A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Boni
görccsel hogy állsz? én most nem görcsölök

Kép
gaby25

Gaby! Muszáj, mert kell a lelkemnek! És jövő héten még kozmetikushoz is el akarok jutni! (Én gyűjtöttem rá pénzt!) :lol:

Kép
bettike
Eger

Boni! Már felkeltem a földről! :lol:

Kép
bettike
Eger

gaby nekem tegnapelőtt féjt a hasam miután HP hivott, egészen estig, azűta semmi!lekopogtam
Vendég

Boniko: Ha ez picit megnyugtat, nekem 21-én talcsi a Pirivel...Remélem nem jön el.
Amúgy elolvadok a képektől, én is akarok, én is, én is........

szezso: milyen volt a tegnapeste?

Bettike, majd gondolj ránka szépülő kúrán

Lilaliba: te azért vagy mellette, hogy segíts rendbehozni az életét és ezt ő is be fogja látni. Szerintem fontos vagy neki, és ezt ő is be fogja látni, csak férfiből van, és nekik kicsit lassabban megy az ilyen.

puszka mindenkinek
bnesz.eva

Bettike
hát ha most megkapnánk a fizuemelést májusban, akkor majd júniusban én is kényeztetem mamgam kicsit :)

Kép
gaby25

na most már indulunk is!pussz
Vendég

Boni
Pusszancs

Kép
gaby25

Eszembe jutott egy jó téma!

Szavazzuk már meg, hogy akkor mikor legyen a tali Egerben??? Július melyik hétvégéjén????

Kép
bettike
Eger

Bettike
mi június 19-én indulunk Miskolctapolcára, onnan nincs messze Eger :) viszont Gabikával leszünk viszont, meg anyuval :P

Kép
gaby25

júlust akartam írni :oops: :wink:

Kép
gaby25

Bettike!nekem tudod, hogy melyik. mai naptűl számtva minden 4,hétvégén megyünk haza, kiszámolod? az amelyik júlisuban arra esik, az kivételével nekünk bármelyik jo

JŰ hétvégét!
Vendég

Gaby! Ez azt jelenti, hogy akkor is jó és másik hétvége is jó? Tehát jönnél a környékre többször is? Tessék pontosan fogalmazni!

Kép
bettike
Eger

Bettike
:lol: burkolt voltam? :lol: hát benzinköltség szempontjából az a hétvége ideális :wink: és előtte hétvégén (pénteken) érkezik Gabika, utána hétvégén vasárnap indul a repülője haza. Szóval igazából 20-I HÉTVÉGE LENNE JÓ, és ha jól számoltam, Boni 14-i hétvégén megy szülőkhöz :wink:

Kép
gaby25

Bettike
esetleg még a júl 7-8 :wink:

Kép
gaby25

Én is úgy mennék...

kispiskóta

Zsú
Marci baba akkor már kibújik :) én persze szívesen megcsodálnám :)

Kép
gaby25

Igen, tudom. De imádom Egert! Olyan szép szerintem.

De itt Pesten is megcsodálhatod majd, ha gondolod.

kispiskóta

Sziasztok!

Na jól kibőgtem magam! :cry: :cry:
Még mikor Marcival terhes voltam néztem mindíg a német RTL-en egy babás műsort,mein baby a neve!Családokat mutatnak hogy hogyan várják a csemete érkezését,születését!Most véletlen megtaláltam megint!Végig zokogtam az egészet! :cry:
Nagyon szinvonalasan van megcsinálva szerintem!Igaz egy szót sem értek belőle de akkor is jó!Most arra kaptam fel a fejem hogy az apuka első találkozáskor modja a babának magyarul hogy:szia Tamás-szia apu! :shock: Hétközben 10 órakor van ha valakit érdekelne!
Bocsi hogy ezt leírtam de hátha más is kiváncsi lenne rá!
Puszi és DRUKK Mindenkinek!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Nincs időm visszaolvasni... csak azért jöttem, hogy megírjam, hogy kedden (22-én) császároznak. Hétfőn pedig be kell feküdnöm a kórházba. Szóval Melcsi hajrá!!! Lehet, hogy egy napon szülünk! :)

Ha hazajöttünk és lesz kis időm jelentkezem, addig már nem hiszem, mert ezt a kis időt még szeretnénk kihasználni a Férjemmel. :oops:

Pussszz Nektek!
szerika

Szezso ezt olvasd!!!!

MÉRLEG 09.24. - 10.23.
Keményen dolgozik, hogy megvalósítsa céljait. Az élet most nagyobb kihívásnak tűnik, mint egyébként, de nem is bánja. Az erőfeszítések erősítik a hitét.

Én már naggyon hiszek és nem akarom tovább erősíteni! :lol:

Szerike! Nagggyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, addig is jó apázást! :lol:

Ancsa! Köszi az infot! Ha nem dolgozom majd megnézem! Bár németül én sem értek egy kicsit sem! :lol:

Kép
bettike
Eger

Ancsa, én is néztem egy darabig, de én is pityorogtam mindig. Azért sem nézem mostanság!!!! Szerintem is tök szuperül van megcsinálva!!!!

Szerika, hatalmas nagy drukk keddhez!!!!! De, miért lesz császár? Faros a baba?

kispiskóta

Amíg nincs itthon a párom, addig kicsit még fórumozok...

Köszike, rendesek vagytok!!! :)

Azért lesz császár, mert problémák vannak a szememmel és nem erőlködhetek... :roll:

Melcsivel mi zu? Ma még nem jelentkezett? remélem minden oké velük.
szerika

Értem! De jó egy hét múlva ott fog melletted szuszogni!!!

kispiskóta

Gaby: júúúúj bocsi, nem is láttam az írásod! Francából nyelvvizsgázom és főiskolára járok, közgazdász szak, kereskedelmi szakirány! Te milyen diplomár szereztél és a mostani milyen lesz? Milyen témából írtál szakdogát? Drukk neked is a védéshez++++++++++

Bettike: Úgy néz ki, hogy valameddig szent a béke... Remélem bejön neki az amit mondtam és kicsit megnyugszik! Holnap megyünk Egerbe :wink: Nézegettem a sz7-ét és nem volt nyitva az egri szülészet... :cry: Pedig tök kíváncsi lettem volna rá! 2006 előtt mindig megnyitották, egyszer még ott is voltam amikor mutogatták az osztályt az érdeklődőknek, most nem értem miért nem volt program...Mindegy! Miujság van veled?

eva: Legyen igazad! Én mindent megteszek érte, csaknéha jól esne, ha kicsit nyomatékosabban éreztetné, hogy szeret, és alapjába véve örül nekem... Persze türelmes leszek, mert ha velem történne ez én se hinném hogy jól viselném... Köszi szépen a bíztatást! Te is jársz jósnőhöz? Te hová/kihez?
lilaliba

Lilaliba! Néztem én is, de hát itt Egerben nincs szinte semmi ezzel a rendezvénnyel kapcsolatban! :cry:
Hova jöttök? Miért?

Hát úgy látom nem nagyon ér rá senki ma! :roll: Így nehéz lesz összehozni a talit! Még jó, hogy időben elkezdtem! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Egy kis programajánló a hétvégére:
Egyszer volt Budán ... Vizifesztivál
szilbee

Bettike: A fősulira megyek nyelvvizsgázni és elkísér a család! Pont jól jött ki a lépés, mert a nővéremnek is épp most támadt menőkéje és a szüleim is szeretnek kirándulni! Engem továbbra is érdekelne a találkozó! :)
lilaliba

Hello Csajok!

Szerika: nagyon fogunk gondolni Rátok 22-én, és várunk vissza! :-D

Bettike: egyetértek, azon már túl vagyunk, hogy a hitünket erősítsük…Ennyi szivatás (=kihívás) után már jöhetne a baba is akár…
Ja, az együtthaladásról: remélem hogy együtt leszünk babásak! :-D

Találkozó: Eger nagyon-nagyon messze van, ezért mi nem tudunk menni…Meg júliusra terveztük a nyaralást is…

Lilaliba: hány éves Te vagy? (ha nem titok…)

Kata: sajnálom a negatívat…de lehet, hogy még nem is volt itt az ideje a tesztelésnek :wink:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso: nem titok: 23 éves vagyok
lilaliba

Melcsi Szerika
De jóóóóó, jövőhéten újabb két topikbaba lesz :D

Lilaliba
első végzettségem: Közgazdász idegenforgalmi és szálloda szakon (azóta sem dolgok ebben az irányban :? ) most szakirányú továbbképzésen voltam a PSZF-en, és szakközgazdász lennék pénzügy szakon :wink: első diplomám egy megvalósíthatósági tanulmányterv volt, itt csepelen egy beruházás lehetőségét boncolgattam, ugyanis az uszodánkat 98-ban bezárták :( no, hát most ezt dolgoztam át, üzleti tervet csináltam belőle, jó pár pontja azonos, de valait elvettem, új fejezetek hozzá jöttek, és a pénzügyi rész persze részletesebb. :P Külső konzulens ötöst adott, elárulta :D anno az eredetire ötöst kaptam :P
Gondolkoztam ám a francia nyelven angol mellé, tetszik, de baromira nehéz, és sajna már az angolt felejtem :?

Szezso
akkor majd egyszer felétek is kéne tali :P :wink:

Kép
gaby25

Lilaliba: Pécsett jártam egy vérbeli cigányasszonyhoz, nekem igazat mondott és be is vált, pedig nem hittem benne. Meglátod rendbe jönnek a dolgok. Mellesleg én sem a szakmámban dolizok.

pussz
bnesz.eva

Jósnő: anyósom testvére volt anno jósnőnél, mikor anyós beteg volt. Sok mindent jósólt, ami bejött azóta. Azt is megjósólta, hogy anyósnak egymás után lesz gyorsan két unokája. Na hát a lehetséges variácók: vagy ikreim lesznek, vagy közel egyszerre esünk teherbe sógornőmmel, vagy sógornmnek leszek ikrei :lol:

Kép
gaby25

Hahó!
Megint lenne 1-2 kérdésem.
A peteérés után hányadik napon érdemes tesztelni? Milyen fajta tesztet ajánlotok? (melyik a legbiztosabb) Mit jelent a DPO?
Előre is köszönöm!
Még annyit , hogy olvastam, többen írtátok, hogy görcsölgettek, stb., alhasi fájdalom. Hát, nekem, a lányommal ezen kívül semmilyen koraterhességi tünetem nem volt. (sem rosszullét, hányinger , szédülés), csak annyi, hogy alhasi fájdalmam volt, nem olyan erős, pont olyan , mint a menstruációkor, illetve azt megelőző napokban szokott lenni. Így hát nem is vettem anno tesztet, mert úgy gondoltam, hogy úgy is meg fog jönni. Tehát azt akarom ebből kihozni, hogy a terhesség elején érzett alhasi fájdalmam(ami már a megtermékenyülés utáni kb 1., 2. héten érezhető volt- semmiben sem különbözött attól az alhasi fájdalomtól, amit a mensi előjele, ill. kísérője szokott lenni. Bár gondolom ez mindenkinél más, mert van, akinek nem is szokott fájni a hasa mens. idején.
Vendég

A jósokról még annyit, hogy nekem egyszer egy asztrologus (bár ez nem jós, de hasonló)azt mondta, nem lesz gyerekem, ha teherbe esek akkor is elvetélek. Szóval, sztem óvakodjatok az ilyenektől, mert hiába baromság, a tudatodba olyan mélyen befészkeli magát, hogy ha összejön a babó, ezen fogsz parázni 9 hónapig, utánna meg egy életen kerersztül (hogy most meg fog halni..) Én így csináltam végig a 9 hónapot, féltem végig. Szóval, lehet, h. vannak olyanok, akik jók, és tényleg látják, tudják, de ez olyan kevés., nem sok az esélye, hogy pont belefutsz egybe.
Vendég

Aisa
peteérés után olyan 13 nap múlva már általában +, és a dpo azt jelenti, hogy a peteérés utáni napok (day past ovulation)
hát nekem most a 9. napn volr erős alhasi fájdalom, most nincs. majd meglátjuk :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok Csajok :D ,

5,4,3..... :D :D

Most tudtam csak jönni, mert elvittem anyuékat autót venni. Sikerült is találni egy jót, aminek nagyon örülök, mert így már ők is tudnak önállóan közlekedni, nem kell nekem jönnöm-mennem velük :D . Meg hát nem is nagyon tudnék már........

Azért adtam ma magamnak egy pirospontot, hogy végigjártam több autókereskedést, aztán a Győr Plázát, mert a család éhes volt, senki meg nem mondaná az aktivitásomról, hogy csak 5 napom van hátra... :D

Szeri, nem ér beelőzni :D , szorítok neked-nektek nagyon!!!!!!! :D :D Én most a vasárnapot érzem magaménak nemtom miért :D

Megyek csajok, picit elnyúlok a hintában, pihentetek, aztán délután-este jövök és írok jó?

Áfi, nagyon köszi a privit :wink: .

Pusza mindenkinek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Felébredtem, alukáltam másfél órát :P :wink:

Melcsi
szóval még mindig 2 in 1 :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok Lányok!

nincsenek jó híreim. :cry: folyamatosan barnázok, reggeli hőm 36,85. Egész nap görcsölgettem. Ez a második ilyen eset. A dokim mit mondott? Nem kell ilyen korán tesztelni. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :twisted: :twisted:
De annak csak van valami oka, hogy nem tud jól beágyazódni. Ezt már nem hagyom annyiban. Orvost váltok. Hormonvizsgálatot kérek stb. Azt legalább tudom, hogy átjárható vagyok mind a két oldalon, mert most a másik oldalon volt a pé-m.

Ne haragudjatok nincs erőm visszaolvasni. Mindenkinek drukkolok. Holnap jövök, addigra jól kisírom magam, és új erővel indulok a következő hónapnak. :cry: :cry: :cry: :cry:

Pusszantás mindenkinek! Köszönöm, hogy drukkoltatok!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili
bacca meg, hülye orvos, nem is értem miért nem adott neked progi támogatást :twisted: de még egyáltalán nem biztos, hogy szomorkodni kell, 36,85 nem alacsony, és más is barnázott ám az elején. Megnézett egyáltalán UH-val, hogy mit lát? méhnyálkhaárty és egyebek, amiből következtetni lehet

Kép
gaby25

Lili, basszus, ezt nem hiszem el...Fénypostával küldök Utrogestant...
Hülye doki, szerinte nem kell vele foglalkozni, mikor már másodszor történik meg? :evil:

Bettike: majd beírod az eseménytáblába, hogy május 24. tüszőnéző UH? Köszi...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Melcsi, szeri: Drukkolok nektek nagyon+++++++++ :) :) :)

Gaby: Ez aztán a komoly képzettség! :o Nekem is van pár végzettségem, de meg se közelíti ezt! Vállalatelemzést , meg stratégiai tervet nekünk is kellett anno a suliban csinálni, de nem tartozott a kedvenceim közé, úgyhogy minden elismerésem a tiéd! A franciához csak annyit, hogy hidd el, az angol mellett nagyon jó tanulni és annyira nem nehéz! Inkább kicsit ijesztő, de ha jobban belemélyed az ember, akkor azt mondja: színes és kellemes! Olykor vicces is tud lenni, mert borzasztó erőltetett és udvariaskodó és bizonyos kifejezések szó szerint lefordítva... :lol: Szerintem ha lesz rá több időd, mindenképp kezdj bele, mert neked sztem tetszeni fog!

szezso: miért kérded hogy hány éves vagyok? talán ismersz?

eva: én egy magyar csajnál jártam aki sima magyar kártyából jósolt és megmondott szinte majdnem mindent, halál pontosan ami zajlik körülöttem! Döbbenetes volt! :o Állítólag a cigányoknak ehhez (is) nagyon nagyon nagy tehetségük van! Azt hiszem én egyszer voltam egy cigány csajnál, de ő azt mondta, hogy bizonyos szitut az életemben csak úgy lehet megoldani, ha egy kis hókusz-pókusszal csalunk! Én az ilyenektől azért félek, mert fekete mágia... A mostani jósnőm ezzel szemben azt mondta, hogy az életem a saját kezemben van, felnőtt ember vagyok és vannak kézenfekvő dolgok, amivel meg tudom oldani az összes problémát ami csak van, persze türelmesnek kell lennem , mert ki kell várnom míg a dolgok rendbe jönnek! Ilyen szempontból Ő hitelesebbnek tűnt, persze ezt nem azért mondom, hogy bajom vagy a romákkal , sőt! Őszintén bevallom, hogy az én párom... :oops:
lilaliba

lilaliba
nekem jól feküdne a francia nyelv, mert kicsit orrhangom van :lol:
annyut tudok mondani franiául, hogy nem beszélek franiául de beszélek angolul :lol:

Kép
gaby25

sziasztok!
gyors bekukk, az egyik gyerek gepet hasznalom. nincs ekezet, bocsi.
jol telnek a napok, ma voltunk fertorakoson a kofejtoben, aztan gyalog vissza sopronba erdon-hegyen keresztul. kb. 15 km.
holnap fertod, kastely megnezese. vasarnap haza. itt nem alszok sokaig, a gyerekeim koran kelok.
visszaolvasni most nem tudok.
mindenkinek drukkolok...

katica
katica30

liliba
ja, te melyik suliba jársz? nem a szolnoki? én oda jártam az idegenforgalmi szakra. Ne becsüld le magad, hiszen te is közgazdász leszel, alapozó tárgyak ugyanazok :wink: mondjuka szolnokin a ker. szakon volt a legkevesebb szakmai tantárgy. A PSZF az úgy jött, hogy erre az ágre keveredtem, és kifizette a cég. Jó lenne egy nagy szállodánál gazdasági osztályra kerülni,k akkor mindkét végzettségem hasznosítva lenne :lol:

Katica
szegény fejed, korán kell kelni hétvégén :P n persze urad sem alukálhat délig :lol:

Kép
gaby25

Hahó!

Csak életjel, mert épp vacsit főzök, amíg anyu játszik a kölkeccel... Tegnap kórház, aztán családlátogatás, este vendégsereg...

Még délelőtt próbáltam átfutni, amit nem olvastam, csak hát óriási termés. Sajnos láttam rossz híreket, annyira sajnálom, lányok :( Drukkolok tovább akkor!

Miksával minden rendben van, hétfőtől mehet oviba, bár a héten végülis alig fogom tudni vinni, mert ugye pihennem kell majd a keddi szúrás után.

Még Szerikának akartam, hogy nem menne bele a dokid, hogy megvárjátok a fájásokat legalább? Jobb a babának is, mert akkor jön, amikor szeretne, meg neked is, mert a vajúdással elindulnak a hormonális változások, jobban beindul a tej. De ha nem megy másként, akkor persze eldugultam, vedd úgy, hogy nem szóltam semmit :wink: És drukk :lol:

És Melcsinek is :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Gaby: Én a gyöngyösire járok, de már remélem nem tart sokáig! :lol: Na igen, közgazdász! Kíváncsi vagyok, hogy a túlkínálat miatt hogyan tudok majd boldogulni a diplomámmal! Másnem majd megyek fodrásznak, aki adóbevall, hírver, meg vállalatvezet is egyben :lol:

Francia: az is több mint a semmi! Ha pedig jó adottságaid vannak hozzá, akkor meg szerintem duplán érdemes lenne azt kihasználni! Szóval hajrá! Ha gondolod majd adhatok neked pár órát, de csak amatőr szinten, mert hosszabb távon nem lennék jó befektetés! :lol:

A munkához pedig sok sok sikert kívánok!
lilaliba

Szirom: örülök, hogy Miksa javul, és jövő héten már mehet is dolgozni :lol:

Katica: a kőfejtő a kedvenc helyem :wink:

Lilaliba: a nicknevedből meg az életkorodból, most már tuti tudom, hogy ki vagy :lol: :lol: :lol: Nem ám :wink: ismerek pár libát, de asszem egyik se Te vagy :lol:

Kedvenc kifejezésem franciául: accent circomflex :lol: :lol: :lol: (=kúpos ékezet)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Lilaliba: nem a bőrszín határoz meg egy embert, nem egy példát tudnék felsorolni, az a lényeg, hogy végre észhez térjen és szeressen!!!!!

Az én jósnőm haláli jófej volt, és tényleg a vérükben van, de vajon honnan a tehetség?
bnesz.eva

csajook, csak gyorsan bekukk

szerintem holnap 1 cn, mert elkezdtem barnázni.

pussz mindenki másnak drukk
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?