Sziasztok!
Hú lányok, ma egész nap meg sem álltam. Kész vagyok...
Készítettük elő a gyerekszobát a festésre, kipakoltunk, bepakoltunk, szelektáltunk, egy csomó mindent kidobtunk, a Blankám ruháit néztem át ( méret ügyileg), aztán főzés, mosás, vasalás, és csupa ilyen kellemes dolgok
No de se baj, mert legalább ez is megvan, és már alig várom hogy jöjjenek a festők, és kész legyen a tapétázás. Lányok! Aki tapéta vásárlás előtt áll, ajánlom a tapétacentrum, illetve a tapétacenter üzleteket, óriási tapéta választék van, szebbnél szebbek ( bár tény, hogy vannak amiket csak megrendelésre hoznak, és 1 hét alatt/ a neccesebbek 1 hónap alatt érkeznek meg) de készleten is nagyon nagy a választék, és szerintem nem drágák. Sőt még 10% kedvezményt is adtak ( a páromnak rutinja van a kedvezmény "kisírásában") szóval tök jó fejek, és készségesek.
( mindkét üzlet Budapesten van, de az is lehet, hogy van vidéken is üzletük, ennek utánanézek)
Utazás: én simán bevállalnám, szerintem nincs azzal semmi gond. Viszont mi idén már annyit utaztunk, hogy erre az évre elég volt
Igaz hogy február közepén volt még, de volt olyan nap, amikor egy napon 3x szálltunk át repülőről repülőre, és mondhatom, hogy semmi bajom nem volt, pesze az unalmon kívül, amit a tranzitokban töltöttünk. Márciusban is repültünk, az egy rövid út volt, és ott sem volt semmi gond.
Aztán pár hete voltunk Ausztriában, erről írtam már, és igaz hogy autóval, de egy jó 6-7 órás út volt, de azt is nagyon élveztem...
Úgyhogy lányok ha tehetitek még, utazásra fel

Utána úgy sem megyünk egy darabig sehova, legalábbis hosszabb útra biztos nem.
Szoptatás: én csak egy sima kézi mellszívót fogok most venni, ( azt még nem tudom melyik típust), és alapjáraton nem fogok fejni, csak ha úgy érzem, hogy nagyon kell, ha feszít a mellem. A Blankánál még szorgosan fejtem mint az őrült, elment vele egy csomó idő, nem beszélve arról, hogy milyen kellemes volt.
Annyi tej úgy is termelődik, amennyi elfogyott, ha meg valami miatt el akar apadni, akkor fejés ide vagy oda, az úgy is elapad. Megkérdeztem a védőnő véleményét ( bár őszintén szólva úgy voltam vele, hogy bármit mond, én kitartok az álláspontom mellett) de meglepve hallottam, amikor azt mondta, hogy nem is kell, ő sem tartja feltétlenül szükségesnek. Eleinte, amikor feszül a mell, meg esetleg begyullad, akkor elengedhetetlen, nem beszélve róla , hogy nekünk is nagy megkönnyebbülést hozhat a fejés, de alapjáraton én nem fogok fejni, inkább alszom az alatt az idő alatt:wink:
Annyi mindenre szerettem volna még reagálni, amiket olvastam az elmúlt nap termésében, de már el is felejtettem azokat, meg már így is túl sokat untattalak benneteket.
Jó éjt mindenkinek, és pihentető alvást
Üdv,
Móni