A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Orsi: gratula a vizsgához!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Na megjöttem, már kicsit jobb....

Orsi gratulálok a vizsgádhoz, tényleg zseni vagy, nekem egy levelet megírni is kínszenvedés, nemhogy vizsgázni! :oops:

Bori: látod-látod befordult a te okos kisfiad, fő a nyugalom, teljesen figyelmen kell hagyni ezeket a dolgokat, majd úgyis megoldódik,és lám! Egyébként nagyon csini vagy, és tényleg fent van a pocakod, nekem teljesen más forma, nekem lent van, úgyhogy Brigi kérem nem ijesztegetni, ha lent van szülünk. :wink:

Szivvi:jobban vagy?

Brigi: szerintem ha már hárommal ilyen remekül boldogultál, a negyedik gyerekjáték lesz! :lol:

Zsuzsi: köszi az energiákat, biztos segített, mert jobban vagyok!

Andrea
Kép
kindernay

Nekem tegnap óta néha belenyilal a hasam aljába függőlegesen lefele.Igaz tegnap 1 óra vasalás után.Ma 1 óra séta és a lépcsőn lefele sietés után.Remélem tényleg összefüggésben áll ezekkel és nem vmi bajt jelent.

Mikor az én babaám fordult be én is azt éreztem,hogy mindjárt kijön a hasamból még hozzá érni se mertem úgy megijedtem.Utána ringatózott egy keveset szerintem akkor illeszkedett be.

Milyenek azok a jósló fájások?A szülés előtt 6 héttel már jelentkezhetnek ezt olvastam.Ugyanugy bekeményedik a has csak görcsöl is?
pillangó7

Andi! Nekem is lent van a hasam, ez alkat kérdése, nekem már nem is fog feljebb menni azt mondta a doki.

Henchy! Örülök hogy előkerültél, azért próbálj meg pihenni.

Most megyek bútort szerelünk a párommal. :lol:

Emi

Kép Kép
emi_25

Jaj de jó neked Emi (bútorszerelés) én is már úgy szerelném, de még várni kell rá.

Nektek nem szokott olyan lenni néha, hogy elkezd hevesen dobogni a szíved (a torkodban is) és kipirul az arc, kb. 3-5 percig tart? Mi lehet? Felmegy a vérnyomás?

Andrea
Kép
kindernay

De szokott lenni szívdobogás,az arcpirosodást még nem figyeltem meg.
pillangó7

Andi: Örülök, ha segített az energiaátvitelem :D
Szerintem lehet vérnyomás, mert ha front van, olyankor lehet magasabb. De az is lehet, hogy csak túlhajszolod magad. Pihizz!!!

Hencsi: na... megvették a házat?

Kép
zsuzsi**

Ó Zsuzsi, az egész lakás be van fóliázva, festenek, csiszolnak, most is úgy ülök a gép előtt, hogy félig fólia van a szekrényen, meg a székemen, de legalább szép lesz. Remélem június végére kész leszünk. Szóval van mit csinálnom, de azért pihenek is.

Andrea
Kép
kindernay

Zsuzsi!

Hát nem tudom, tetszik a hapsinak, azt mondta majd telefonál, és lehet hogy eljön a feleségével is.
De jó volna, engem már azt sem érdekel ha pici babóval költözünk, csak költözzünk végre...

Képzeljétek Halason bindult a káosz a kórházban...
90személyt elbocsálytanak, pegid ez a kórház már régóta magánkézben van.
Teljesen elkeserített a dokim, múlt pénteken mikor voltam nála, mondta, hogy lehet hogy nem ő tud majd bent lenni a szülésemnél, mert állítólag be lesznek osztva műszakba, és aki épp akkor lesz műszakban annak kell levezetnie a szülést, és az én dokimat meg nem hívhatom be, szal már én sem tudom hogyan lesz, de már nem is érdekel, majd lesz valahogy...

Andi!
Ilyen szívdobogás nálam is szokott lenni, de én akkor érzem ha kólát vagy kávét iszok, de nekem alapból is magas a vérnyomim, így aztán kerülöm is a koffeint...
Azért vigyázz magadra, és ha tudod ellenőrizd a vérnyomásod!

Emi!
Igyekszem, csak néha olyan lüke izgága vok...
Képet tegyél ám a bútorról, bababútor?
Vendég

Hencsi, nálam kóla max. 2 hetente egyszer (önmagam büfiztetés miatt) kávé meg max. heti 1-2 alkalommal, de az is inkább tejeskávé. Szóval vérnyomás elején alacsony, most meg 120/70, csak úgy látszik néha felmegy. Remélem ez normális, de nagymamitól már kölcsönkértem az övét, hiszen neki 85 évesen tökéletes a vérnyomása, de azért kell mérő, hogy paráztassa magát! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!
Köszönöm az aggódást!
Én bevettem 2 mg-citrii-t, ledőltem, aztán jobb lett. Így levezetésnek elmentünk, vettünk egy új mosógépet. :lol: Meg persze Lilkónak egy pár göncöt, mert nincs egy rongya se :lol:

Bori
Nem semmi a pocakod :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Andi!
A 120/70 tökéletes, lehet ám hogy csak a frontra vagy érzékenyebb, és olyankor megy fel egy picit a vérnyomásod, az szerintem nem baj, de azért olyankor majd mérd meg, hogy meggyőzödj róla, de szerintem nem lehet az olyan vészes!
Szarencsés a nagyid, maradjon is jó a vérnyomása!
Nekem sajna a terhességem előtt is magas volt, amit természetesen nem tudnak miért, de szedem a gyógyszert és így nincs olyan nagy baj vele...
Vendég

Zsuzsikám
Én irigyellek az esküvőért! Kaja, pia, tánc :lol:

Szücsi
Az értesítés: asszem valaki "gyűjti" a telcsiszámokat! Nem bizti..

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi!
Örülök hogy jobban vagy!
Nekem is szokott néha fájdogálni a pocakom, olyan mensi szerüen, de érdekes módon csak estefelé vagy este mikor már lefekszem...

Na meg képzeljétek el, a legújabb...
Kb két hete a jobb kezemen a kisujjam mellett levő ujjam zsibbad.
Kedden mondtam a védőnőmnek, erre ő csak mosolygott, hogy csak az az egy újjam?-erre én hogy igen, hát ő nem tudja miért van ez.
Szerintetek?
Valahol olvastam olyant, hogy a babóca nyom egy idegszálat és talán azért.
Hát fogalmam nincs, de remélem nincs semmi baj.

Ja és a mozgásról, Bogim most természetesen beindult, lassan kirúgja az oldalam, de csak azért ám, mert én azt írtam nemrég hogy csak pici fészkelődés van, nehogymár nekem legyen igazam...
Vendég

Hencsi, örülök, hogy azért nincs baj a vérnyomásoddal, azért manapság már mindenre van megoldás.

Szivvi: örülök,hogy jobb, megyek is én is pihizek és a tegnapi lecsóból befalom a maradékot. Én is vásárolgatok holnap! Majd beszámolok .

Nálam most csend van mozgolódás téren, kicsit parázok is, de hát nem akarom magam feleslegesen idegesíteni, a sok magzatvíznek ez a hátránya, az előnye viszont, hogy gyermekem komplett uszodában érzi magát, és van helye bőven lubickolni. Na majd a lecsótól beindul, mert imád falni! (Olyan, mint az apja meg az anyja)

Andrea
Kép
kindernay

Ezt bírom a védőnőkben...Mondasz valamit, aztán vagy mosolyognak, vagy vállatvonogatnak..Nekem pl egyetlen egyszer sem ellenőrizte a vizeletem, ez nagy baj? Csak most olvastam valahol, hogy ezt is kellene neki..A Felicitas csomagot úgy kellett kikunyerálnom :evil:

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi!

Hát igen...
Én nem tudom, de szerintem amikor mész a védőnőhőz akkor kellene hogy ellenőrizze, vagy a dokid szokta nézni?
Nálunk úgy van, hogy havonta kell mennem terhesgondozásra (ezt a védőnök csinálják nálunk, és mindíg van egy nőgyógyász, mikor ki van beosztva), és ott néznek súlyt, vérnyomit, vizeletet amit neked kell vinni a reggeliből, és ott egy papírcsikkal is néznek vmit, meg egy kémcsőbe is önteke belőle és valami lötyivel összekeverik, meg mostmár a baba szívhangját is nézik (28-ik héttől), szal nem tudom nálatok hogyan van, de ezeket itt minden hónapban nézik.
Na, én képzeld el nem is katam olyan kiskönyvet amiben lehet kérni a Felicitas csomit, és mikor rákérdeztem a védőnőmet, azt mondta, hogy hogy hát csak keveset kapnak ebből a kiskönyvből, és utólag mikor jön a következő adag abból már nem adhatnak, szal én pont abba estem bele amikor már nem volt.
Vendég

Van egy felesleges iwiw meghívóm, ha valakit érdekel szóljon, szivesen elküldöm!
Vendég

Hencsi
Ezt nem értem...Nincs meg, hogy adott időben hány db kismamát gondoz és annyi csomit kér???Hülye p..csa
Én havonta egyszer megyek a saját dokim magánjába, és ha valami "fejlemény" van, akkor bemegyek a védőnyanyához. Akkor vérnyomit, meg súlyt néz, most volt először, hogy szívhangot sasolt. De már szabadkozott, hogy nem túl jó a gép, mert le van merülve az elem benne :shock: Szal még vizeletet nem nézett..

KépKép

KépKép
szivvi

Vizeletet nálam sem néztt még a védőnő...

Most már több kedvem van az esküvőhöz, meghoztátok! :D

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi
Az elején ledobsz egy fincsi koktélt, aztán minden jó lesz Neked is meg Királycsajszinak is!!

KépKép

KépKép
szivvi

Háháhá, téééllleg, oszt tánc hajnalig... meg tooortaaaa ....

Kép
zsuzsi**

Ráugorhatsz a csokorra is, bizti átengedik egy kismaminak :lol:
(bocs de nem tudom, hogy házasok vagytok-e)

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi!

Nincs, mert ez úgy megy nálunk, hogy amikor kiderül hogy terhes vok, akkor megyek a terhesgondozásra, és ott már rögtön adják is a kiskönyvet meg egy kismami újságot, meg ez a bizonyos kiskönyv lenne, ha volna elég...
Áhhh, nem is izgat ám, én nem is variálok vele, mert mikor mondtam a védőnőnek akkor mondta, ha nagyon akarom akkor beszerez nekem egyett, de mondtam neki, hogy nem fontos, csak olvastam róla, hogy ilyen is van, azt hittem csak itt nincs...
Hát fura, hogy nem nézi a vizeletet, nálam ez azért is lényeges, mert ugye magas a vérnyomim meg mostmár vizesedek is, és ha találnak a vizeletben fehérjét, akkor kórház...
De eddig még szerencsére semmi...
Egyébként nekem nincs gondom a védőnőmmel, én úgy látom, hogy az összes közül talán ez a legnormálisabb, már volt nálam egy párszor, és tök rendes volt, normálisan el tudtam vele beszélgetni.
Persze aztán majd kiderül még, ennyi idő alatt nem lehet megismerni senkit.
Vendég

Már házasok vagyunk... most lesz egy éve 27-én... mint Hencsiéknek :D

De majd jól átverem a népet, és a lufihasammal utánavetődöm háháháhááhááhá

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi!

Azért én is bevállalnék egy pár szelet tortát... :oops:
Már csak azért megéri elmenni!
Aztán ha jól teleettétek magatokat, akkor lehet hazamenni, mondván, hogy te kismami vagy és te már nem birsz hajnalig ugrálni... :lol:
De egyébként meg azt szokták mondani, pont akkor lesz jo kedved, ha nincs kedved elmenni egy buliba!
Vendég

Hencsi: Igazad van... akkor jó a buli, ha nem akarsz elmenni... Remélem, így lesz. De az biztos, hogy a férjem szebb lesz, mint a vőlegény... imááádom!

Kép
zsuzsi**

sziasztok

nincs jó napom... :(

kezdődött reggel (tuti front van sztem is!!!), munkába indulás állni alig tudtam, attán buszon tarkózsibbadás-fejfájás, alig tudtam tartani a fejem, beugrottam a boltba, na ott már a kezem is remegett! beértem, elpityeredtem, aztán javult a helyzet...

most meg.... minnyá elsírom magam, olyan ... ez a babakocis! :cry:
párom áthozta anyóséktól, és blöööö (zöld fejű hányós fejecske)
összefoglalva: régi, ok ez nem lenne gond, de ronda is, a keréken a gumi kirepedezett (mivel régi, és persze nem fújhatós, vagy vmi cserélhetős), aztán hozzáértem, és nyikorog, mint állat, és egyszerűen utálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

most ezt hogy adjam be páromnak, hogy nekem ez nem kell? tuti nem fog neki (éy persze anyósnak) sem tetszeni, mert hogy semmi baja és csak ki kell mosni a huzatot és felesleges most azééé venni.....
(asszem nekiállok és megkeresem a legolcsóbb bébkocsit használtan, vagy nemtom)

elkezdtem írogatni, mit kell vennem, és szinte mindent! hogy mikor és hol????

csini a boripoci!!!!! :wink:

akkor balatoni tali egyelőre úgy néz ki, hogy júni első hetén? akkor megírom katinak...

orsi gartu a vizsgához!

mai poén: kolléganő veszprémből, jajj emike, most hallom csak, gratulálok! - még jó, hogy kb 3 hete csak 2 ember ült köztünk egy értekezleten, nem volt feltűnő!?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Te meg szebb vagy mint a menyasszony! Bizti, hogy többen is fognak nézni :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

olyan felicitasos kiskönyvem nekem is van, akkor ami kupon benne lőn, azt be tudom télleg váltani boltban? én nem bíztam/bízom benne, hátha ott is zat mondják: elfogyott a csomag :?

lynia-

Zsuzsi!
Nanaá, hogy szebb lesz!
Az enyééém is szebb szokott lenni, pláne mikor rá birom erőltetni a nyakkendőt... :lol:
Mert ugye ki nem állhatja, pedig szerintem olyan elegáns, mikor felvesz egy szép öltönyt meg inget, és egy szép nyakkendő hozzá, hát az igen...
De hát ez meg akar tőle fulladni...
Ugyhogy biztosan jó lesz, ne is jöjjön meg a kedved addig, majd ott!
Egyébként én sem szivesen mennék el, legalábbis belegondolva, aztán mikor ott lennék, akkor már tuti jól érezném magam, azért néha picit hiányzik egy kis buli, de hát hová menjen az ember, és discoba biztos nem megyek el...
Vendég

Emi: A párod szerintem meg fogja érteni. Lehet, hogy neki sem tetszik, csak nem merte megmondani. Anyósod meg szerintem nem kompetens, nem dönthet helyetted. Nyugodtan válassz másik kocsit, mert a te gyerekedről van szó. Használtan nagyon jókat lehet találni, mi is kifogtuk. Te is találsz. És úgyis csak a pici születéséig haragudna anyósod (ha haragudna), mert utána úgysem tudna. Fel a fejjel. Kolléganő meg óriási poén :D

Kép
zsuzsi**

Szivvi: Ez most nagyon jól esett!

Hencsi: A Zuram sem egy nyakkendős típus, de nagyon jól áll neki...

Kép
zsuzsi**

hááát, nemtom, valahogy be kell adagolnom, de előtte találnom kell egy jó áru kocsit....akkor talán könnyebb, meg még pár indokot
szóval most törhetem a fejem :?

lynia-

Emi: a babaszobán nézzél, ott van a legtöbb szerintem, ami nagyon szupi...

Kép
zsuzsi**

Emi!
Szegény, olyan aranyos vagy, úgy beleéltem magam a helyzetedbe, biztos én is elbőgtem volna magam!
Nálunk is majdnem hasonló volt a szitu, úgy volt hogy anyósék hoznak nekünk németből bébkocsit, hát köszi, és ha pont olyant ami nem is tetszik, én tuti nem teszem bele a babót...
Így aztán én vettem egy használtat a vaterán, 15ezer volt, háromkerekű van hozzá mózes, meg kaptam bébihordozót is jaándékba hozzá, és ez legalább tetszik!
Vendég

Emi
Sztem menj el érte, van benne egy aventes cumisüveg, meg egy mam cumi! A hülyének is megéri, hát még nekünk!! :lol:
A bébkocsi ügy: nyugodtan mondd meg, hogy valszeg te fogod a legtöbbet tologatni, neked kell küzdeni vele, úgyhogy jónak kell lenni és kész!

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi: Honnan tudod, hogy mi van benne?Nekem aszonta a védőőőnőőőő, hogy mindig más van benne, mert mások a szponzorok...
De szerintem akkor is megéri...

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Itt vagyok, jelentem minden oké. Kibarinőztem magam, annyira édes a kislánya..egy cukorfalatka és szép bébiiii a kis Lola :lol:

Megvettük a Brendonban a Kókuszmatracot, vettem még pelust is meg olyan fixies pelenkázó alátétet...meg öblítőt..

Aztán az Auchanban vettem Dreft mosószert és a kórházi tatyóba pár dolgot..

Lassan meg lesz minden..

Orsi!
Gratu a vizsgádhoz!

Bori!
Szép a pocak és örülök, hogy a CTG-n minden rendben volt..jessz

Aztán örülök, hogy Hencsi végre jelentkezett! Hejj :lol:

Zsuzsikám!
Jó bulizást holnapra!

Emi!
Nekem is volt ilyen hisztim, a férjem beszervezett volna egy babakocsit, úgy,hogy én nem is látom...na mondom nekem kösszépen de nem kell...és vettünk inkább egy használtat..nehogymá lestrapált 100 éves babakocsit tologassak, azt sem érdekelt, hogy PEG PEREGO...
Sztem mondd meg a férjednek nyugodtan, hogy neked ez a babakocsi nem kell..figyuszka! ez fontos, hiszen főleg te fogod tolizni és ha már most utálod..akkor mi lesz később..
Mondd meg és kész!

Tsókolok mindenkit!!!!
Megyek Barátok Köztet nézni :lol:
torolve_20131003125716

Emi
Az uramnak is támadt mentő ötlete! Tedd ki a ház elé, hátha ellopják :lol: (bocs :oops: )

KépKép

KépKép
szivvi

Emi
Az uramnak is támadt mentő ötlete! Tedd ki a ház elé, hátha ellopják :lol: (bocs :oops: )

KépKép

KépKép
szivvi

köszi csajok a bíztatást! jól jön!

a kocsit nem vették, hanem anno leendő uncsitesóé volt
15ért???? én 20 alatt nem számítottam rá, de akkor van remény! hurrrráááááááááááááá :D :D :D

ok akkor irány vbatera, babaszoba, és asszem vmi babaholmiolcson is létezik...

a csomagért, akkor tényleg megyek, próba szerencse!

lynia-

Szivviiii!!

Ez jóóóóóóóóóó, itt röhögök! :lol: :lol: :lol:
torolve_20131003125716

Zsuzsi
Bocs én azt hittem egyencsomag :oops: A miénkben ez volt..

KépKép

KépKép
szivvi

Emi: A miénk Pierre Cardin és kaptunk egy hordozót is 18 ezerért. Szinte teljesen új, és a babaszobáról van.

Kép
zsuzsi**

Szivvi: Én meg kezdtem örülni, hogy ilyen szuper dolgok vannak benne, mert kaptál egy fülest, hogy mindegyikben ez van... :oops:

Kép
zsuzsi**

az igen!
na, van remény!
már jobb is a kedvem!

szivvi, ezen nagyon jót nevettem! sajna elsőn lakunk és nem menne a dolog, elég feltűnő lenne, de naddon tetszik! :wink:

lynia-

Na, csajok, megyek, készítek valami vacsit...
Jók legyetek, ha tudok, jövök mesélni, mi vót a lagziban...

Csócsi

Kép
zsuzsi**

jó mulatást!

jajj, most meg somolygok, mint a tejbetök...

lynia-

Zsuzsi
Azér csak óvatosba!!!
pápá

KépKép

KépKép
szivvi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X