A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Kép
Vendég

Olik,
Most már átraknálak a kismama tábliba. Megírod az adatokat hozzá?
Vendég

Pada!
Te hogy vagy???

babszika

Pandus: Jó, beírhatod. Minden aggodalmam mellett azt mondom magamnak: NINCS SEMMI BAJ, MINDEN RENDBEN LESZ!!!
NINCS SEMMI BAJ, MINDEN RENDBEN LESZ!!!
NINCS SEMMI BAJ, MINDEN RENDBEN LESZ!!!
8)

28 éves vagyok, Zolika 15 hónapos, 2.próbálkozós hónap, spontán, (Jónás kizárva),
magne B6+Rutascorbin+Duphaston. Szülés várható időpontja 2008.01.27. Holnap töltöm be a 4.hetet :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok,én is itt!

Megetettem a családot gyorsan :!:
vedresandi

Szia Andi, Babszi!
Milyen volt a séta?

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Olik!
Remélem ma már jobban vagy,és valamelyes sikerült megnyugodnod!

Köszi,jó volt a csavargás.Elcsaltam Babszit egy jó kis turiba :wink: :lol:
vedresandi

Andi: Köszi, tényleg megnyugodtam, csak is a babáimra koncentrálok. :roll:
Anyukámnak van egy turis barátnője, ha jön, akkor min 4 bőrönddel, amiből nekünk 2 a többi Zolcsié :lol: mi még nem nagyon vásároltunk ruhát Zolikának... 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik:de "irigy" vagyok a babás vonalzódra :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi: Jó van má :lol: Asszem te is kinézhetnél magadnak egyet, hamar be kellene majd illeszteni :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik:babonából nem nézem ki...ráérel kitalálni 10 nap múlva :wink: :lol:
vedresandi

Olik!

Nagyon vigyázz Magatokra.

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Babszika,
Köszi jól vagyok.
Vendég

Olik,
MagneB-t nem írtam be mert vitaminokat nem írunk azt ugyis mindenki szed. Jól áll neked ez a tábla :wink:

Kép
Vendég

Pandus:Neked is jól fog állni a babás tábla :wink:
vedresandi

Hanna muszáj pozitívat tesztelned és még egy embernek elöttem mert én a rózsaszín csíkba szeretnék kerülni. Ki vállalja a másik pozitív tesztet??? :lol:

Andi,
Ebben biztos vagyok :lol: itt mindenkinek nagyon jól állna az biztos :wink:
Vendég

Pandus:szerintem bárki bvállalni,ha ezen múlik.
Ha nem tolakodunk érte,akkor tesztelek én +-at,de én csak min.10 nap múlva :wink:
vedresandi

Pandus!

Valahogy azt érzem, nem az enyém a következő zebra. :?

Kép
hanna30

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!

Olik!
Sajnálom a karambolt, és a vérezgetést! De minden rendben lesz, pihenj sokat!!!!

Szerdán megszületett a barátnőm kislánya, Lara Fanni, ma voltam bent meglátogatni, íme a kishölgy. :)

Kép

Most már mindenki egyre közelebb van hozzá, hogy legyen egy ilyen édes babócája :)
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Sziasztok!
Vendég

Betsy!

Gyönyörű a baba! Gratula a barátnődnek. :lol:

Kép
hanna30

Betsy,
hihetetlen szép baba :lol: Gratula!

Hanna,
Azért mondod ezt mert nem érzel most semmit? Semmi tünet?
Vendég

Pandus! Semmi. Már álmos sem vagyok, nem puffadok...
Szóval olyan semmilyen érzésem van. A mellbimbómon meg fura fehér izék jöttek elő. :oops: :oops: :oops:

Kép
hanna30

Köszi a gratulákat az ő nevében is. Jó lenne már ott tartani, hogy egymásnak gratulálnánk a kis újszülöttekhez :)
Vendég

Hanna,
Emlékszel nekem februárban lett olyan a mellbimbóm az a hormonoktól van. Azóta is olyan pedig nagyon nem tetszik. Szerintem meg pont ez a jó hogy nem érzel semmit. Eddig mindig volt valami most meg semmi.De eddig nem issikerült. Meg ez is a normális ilyen koraterhességnél nem is kell érezni szerintem :wink:
Vendég

Tényleg, emlékszem. Én is arra fogtam rögtön.
Na, mindegy, 2 nap múlva kiderül. :D

Kép
hanna30

Az a baj hogy mindenki nagyon rajta van ezen a tünet=baba dolgon. Pedig sokszor akinek van tünete nincs baba akinek meg nincs az meg terhes. Nekem sincsen most semmi olyan tünetem ami nem lehetne a hormonoktól de nem is érdekel mert még ráérek hányni meg ilyenek :wink:
Vendég

Az inszemes topicban is a többségnek pont a harmadik sikerült szóval ennyit arról hogy az első kettő az esélyes...
Vendég

:D

Kép
hanna30

:D

Kép
hanna30

Sziasztok!

Chris!!! Nem válaszoltál, hogy mikor tesztelsz!!!!!!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Olik! Én is jól megijedtem! Azért nyugodtabb lennék, ha megvizsgálna a doki! Miért nem nézett meg? Pihenj sokat! És kérd meg, hogy nézzen meg!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Pandi! Van egy "aktualitásom": csütörtökön, azt hiszem 24-én visszük mikroszkóp alá az öcsikéket:) Alig várom! Remélem nekünk is megmutatják! :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Hanna, Panda! Feltétlenül pozitívat kell tesztelnetek!

Lányok! Ha nagyon lemaradok fenntartotok egy keresztmami helyet? :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Hol vagytok? Már egy egész oldalt tele írtam egyedül :(

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szia Kamilla!!!
vedresandi

Pandi! Már lassan a perceket számlálhatjuk visszafelé:) Az a vérvétel a terhesség kimutatását szolgáló vérvétel? Ha ikrek lesznek az egyiket majd dajkálhatom a babatalinkon? :D
Képzeljétek az egyik ismerősőmnek (mert, hogy a barátnőm az túlzás) a 14. héten derült ki, hogy ikerterhessége van, egészen addig takarták egymást állítólag :shock:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Beírlak. Nem lesz szükséged a kerimamaságra majd meglátod :wink: Nekünk nem mutatták meg a fiúkat.
Vendég

Helllllóóóóóóó Andi!!!!!!!!!!
De jó, hogy itt vagy :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szia Pandi!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kép
Vendég

Csajok! Most ti vagytok az elsők, akinek elmesélem, hogy teszteltem ma egy akkora pozitívat (igaz csak ovutesztel)hogy ihaj-csuhaj. Még soha nem volt semmilyen pozitív tesztem Kép

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Igen hcg szintet néznek. Ha ikrek lesz jöhetsz pelenkázni is hozzám meg böfiztetni :lol: Drukkolok nektek csütörtökre remélem mindketten jó eredményt kapunk!!!!!!
Vendég

Kamilla,
Kép

Ugye milyen jó két csíkosat látni? ezzel lehet gyakorolni az igazira :lol:
Vendég

Andinyanyó! Mit kotyvasztottál ma? Holnap én is főzők, ma anyuéknál kajáltunk. Olyan égés volt múltkor valaki poénból megkérdezte a párom, hogy jó főzök-e ez a h... meg azt mondta, hogy jól csak ritkán :?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Képzeljétek,a Konyec. című filmet bemutatják Cannes-ban.Egész héten azt intéztem,hogy a Csajka autó,ami a filmben benne van,kijusson a filmfesztiválra,mert reklámozta volta a filmet,és 1 órája mondták le,hogy sajnos olyan komoly biztonsági intézkedések vannak kint,hogy nem mehetett volna a fesztivál területén.Kicsit most mérges vagyok!!! :twisted:
vedresandi

Már ez is hihetetlen volt számomra! Eddig is használtam néhányszor, de úgy látszik nem jókor. Már ma sem akartam csak annyira szúrt.....és jobban besötétült, mint a controll csík :D Mekkora élmény lesz a terhességi teszt??!! Tényleg fantasztikus a két csík :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla: gratulálok a 3 ovu teszthez.Nekem az in nega lett :lol: :lol:

Ma nem konyvasztottam valami nagyot,,mert a fiúk túrós csuszát kértek.
Holnap rántott csirkecombik,meg mellek,és aki szintén rántott husit csinál,ne felejtse ki a panirozáskor a tojásból a pájinkát :!: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Jaj Andi! Sajnálom :( Az tényleg pocsék, ha valami apróság miatt hiusul meg valami :evil:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Nah,a 3 helyett +-at akartam,de hát szöszi vagyok megint!!!
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?