A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Indi, jó szappantást! magánszámod - aranyos vagy, hogy tudsz ironizálni ezen, de még én is szarul éltem meg, hogy nem jött össze a szopi Nektek :( meg azt is, hogy a fiam 10 hósan abbahagyta :( ez egy baromi fontos dolog az anyáknak, sztem minden jogod megvan rá, hogy a szívedre vedd. Miközben persze arra kell gondolnod :wink:, hogy te nem tehetsz róla, és MINDENT de mindent megtettél, még annál is többet.

Mása, nem mondtad, mint mondott a doki Leventéről!?

votiv 8)
votiv

Mása,
akkor az én dokimmal együtt nyomhatja Kecskeméten...:lol:

Votiv,
igen, de az a durva, h alapból B is melankolikus alkat...de a tesó kihozta belőle a szangvinikust... :wink:
és pont Adával beszéltem telefonon, és felemlegetett egy narancsdzsúzos történetet, amit én már totál elfelejtettem, de rögtön eszembe jutott... :oops:
amikor is leöntöttem B-t vele, mert olyan pipa voltam, h ő is leöntött...
és megmutattam neki, h ez milyen szar érzés...pedig ő nem is szoptatott közben... :lol:
de most már rendeződnek a dolgok, Igi is elég nagy ahhoz, h visszaüssön, igy kicsit jobb a lelkemnek...

meg már hallottam ilyen mondatot is B szájából, h "gyere Igi, mutatok vmit" és eltűntek a fürdőben...vmi lámpát találtak...
és az olllllllllllyan jóóóóóó volt...

no mára ez és ennyi voltam!
lőjetek le, mert különben itt ragadok...
jóéjt.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Mása, akkor majd szerdán mesélj :)

és aranyosak vagytok hogy dícsértétek a kis pöttyös csajomat is :wink: eddig úgy néz ki, a fiam lett a szép, de csekélyértelmű, a lányom meg a szuperintelligens kis kobold :lol: a természet mindig kompenzál :wink: csak kár, hogy nem fordítva rendezte, mert egy csajnak elég szépnek lenni a boldoguláshoz :D

na én is Ldugulok. szép álmokat, minden ded aludjon sokáig!
votiv

csak ezt még:

Leni, majd fizecc természetben! :wink: :lol:

Rídonli, köszi a bókot, ez csak ami a könyvekből rámragadt, meg hogy évek óta homeós dokihoz járok, és végre a gyerekek is :D Reccáék, Zsanciék, és Zuziék után a mi dokink is dr. Tóth Ildikó lett :) és nagyon szimpi, és úgy örülök, hogy váltottunk, és mindenkinek ajánlom, aki csalódott a gyerekorvosában! (és Budaörs relatív közelében lakik)

Tényleg, Zsanci, láttam én is a múltkor a G.Réti patikában a Bach-cseppeket! meg is kérdeztem, 37.000 Ft!! :shock:

votiv 8)
votiv

Zsanci, az én szülésznőm már majdnem elküldött valahova, amikor azon paráztam, hogy mikor hívhatom, mikor nem. Végül elege lett a szenvedésemből, és rámripakodott, hoyg meg van beszélve, akkor hívom, amikor szükség van rá. És Szenteste is kedves volt ...érdekes esténk volt, de végül nem szültem. Csak annyira paráztam, hogy pont aznap este fogok, hogy majdnem... :?
Egyébként nekik ez tök természetes, és megszokták, sőt az enyém azt mondta, hogy a családja is.

Votiv, nálunk is ez van szoptatáskor, bár már ez is lanyhulóban, de a köpködés volta fő műsorszám...

rídonli#

Fibi! Köszi majd megkeresem a Benceképet :lol: (hacsak Deni "meg nem könyörül" rajtam, s berak még párat :wink:
Kullancs :evil:

Zuzi! Gratula a lakáseladáshoz!!! De jó hír! :lol: :lol: :lol:

Zsan! NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Curse!

Votív! Édesek vagytok! Újat mondtam? :mrgreen:

Betegeknek +++++++++++++++

Indi! már megint szuper cikket raktál be! :lol:
Dominó felmosóval :lol: :lol: :lol:

Deni! csak azt a részt kaptam el, ahol B simizi B-t. Oooooooooooolyan édes!!! :lol: :lol: :lol:

Megjegyzés magamnak: Deni szüléssztorija 1416

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Votiv, miért írod ezt , lányod nagyon szép, a pöttyök meg majd elmúlnak. Nem lehet, hogy melegkiütés? Arra írt vmi patikai krémet a dokink és 2 nap alatt elmúlt, pedig reménytelennek tűnt. Az én lányom meg kopasz, hátul teljesen. És jókora feje van(csináltam fejlődési görbéket a babaszobán, és jóval átlag feletti a fejkörfogata). De gyönyörű (nekem). A kisfiad pedig tök normális, szép kisfiú!

Jóéjt mindenkinek!

rídonli#

Míg kisfiam a Nagy Reggeli Kakidalt énekli, én bekukucsoltam :wink:

Votiv :) RJ azt mondta (ezen én jól el is csodálkoztam, de tényleg van benne valami) hogy az anyák többnyire negatív irányban elfogultak a gyerekükkel. Persze arra féltékenyek, hogy másnak a gyereke már ezt meg azt tudja. Ezt most nem rád értem, csak eszembe jutott. De hogy honnan veszed, hogy a másodszülötted nem gyönyörű? A szuperintelligenciája is nagyon rendben van :wink:

Dominónak van egy nevetnivaló új szokása - de idegesítő is egyben : felemeli a pólómat és alányúl, hogy megcsiklandozzon, megcsipkedjen, megtapogasson. Időnként jó alaposan megszemléli a melltartómat és köldökömet. Még jó, hogy nem vagyok egy szégyellős típus :) No persze a számban lévő alkatrészek alapos ellenőrzése is megtörténik gyakran, ehhez hozzájön még a meleg idő miatt gyakran pucér lábfejem és lábujjaim kóstolgatása.

ZSanci :) narancslés történet nagyon jó! ÉS B és I együtt játszik, de jó :)

Tegnap este találtam egy rakás megválaszolatlan privit, elnézést értük, pótoltam!

Votiv :) a Bach-cseppekból egy egész garnitúra kerül annyiba? Egy Rescue Remedy mondjuk jól jönne a házipatikába...

indianyo

Rídonli :) Köszi a mesetippet!

indianyo

Sziasztok!

Jó reggelt!

Kérdés:

Van vkinek kedve piackutatásra menni?
6-15hós első gyerek kell hozzá; 22-én van a Délinél; másfél óra, 6000ft-os utalvány jár érte, de ha vki nem kerül be (mindig több embert hívnak, mint amennyi valóban kell), 3000
a piackutatás tejpépekkel kapcsolatos, Humanás vagy Milupás ember köllene

Kép

Kép

:D
szrekuc

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv,
igen, Bálint (részben :lol: ) melankolikus, amugy meg irto akaratos egyéniség :wink: és Zsanci jol "megnyugtatott", hogy belöle is simán kibujhat a szangvinikus a kisteso miatt :? :lol:

Mása,
és miért nem telefonált az asszisztens, hogy a doki nincs éppen???? én irto :evil: lettem volna, ha Szadárol bebumlizok és semmi... (mondjuk nálunk extra szervezéseket igényel mindig Budára bejutni....)

Indi,
Nagy Reggeli Kakidal :lol: :lol:

KépKép
fibi

Zsanci, szerintem elég bulváros ez a táblázat, amit csak "hamisítottnak" tüntetnek fel, az = nem felel meg az értékeknek. De ez a hamisítás úgy hangzik, mintha legalábbis folyékony műanyagból állítanák elő, pedig nem. Ez is méz, csak szar.

Rídonli, a csajszim seborrhoeás (uaz mint a koszmó, csak arcon :?), de már múlik! a fiam meg... finoman szólva akadnak vele gondok, egy héten 5 napot a korai fejlesztőben kell töltsünk, annak reményében, hogy nem lesz maradandó károsodása...
hétfőn pl. azt mondták, ha nem fejlesztenénk, 1-2 év múlva simán kiállítanák róla a papírt, hogy autista...
és én imádom mindkettőt, mert az a feladatom, meg nekem ők a legszebbek, hiszen ők az én saját gyerekeim :wink: :D

Indi, igen, az egész doboz annyi. nem tudom lehet-e valahol külön is kapni, majd utánakérdezek neked, ok? csikiző Domicsek :lol:

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Votiv:
azonnal szívd vissza,amit a gyereidről írtál! :shock:
Eleve sosem tudhatod,hogy miből lesz a cserebogár :wink:
Dorkám születése után sokáig inkább fiúsnak tünt,mint szépnek.Na de ma már.... :lol:
Isti meg a maga tempójával,de beéri majd a többieket :!:
Inkább örülj,hogy vannak neked :D

Zsan:
neked továbbra is ++++++++++++++++++++++++++++
Meg a beteg családodnak is!
Sajnos semmi okos nem jut at eszembe,de hiszem,hogy idővel minden a helyére kerül nálatok! :wink:

Den:
köszi a szüléstörténetedet :D
Csodálatos harmónia,amiben éltek.Mindig ezt érzem veled kapcsolatban. :D
De kérlek nyugtass meg,hogy néha Te is kizökkensz ebből?! :mrgreen:

Fibi:
nálatok sincs már messze a nagy nap,nyugi!Bálintod nagyon értelmes már hozzá.

Indi:
legalább az elásott csontokat hagyd már! :lol: :wink:
Domino így is maximálisan megkapott MINDENT!
Tudod nálunk sem működött egyszer sem a szoptatás :(

Kicsi betegeknek gyors gyógyulást+++++++++++++++++++++

Üdv.az újaknak! :D
Szülésznőm:Molnár Gabi :lol:

petergabi

Csatlakozom a csekélyértelmű és kobold-ellenes ligához ;) :lol:

megbeszélhetünk vmit jövöhétre ;) :) eniván elsz? :D

a kivezetőket most már én se értem - azok nem arra jók, hogy a mellékhatásokat csökkentsék? az mit jelent, hogy évek múlva is adható? :shock: Ábel a 15hós után lett csak beteg egyébként (kopp-kopp) soha nem az a szuriktól
évek múlva mit kell kivezetni? :?

csekélyértelmű-kobold szrek

Kép

Kép

szrekuc

húúúúúúú,
fül még gáz, tej kevés, ráadásul fáj a hasa a gyereknek, kezdem elveszteni a realitás érzékemet a világgal kapcsolatban.
Indi:Ha találsz kivezetőt a tejci-problémára, feltétlen küldj nekem is... :roll: :roll: :roll:
Ráadásul anyukám állandóan csesztet, hogy szerezzünk tejet másvalakitől. Lehet, hogy megköveztek, de én nem akarok. Főleg, amíg ez a kevés is van... Nekem ez valahogy olyan, nem is tudom, nem találok rá szót... Egyszerűen nem akarom, hogy más ANYA tejét igya a gyerekem.

Deni:
Megkönnyeztem a sztoridat (bár mostanában mindent megkönnyezek... :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: )

Tegnap is a papnál majdnem elkezdtem bőgni, amikor arról beszélt, hogy ugye a keresztséggel kap lehetőséget, hogy a mennybe mehessen, nekem meg eszembe jutottak az intenzíves babák, akik nemkerülnek onnan ki...

És különben is, nem tojjatok be 2kis szuritól, az én gyerekem mindkét talpában, mindkét kezében és a fejében is volt branül... És pont ezért érzem magam egy semmirekellő, rohadék senkiházinak, hogy még tejet sem tudok neki adni. És csak magamat hibáztatom, mert mostanában már naoi 1 pohár folyadékot is alig bírok magamba erőltetni, pláne 3-4litert...

Na jó, nem rombolom a közhangulatot, de itthon senki nem érti ezt meg....Bocsi

nukada

Nuk,
én mondjam neked, h JÓ ANYA VAGY?????????????????
az vagy, ne érezd magad "semmirekellő, rohadék senkiházinak"!!!!!!!!!!!!

fül azért fáj, mert tele van váladékkal? ha igen, SAMBUCUS NIGRA volt nálunk a csodaszer!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nuk,
én sem tudtam szoptatni és nagyon hasonló érzéseim voltak, csak nekem a párkapcsolati meg a terhesség alatti problémák miatt volt (van :() lelkifurim

de ne legyen, tényleg mindent megteszel; esetleg ha van türelmed neked is meg a gyerkőcnek is a szoptanít készülékhez, akkor próbáld meg azt

nekem is volt felajánlás barátnőtől, eléggé ódzkodtam tőle én is - mondjuk főleg a betegségek stb miatt - de végülis nem teljesen emiatt, Ábel se kapott anyatejet mástól; de ha ismerőstől, baráttól van, akiről tudod, milyen és megbízol benne, akkor jó dolog az anyatej

nagyon nehéz lehet anyukádat kezelni meg azt, hogy senki nem érti meg, mindenki azzal jön, más is felnőtt tápszeren, én is tápszeres voltam stb, meg hogy biztos éhezik a gyerek stb (Ábel vékonka volt nem olyan kis helyes, mint Réka :D )

és valahogy vmennyit próbálj meg inni, de ne kényszeresen, ami jól esik :D

hajrá veled vagyunk!!!!!!!!

Kép

Kép

szrekuc

Votiv,
engem csak az zavar a mézes dologban, h én nem akarok cukorrépa szirupot enni méz helyett. Akkor tudjam , ez a hamisitvány cukorrépa szirup és nem méz, mert akkor simán nem veszem meg.
viszont én mindig nézem, az összetételt ezeken az üvegeken, és eddig még SOSEM láttam rajta, h nem méz.
ezért ez nekem simán hamisitvány. :lol:
hazugság, svindli, szemétség, geciség, átb@szás, UTÁLOM az ilyet...méh ha nem is mérget, műanyagot etetnek meg velem.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv, kicsit könnyen kiállítanák azt a papírt, nem? A kisfiad biztosan tök normális felnőtt lesz, csak több törődésre és fejlesztésre van szüksége. És le a kalappal, hogy te meg is adod neki azt az extrát, ami az ő fejlődéséhez kell, még egy icipici kistesó mellet is!!!!

Nukada, én gimiben tanultam hittant: van olyan "kategória", hogy vágykeresztség, ha vki előbb meghal,minthogy megkapná. És sztem az ilyn icipicik sokkal közelebb vannak az Istenhez, mint bármelyikünk! És olyan kis ártatlanok...
Asszem, én sem adnám más anya tejét a gyerekemnek...
Miért nem hívsz egy szoptatási tanácsadót? Biztos tudnának segíteni.

rídonli#

Sziasztok!

Hát kissé félve írok ismét. Legutóbb még tavaly írogattam hozzátok, aztán valahogy sok lett a napi program, és kimaradoztam, aztán már sok és egyre több idő óta nem írtam, és már nem is mertem. Néha olvasgattalak titeket, de a merszet nem sikerült összeszedni. (igen félelmetesek vagytok ám :lol: )

De most, hogy lehet, találkozunk Indivel, és beszéltünk telefonon, és olyan jó volt hallani, megint többet olvastalak titeket, és félszegen visszaoldalognék hozzátok, ha lehet.

Azt még szeretném leírni, hogy csodaszpséges babákok születtek az elmúlt fél év alatt (és előtte is :wink: ) és nagyon gratulálok a szüleiknek, és drukkolok a jövendő topiklakóknak. Legközelebbi, ha jól látom Zsanci, akinek az érzéseit annyira megértem. A harmadik (és a második) baba előtt hasonlóan voltam, azzal a különbséggel, hogy az én nagy gyerkőim már tényleg Nagyok voltak. Viszont a nagylányom, aki most a középső bizony erőteljesen érzi a "veszteséget". Ha picilányomnak hívom a babát, akkor "én is a pici lányod vagyok", ha Nagy lánykám a megszólítás, akkor "én vagyok a nagy lányod" a felelet. Imádja a hugát, de nagyon ügyelni kell rá, hogy ő ne érezze magát kirekesztettnek. Azért minden megoldható, és végülis (most épp :lol: ) olyan túl szép minden, a szokásos gondok mellett is.
Hallod Zsanci? Nagyon fogod élvezni a gyerkők különbözőségét, és ha már a hormonjaid is békén hagynak végre még jobb lesz. És én imádtam terhesnek lenni, és a rákészülés is csodaszép volt, és világéletemben depis lettem, ha valami jónak vége szakadt, de a terhesség vége maga a baba. Aki ha harmadik (mintha érezné- ahogy Votiv írta tudja is) egy tündér lesz. Az alkalmazkodás maga. Apró pici orral, matató kezekkel, babaillattal. Nem fog hiányozni a fájós hát, az éjszakai WC-járatok, a dokihoz való rohangálás, stb.
Gyerkőidnek pedig jobbulást kívánok.

Na, megnézem a legkisebbet, mert mozgolódást hallok.

Zsuzsi
zsugyu

Sziasztok!!!!!

Bocsánatbocsánat, én még csak visszaolvasni se nem nagyon jövök, nemhogy írni. Nem eccerű az élet, de talán mostmár rendbejövünk. Szóval nekem lett egy kis depim (valszeg a túl sok H tett be és a rengeteg nemalvás), de már múlóban. A nemalvás elég tragikus, napi max 3-4 óra jött eddig össze, de már haladunk. Volt baj a vérnyomásommal is, meg torokgyuszim is volt. Meg Emma sokat sírdogált, aszittük, fáj a pocija, aztán elkezdtük méricskélni, nem gyarapodott rendesen - Nuk, uaz a helyzet, kevés a tejem. A jobb mellem viszonylag jól produkál, a bal rosszul, két napja pótlást kap Emma. Sajna nekem a tejgyarapító módszerek közül csak a tea és homeós bogyók jöhetnek szóba (két hete már iszom, szedem őket), mert a mellem borzasztó érzékeny (nem azért, mert rosszul szopik Emma), eccerűen nem tudom két óránként rátenni Emmát, és nem tudok egy alkalommal két mellből szoptatni sem (beszéltem La Leche Ligás tanácsadó hölggyel). Az biztosan nem segít a tej gyarapításában, hogy szoptatás közben majd' bepisilek a fájdalomtól. Hát, ez a helyzet, el kell fogadni. Persze, szopi után az aktuális cicit jól kifejem, hátha. Nagyon megviselt ez a dolog, most kezdek kijönni belőle.

És hogy kell képet feltenni? Simán, a melléklet feltöltésével, vagy ki kell tenni vhova a netre? És mivel is tudok képet kicsinyíteni? Tudom, ezeket ezerszer leírtátok már, léccilécci, még 1szer! Köszi! :D

No, egyébként meg egyhavas Emmánk imádnivaló csodalény, aki a bénázásom mellett sem (nagyon) türelmetlen. És hihetetlen sok mindent tud előadni a pofijával, rajongunk érte. És nagyon kedvesen tud aludni. És nagyon figyelmesen nézelődik (kezdi látni az arcunkat), és még mindig kék a szeme, lehet, hogy az is marad? :D

Nuk, figyu, én nagyon jól tudom, mit érzel, hasonló topánban ugráltam/ugrálok én is. Ebből ki kell mászni, nincs mese. Az a legfontosabb, hogy nyugis legyél, nagyon sok tápszeres baba makkegészséges felnőtt lesz, azt viszont megsínylik, ha Anya feszült. Emma tőlem olyan szinten vette át a feszkót, hogy kvázi 24 órában volt karban, mert sírt (és csak részben azért, mert éhes volt). És ezt egy-két napig lehet bírni, tovább nem nagyon. Még én sem vagyok a topon, de rájöttem, hogy az őrlődéssel, kételyekkel nem járok jól. Ha van kedved, beszélhetünk telefonon.

Bájdövéj, a telefonszámom megváltozott, átküldöm néhányótoknak priviben, jó?

Puszilok mindenkit, betegecskéknek gyógyulást!

Kátya
kincsimano

Szia Zsu!!!!!! :D

Kép

Kép

szrekuc

Szia Kátya! :lol:
tök jó, hogy írtál, képet igen, melléklet feltöltése simán, de 600x600asnál ne legyen nagyobb; én az xp-n picture managerrel szoktam kicsinyíteni :)

és nyugi, a pótlással sincs semmi gond, a lényeg az együtt szuszmákolás meg babaillat meg nyugalom meg szeretet meg minden - nem éri meg a tej miatt az idegeskedés; ha cumiból eszik is jól össze lehet bújni meg együtt aludni meg minden! :D

Kép

Kép

szrekuc

Indi, Votiv, Nuk, Den, Nektek küldtem el a számomat priviben, megérkezett? Furán viselked a babanet.

Köszi, Szrek, igyekszem lerázni magamról a nyomasztást, még nem sikerült teljesen, de asszem, haladok. :) És a képfeltöltéses választ is köszönöm, majd Apát megkérem, szerezzen kicsinyítőt. :)
kincsimano

Votiv,
Szerintem Gabi megmondta a frankót 8)

Nuk,
Ne mondj ilyeneket és legfőképp ne hibáztasd magad, az csak árthat. Szerintem SZUPER vagy és a tőled telhetőt maximálisan megteszed!!!!

Kátya,
De jó, h te is jelentkeztél :) Biztos nehéz időszakotok volt, de most már az a lényeg, h csak jobb lesz :) Ahogy Szrek is írta az összebújás a lényeg :wink:

Zsuzsi,
Szia :)

Zsanci,
Méz téren egyetértek. Ha valamit megveszel, akkor elvárod, h az az legyen.

És egyébként engem is tökre ki tudnak borítani, amikor az egész család megjegyzi, h milyen döde a lányom és közben meg megkérdezik, h van elég tejem??? :evil: Pont úgy néz ki Adél, mint, aki éhezik. A másik, amivel a világból ki tud anyós kergetni. Néha adjak neki egy-egy kanál vizet, mert biztos csak szomjas és nem éhes, ilyenkor olyan szépet tudnék mondani :evil: :evil: :evil:

Kép Kép
curse

Sziasztok :)

Zsan,
aha, tuti együtt nyomták a dokiaink ;)

Fibi,
mivel nincs előjegyzés a magánrendelőben, ezért nem tudhatta az aszisztens, hogy megyek :? És nekünk is majd' egy óra volt mire öszekészűltünk Hétfőn egyedűl megyek. A lányt elviszem papáékhoz.

Votiv,
ma is voltunk ilyen zenés-mondókás akármin Orsival, amit egy nagyon rendes nőci vezet ( a korai fejlesztő központban dolgozik) Nos, említettem neki ezt a terápiát, amiröl Te is írál (már nemton a nevét, de a nőci "vágta" ) és mondta, hogy AZ NAGYON_NAGYON JÓ!!! És hogy valami olyet csinál, hogy összehangolja a két agyfélteke működését vagy mi ..... Bocsi, hülye vagyok hozzá, de a nőci mondta, hogy még egyáltalán nem vagytok elkésva a fejlesztéssel és hogy ha nincs elhanyagolva, akkor simán teljesen "helyrehozható" :) DRUKK!!! Tudom hogy nem egyszerű időszak az Nálatok, de minden rendben lesz! ;)

Nuk,Kátya!
Tudom, hogy a lehető legtöbbet megtesztek a babátokért. Jól csináljátok, tudom!!! ++++++++++ Neketek!

Curse,
ne foglalkozz Zanyóssal, tudnak okosak lenni :evil:

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

ne is mondjátok, jhéten jönnek anyósomék... Már előre félek, mert náluk az volt a nagy szám, hogya sógornőm két hónapos gyerekének petit danone-t meg danonino-t adott :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:

Szia Kátya!
Mi selejtek tartsunk össze! (mostmárinkábbirónikusanmosolygószmájli)
Pü nem jött
kicsinyítés: képen jobbklikk-szerkesztés-megnyitja a paintet-menüsorból: kép-nyújtás/döntés-25-25, majd 75-75%ot szoktam beállítani-mentés másként
Sztem a Réka is azért ilyen nyügi, ő is csak karban van meg... Érzi, hogy szarul vagyok, érzi, hogy igegbeteg vagyok, több esze van már, mint az egész családnak együtt...

nukada

ja, igegbeteg, meg még hülye is... 8) :lol:

nukada

Nuk,
nem sok okosat tudok mondani, de kitartás, és nyugi, és semmiképp se magadat hibáztasd!! és igen, Réka megérzi, hogy nem vagy egyensulyban magaddal, nagyon tudnak ezek a gyerekek mindent... anyossal és anyukáddal ne foglalkozz, Te tudod a legjobban, mi kell a lányodnak! engem is a sirba vittek, hogy "biztos azért sir a gyerek, mert kevés a tejed" dumával, ugyhogy tudom, mit érzel... (másodszor felölem már mondhatnak majd akármit....) Szoval csak kettötökre figyelj, és jobb lesz!!+++

Kátya, Zsuzsi,
sziasztok itt ujra :)

én is attol voltam depis szülés után, hogy nem aludtam eleget, meg attol (IS), hogy imádtam a másállapotot, és rosszul viselem, ha vmi jonak vége szakad..... :(

és most, ahogy elnézem Bálintot homokozás közben (olyan édesen szövegel a virágokhoz meg a bogarakhoz), összszorul a szivem, hogy mi lesz, ha nem tudom majd Ábelt ugyanigy szeretni, mint öt? és mi lesz, ha vége szakad ennek a meghitt szimbiozisnak... sosem tudtam több emberre egyszerre figyelni (ezért szerettem jobban a magántanitványokat a kiscsoportnál pl), és hogy fogok kettészakadni, aztán a férjemröl nem is beszélve, aki szintén odafigyelést igényel, és kissé tulhajszolt mostanában.... :?

bocs, hogy negativ vagyok, de csak pár orát birtam aluni (nem a pocak miatt), és zug a fejem, és lehet h nem kéne Pat Methenyt hallgatni, meg lehet hogy nekem is betett a pulsatilla.....
fibi

Votiv :D szia!

Neked még szeretném mondani, hogy a "társadalom nem fogadja el" stb gondolatok ne aggasszanak. Biztosan szükség van a fejlesztésre, és jó kezekben is van a fiad, tegyetek meg mindent,amit szükséges, DE: a legfontosabb, hogy ti őt elfogadjátok és szeretitek olyannak amilyen. ÉS BÜSZKÉK VAGYTOK RÁ. Én anno attól szenvedtem a legtöbbet, hogy mennyire MÁS vagyok, mint a többiek, és a nagymamám, (akit imádok) ha tehette volna, eldugott volna, mert "hibás" vagyok. A szüleim csöndben aggódtak, és SENKI (még én sem) hittem, hogy valaha teljes életem lehet, három gyerkőccel.(és komolyan, alig jut eszembe, hogy én Más lennék. Beépült az életembe az állapot) És ezt a szüleimnek köszönhetem, akik nem hagyták, hogy 10 évesen elmerüljek a semmiben, és önsajnálatban, (komoly, akkor öngyilkosság járt a fejemben, csak még túl gyerek voltam a kivitelezéshez, Hál' Istennek) hanem tanuljak, és ismerjem, fogadjam el magam. 10 évbe telt, mire sikerült, de megérte. És találkoztam egy fiúval aki arra a kérdésre, hogy nem szégyel-e velem sétálni, azt válaszolta (nekem :wink: ): szégyelje magát az, aki kérdezi. Ő ma a férjem, és ezért az egy mondatáért a világot adnám neki ma is. És soksoksoksok ilyen ember él közöttünk, és ők a TÁRSADALOM. A többi ember pedig nem számít, nem igaz? :wink:

Zsu
zsugyu

Zsu,
miért, miben voltál (vagy) MÁS?
fibi

Fibi szia! :)

Röviden: daganat volt a gerincemBEN, és ez bénította az igedsejteket, és a műtét során RENDESEN ki akarták tisztítani (mert 5 éves koromban is volt, és kiújult) és így szinte egészen lebénultam deréktól lefelé. Aztán szép lassan megtanultam újra járni, (még korizni is tudtam, csak a térdem nem szerette) de esztétikusnak nem nevezném a járásomat. Szóval sántítok mindkét lábamra, csúnyán, és bizonyos dolgokat pl:lábujjhegyre állni, csinos cipőket felvenni nem tudok ma sem. Ennyi. (?)

Zsu
zsugyu

Sziasztok, :)

A gyerekorvosok MA reggeltől (Másáé nem szeret korán kelni, így elment már tegnap este :) ) 3 napos konferencián vannak Siófokon, aminek kb vasárnap délelőtt lesz vége.
Miénk is ma reggel ment, sajnos tudom mert Ákos életében először beteg :( tegnap délután felszökött a láza és miattunk dokibácsi felfüggesztette a pincében zenélést az együttesével és megvizsgálta a lurkómat. Reggel pisiminta laborba, és vasárnap kora délután nézi + megint és csinál egy vizsgálatot, hogy kell-e antibigyó!! ennek úgy örülök, hogy vérvétellel fogja ezt megállapítani, és csak akkor kap a kölyök, ha tényleg indokolt.
Úgy szerettem volna "tudni", hogy a gyerekem 1 éves koráig soha nem volt beteg, erre 5 nappal előtte :? Remélem nem komoly, de mivel az első én végigparáztam az éjszakát, meg borogattuk meg 38 felett kúpoltuk szegénykémet.

A kanadai sztorinak csak a folyománya volt érdekes, az előzménye simán annyi, hogy kis tizenéves csokigyárban dolgozik nyáron (hol máshol :) ) aztán kanadai export csokiba beleírja címét stb.... az már csak hab a tortán, hogy egy újságíró kapta a csokit ajándékba és beleírta az újságba, hogy szegény kis bozótnéger kiscsaj a kitudjamiféleországból (! :shock: ) zsenge kora ellenére gürizik és ez minden öröme, hogy beleírja a címét stb.....emberek írjatok neki, okozzunk örömet a vasfüggöny másik oldalán valakinek :D
Persze mind az ezer levél francia és angol nyelven jött, és akkor még nem ismertem senkit aki bírta ezen nyelveket :) és anyu felindulásában kidobálta mindet, így maradt 1-2 fénykép meg ajándék, de egyet sem olvastam el. pedig most hogy elolvasgatnám őket :)
és a csokigyárból zonnali hatállyal kirúgtak és anyuéknak majdnem állni kellett a MEO költségeket is mivel visszabontottak 3 napi gyártást, hogy megtalálják az írományt, de az aljába tettem ám :mrgreen:

Kép
akata

Votív,
annyi melankóliát érzek ki a hsz-ből, jó lenne talizni hogy kicsit "megrázzalak" :D , két ilyen gyönyörűséges gyerekkel tessék nagyon boldognak és büszkének lenni! és nagyon szép a kislányod! én de szívesen bevállalnék egy ilyen édi kiscsajt :)
és nagyon köszönjük a homeos és egyéb alternatív kezelési hsz-ket, mi jövő héten bejelentkezünk Apával a Biatorbágyi lányhoz :D

Nuk,
anyukám mellettem további 2 gyereket szoptatott anno nagyon régen, szerintem az a fontos, hogy nagyjából olyan idősek legyenek a tejanya gyereke(i) mint a tiéd, betegségtől szerintem nincs félnivaló. mindazonáltal a tápszerek manapság nagyon jó anyagok nem mint régen a Robébi :? és túl a dolog lelki nehézségein ( ami nagyon nem könnyű, belátom ) azért nem tragédia a tápszeres táplálás. Nézd meg a gyönyörű Dominót! :D

Kép
akata

Deni,
egy lányregény az életed, szerintem te nyerhetnéd az egyik legirigyeltebb topiclakó címet - márha hirdetnénk ilyet :D
hirdessünk? :D
nagyon szép amit a gyerekeidről írtál. gratulálok hozzájuk! :)

Neet,
reggelente még mindig száraz a pelus? :D

Kép
akata

Indi!
Jaj, ne is mond, hogy messze leszünk. Mostanában erőteljesen siratom ezt a lakást. :cry: :cry: :cry:
De tegnap nagyon közel voltunk ám, DH-ban voltunk egy hitelügyintézővel tárgyalni, egy tök új lakóparkban, biztos tudod, hol van, 4 lakásos sorházak. Gondoltam Rátok! :wink: :D
Felmosórongy :lol:

Curse!
Költözést még nem tudom, most nagyon nagy kavar van, hitel, szocpol, mittudoménmi! :roll:

Ildi!
Budafokra megyünk, Ancsiék szomszédságába. Bébisintérek még tesztelés alatt. Aki ma volt, eddig a befutó. 5 perc játék után B kizavart a szobából, hogy most ők játszanak, én menjek a konyhába. :shock: Eddig is tudtam, hoggy baromira nyitott gyerek, de hogy ennyire! Az az érzésem, bárki jön, ő csípni fogja, úgyhogy nekem kell választani. A mai azért is tetszett, mert elég határozott volt. Jövő héten még jön kettő, aztán döntök.
Timidnek jobbulást!

Ruz!
Bendid gyógyuljon!+++++++++++++

Zsanci!
Dokinéni nem híve a kivezetésnek? Miért? Most kértem tőle kivezetőt, és adott, de az első oltásnál nem.

És azt megint nem értem, hogy miért ne oltassuk be a kölköt a kórházba BCG-vel? :shock: :?:

Recca!
Apróbetűsöddel egyetértek…..

Deni!
Annyira jó volt olvasni a történéseket! :D Bálintod nagyon jó gyerek, puszilom innen! :D

És ezt most elküldöm, nem tudom tartani a tempót, ahgy haladok, egyre több oldalt kezdtek
:roll: :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

[quote="rídonli#"]
írta:
rídonli#Votiv, nálunk is ez van szoptatáskor, bár már ez is lanyhulóban, de a köpködés volta fő műsorszám...

:shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zuzmo1

Zuzmó, minek szépítsem, ez volt... De csak a földre köpött. Sztem azért, mert azt gondolta, hogy erre biztos reagálok, leteszem a kicsit, és megint ő lesz a középpontban.

Akata, nem semmi a Kanadás sztori, mint egy filmben! :mrgreen:

rídonli#

Zuzmó, minek szépítsem, ez volt... De csak a földre köpött. Sztem azért, mert azt gondolta, hogy erre biztos reagálok, leteszem a kicsit, és megint ő lesz a középpontban.

rídonli#

PIACKUTATÁSRA valaki?

Kata,
jó a sztori :lol:

Kép

Kép

szrekuc

és meg lehet nézni mint szépséges ex-tápszeres bébit Ábelt ;) aki mostanság inkább sörhabból próbálja a vitamint kinyerni :mrgreen: (még mielőtt jön a gyivi, egyszeri alkalom volt és csak a bajsza hegyére jutott ;) )
képen rajtahagytam a dobozt is - barna krusovicét nyom ;) :lol:

Kép

Kép

Kép

szrekuc

rídonli#

Én vagyok nagyon béna, a gépem vagy a babanet? :oops:

rídonli#

Rídonli!
Oké, értem ám! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zuzmo1

Szrekuc, épp az előbb ittam egy fél deci barna Krusovicét a fincsi paprikáskrumpli mellé (házi debrecenivel :wink:), annak örömére, h vége a hétnek :D
voltunk fejleszteni is, holnap pacizunk.
a legjobb ma az volt, hogy háromszöget, kockát meg kört kellett bedobálnia egy dobozba a megfelelő lukakon. bedobott 1 kockát. mégegyet. aztán egy háromszöget akart uoda :D oké, mondom magamban, ez a gyerek jól tanul, tudja, h EBBE a lukba kell :D
aztán még egy darabig szerencsétlenkedett a többivel, végül felemelte a doboz tetejét, bepakolt, rácsapta, és el játszani :lol:

Kata, Gabi, nincs ám semmi melankólia, sem elégedetlenség, csak nem megy át a soraimból az irónia :D meg biztos túl komolyan vesztek :D

Kátya, hát akkor hiába írtam neked sms-t, hogy minen rendben van-e, meg hogy úgy eltüntél... örülök, hogy megvagy, és maradj is, hátha tudunk segíteni, legalább meghallgatunk és megértünk :) képet nagyon várom!!!

votiv 8)
votiv

Gyerkőcök szinkronalszanak, fantasztikus dolog ez :D :lol:

Szrek :) söröző Ábel eszméletlen!! :lol: :lol: :lol:

Votiv :) Gátadnak bulást!! (Azt hittem szépen begyógyult a homeós bogyóktól és az s.k. "műtéttől". Valszeg be is gyógyult, csak nem pihensz eleget, azért sajog... többet kellene pihenned, még csak mostanában telik le a 6heted!... de okos tanácsaim megtartom magamnak, csak aggódom érted) Ezt a kobold-szöveget meg felejtsd el, gyönyörű csajszid van!!! nekünk elhiheted :wink: :D

Mása :) Evésről jutott eszembe: írtad, hogy minél jobban eteted Orsit, annál kevesebbet eszik. Nálunk már többször előfordult, hogy Bálint ezt a "szórakozást" találta magának etetés közben, hogy jusztsem eszik, elveszi a kanalat, stb. Egyszer apa etette és elvesztette a türelmét, otthagyta B-t, hogy csináljon, amit akar... és láss csodát: B. szépen fogta a kanalat és bekajált! Azóta vagy velem eszik (én ált. 1tányérból eszem vele, na az is nagy étvágygerjesztő! :wink: ) vagy egyedül és nincs gond a kajálással. Nem tudom, próbáltátok-e ezeket a módszereket?

Indi :) csikiző-szemlélődő Dominó :lol: :lol:

Nuk :) Először is NE hibáztasd magad!! nagyon jó anya vagy!! az anyaság nem a tejen múlik sztem. Inni meg próbálj meg bmit amit szeretsz legalább kortyonként!! (folyadékbevitel nagyon fontos és nem csak a tej miatt, de nem akarok szónokolni...) Anyóshoz kitartást! Nálunk ma voltak anyósék, de szerencsére (és nem kis meglepetésemre :o ) nekem hozott csokidesszertet :D

Kátya :) De jó, hogy írtál!! Kérek próbálj meg ne csak a tejcsi miatt aggódni, hanem lazítani, pihenni, Emmával összebújni, a jó dolgokra koncentrálni! tudom írni könnyű, de "kell egy kis energia..." úgyhogy addig is:+++++++ Sajnos nem kaptam meg a pü-det :( (átdobhatnád mélben esetleg :wink: )

Fibi :) Akkor most Neked megy a sok +++++, hogy jobb passzban legyél!! és egyél egy kis csokit a kedvemért, plíííz! :wink: DH-val van vmi újság? az új ügynöknőci jobban bevetette magát?

Zsugyu :) üdv újra itt! :D remélem gyakrabban tudsz majd jönni!

Kata :) Ákosnak bulást!! Mikorra lesz meg a minta eredménye?
denizsa

Kata,
Ákosnak jobbulást!+++

Szrek,
Ábel nagyon édes :D És én is imádom a barna sört, ide vele :lol:

Zuzi,
Bazso kizavart a konyhába?, jofej a srác :lol:

Votiv,
látod, mennyi esze van Istinek, jo problémamegoldo, töbebt egy szot sem a "fogyatékosságárol" :wink:

Deni,
pont ezt csináltam én is Bálinttal, amit Laci (csak nem az evésnél). peluscserénél rugdosott, én meg hiába könyörögtem, csakazértis csinálta. otthagytam, hogy öltözzön fel egyedül, na 1 perc mulva könyörgött, hogy segitsek neki. Azota elég csak mondanom, hogy otthagyom, és abbahagyja. Tudom, ez csunya zsarolás, de nincs jobb ötletem :?

DH felöl azota nincs hir, hogy itt járt a csaj, pont 2 hete :( és ez is a bajom, igen, mert ebben a béna 1légterü lakásban nem lehet sosem normálisan aludni :( ha éjjel Zsolo még dolgozik, minden neszt hallok lentröl.... (ma is fél 2-ig emiatt fent voltam, utána meg B keltett orrsziváshoz....) ha meg reggel korábban kel, mint mi, akkor arra is örökké felébredek, minden felhallatszik :(

KépKép
fibi

meg azt is utálom itt, hogy mindentöl messze vagyunk.... 2 napja nem tudok elmenni boltba tejért, meg postára sem (pedig határidös cuccot fel kellene adnom már nagyon), mert min. 40 perc séta innen a faluközpont :( annyit meg már nem birok ekkora hassal gyalogolni. és szerdán, ahhoz hogy bejussunk NST-re, a gödöllöi hévhez kocsival kellett kimennem (onnan még villamos+busz, jo kis menet volt, össz. 2 óra). és nem tudtuk még hazahozni a hév megállobol a kocsimat, mert tegnap késön ért haza Zs, ma meg korán ment el...... bocs, panaszáradat vége, eldugultam :roll:
fibi

Sziasztok!

Ne haragudjatok, még nem tudtam nagyon olvasni, csak átfutottam, amit írtatok!

Nagyon aggódom Timi miatt! Halnalban megint 40,5 volt a láza, és mostmár 8 napja tart ez az egész. :( Attól félek, hogy nem is az a baja, amit mondott a dokinő, hanem valami más és azért nem használ az antibiotikum. Húgyúti fertőzésre gondolok esetleg, de semmi tünetét nem vettem észre Timinél. Nem tudjátok, hogy van-e valami patikában kapható tesztcsík, amivel meg lehet ezt nézni? Vagy tényleg lehet tüszősmandula-gyulladástól ilyen magas láz? A doktornő azt mondta, hogy a holnapi nap még belefér, ha lázas, de a vasárnapot már ne várjuk meg, akkor hívjuk ki megint az ügyeletet!
Most is lázas szegény, elaludt. Mostmár napok óta 4 óránként kapja a lázcsillapítót!:( Remélem nem kötünk ki kórházban!:( Van valakinek valami megnyugtató tapasztalata?

Most kicsit olvasgatlak titeket, hátha attól lenyugszom!:(

ILdi
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?