Orsi! Én is gratu! Akkor fel lélegzhetsz? (a szinezés miatt meg ne pironkodj, csak ugrattalak!)
Szia, Mandarka! Baba jól van? Hogy bírta a határidőt? Már Te is 3-assal kezdődsz!!!
Arcpirosodás. Nekem is van. Ha koncentrálok, akkor mindig, és néha csak úgy is. Kicsit ciki, mint egy kamasz, pirulgatok.
Jóslófájás. Nekem haskeményedés, és menzesz görcs, furcsa közérzettel. Nem tudom, hogy ez az-e.
Én védőnőm csak adminisztrál(t, merthogy a költözéssel újat kapok..), semmit nem rendelt el. Szívhangot hallgatott, de annyira béna volt, hogy csak nagyritkán érte utol menekülő kisfiamat.
Emi! Boripoci? Hihihi
Ha egyenesen nem lehet megmondani a Párodnak, hogy szar a babakocsi, akkor jöjjenek a trükkök. Tologasd félórát otthon, amikor a Párod is otthon van. Sztem egyből nem lesz olyan lelkes. Plusz keresd meg a praktikus hibáit (pl túl széles, ilyenek), és ezt ne te mondjad, hanem, mintha Téged nem zavarna, teremts olyan szitut, hogy a Párod rikkantson fel, hogy hibádzik…
Most olvasom, hogy az elsőn laktok. Hány kiló az a förmedvény? Mert én aztán tudom, hogy könnyű fekvőkocsi nem létezik, és hát olyan magasba cipelni ezt a nehéz dögöt, jaj...
Babakocsi. Orvosi szempontból jó, ha 180 fokig dönthető, mert kell a törpének, hogy kiegyensedjen a gerince. Ha fekvő és sport egyben, akkor jó a kétirányú tolókar, mert eleinte a Te látványod fontos, később a világ
(szomorú, már egy félévest is jobban érdekel a villamos, mint a saját anyja...). Ezek után szempont még, hogy könnyű-e (és ekkor csak a peg perego venezia marad!), hogy könnyen összecsukható-e, ha sokat autóztok, hogy rászerelhető-e a bébihordozó, szintén az autózás miatt, hogy milyenek a kerekei, ez a helyi útviszonyok miatt fontos. Ezek után jönnek az extrák: nagy rekesz anyának, átlátszó rész a kupolán, vagy min, hogy lásd, mit művel, italtartó, lenyitható tálca, testvérfellépő stb.
Van több fajta, ami fekvős és sport egyben. Ezeknek a 95%-a
(Venezián kívül mind) cserélhető tetejű. Fekvősként egy mózest, sportként egy ülést tudsz rákattintani.
Lábzsák szinte mindegyikhez jár.
Ha még kell támpont, szóljatok, kezdek nagyon penge lenni...
Felisitas-szal nekem az a bajom, hogy akkor adnak csomit, ha kiadod a címedet. És akkor meg dől a sok szemét a postaládába.