Sziasztok

,
Lorci, ne aggódj, nekem is mindenki azt mondja, hogy fent van a pocim, mondjuk én sem érzem, hogy lent lenne

Még a tegnapi egy órás tuszakolás után sem, amikor azt éreztem, hogy Áronkám be akar már menni a helyére is ugyanúgy néz ki szerintem a hasam, mint az előző hetekben......
Nemtom miért de én is hawaii pizzát hajtottam ma az Árkádban

Liza, teljesen megfertőztél minket

Aztán csak más fajták voltak, így beértem egy zöldségessel

Ez azt jelenti, hogy attól nem lesz baba

???
Famo, én is éreztem már bugyogásokat. Én kb. 37-38.hét környékén amikor lehajoltam

, olyan volt, mintha a gyerek jelzett volna, hogy préselem ki belőle a levegőt és hagyjam békén.....
Bogyra, írtad, hogy inkább az alacsony érték a kóros nst-nél

,nekem azok vannak, szerinted az alacsony miért van? Te is nyugtass meg lszi!!!!!
Ilda, Niki, köszi a fütéshez hozzászólást

Apa mondta, hogy a barátjának van egy mini radiátora, azt lehet, hogy elhozza, mert tetőtérben lakunk, ha meleg lesz nem lesz rá szükség, de ha lehül a levegő azt megérezzük.... Bebiztosítjuk magunkat, aztán amikor már nagyobb lesz nem lesz gond....
Pici, jó olvasni, hogy jobban vagy, még a hsz hangulata is más

, már tényleg nincs sok hátra.
Tegnap én is 5 sms-t és 3 hívást kaptam, hogy egyben vagyok-e még. Olyan érdekes, imádom a barátaimat és tök jó, hogy ennyien gondolnak rám, de mindenkinek írtam, hogy írok amint van valami és most kicsit fáraszt, hogy ennyit kérdezgetnek...
Bringa, jelentkezz!!!!!!!!!! Csak nem ment érted a bvégrehajtás

Viccet félretéve adj jelet, hogy mizu

Pusza
Este még lehet, h jövök.
Jók legyetek.
Pussz.
Melcsi