Sziasztok,
Lili, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Melcsi, dejó, hogy hazaengedtek. Tegnap én is akartam írni, hogy a köldökzsinór gyermek nyakára való tekeredésről láttam itt egy műsort, és az volt a lényege, hogy nem jelent feltétlenül rosszat, mivel a babó a pocakban ugye még nem a száján lélegzik, tehát megfulladni nem tud, hanem a köldökzsinóron keresztül jut oxigénhez. A gond akkor van, ha a köldkzsinor megtörik úgy tekeredik, de ez annyira ritka eset, hogy az USA-ban maga az, hogy egyszer körbe van tekeredve a baba, nem jelenti feltétlenül a császár szükségességét. Gondoltam leírom, hátha érdekel valakit, én ezt nem tudtam.
Robcsi, nem semmi vagy hihi

Én egyszer mamuszban indultam el, az is ciki volt
Ceni, köszi a választ, de jó, hogy jól vagytok. 250 mg-os Mg-t szedek.
Piskóta nagyon szép a pocid
gaby, mikor tesztelsz

Ez a görbe nagyon szép tényleg.
Ajsa, a csajok már mindent leírtak én is barnáztam a terhességem legelején 3 napig, nem volt vészes, annál inkább rémisztő, az igaz. Mert mensiszerűen görcsöltem is. De ahogy Áfi írta semmit nem tudsz tenni, várj türelemmel. Ami a legnehezebb.
Én is vettem már pelenkát, egy órámba telt kiválasztani a megfelelőt

Ne tudjátok meg, vért izzadtam mire tudtam választani.

Mert az oké, hogy sok márka van, de a newbornba van több méret, és több fazon

ááááááááááhhhhhhhhhhhhh Ja és kibontottam a pelenkát, olyan pici volt, hogy kisebb pánikroham lett rajtam Úrrá.
Ma megyünk kiságyat nézni az Ikeába, az itt a legolcsóbb

A múltkor nem volt raktáron, pelenkázó viszont már megvan. Igen nagy káosz van nálunk, mert nem bontottam ki még a pelenkázót sem, minden dobozokban, mi lesz itt még te jó ég. És még nekünk sincs ágyunk, csak matracon alszunk, az is kell
Pussz mindenkinek