésem :wink:

Kép
gaby25

gaby a sajátod van elmentve :P :oops:
Vendég

boni: köszi szépen! :)
lilaliba

sziasztok!

babaimádó
Kép
babaimado

Boni
te kis lüke tóni :lol: :lol: :lol: Kép

Kép
gaby25

babaimádó: Szia, Jó reggelt! remélem már jobban vagy!
lilaliba

szia babim! hiányozni fogsz egész hétvégén! sokat gondolok rád, hogy hogy érzed magad! vasárnap délután jövünk vissza, remeélme tudunkn ebeszélgetni kicsit msnm
Vendég

oké Boni! Sajnos képtelen vagyok másra gondolni............

babaimádó
Kép
babaimado

Indulok suliba, üdv. Mindenkinek! :)

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Most küldtem el a sömöst, mert nem kuksiztam, hogy itt vagy-e még!!!! :lol:

kispiskóta

Babim
szió, szomorkodd ki magad nyugodtan Kép küldök neked gyógyitó ölelést Kép

Kép
gaby25

drága babim! ez természetes, hogy most ezen agyalsz egész nap, főleg, hogy ilyen közel jártál ahhoz, hogy végre sikerült! Nem tudom, hogy én hogy viselném ezt, de biztosan nagyon megviselne, ugyanúgy bármelyikünket!
NEKem ezek a vérvételes dolgok eléggé érthetetlenek, hogy Uh nélkül honnan tudják, hogy életképtelen, meg nméhenkívüli. látszik, hoyg nem azon a területen mozgok!biztosan megvan az oka, miért nem maradhat veletek ő, el kell fogadni, és bízni abban, hoyg hamarosan új, egészséges élet fog megfoganni, aki veletek is marad!Kitartás! és VAsárnap beszélünk!ölellek
Vendég

Gaby, nem tom hányadik Dpo-n van! :)

kispiskóta

na asszem visszafekszek még egy kicsit :P :wink:

Kép
gaby25

kispiskóta ejnye bejnye :lol:

szerintem kb 11 12 dpo katánknak, mert egy kérűt nappal előttem avn
Vendég

babi: tavaly én is hasonlóképp jártam és mélységesen együttérzek veled! Nagyon hosszú idő kell majd hozzá, hogy te is így gondold, de valószínűleg úgy döntött a kis magzatod, hogy még nincs itt az idő arra, hogy megszülessen! Én szívből kívánom, hogy minél hamarabb legyen egy gyönyörű egészséges kisbabátok és lesz is, hidd el, de addig is nagyon nagy kitartást kívánok neked és melletted állok én is!
lilaliba

Sziasztok! Végre péntek! YESS! És holnap fodrászhoz is megyek szépülni bibbííííí! :lol:

Látom azért alakulgat mindenki! :lol:

Boni, Gaby! Szuper hő! :wink:

Kata! A hétfői már tuti + teszt lesz! +++++++++++++++++++

Lili!!! Nálad mizu?????????????????

Kép
bettike
Eger

BAbancs, ez a kis sárga valami a kádban műanyag, vagy szivacs?
nem tudjuk eldünteni kispiskótával?

Pussz[quote="babancs"]

Kép az első fürdés

Kép a popóm is helyes
Vendég

Lilaliba! Úgy látom apjuk csak lehiggad szépen lassan igaz?

Szezso! Az jutott eszembe, hogy nem is leszünk kéz a kézben, mert neked mindig korán van pé-d, nekem meg későn! :cry: Sebaj, majd mintát veszek! :wink:

Snufi! Kitartást a sulihoz és jó vasárnapozást! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike
de jó neked, én is akajok fodrászhoz menni és szépülni :P meg kozmetikushot, meg manikür, meg pedikür :P :wink: d e nem van pénzem rá :cry: de hajfestékem van itthon, megkérem apát, hétvégén fessük be, legalább kicsit szépüljek :lol:

Kép
gaby25

Boni
na mi van, csak párod melóhelyéig jutottatok ma? :lol: lassan járj tovább érsz :lol: szerintem műanyag, vagy mégsem? :roll: nekem babakádam is van ám anyunál :lol: és akihez járok babázni mondta, hogy elajándékozta a babaágyat, és hát most jutott eszébe, hogy nekem is adhatta volna :lol: mondtam neki, hogy hát előre nem szerzek be még ilyeneket, de hát raktározták volna nekem, most már mindegy :P :wink:

Kép
gaby25

bettike én is megyek fodrászhoz holnap. jobban vagy már lelkileg?
a hugom meg pediküröz

felébredtél gaby? még mindig itt nyomom
Vendég

Boni
nem is bírtam elaludni :? csak ledőltem fél órát :P :wink: aztán apa bejött simogatni pocimat :lol: :wink: és csinált nekem reggelit :D

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?