A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Krisz: megkaptam :wink:
vedresandi

Csajok nem vettem tesztet, betoji vagyok!!! :oops: :oops: :oops:

Holnap úgyis mennem kell a dokihoz mert meg akar nézni Uh-n, aztán vagy jó, vagy rossz hírt kapok! :shock: 8)
Vendég

Ditke: nem vagy betoji!
Én örülök,hogy nem vettél tesztet.Majd UH közben felsikítasz az örömtől!!!!
vedresandi

Andi

Nem bánnám ha a doki azt mondaná hogy most ne készüljek pirire egy jó darabig!!! :lol:
Vendég

Nah,én elindulok haza,mert már nagyon unom az iraodai hangulatot.
Otthonról még rátok nézek.
Holnap megint aludhatok reggel,eccercsak itt leszek... :lol:
vedresandi

Sziasztok!

Csak bekukk, mert megyünk a kivitelezőhöz....

Zsebi és Bambi!
Kép

Látom, ma megint kimaradtam a jó kis témázgatásból... :lol:

babszika

Olik! Gratulálok! :D Ez igen :D

Holnap találkozunk! Sziasztok!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla:ezt nevezik villámlátogatásnak!!!!
vedresandi

Na jó, nem tudok visszaolvasni, elegem van, minek írtok ennyit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az újaknak:
Kép

Olik: gratulálok!!!
Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
Azért hogy ne tudjál visszaolvasni :lol: :lol:
Vendég

Nahát köszi!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
Szivi :lol: hogy vagy? milyen napod volt?
Vendég

Mosz éppen a vacsit csinálom és ugrálok a konyha és a szoba között...

Kép
Kép
gyablonka

na jó, odaégettem a krumplit!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Amúny holnap megyek a dokihoz és szerteném vele közölni, hogy már mennék dolgozni. Örülni fog neki, az tuti. Miss Szathanov lettem....

Kép
Kép
gyablonka

Szia Gyabiiiiiiiiiiiii!!!!
Szerintem még egy hetet pihenj!!! :?
vedresandi

Hát, nem írtatok túl sokat..... :shock:

babszika

Sziasztok!
Megjöttem.. :lol:

Bambi!
Üdv közöttünk!

Betsy!
Igen, már az államvizsga kérdéseket kell tanulnom. De nagyon nehezen szánom rá magam.

Andi!
Akkor én is csatlakoznék a nimfománokhoz. Lehet még? :lol:

Én is szeretnék welnes hétvégt nyerni!!!! Hogyan kell csinálni?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szia Gyabi!
Lábad hogy van?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!Az lehetséges hogy valakinek egy hónapban 2-szer van peteérése??? Ditke:Holnap drukkolok neked sok szerencsét. :D
kriszti81

Kriszti!
Elvileg előfordulhat, de azért ez nagyon ritka.....

babszika

Jó éjt Panduskismami:Kép

SZia Christell, köszönöm kérdésed, holnap megyek dokihoz majd meglátjuk. Egyébként a merevítővel megy a közlekedés, nélküle gáz!!!! Tanulás????

Kép
Kép
gyablonka

Szia Gyabika!!!!!!!
Olyan régen dumcsiztunk már.... :cry:

babszika

Hát igen Babszi! Az a baj, hogy rengeteget vagyok a kertben és alig a gép előtt. Ha meg itt vagyok , akkor már este van és apárom aludna. Ördögi kör!

Hogy vagy amúgy???

Kép
Kép
gyablonka

A kertben???? És miért is nem pihensz :?: :!:

Köszi, megvagyok. Túl vagyok a mélyponton és most pozitívan kondicionálom magam.... legalábbis próbálom. :)
Reménykedem, h mégiscsak legyen pé-m... vagyis, h Feri is úgy gondolja, h volt... :lol:

babszika

Gyabi!
Nagyon nehezen megy a tanulás. Nincs kedvem tanulni. A tételeket felosztottuk egymás között, így nagyjából minden tétel ki van dolgozva. Ma is a tanulás helyett mentünk a telekre terepet rendezni. (Elégettük a kivágott fenyőnk ágait.) Szóval mindent kitalálok, csak ne kelljen tanulni. :lol: Utána pedig annyira elfáradtam, hogy ledőltem fél órára aludni. Olyan jól esett... :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

kriszti81: ezt vtaláltam...

Kérdés:
Hónapok óta mérem az ébredési hőmérsékletem. Csináltam egy diagrammot amin több ciklusomat is figyelemmel tudom kísérni. A múltkori 30 napos ciklusom során kétszer esett le a hőmérsékletem majd nagyon határozottan emelkedet fel 37C fölé, az egyik a 10. napon történt a másik a 14. napon. A kérdésem az lenne, hogy elképzelhető e az, hogy egy cikluson belül kétszer volt peteérésem?
Válasz:
Kizárni nem lehet az egy cikluson belüli két alkalommal történt peteérést, azonban igen-igen ritka esetben fordulhat csak elő ilyen. A hőmérséklet méréssel kapcsolatban már többször írtam, hogy ez egy nagyon bizonytalan dolog, nincs is sok értelme. A peteérés igazolására vannak pontos, megbízható vizsgálatok. Ha azonban a hőmérséklet emelkedést nézzük, akkor az igazolja a peteérést, ha a hőmérséklet megemelkedik, majd emelkedett is marad, és nem esik vissza. Ha leesik, akkor nem peteérés okozta az emelkedést.
Dr. Ács Nándor

Kép
Kép
gyablonka

Úgy látom, haldoklik a netem... vagy a babanet...

babszika

Babszi: nem tudok pihenni, nics ülőhúsom!!!!! Hétfőn kertben voltam, kedden lementem Szegedre ( 700 km ), szerdán turkélni voltam, ma megint kert+párommal járkáltam, mert ment céges dolgokat rendezni.

Christell: Mi leszel ha nagy leszel???

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi!
Humánerőforrás-menedzser

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Azt hiszem búcsúzom!
Sziasztok! Jó éjt!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Az szép Christell! Szerted is csinálni???

Megyek megfürdöm, még lehet jövök!!! Kép

Kép
Kép
gyablonka

Remélem, ezt még tudod olvasni Gyabi: bocsi, de nem tudok írni, mert behalt itt minden.... úgy csinál, mintha lefagyott volna, de írni még enged... viszont betölteni már megint nem akraja a hsz-mat....

Szóval, ha ezt olvasod, akkor tudd, h nem akartam bunkó lenni és lelépni, de így nem tudunk dumcsizni.

Pihenj sokat!!

Jó éjt, puszi!

babszika

Jó reggelt Vietnám!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Hol bújkáltok???

Ahogy Andi mondaná: "dobok egy görbét!"
(muszáj büszkélkednem, mert ilyen még nem volt):

Kép

babszika

Jó reggelt!

Vééééééééégre péééééééntek! Remélem, mindenki vidáman ébredt!

Babszi: Véééégre egy görbe!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Szia Jaimee!!!!
Már vártam nagoyn, h végre jöjjön valaki...

Hogy vagy??? Minden ok?

babszika

Babszika,
Kép

Kép
Vendég

Szia Pandus!
Köszi.... :oops: Bevallom, ma én is örömmel keltem fel 6kor :roll: mert tudtam, h Feri ma oda teszi pé-t... arról nem is beszélve, h ha 30napos ciklussal számolok, akkor pláne j a pé helye. (most büszke vagyok - még akkor is, ha lecsúszunk róla)

babszika

Babszi: Ma jobb, ma még csak enyhe émelygés volt, most viszont parázok, hogy a baba vajon jól van e?! :shock: :shock: Na mindegy, ez vagyok én. Drukkkolok a görbédnek!

jaimee

Te Jaimee!
Ha megszületik a babád akkor már nem fogsz parázni?? :lol:
Ne aggódj!!!! Nyugi!!! Semmi okod nincs parázni, nem? Tudja az a babó, h mi a jó neki... most nyugiba van és csöndben növexik.

babszika

Kép
Vendég

Babszi: Hm....a dokim is valami hasonlót kérdezett, illetve hogy ez a para már talán rajtam marad, amíg a kicsikém 40 lesz....

jaimee

Bevallom, nekem az jutott eszembe, hogy talán most már örökké parázni fogsz.... :lol:

babszika

Sziasztok!

Zsebi, Bambi: örülök, hogy csatlakoztatok! Mielőbbi babásodást nektek!!

Ditke: akkor nagyon szorítunk holnapra!

Jaimee: végre, hogy jelentkeztél :lol: De jó, hogy babóka szépen fejlődik!!!! Tudtam, hogy így lesz...Nem is tudom mit írjak a hányósságodra, át tudom érezni a helyzetedet...Az első babával 4,5 hónapot hánytam át kőkeményenl..Anno nekem sem segített nagyon semmi...Súlyod? Nagyon sokat fogytál?

Andi: jó, hogy ilyen "megbízásokat" kapsz, de akkor reméljük, hogy nem tudod elvállalni :wink:

BmKriszti: visszaigazoltalak! Mi újság veled???

Olik: annyira örülök Neked!!

Betsy: Veletek mi újság?

Christell: köszönöm szépen az érdeklődésede! Tegnap voltunk dokinál, szerencsére méhszáj zárva, uht- nem csinált, de a szivecskét meghallgattuk...Te hogy vagy?

Pandácska: jó, hogy ilyen jó kedved van!! Csak így tovább!! most már mindjárt itt a vérvétel ideje..Megtennéd, hogy a táblába beírod 2007. május 30 védőnő? Köszönöm!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni,
Beírtam.
Vendég

Kép
Vendég

Babszi: Lehet...De olyan kritikusnak érzem az egészet a 13. hétig....

Heni: Örülök, hogy jó vagytok! :D 3 kiló körül fogyhattam, de most hogy megint tudok enni, vissza fog jönni. Jó gyakran jársz dokihoz, ez jó. Nekem is ez kellene a lelkemnek, bár anyagilag nem tudom, hogy bírnám....Mikor lesz még június 4????

jaimee

Jaimee!

Valahol értelek... de mindig az jut eszembe, h ha én végre babás lennék, én tuti nem paráznék... aztán lehet, h nagyon nem így lesz! és én is parababszika leszek. :wink:

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?