A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Köszi a sok bíztatást!Szóval azért akarják a vizsgálatot,mert a ciszta (ami volt május 7.én a Nemes doki találta) tegnap a Sikó már csak a maradványait,szóval felszívódott és ő meg találta a kétoldali vesetágulatot ez a kettő együtt 2minor gyanujel és indokolja a mintavételt.
Csak Pesten a SOTE klinikán csinálják ezt az eljárást,2 hét alatt lesz eredmény.

És akkor holnap is felhívhatnám szerintetek a Nemest,és fogadna???Oda még elugranék nézze meg,de igazából a fene se tudja eldönteni!Ha megcsinálják és semmi baja és ne adj Isten elvetélnék,hát azt nem tudnám feldolgozni!!!

Timika!Küldessz egy tel.számot,spendálok azon is!Hol van ez a rendelő???
20140113113746

Gira!

Én tudok neked egy maszek bőrgyógyászt ajánlani. Szerintem Sarian is tud neked mondani róla ezt azt. Valószinű ő is járt már a babócával nála. Nálunk 3 nap alatt eltűnt az ekcéma Zolka baba mellkasáról és arcáról.
Érdekel?

Jégvirág!
Az őszibarack a HIPP Barackos-almása, meg a Cora fagyasztott barackja volt főzve. És én is azzal kezdtem a hozzátáplálást :(

Köszönjük az dicséreteket! A legjobb a "mosolygyáros" volt. Hát tényleg az, csak ne jönne az a bizonyos 2. fog. Biztos jó éjszakánk lesz :cry:

Kitti babának boldog szülinapot, Szofinak meg boldog névnapot!

Ági73! Hogy vannak a hugodék? Boldogul a 3 gyerkőccel? Üdvözlöm!

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Anett: és ez a " 2 minor gyanujel " milyen elváltozásnak a jele LEHET????

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hát azt mondta kromoszómarendellenesség,Dawn-kór meg még 2 vmit mondott.Az a baj,hogy az idő nagyon sürget,azért iskell Pestre menni,mire itt Szegeden kitenyészik,már 25 hetes leszek és akkor már bármi baja is lenne nem vennék el,ez a törvény!

A doki azt mondta,300 ból 1 nek van tényleg baja,viszont 3 nő elvetél!Ki tud ilyenkor okos lenni,mert én nem.Egyik percben azt gondolom elmegyek a vizsgálatra,másikban azt,hogy olyan kicsi az az 1-2 %,hogy baja lenne,hogy nem éri meg a kockázatot.
20140113113746

Hali.

Ági, Alexának boldog névnapot!

Kinga, Kittit Isten éltesse 1. születésnapja alkalmából!

Anett, sajnálom a dolgot, de ne aggódj, biztosan minden rendben van a pocaklakóval!

Cseppek, nagyon édes a fiad.

Gira, nem tudom, hogy Hajna pöttyös-e vagy foltos? Mert a nyári babáknál vagy egy lány (Gabella), neki a kislányánál a mai napig nem biztosak, hogy miért lett olyan a bőre, amilyen, de múlófélben van. Ők kórházban is voltak...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Anett, jaj, nagyon sajnálom, Bencinek is volt vesetágulata, már 4 hetesen mennünk kellett Bereczkei dokihoz, egy éve múlt csak el teljesen. Ez egy nagyon gyakori elváltozás.

Gira, sajnálom Hajnát meg téged is. :(
Ált. ha fáradtabb az anyuka, akkor a gyerek is nyűgösebb. Ettől meg anyuka tovább fárad...Próbálj többet pihenni, nincs senki segítséged?

Kinga, Kitti babának sok boldogságot kívánunk szülinapja alkalmából! :)

Bea, köszi, jól vagyok viszonylag. Néha egy kis fájogatás, de inkább a visszereim zavarnak. Anyukám kéthetente itt van Szegeden és sokat segít, ilyenkor könnyebb. :)

Melinda, nagyon jó a kép! Azta, már aug-ban, az nem semmi. Jól haladtok. Valszeg mi is akkor költözünk. A héten lett kész az aljzatbeton, kérdés mikor szárad ki eléggé, mikor lehet kezdeni a parkettázást.

Most ennyi, várják, hogy elhúzzak a géptől... :D

Szép hétvégét!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Anett!
hová mész Pestre? én a Sote1en voltam pár éve Papp Csabánál ő nagyon jó genetikus.
nehéz a döntés.

szerintem hívd fel a Nemest hátha megnéz addig.
Vendég

Sziasztok! :)

Jesszus, mennyit írtatok!!! :D

Anett :)
Iszonyú nehéz döntés előtt állsz.. Huhh, hát magam sem tudom, hogyan döntenék...ezért tanácsot sem tudok adni. :(
Csak azt tudom kívánni, hogy sikerüljön a Nektek legjobb megoldást megtalálni!

Kinga :)
Kittinek nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk! :D
Képeket várjuk! :wink:

Ági :)
Alexandrának nagyon boldog névnapot! :)

Gira :)
Szörnyű, mennyit szenvedtek ezzel az ekcémával! :( És hogy a doki SEMMIT nem tud mondani, háát... :x
Szerintem se vesztetek vele semmit, ha látja egy gasztros doki!

Cseppek :)
Zolka baba nagyon tüncsi! :D

Enikő :)
Csini a pocid! Bogi nagyon édi piros orrú nyuszi/cica lány! :D Viola meg édi Viola! :lol:
Nem jöttetek az ágyért.. Nem értetek rá?

Jajj, bocsi, akit kihagyok, de képtelen vagyok mégegyszer visszaolvasni! :oops:

Az a Dr Punto cipő engem is érdekel, mert nagyon jó ára van!
Múlt héten vettem 1 Siesta szandit Botinak 10ezerért, de örülök, ha még 1 hónapig jó lesz rá... :(

Botikám tegnap megtette végre az első néhány ORDÍTÁS NÉLKÜLI lépését, sztem észre sem vette! :lol: Tehát jó úton haladunk :D , bár ma is üvöltött végig, míg Bea itt volt! :o

Na megyek, eltakarítom a romokat a kis dömper után! :D
Jó éjt!

Kép
Kép
zituska28

Zozo! Oda kellene menni,Dr Bán Zoltánhoz!És ott csináltak neked amniot?Bent kellett maradni utána?
20140113113746

Anett: a 12 hetes UH-án a nyaki redő és az AFP értéketek mennyi lett?????

ceniko
Szeged

Melinda!Hívhatom szombaton is Kecsót?Megpróbálom,hátha ott vannak,hétfőn választ kell adni Pestnek!
20140113113746

AFP 26 , nucha 1,6 azt mondták ezek jók
20140113113746

Anett!
nem ez miatt voltam, mikor az ikrekkel voltam terhes akkor mentem a Papp Csabához ,(redukció lett volna, ha megcsináltatom)

sz.tem bent kell maradni ha mást nem 1éjszakát.
nagyon jók, én is odamennék ha kellene., inkább mint ide.

egy b.nőmnek volt nemrég amniója Pesten de a Szabolcs u. ban, nem volt vele gond.
Vendég

Anett!
ezek tényleg jók, nekem AFP 24 volt, nucha 1,3
Vendég

Hát nem tudom,arra hajlok inkább,hogy nem csináltatom meg,annyira kicsi az esély,hogy baja lenne,a dokik mindenért küldenek vizsgálatra,lehet túlbonyolítom ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!Szegény Málnus ő is érzi,hogy mit össze agyalok meg se moccant ma!!!
20140113113746

Cseppek!
Már minden megoldás érdekel. Megírod priviben az elérhetőségét?
Vendég

Hát ez agyrém!Az uram le akar fektetni,mondván,aludjuk ki ezt a napot,holnap jobb színben látjuk a dolgokat!De jó neki,kár hogy én nem így látom!

Köszi mindenkinek a tanácsokat meg a bíztatást!
20140113113746

Anett: Sztem nincs baj :wink: Menj el az Emeséhez vagy a Szabóhoz és csekkoltasd le újra, de a Nucha és az Afp értéked is szuperjó, + ez egy nagyon gyakori elváltozás, sztem nincs komoly bajotok (szindróma) :wink: Nagyon drukkolok!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ceniko
Szeged

Sziasztok!!

Kittinek Mi is nagyon boldog első születésnapot kívánunk!

Szandinak boldog névnapot!

Anett!
Iszonyú nehéz, de próbálj pihenni! A lányok mindent elmondtak, nekünk a tesónál mindenképp lesz magzatvízvétel a korom miatt, de asszem Én a fizetős-vérvételest választom majd.

Holnap írok Mindenkinek, pocsék napunk van, bár Ábel az imént közölte: "Anya deje ide..." ez kissé feldobott. :)

Jó éjt mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Anett,
nem akarlak lebeszélni, de!

egy barátnőmnek rossz lett a nuchája, megcsinálták a hasbabökést

down negatív, örömködés, bébi megszületett, minden rendben

1 évesen derült ki, hogy baj van, nem down, de hasonló, kromoszóbahiba okozza azt is, hasonlóak a kilátások

a hasbabökésnél nem néznek mindent, csak a downt, de számtalan egyéb is lehet, de nem tudnak mindenre szűrni, idő- és pénzhiány miatt
a down-t nézik, mert az a leggyakoribb

nem akarlak rémisztgetni, csak erre kérdezz rá, így mi értelme van

nem vagyok orvos, ha az orvos azt tanácsolja, hogy nézessétek meg, ne habozz
sztem!

a barátnőm kisfiának a betegségének ugyanolyan magzati jelei vannak (nucha), mint a down-nak ezért arra gyanakodtak, de az negatív lett ugye
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, csak nagyon röviden...

Ági :) Alexának nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Gira :) Anett :) Privi ment.

Jó éjt!

KépKép

KépKép
timika

Hjajjj én is boldog szüli és névnapot kívánok a ma ünneplőknek :)

Dancsi: Egyetértek veled!!!!

Anett: Erőt a döntéshez!!!++++++++++++++++++++++++ Nem irigyellek basszus :cry: :? nem is tudom mit tennék..... :roll: :(

ceniko
Szeged

Gira!
Próbáld meg megnéztni a Dr Frecska Irén bőrgyógyásszal. A Szent István téri gyerekbőrgyógyászaton, meg magánba a Miniklinikbe is rendel. :wink:
Őt nagyon szokták dicsérni! :wink:

Anett!
Szerintem nézesd meg mégegyszer a kecskeméti dokival. Utánna döntsél a hasbaszúrival kapvcsolatban. :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Nekem is az a gondom a dologgal,amit Dancsi írt,hogy a Dawn-t szűri,ez a gyorsított eljárás Pesten,ez neg főleg arra koncentrál,azért 1-2 hét csak,4 vagy 5 meghat. kromoszómát vizsgálnak csak,mondta szám szerint melyiket de már nem tudom meg az xy-t!Ez is 95% biztonság!Tudom,hogy semmi nem 100%-os,de akkor is,legalább az megkönnyíthetné a döntést,hogy tutira megmondják,nincs semmi baj.

Timika!A vérvételes módszer sajna mind 85%-os,mint az uh!Emese ezt mondta én is kérdeztem!AZt hiszem mindenképp megpróbálom elérni Nemes dokit nézze meg hétfőn mi az ő véleménye kell e nem e,meg azért ezeknek a vérvételeknek utána nézek a net-en.Talán van valami amit Pesten csinálnak csak és jó fizetős,hátha az pontosabbat ad!
20140113113746

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket mindenkinek!

Anett:
Valószínűleg a 3 kromoszóma a 13-as a 18-as és 21-es valamint a 23-as pár. A "jó" hír, hogy 13-as (Patau-szindróma) és 18-as (Edwards-szindróma) kromoszóma rendellenességekkel a magzatok 95 %-a az első trimeszterben elhal, a többieknek meg jellegzetes vonásai vannak az uh képen.

Az ivari kromoszómáknál is lehet eltérés, de az nagyon-nagyon ritka, de azért megnézik.

Dancsi:
Nem mozaikos Down-szindrómáról van szó a barátnődéknél?Mert erre jellemző, hogy a testi sejtek nem mindegyikében fordul elő a triszómia, szóval lehet olyan szerencsétlen eset amikor nincs a vizsgálati anyagban ilyen sejt.
A másik ha nem kromoszóma szám vagy alakbeli az eltérés, hanem a kromoszómán belül egy, vagy több gén hibás, de hogy ezt megtalálják az összeset ki kéne csomagolni és egyesével átnézni. Nem vagyok szakember de gyanítom erre 9 hónap is kevés lenne.
Persze vannak olyan öröklődő betegségek mint pl a cisztás fibrózis ami esetében előzetesen megnézik a szülők vérét, mert ennek a betegségnek pontosan tudják hol található a hibás génje.
Valóban nem mindenható ez a vizsgálat azért is írják rá, hogy nem 100%-os.

Ez a vetélés kérdése is érdekes, mert azt szokták mondani hogy bizonyítottan az első egy hetet tartják a bevatkozás után annak az időnek, amikor az amnio miatt történik a vetélés, a többi kétséges. Ott szokott baj lenni ha elől fekvő a méhlepény és beleszúrnak, és persze van olyan is, hogy utólag kiderül, beteg volt tényleg a baba.

No hirtelen ennyi jutott eszembe abból amit genetikából tanultunk így reggeli előtt. Jövök később és visszaolvasok rendesen.

Kellemes hétvégét addig is mindenkinek!

Ági

Ági73

Cseppek! NEkem is kellene a gyermekbörgyógyász! Sürgösen. Orsinak megint ott a fenekén a börbetegség, pedig azóta nem járt uszodában és csak gyógyszertári fürdökrémmel fürdik, amit a baba kapott

Dancsi! Ez nem igen. Amnionál nem csak a Down korra szürnek, hanem pont hogy mindegyik kromoszómát megnézik, igy a fö kromoszóma betegségek kiszürhetöek. A vérvételes módszernél nézik csak a Down kort, de ott nem kromoszoma vizsgálat van, hanem vérböl szérumszintet néznek és abból következtetnek. Ha csak Down-re szürnék a hasbabökössel akkor én sem vállaltam volna, én 2x is voltam a genetikai tanácsadoban, mindkétszer igy mondta Emese. De tudok olyan akinek az amnio eredménye más kromoszóma betegséget (Edwards szindroma) mutatott ki (neki azért kellett érdekes hogy 11 hetesen rossz volt a nucha nagyon, 12 hetesen meg tökéletes, de gyanus lett ez az orvosnak, még jo mert ált. nem is csinálnak 2x nuchát, szerencséje volt hogy idöben kiderült a baj), szóval azért elég sokmindent meg tudnak állapitani, de elmondják az eredmény 99,5% pontos. Áginek ebben is igaza van, az amnio csak kromoszóma rendellenességet ki tud mutatni de génhibákat nem.

Anett! tanácsot senki sem adhat hogyan döntesz. Kockázata mint mindennek ennek is van. Én azért döntöttem a vizsgálat mellett, bár utána mondta más orvos valszeg nincs ok az aggodalomra, mert ha már beletették a bogarat a fülembe nem akartam hónapokat rettegve várni hogy kinek lesz igaza, nem tudom hogyan döntöttem volna rossz hir esetén, de lehet ugy is vállaltam volna a babát, de akkor is tudni szerettem volna szinte biztosra hogy egészséges v. nem. Én nem bántam meg hogy volt 5 nyugodt hónapom. De a döntés a Te felelösséged kell legyen, én remélem és hiszem a babád nem beteg, de ha kételyeid vannak akkor gondold végig mit miért

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ági,
nem down, hanem williams syndróma, nagyon ritka 500ról tudnak az egész országban (szegeden a kisfiú az egyetlen), és ezt pl. nem nézték, és sok más hasonló van, amit szintén nem vizsgálnak, mert annyira ritka az előrfordulása

a kisfiúról egy évesen derült ki, mert mozgásban nagyon el volt maradva, első ránézésre nem mondod meg, hogy beteg, egy tündéri, irtó barátságos, kedves kisgyerek, aki rengeteg szeretet ad a családjának

én azért látom hogy más, mint a többi, mert a családban van egy vele pont egy idős kisfiú és látom a hatalmas különbséget a 2 gyerek közt, de az, akinek nincs gyereke, vagy összehasonlítási alapja, nem vesz észre semmit
egyelőre
később gondolom szembetűnőbb lesz az elmaradása, de ez a kisgyerek egy szakmát azért meg fog tudni tanulni, segítséggel boldogulni fog az életben, ezért írtam, hogy ez "jobb", mint a down
Vendég

Sziasztok!

Kicsit megnyugodtam ,elértem Pesten a Praxist,ők kerek perec nem javasolták a vizsgálatot.Azt mondták ez mindkettő gyakori,hétfőn kell hívnom megint hát időpontot júni 10-re tudott volna adni,de megadta dr Hajdú Krisztina számát,h hétfőn hívjam,lehet bevállal,de tök jól megnyugtattak,h valószínű a baba nem pisilt,azért is lehet vesetágulat,de még ha az is van,ez nem indokolja az amniot.A cisztánk már elmúlt ugye,de még a 2 együtt se szerintük,mert ezek annyira általános jelek!Remélem bevállalnak jövő hétre!
20140113113746

Anett! Hívjad Kecskemétet teljes nyugodsággal!!! :) Én Lindivel vasárnap voltam -nem halaszthatatlan uh volt-.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ Gira nem lehet egyszerű, foreveres termékeket nem próbáltál még, tudod a 100%-os aloe vera. Hátha az segíteni, modjuk nem tudom, de megkérdezni megbirom.

Karmen: ja értem, én nem vagyok otthon az ilyen genetikai dolgokban azért kérdeztem.

Anett: nem egyszerű esett, de szertem is igaza van Dancsinak, hogy megnézetni mit utánna egy életen keresztül bánni fogod, hogy a döntés a te kezedbe volt, csak nem tetted meg a jó döntést, igaz ki tudja mi a jó döntés. Ezt nektek kell meghoznotok, hogy felmentek pestre vagy másik akár 20 dokihoz is elmentek vagy nem. Én tuti elmennék, ha mégis abba az 1-2 %-ba benne leszünk akkor ne magamat okoljam, hogy rossz döntést hoztam.
Nagyon-nagyon kívánom , hogy a babódnak ne legyen semmi baj.

Üdv: Ancsa

Ancsu

ancsuka

Kép
Kép

Képek Vivikémről és rollam!

Remélem nem esik délután az eső mert mennék a vásárra!

ANcsa

Ancsu

ancsuka

Kép

Ancsu

ancsuka

Még valami:
Vivikém kapott a nagyitól (anyósomtól) kb. 2hónapja egy esernyőre csukható babakocsit 3* használtuk és rájöttem teljesen felesleges már nekünk, simán megy a saját lábán még hosszú távra is. ha valakit érdekel szóljon, holnap meghírdetem ahol csak lehet. Most megnéztem a neten mennyi itt 10eft, de tudom, hogy a Lid mellett is lehet kapni.
Én olyan 8eFT-ra gondoltam. ha kell valakinek írjon.
Így néz ki mint itt a képen, de természetesen eljöhet bárki megnézheti személyesen (sőt fényképet is küldök ha kell, csak most nem akartam a fényképezéssel bajlodni).

http://www.bambino.hu/kicsikepek/sport/ ... in_szr.jpg
http://www.bambino.hu/index.php?m=sport

Ancsu

ancsuka

Ja és egy fokozatban dönthető a háttámla.

Ancsu

ancsuka

Keresgéltem a neten milyen ez a Dr. Punto aztán gyanus lett Orsi szandija pont ilyen :lol: és jé tényleg nekünk is ez van. Ebben voltunk Tornyosnál de nem mondta hogy ez jó lenne, pedig mondtam neki hogy a bölcsiben nem ebben szokott lenni, oda Assot veszek és most akarok éppen ujat venni. Erre mondta hogy akkor vegyem meg, mindegy milyen csak legyen talpbetétes és abba teszik majd bele a belsö gyógybetétet. Ezek szerint mégsem kell szandit vennem, mert a Punto uj :)

Ancsuka! Látom Vivi is imád motorozni v. ez auto? Ö tudja egyedül vezetni, Orsi késöbb tanulta csak meg de ö is imádja

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

Az autó metróba vették neki anyuék húsvétra, távirányítós mi irányítjuk, ő maga csak tekergeti jobbra-ballara rendesen írányítani még nem képes.
Már én is kíváncsi vagyok milyen az a punto cipő és hol lehet venni?
Nekünk is Asso van, de olyan drága 6eFt-ért vettem a Márkóba!

Ancsu

ancsuka

Most nézem milyen jó felnőtt papucsok vannak! Szobai gondolok :D
A gyerek is nagyon jó. Megírja nekem valaki (karmen :)) a gyerek cipők milyen áron vannak kb.?
http://www.puntorosso.hu/termek.htm

Ancsa

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!
Karmen!
A mai délmagyarba találtam: Szőreg és Vidéke Takarékszövetkezet 57400217-10137057 számlaszám. :wink:

Zsuzsu!
Köszönöm! Nagyon figyelmes vagy! :lol:

Zituska!
Nem tudom Botinak hányas lába van, de ma voltunk a Severbe és 19,20,21-es méretben 2500 ft-ért vannak, kisfiúnak való Dr Punto szandik. :wink:
Fent vannak az emeleten a mozgólépcső mellett. :wink:
A Mikszáth Kálmán utcában is van a fürdőruhás boltban, 19-es biztos volt, de szerintem a Severbe nagyobb a választék.
Mi persze Márknak 22-es szandit kerestünk, amekkora egyik helyen sem volt. :cry:
De kimentünk a Cserepesre, és ott is árult egy csaj Dr Puntot, ugyhogy végül sikerült. :wink: Ott 2800 ft volt, de ott is volt elég sok fajta méret. :lol:
Meg az Asso cipők is jók, és az is fele annyi mint a Siesta. Láttam, hogy akik kint árulnak Assot a Cserepesen, azoknak a Budapesti krt 3(ez nem biztos)szám alatt is van boltjuk.

Enikő, Melinda!
Mi végül átmentünk tegnap a Corához megnézni a Magdit. :wink:
Tök hideg volt, és persze esett. Szegény Magdi is majd meg fagyott. Bő egy órás volt a műsor. Janis Joplin, Pink számokat énekelt, de mi közbe bementünk, szóval nem mindent hallottam. A ráadásban viszont elénekelte a szerb dalt, meg a Máté Péter dalt is. :lol:
Nem voltak sokan, pár száz ember volt.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

nézzétek mit találtam:

http://www.cipoexpress.hu/termek.php?mo ... =077872818

Asso szandik olcsobban mint a boltba sőt ingyenes a százhoz szállítás, fel is lehet próbálni ha nem jó nem kell fiztened a futárnak. fhttp://www.cipoexpress.hu/hogyan_vasarolhatsz.php

ujj ha ez igaz akkor nagyon jó

Ancsa

Ancsu

ancsuka

Ancsuka!
Hát akkor a Zituskának szólo Dr Puntos infók, részben neked is szólnak!! :lol:
A Mikszáthon 22-es méretben voltak lánynak való szandik. :wink: Onnan tudom, hogy mondta a csaj, hogy ebből tud 22-est adni, én meg mondtam, hogy fiúra azért ne adjak már rózsaszínt! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita, Dancsi!

A bőrgyógyászat és a gasztro beutalóköteles?
Vendég

Gira!
A Szent István téri bőrgyógyászat nem beutaló köteles. :wink: A gasztrót nem tudom!
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

T.Zita!

Köszi igazából Vivinek van szandija Assot vettünk a márkóba, nekünk a 22-es már rég nem jó a tavaji volt 22-es azt meg eladtam a tesz-veszen szerencsére megvették (elég jó állapotban volt) most 25-ös van ami még egy kicsit nagy, de lehet nem lesz jó rá nyár végén.

Ancsa

ja a férjem 48-as lábmérettel rendekezik ugyhogy nem csodálkozom, hogy a lányom is ilyen nagy lábú sőt 2m magas a férjem én sem vagyok túl alacsony :D

Ancsu

ancsuka

Gira!

mi régen voltunk gasztron a gyerek korház, klinika keverem a kettőt, szóval ami a Tisza-parton van ott. És oda kell beutaló, ha kéred a mi dokinknak a nevét megadom nagyon redes volt annó és valami agyuntus féle.

Ancsa

Ancsu

ancsuka

Gira!

Igaz én nem Zita vagyok senem Dancsi, de hátha elfogadod töllem is a választ.

Ancsa

Ancsu

ancsuka

Ancuska!

Igaz,amit írsz,csak az a gond,hogy ha megcsináltatom és elmegy a baba aki egészséges volt,azt is bánnám egy életre,és ennek HÁROMSZOR akkora az esélye,mint annak,hogy bármi baja is van.Ezt a dokik is így mondták.Ezt kell mérlegelni,legalábbis szerintem,és ez alapján megnézetem mégegyszer uh-n és Integrál teszttel Pesten!
20140113113746

Melinda,azt hiszem te írtad,a punto szandit a severbe!
Köszi!!
Épp mi hoztuk el az utolsó barna színű 21 szandit!!!
Szóval köszi!!!

Anett,én is tutira megnézetném a málnát Uh-on,aztán majd látod!!!
jaj,annyira nem szeretnék a helyedben lenni!!!!!!!!!! :cry:

Lányok ,képzeljétek a Barni nézte a cora katalógust,és észre vette benne a zöld autóját,és hozta odahozzánk meg,mutatni hogy neki is van ilyen!!!! :lol:
Olyan jót röhögtünk rajta!!

Utána 1 másikra mutattot,és mondta hogy jó-jóóóóó!!
Meg hogy kell-kell-kelllllllllllllll!!!!

Kép
bibi226

Ancsuka! Mi tavaly vettük a szandit, de proba nélkül igy csak most lett jó Orsira, akkor a 24-es 3170ft volt, megnéztem most. Tetszik ez a cipörendelés, Nem tudom egyszerre lehet több cipöt is kihozatni vajon?

Anett! most én sem vállaltam Norbival az amniot mert az esély hogy beteg lehet sokkal kisebb volt mint a beavatkozás kockázata. De Orsinál forditva volt, bár nem volt akkor is csak kicsi a betegség esélye de akkor kértük a vizsgálatot

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Most látom, hogy milyen régen nem voltam és sok a lemaradásom, igyekszem minden elolvasni.

Szeretném utólag köszönteni a névnapjukat és a szülinapjukat ünneplőke.

Fogadjátok jókívánságaimat. Kép

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi

A névnapi jókívánsághoz: Kép

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: