A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

ANDI:Képittam a cseppeket az elmúlt 10 napban, kb. 1 héttel a mûtét után kezdtem, mintha az lenne a ciklus 5. napja. De most nem tudom mitévõ legyek, folytassam-e. Régebben mindig az 5.-tõl a 14.-ig ittam csak.
OFF:van-e valami praktika, ami meghozza a vérzést???
CAT,BOGÁR,ZSÉKépKöszi!
Virág
Virág

VirágKép
Ne érezd magad kívülállónak, minden ember/eset más, attól még közénk tartozol, bár már inkább a Frissbe tartoznál...Kép
Az, hogy nem sikerül a lombik, eszedbe ne jusson. Nem feladni!!!!!! Itt mindannyian babások leszünk így vagy úgy.
A dokid mit mond, mikor várható az elsõ mensi? Hiszen ha a hormonok jól mûködnek, akkor megjön az is hamarosan. Most hanyadik napon vagy?

CatKép
KépKépKép

ZséKép
Mióta mondtad, az eget fürkészem szakadatlan, hátha meglátom a kismanómat!Kép A munkahely meg le van tojva. Csak ne lenne olllllyan szörnyen uncsi a munka!

Lányok, nagyon szeretnék menni a talira, de azért nem ígérem meg, mert ha depis hullámvölgyben leszek pont aznap, akkor leginkább egy sarokban fogok gunnyasztani és a semmi egy híg pontjára bámulni, aminek látványát Ti sem kívánhatjátok. Mert én olyankor legszívesebben elbújdosnék. De ha jó kedvem lesz, akkor megyek és még sütit is viszek. Szóval nem baj, ha az utolsó percben mondom meg?
De a garden partira már hadd jöjjenek a papácskák is!!!!

Krissi
krissi

Krissi Kép
szerintem rossz dolog, ha a depis napodra hívatkozva nem jössz el. Hiszen pont az lenne a lényeg, hogy ilyenkor segítsük át egymást a nehezén, és ezt személyesen sokkal hatékonyabban lehet kivitelezni, mint a net segítségével, írásos formában. tehát ha rossz napod van, akkor vegyél erõt magadon és gyere el, és biztos vagyok benn, hogy 10 perc alatt a kedved is sokkal jobb lesz.

LányokKép
ha bárkinek gondot jelent a kijutás Bogárhoz, és emiatt nem jönne, én fel tudom ajánlani, hogy Bp bármely részérõl elfuvarozom. tehát 3 fõig még lehet jelentkezni!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép

Krissi: köszi a gratulát és a drukkotKép
Virág: minden rendben lesz a lombikkal, csak maradj olyan bizakodó és jókedélyû mint eddigKépKép
Cateye: a PCT negatív lett. Illetve pozitív. Vagy mittomén. Lényeg, hogy a férjem szzuper eredménye, az én gyönyörû ovulációs görbém, fantasztikus peteérésem nem ér semmit, mert a méhnyaknyákom ellenanyagot termel a férjem spermiumai ellenKép
Totál kiborultam, amikor ezt közölte velem a doki. Utána még elmondta, hogy a ciklus 20. napján (vagyis jövõ hétfõn) kell mennem valamilyen vizsgálatra, de a köd annyira az agyamra borult, hogy csak kb. emlékszem arra, hogy milyen vizsgálat is lesz. Azt silabizáltam ki késõbb, hogy valószínûleg HSG-t csinál, mert éhgyomorra kell mennem. Mindenesetre szinte azt is alig bírtam megjegyezni, hogy mikor, hányra menjek.
Aztán, még aznap este jól kisírtam magam, hogy még az is lehet, hogy soha nem lesz gyerekünk, pedig nagyon szeretném ezt az embert (mmint férjet) megajándékozni egy kisbabával. Erre az én csodálatos férjem azt mondta, hogy ha nem lesz gyerekünk, akkor sincs semmi baj, õ engem választott, velem akar megöregedni és sosem fogja ezt a döntését megbánni. Ettõl a perctõl kezdve megnyugodtam. Már nem úgy állok a vizsgálatok elébe, hogy úristen, még mennyit kell szenvednem, hanem úgy, hogy amíg bírom cérnával, nem okoz iszonyatos lelki terhet ez a dolog, addig csinálom. És ha ez nem hoz eredményt, akkor is boldog leszek, mert az a férfi van mellettem, akire vártam egész életemben és tudom, hogy boldog leszek vele még nagyon sokáig.

Asszem regényt írtamKép

Puszi mindenkinek:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Szia JoviKép
Sajnálom, ami történt Veletek!!! Tök igazságtalan az élet! Azoknál a pároknál, akik nem is nagyon szeretik egymást, csak legyen valaki alapon együttvannak, azoknál bezzeg jönnek a babák, mint a nyulak. Másoknál, mint itt sokan, a tökéletes partnert megtaláltuk, de a testünk ellenkezik a gyermekáldás ellen.
Mit lehet ilyenkor csinálni??? Remélem, van valami módja, hogy spontán teherbe ess mégis, mégis!
Hogy csinálták Neked ezt a PCT vizsgálatot? Én is el akarok menni megnézetni.

Puszi:
Krissi
krissi

Szia Andi28!

Látom Te is Fehérvári vagy.
Alakult az indexen egy topic, ha van kedved néz be ide:
[url=http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9087861&uq=209" TARGET="_top]http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9087861&uq=209[/url]

Szia
M.
Névtelen

Sziasztok Lanyok !

A segitsegeteket szeretnem kerni. Ket ev utan ma lett vegre egy 2 csikos tesztem. (volt is siras-rivas) Most kulfoldon dolgozom es ugy tervezem jovoheten megyek ultrahangra. A problemam az, hogy nekem is mindig 3-4 nap barnasozassal jott meg eddig, ami most elmaradt. Es miota ovasgastlak Titeket szamomra az derult ki, hogy hormonproblemam lehet. Mar tobb orvosnal is voltam regebben,de mivel nem folyamatosan "gyartottuk" a gyerkocot, mert a ferjem is tobb honapot kulfoldon volt utana csak par honapig otthon ,senki nem vizsgalt meg rendesen. Egy rakszuresnel sosem jutottam tovabb. Ha elobb talallak meg benneteket, mar reg tul lennek mindenfele hormonvizsgalaton legalabb.
Igy viszont, most hogy itt a baba felek tole, hogy a progeszteronszintem nem eleg magas a barnazasok miatt a baba megtartasahoz. Persze ez az en laikus velemenyem. Azt szeretnem megtudni Toletek, hogy ilyen esetben milyen gyogyszert kell szedni, mennyit es meddig. En az Utrogestant es a Duphastont talaltam ki magamnak az itt olvasottak alapjan. Egy baratnommel fol tudom iratni es O kikuldi nekem UPS-el, igy jovoheten el is tudnam kezdeni szedni.
Hazamenni meg nem tudok csak 3-4 het mulva, de szeretnek minden ovintezkedest megtenni. Lehet, hogy nincs is szuksege a szervezetemnek ezekre a gyogyokra, ezert nem is tudom, lehet hogy tobbet artok vele, mint hasznalok? Irok majd Erazmusznak is csak O szegeny nem er ra minden nap valaszolni. De tudom, hogy Ti ki vagytok mar "kepezve".
Lehet, hogy tul zavarosnak tunik, igy a dolog, de be is vagyok most kakalva.
Egyebkent most a 3. probalkozasra sikerult a dolog. Ebben a honapban ittam cickafark+ palastfu teat 14 napig es szedtuk a Macat is mindketten napi 1-1 db-ot.
Nektek mar igy is sok koszonettel tartozom, mert a homerozest itt tanultam meg, ez alapjan inditottuk az akciokat, kiparnaval, tobb orai fekvessel. A Macat es a teakat is ugy kuldettem magam utan csomagban. Ha valakit erdekel elkuldom a gorbemet is. Nekem is ugy fajt a hasam, mintha meg akarna jonni, de nem volt barnas es ebbol gondoltam itt valaki mas van.
Elore is koszonom a segitseget es bocsanat a regenyert !
Nem irok olyat, hogy hajra ! mindenki huzzon bele es gyorsan babas lesz, mert tudom, hogy sokatok 100x tobbet tett mar a babaert, mint barki mas, igy csak drukkolok csondben mindenkinek !!! Kép
Dorki
Dorki

Sziasztok!Kép

Ma megint megcsillant egy halvány reménysugárKép, ugyanis visszament a hõm magasabbra. Már magam sem tudom mit gondoljak, de ilyen még nem volt. Már jó ideje felébredtem, csak forgolódtam, aztán mértem, és így is 36,9 lett. Olyan mintha meg akarna jönni, de ha 36,7-nél nem jött akkor ilyen hõvel sem fog, igaz?(26 napos ciklus 29.napján járok, eddig a max késés 1-2 nap volt...)

Csutka
csutka

Csutka Kép
És nem csináltál egy reggeli tesztet?
Noémi
noémi

Noémi!Kép
Csináltam volna, de nem volt otthon...
Neked is feszes volt a hasad? Néha egy picit görcsöl is.

Csutka
Csutka

Csutka Kép

Nekem a hasamnál volt a legkevesebb jel. Csak késõbb kezdett el feszülni. Nekem a vérnyomim volt alacsony, szédelegtem és volt még egy dolog de azt inkább mailben írnám le... Kép

Noémi
noémi

Noémi!

A profilodban lévõ mailre elküldjem a mailem címét?

Csutka
Csutka

Csutka, igen Kép
N.
noémi

Sziasztok!

Csutka! Ez nagyon jó! Kép De próbálj inkább reggel csinálni egy tesztet. Az már biztosan erõs kétcsíkos lesz! Kép
Orsi! Én valószinü jelentkezõ vagyok hozzád, ha lehet. Kép Annyira hülye vagyok a pesti közlekedéshez, hogy biztos elöbb érnék Szegedre, mint Bogárhoz! Kép
Jovika! Ismerek egy lányt innen a netröl, akinek szintén pozitiv lett a PCT vizsgálat, kapott valami gyógyszert rá rögtön és még abban a ciklusban összejött a baba. Kép Azóta meg is született a kisfia! Mindenre van megoldás! Csak tessék nem elkeseredni! Kép
Dorki! Nekem is gondom volt a barnázással, sajnos a pozitiv tesztkor is, én rögtön kaptam Utrogestan kupott, amit a 12. hétig kell használnom. Én ugy tudom, hogy ennek semmi káros hatása nincs, gondolom annyi szivódik fel belöle, amennyire szüksége van a szervezetnek! Kép Szóval én a helyedben már szólnék is a barátnödnek! Kép Minden rendben lesz, ne aggódj! És gratula a kétcsíkoshoz! Ti is sokat vártatok rá!
M! Köszi a meghívást! Megnézem rögtön! Kép

Lányok! Dorisnak is szólunk a taliról! Akkor talán még itthon lesz! Kép

Puszi!
Andi
andi28

Noémi!Kép
Nehezen de sikerült, remélem megkaptad!

Andi!Kép
Valószínû holnap reggel megcsinálom!

Csutka
Csutka

OrsiKép
Én is jelentkeznék utasnak Hozzád, ha nem zavarok. Ugyan én Pestrõl megyek, de este sötétben utálok vezetni, mert rosszul látok. Így a hazameneteltõl félek. Viszont az utat ismerem Bogárékhoz.

KrissiKép
Ne depizz, kérlek. Ennek a talinak pont az lenne a lényege, hogy erõt öntsünk egymásba. Az a baj ezekkel a talikkal, hogy mindig csak a megszokott gárda jön, és a társaság egy része mindenféle vélt vagy valós okokra hivatkozva sosem tud eljönni. (persze itt a vidéken élõkre nem gondolok, mert Nekik nagyon nehéz lehet feljutni Pestre). És ezeken a talikon nem csak a babatémáról beszélünk, hanem más köznapi dolgok is elõtérbe kerülnek. Én mindig teljesen feltöltõdöm tõlük, és tudatosul bennem, hogy nem az én problémám a legnagyobb, mert nagyon sokan ezzel küzdenek.

JoviKép
Sajnálom, hogy ilyen rossz lett a PCT-tek, de a férjed hozzáállása példaértékû!!!!! Mindenkinek csak ilyen férje legyen, és akkor nem lesz semmi baj!!! A PCT ellen pedig az inszem és a lombik is megoldást jelenthet. Az Arnold nem tököl, és rögtön inszemet csinál, nem kell rá hónapokat várnod.

DorkiKép
Elõször is gratulálok a zebrás tesztedhez. Utrogestan hüvelygolyót kellene használnod, 2x1 vagy 3x1-t naponta, a progeszteronszint emeléséhez a 12. hétig. Ártani egyáltalán nem árt, még ha nem lenne rá szükséged akkor sem, viszont ha nem szeded, és nem termel a placenta elég progit az vetéléshez vezethet.

KarmenKép
Reggel 7-re jártam szurira, ami megviselt a ciklus elsõ felében, ezért vállalta a férjem az otthoni beadást. Közel van egyébként a kórház hozzánk, csak a korai felkelést nem bírom, fõleg hétvégén.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Szép napotKép

DorkiKép
Nagy gratula! Vigyázz a babócádra!!!! Ott "kint" nem tudsz egy dokihoz elmenni? Hátha fölírja Neked a gyógyit. Csak hogy minél elõbb megkapd a progipótlást.
A Macát elég csak napi egyet-egyet szedni??? Eddig mindig azt hallottam, hogy napi 3*1, mindkettõnknek. Amellett, hogy anyagi csõd minden ciklusban, számomra ez az adagolás is elég brutálisnak hangzik. Ciklus hányadik napján kezdted? Jövõ ciklustól elkezdjük, hátha hoz eredményt.

CsutkaKép
Ez mostmár kezd nagggyon izgi lenniKépKépKépKépKép
Elmaradt mensi elõtt gyakorlatilag fölösleges tüneteket figyelgetni, ugye? Vagy jöhet az hamarabb is?

Krissi
krissi

VirágKép
Az Aviva lehet, hogy jó lenne.

KrissiKép
A papa is nyugodtan jöhet, én csak azért mondtam, mert tudom, hogy az enyém az egy napos babatémával kapcsolatos trécselést nem élvezné igazán. De, ha a Tiednek ezzel semmi gondja, csak rajta.
Pont, ha depis vagy akkor meg fõleg gyere, jókedvre derítünk. Hidd elKép

JoviKép
a PCT eredményem nekem is rossz lett és nézd megKép
Gyulladása biztosan nincs a férjednek, mert pont nemrég volt errõl szó itt a neten, hogy a PCT eredmény amiatt is rossz lehet, hogy védekezik a szervezeted egy esetleges gyulladás ellen, ami netalántán a férjed hordoz. Keress vissza erre, azt hiszem pont 1 hete, vagy két hete volt errõl szó itt a neten. Nem elkeseredni emiatt!!!

DorkiKép
Gratula a 2 csíkhoz. Én is javaslom az Utrogestant. Kezd el szedni. Küldd el nyugodtan a görbédetKép

CsutkaKép
Várj türelmesen és pár nap múlva, ha a hõd még mindig fent van, csinálj egy tesztet.

Andi28Kép
Én bveszéltem Dorissal, de sajna pont akkor lesz a transzfere, mondtam neki, hogy drukkolunk neki és erõsen gondolunk rá. Jó sok babtapasztó-energia érkezik majd hozzáKép

Talis névsor:
Virág
Andi28
Cat
Hurki
Orsi
Csutka
Krissi
Bogár

Még a Zsuzsut is megpróbálom becserkészni.
Én arra gondoltam sütök még pulykamellt és csirkemellt a sütõben.

pusza
bogár
bogár

CatKép
Nem magam miatt rossz depis hangulatban köztetek lenni, hanem mert nem akarnám, hogy a talin mindenki azzal legyen elfoglalva, hogy engem felvidítson. Ezt nagyon cikinek érezném....
Nagyon kedves vagy, hogy így rábeszélsz. Szerintem azért vagyok újabban nagyon depis, mert megõrülök az új mh-tõl. Gyomorgörcsöm van, mikor be kell mennem. Lehet, hogy kilépek és akkor egy pillanat alatt elszáll a depim.
Lányok, ezer bocs az OFF-ért.

Egyébként Ti már próbáltátok a Macát a férjecskével? Vagy az Arnold nem javasolja?

Krissi
krissi

Krissi!Kép

Ezt a tünetes dolgot nem igazán értem! Már a tünetek jöhetnek hamarabb mint ahogy meg kellene jönnie?

Bogár!Kép

Valószínû nem várok sokat, holnap reggel megcsinálom a tesztet!

Annyira nem tudok semmi másra gondolni! Anyukámmal egy helyen dolgozunk, nagyon aggódik értem, most is csak ez a téma reggel óta. Tömi belém a narancsait, már lassan hányingerem lesz tõle....KépMár nagyon szeretne unokát.

Csutka
c

Krissi!Kép

Ezt a tünetes dolgot nem igazán értem! Már a tünetek jöhetnek hamarabb mint ahogy meg kellene jönnie?

Bogár!Kép

Valószínû nem várok sokat, holnap reggel megcsinálom a tesztet!

Annyira nem tudok semmi másra gondolni! Anyukámmal egy helyen dolgozunk, nagyon aggódik értem, most is csak ez a téma reggel óta. Tömi belém a narancsait, már lassan hányingerem lesz tõle....KépMár nagyon szeretne unokát.

Csutka
Csutka

KrissiKép
Én ettõl a ciklustól szedem a Macát. A 3x1-t sokaltam, ezért csak 2x1-t szedek. Én a nyh-ám miatt kezdtem el szedni, hogy hátha vastagítja, mert Closty-t is szedek megint, ami nekem nagyon levékonyította korábban. Viszont nekem nagyon megnövelte a szexuális kedvemetKépKépKép Tudod, mint a férfiak: röptében a legyet is...KépKép A párom nem szedi, mert neki jó az eredménye, meg a libidójával sincs semmi gond, sõt nekem néha sok is volt márKép De Õ nagyon pártolja, hogy szedjemKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Húúúú CatKép
Nekem nem ártana, ha megnõne az étvágyam, újabban a depi miatt semmihez nincs kedvem...
Röptében a legyet, hát ez tök jó. Fiatalkorom jut az eszembe...Kép
Teljesen beindultam. Még ma megyek Macát venni, de mikor kell majd elkezdenem? Vasárnap jön meg reményeim szerint (bizarrrrr....), már aznaptól szedjem, vagy várjam meg amíg elmúlik a mensi?

Köszi a választ!

BogárKép
A talira alszom még egyet!!!! OrsiKép nem baj, hogyha akkor én is bekéredzkedek a verdába? Holnapig ideiglenesen.
A férjes talinak akkor lenne értelme, ha mindenkié eljönne, mert akkor lenne közös témájuk (boksz, foci stb.)Kép

CsutkaKép
Én úgy értettem, hogy van, aki már a várható mensi elõtt érzi, hogy MÁS állapotban van, mint egyébként. Cici, pisi, hasfeszülés, stb.

Krissi
krissi

KrissiKép
Szerintem csak a mensit követõen kezd el szedni. Mivel a nyh-át vastagítja, meg kellene várni, míg a régi leválik, és csak az új ciklusban szedni.

C.

Cat
Kép
cateye

Lányok! Az én férjem biztos, hogy nem jönne el egy ilyen talira. De persze attól még másoké lehet, hogy igen. Kép
Bogár! Dorist megértem. Kép Akkor a 22-e maradt az idöpont? Már igyekszem minden más programot elüzni arról a hétvégéröl. Kép Ezért még arra is hajlandó vagyok, hogy most elmenjünk anyósékhoz! Kép vagy inkább. Kép
Csutka! Szereld le valahogy anyukádat. Nem jó, ha még Ö is idegesít. Kép
Kriss!! Én már a mensi elmaradása elött sejtettem valamit. Sokat fájt a hasam. És nem mindig görcsösen. Kép De persze ez mindenkinél más.

Andi
andi28

Csutka KépKépKép+++++++++++++
KrissiKép
Kémleld továbbra is az eget s szólongasd a kismanót.
Higgy benne , hamarosan találkoztok!!!!
JoviKép
Ne keseredj el én is halottam róla hogy a probléma kezelhetõ.
KarmenKép
Abszolút átérzem a helyzeted meló ügyben. Nekem tavaly a vetélésem után kellett átértékelnem a dolgokat . 8 év útán nem igazán korreckt módon viselkedtek velem.
Én azóta megpróbálom kivülállóként kezelni a helyzetet. Teszem a dolgom, de semmi plusz.Ha úgy érzed gond van , még az utolsó pillanatokban is elmehetsz begsibe s akkor nem tudnak veled mit csinálni, bármely doki ott tart min. 3 hónapig s ez alatt van idõd mást keresni vagy babás leszel. A lényeg hogy ne te lépj ki.
Ne stresszelj , mindenre van megoldás.

DorkiKép
Én is csak azt tudom tanácsolni hogy szedj valamit progi hiányra ahogy alányok mondják.
Én nagy barnázós voltam, vagyok de tavaly terhes lettem.
Sikerült egy hematómát szereznem a baba mellé s a 10.héten elvetéltem. Itt a lányokkal való dumcsiban derült ki számomra hogy progi hiányom van s valószinûleg nem tudott beágyazódni rendesen a kismanó.
Ha elõbb kerülök ide talán nem így alakult volna a dolog
Sok sikert ++++++

CsajszikKép
Én is szívesen elmennék a talira. A lányomnak pont azon a hétvégén van versenye 22-23-án de mindenképpen szeretnélek benneteket megismerni személyesen. Ha csak 1-2 órára tudnék kiugrani az ciki?
Zsé
zsé

Lányok!Kép

Most már tényleg vége a csiki-csukinak! Befigyelt a barna rém, reggelre meg is jön...

Andi!
Nem idegesít, csak néha egy kis teher. Amúgy szeretem ha mellettem van.

Köszi mendenkitõl a bíztatást!

Csutka
Csutka

Andi28Kép
Igen márc 22.

ZséKép
Miért lenne ciki. Gyere nyugodtan, ahogy tudsz, mi úgyis ott leszünk reggeltõl-estigKépKépKép
Írd meg azt a címed, ahová el tudnám neked is majd küldeni magánban a pontos címet.

CsutkaKép
Légyszi te is írd meg az e-meil címed.

Már bõvült a talis listaKép:
Virág
Andi28
Cat
Hurki
Orsi
Csutka
Krissi
Zsuzsu
Zsé
Bogár
Többiek???

pusza
Bogár
bogár

CatKép
A talin vállalod a fotós szerepétKép?
bogár

Sziasztok Lanyok,

Ezer eve nem irtam. Azt gondoltam, kicsit lazitunk, de sajnos nem jartunk sikerrel ennek ellenere sem. Sebaj, itt a tavasz! Kép

Bogar Kép
Nagy gratula, nagyon orulok, hogy sikerult!

Mi tegnap voltunk dokinal a ferjem "anyagat" megvizsgaltatni. Ugy ugrott fel a mikroszkop elol, eloszor nem tudtuk, mi a baj. Aztan azt mondta: Hat, itt biztos nem lehet a baj, uram. Nezzek meg!
Es megneztuk a mikroszkop alatt mozgo rengeteg kis fickot. Mondjuk egy kicsit fura volt, hogy ezt ilyen egyszeruen meg tudja allapitani. Egyebkent ez Orsiek dokija volt.
Orsi Kép
Nektek is igy vizsgalta meg?
Mindenesetre ha igy van, akkor ez jo hir, hogy a ferjemnel nincs gond. Na, akkor most keressuk tovabb a problemat.

Cat Kép
A MACA vagy a closti volt ilyen jo hatassal rad? Kép
Nekem sem artana valami, mert neha mar annyira faradt vagyok este, hogy gondolni sem tudok szexre, csak bedolok az agyba es alszom.

Puszi mindenkinek,
Alena
alena

AlenaKép
Jó hallani felõled! Engem a Maca turbósít fel, csak ajánlani tudom, hát még a férjem ! Nálunk is kis mikroszkóppal vizsgálta a fiúkat a doki. Akkor nincs nagy baj, ha õk rendben vannak. Csak kislányt kell becserkészni nekikKép

Jó lenne ha jönnél a talira !!!!

BogárKép
Persze vállalom a fotós szerepét. Digitálisat vagy analógot fényképezzek ?

Cat

Cat
Kép
cateye

LányokKép
elküldtem a címet és az elérhetõséget a talihoz magánban, de elég furcsa üziket kaptam vissza. Most már azt sem tudom, hogy ki kapta megKép
A profilban megadott címeket használtam.
bogár

CatKép
Digitálisat kellene azért, hogy mindeki igazíthasson egy kicsit magán, ha mégsem lesz jó (mármint nem a fotós miattKép)
bogár

Talis névsor:
Virág
Andi28
Cat (bioalmás, sali, fotó)
Hurki
Orsi
Krissi
Zsuzsu
Zsé
Csutka (e-mail cím kellene)
Zsé (e-mail cím kellene)
Edi?
Marcsi?
Jovika?
Alena?
Nikie?
Bogár (biosüti, csirke- pulykamell sütve)

Valami menüfélét kellene még összeállítanunkKép
bogár

Talis névsor:
Virág
Andi28 vega fasírt
Cat bioalmás, sali, fotó
Hurki
Orsi
Krissi
Zsuzsu
Zsé
Csutka (e-mail cím kellene)
Zsé (e-mail cím kellene)
Edi?
Marcsi?
Jovika?
Alena?
Nikie?
Bogár biosüti, csirke- pulykamell sütve,

Valami menüfélét kellene még összeállítanunkKép
bogár

SziasztokKép

Édesek vagytok, de MÁR nem vagyok elkeseredveKép Pont az én életem párja miattKépKép
A tali elvben jó, de a "fõnökkel" még egyeztetekKép

Cat: a mh.-i emiledrõl válaszolt a mélerdémonKép, így megy a freemailraKép

Egyenlõre ennyi, mert színházba megyek a libáimmal és még itt ülök ingbe'-gatya nélkülKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok,
micsoda hírozon.
Bogár, gratulálok neked, ha lehet már ilyet.
Annak idején amikor elkezdtem olvasgatni a topicot, feltunt, hogy valami hasonló cipoben járhatsz,mint én, és ha jól emlékszem, te is voltál inszemeken, kb, olyan idopontokban amikor én. aztán eltuntél, és most jó kis meglepivel jelentkezel.
Érzel már valamit?

Jovi,
nekunk is pozitiv volt a PCT teszt, vagyis nem volt semmi sem látható, az égvilágon. Egy másik módszerrel megismételtuk: nyák+anyag osszeeresztve mikroszkóp alatt, erre meg kiderult, hogy Ok. Így legyél okos.
Neked mibol gondolják, hogy ellenanyagot termelsz?

Tegnap a férjem volt a dokinál, minden nagyon jó.
Most újra rámkerult a teher, most ismét rajtam múlik.

Bella
Névtelen

AndiKép CatKép
Köszi a válaszokat!

CsutkaKép
Borzasztóan sajnálomKép Pedig már úgy hozzászoktunk, hogy szinte minden héten újabb babás hír!

BogárKép
Én vinnék valamit, de mit? Biocuccot nem tudok, hacsak nem viszek egy kiló répát meghámozva....Brrr. Valami jó kis hízlaló édesség jöhet?

AlenaKép
De jó hogy megkerültél! Épp a napokban gondoltam Rád, hogy hová tûnt ez a lány???? Gratula a fürge kisfickókhoz, fél probléma megoldva! Gyere a talira, engem is rábeszéltek a Lányok!
Adéllal mi van? Õ is rég írt.

Krissi
krissi

Andi, Cat Kép
gyertek akkor vele. Cat Kép örülök, ha te tudod az utat, akkor legalább nem kell keresgetni. én szívesen vezetek bármikor, hóban, esõben, éjszaka...

Alena Kép
a párom mintáját is ugyanígy nézte meg a doki (és néztük mi is meg). Örülök, ha nálatok minden rendben Kép

Bogár Kép
megkaptam a mailt. Mikor mész orvoshoz???

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Talan vannk meg, akik emlekeznek Ram, bar mar regen irtam ide. De most lattam, hogy en kimaradtam a babas tablabol, pedig en is innen indultam...Kép
Gombocka jan. 28-an szuletett meg sokproblemas terhesseg utan, 3350 grammal, es 52 cm-rel, es "becsuletes" neve Zsombor Viktor. KépKépKép

Gyors pocakosodast kivanok mindenkinek, es "izgalommentes" pocakosodast! KépKép

Gombóc es az 5 het es 2 napos Gombocka
gombóc

Lányok, én is mennék talira!!!De oooolyan messzire vagyok,hogy csak na...És itt most kezdödik csak el az igazi tél, minimum 2 hónapig ez lesz még. Úgyhogy duplán mennék hazaKép
Tegnap voltunk kukucskálni UH-on, most már elég biztosra mondták,hogy kisfiúKépKissé nagyobb,mint a számitott kor, de hát, ez legyen a legnagyobb gond, legfeljebb hamarabb jön...
(Egyébként a számitott korát is csak UH-ról saccolták...)
Ahogy igértem,felraktam a képet az albumba, akit érdekel, ott megnézheti. (Kisség kitakaritottam az albumot, levettem a saját képeimet,mert már tele volt az album, különben nem engedett volna több képet feltenni.)
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Talán még emlékeztek rám, január elején írtam utoljára, hogy zebrám lett.
Hát, sajnos megtörtént velem/velünk a legrosszabb, meghalt a bébink. 8 hetesen már hallottam a szívhangját, annyira jó volt. Amikor mentünk a 12. hetes ultrahangra, kiderült, hogy már nem él a pici. És az a borzasztó, hogy soha nem fog kiderülni, hogy mi történt.
Nem véreztem, nem görcsöltem, semmi nem történt velem, egyszerûen elment. A méhlepény és a magzatvíz azért szépen gyarapodott tovább, ezért még a hasam is nõtt, holott már nem volt értelme.
Nem kívánom senkinek ezt az élményt, azt hittem, nem élem túl. Ilyenkor az emberben csak az a kérdés ismétlõdik milliószor, hogy miért éppen velem/velünk történik mindez?
Ez pont egy hete volt. 3 napot töltöttem kórházba, mondhatom egy élmény volt.
Az orvos azt mondta, hogy nem fog többször elõfordulni, legalábbis kicsi az esélye. Valószínû valami genetikai hibája volt a babának, ezért a természet végezte a dolgát. Próbálom vigasztalni magam azzal, hogy jobb így, mintha mondjuk 7 hónaposan hal meg vagy betegen születik. De akkor is nagyon rossz.
3 hónapot kell védekeznünk, aztán újból nekiállhatunk próbálkozni. Erre a babára majdnem egy évet vártunk, remélem a következõ hamarabb összejön, és meg is marad épen, egészségesen.
Az a kis jó a rosszban, hogy tudjuk, képesek vagyunk babát csinálni. Csak dolgozni kell rajta.

Remélem, nem haragszatok, hogy ilyen rossz híreket hoztam. Most majd gyakrabban benézek hozzátok, kinek-hogy alakul a sorsa.

Andi28
Összejött a baba? Nagy-nagy gratula!!!Kép
Tapolcai közremûködésre történt?

Puszi mindenkinek: Móni
bogu

OrsiKép
Én is mehetek Veletek?

Krissi
krissi

BoguKép
Nagyon sajnálom, ami történt. Kép
Velem ugyanez esett meg tíz éve. A testem semmit nem jelzett, valahol félúton meghalt a baba, mûszeresen kellett befejezni. Szintén nem tudták, mitõl. A doki azt mondta, ezer oka lehet. Vigasztaljon ebben a szomorúságban, hogy jobb ez így, ez a természetes szelekció. És három hónap múlva lehet újra, hála a jó égnek, egészségesek vagytok, spontán menni fog.

Gyere hozzánk gyakran, mi majd lelket öntünk beléd. Még sokáig fájni fog, én tudom, de próbálj elõre nézni, ez a három hónap hamar elszáll, majd meglátod!!!!
Fõleg, mostanában erõsen fogyó tendenciát mutatunk! Nyár elejére bedöglik a topicKép

Puszi:
Krissi
krissi

Bogu Móni, nagyon sajnálom ami történt!Kép
Többszörösen is átérzem ami Veled történt, hiszen sajnos pontosan igy zajlott le az én vetélésem is tavaly. Nálunk semmi indok nem volt, genetikailag minden rendben volt.
Az idö hozza meg majd a gyógyulást, látod, nálunk is igy történt,már itt a követekö babus.
Nagyon sok lelki eröt kivánok, igyekezz minél elöbb feldolgozni a történteket!!!
Barbi

Kép
Kép
barbi

Szia Gombóc! Nem is tudtam hogy már megszületett, gratulálok és remélem sok tejed van.

Cat! Én meg du. megyek, melo után, mert fél 7töl dolgozok és itt eleve 8kor nyit a Kaáli.

Zsé! Hát igen, nekem is több mint 10 év van mögöttem, de sajna mégsem biztos a helyem. Holnap jön egy vevö megnézni a céget, nem tudom mi lenne a legjobb, ha sikerül hamar eladni v. ha nem. Akkor meg lehet hogy a leépitést folytatják.

De már nem sokáig kell kibirnom, most érzem.

Móni! Annyira sajnálom, de szerintem is jobb ha most történt ez, mint egy életképtelen gyermeket megszülni. Remélem a kis várakozás után hamar összejön a következö és egészségesen meg is szülöd.

Karmen
karmen

Bogu-MóniKép
Borzasztó dolgokon mentél keresztül. Nagyon sajnálom ami veled történt.Kép Azt hiszem csatlakozom KarmenhezKép, hogy jobb ,hogy korai terhességnél történt, mint késõbb. Kívánom, hogy regenerálódj mihamarabb, és jöjjön hamar az egészséges trónörökösKép

OrsiKép
Ok. Megbeszéltük az utazást a talira, és köszönöm a segítségedet.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Krissi Kép
persze gyere te is... de akkor sajnos megtelt az autóm Kép tehát több jelentkezést nem tudok fogadni.

Bogu Kép
nagyon rossz volt olvasni, amit írtál. De ha az ember megpróbálja végiggondolni, a baba beteg lehetett és a természet ezt így oldotta meg, akkor mégis jobb így. Nagyon kívánom, hogy a következõ baba hamarabb megfoganjon és nagyon nagyon egészséges legyen!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszönöm Orsi, nagyon kedves Tõled.

Krissi
krissi

Elsírtam magam a "nicsak ki beszél" elsõ részén Kép... a párom is dolgozik, és én is dolgoztam ma már 10,5 órát... kicsit egyedül érzem magam Kép
Orsi
aki nagyon nagyon szomorkás

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?