A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Ja, bocsánat!!! Félreértettelek! :oops: :oops: :oops:
Vendég

Áfi! Tudom, tudom, de mi olyan hülék vagyunk, hogy csak határidőre tudunk bármit elintézni :lol: :oops: Ha most megyünk, akkor most muszáj, és így menni fog szépen :lol:

Aha, kedden amnio, be is vagyok sz.rva kissé. Anyu már itt van, segít majd, ha pihiznem kell. Meg már most is nagyon sokat. Holnap reggel 7-re meg megyek Szentendrére AFP-re, aztán tűzök haza, hogy Miksát be tudjam még dobni az oviba. Kedden nem tudjuk vinni, szerdán az uram megpróbálja, mert gyereknap lesz. Csütörtökön úszásbemutató, abban mi nem vagyunk érintettek (a legkisebbek még nem úsznak, csak a fél csopi, meg ő a füle, arcürege miatt amúgy se mehetett volna, majd csak jövőre), szóval nem megy, pénteken meg szünet lesz. És képzeld, kiderül, hogy csak annak a gyereke mehet július 1-ig, aki dolgozik. Mi csak júniusig, úgyhogy alig pár napot járhat csak. Nem így terveztem :?

Lili! Úgy voltam én is, mint te. Teszteltem halvány pozitívat, esetleg másnap kicsit erősebbet, de végül 2-3 napon belül megjött. Mindjárt megkeresem a görbéket, ha érdekel. Szerintem ez az a kategória, amit ha nem tesztelünk, nem veszünk észre, és nem hiszem, hogy bele kéne piszkálni a méhbe. De ez csak az én véleményem.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Lili!

Ez volt karácsonykor:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Basszus, a másikat nem találom :evil: . Októberben volt, hasonló.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Áfi! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szirmi!
Remélem nekem is "csak" ennyi a probléma és nem soká meg is marad. Érdekel a görbéd, ha megtalálod.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Szirmi!
Köszi! Ez tényleg olyan eset mint az enyém. Adtál egy kis reményt! :lol: :lol: duplán köszi!!!!! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Itt van, meglett:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

lili a barátnődnek tényleg
:twisted: áfival értek egyet
Vendég

Áfi, Lili, Melcsi, Snufi: köszi a bíztatást, arik vagytok.

Kata: szerintem is menj orvoshoz a folyással, úgy legalább biztosat fogsz tudni, ne halogasd.

Lili: sok szerencsét az új dokihoz, írj, hogy mizujs

Snufi: nagyon szép a virág, boldog évfordulót és szép estét :D

Gaby: én azért már izgulok, hogy van-e odabenn valaki

puszi
bnesz.eva

Boni: azért még drukkolok, hátha
bnesz.eva

Sziasztok :D ,

Gyors bekukk, aztán megyek zuhanyozni.....Nálatok is ilyen fülledt meleg van? :shock:

Szirmi, múltkor írtam neked az érzékeny fogakra valamit, nemtom visszatudtál-e olvasni :wink: ?
Drukkolok neked nagyon keddre, azért az jó, hogy anyukád tud segíteni neked, rengeteget számít.

Szerika, írtam neked privit, de mennek a drukkok keddre!!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, de izgi :D .

Lili, ezt olyan rossz volt olvasni :evil: Nemtom látta-e valaki közületek a néma sikoly című filmet, az ilyen emberekkel tuti végig nézetném egy párszor.... :evil: Igazságtalan az élet.....

Boni, ezt a hődnek :evil: :evil:

Snufi, nagyon szép a csokor :D Romantikus estét nektek :D .

(((((((((((((Kata :cry: )))))))))

Holnap reggel NST-n kezdek, aztán jövök, ha babó addig másképp nem dönt :D , bár hasam mindenki szerint még nagyon fent van :shock: ........Szóval jövök ha tudok.

Puszi és szép estét mindenkinek!!!!!!!!!

Melcsi

Kép
melcsi6

Szerika! Drukkolok nagyon!!!!!Könnyű szülést kívánok!!

Melcsi! Puszi

babaimádó
Kép
babaimado

Lili bnőjéhez inkább nem fűznék hozzá semmit, úgyis mindenki tudja, mit gondolok és hogy érzek és mi a véleményem.

babaimádó
Kép
babaimado

Hello Csajok!

Gaby, Kata, Eva: én ezt nem értem...na, majd a következő teszt! :lol:

Lili: annyira sajnálom :cry: azért örülök, hogy kicsit már jobban vagy, és már tovább is léptél doki ügyben... A barátnőd sztorija nagyon durva...

Erika: nagyon-nagyon szép és boldog jövő hetet kívánok Nektek! :lol:

Lilaliba: csak meglesz az a nyelvvizsga...azért nem semmi témák voltak...

Babancs: azért nem semmi ez a 2,5 kg, iszonyú gyorsan nő ez a bébi :lol:

Snufi: gyönyörű a csokrod, legyen szép és romantikus estétek!
:lol: :wink:

Kata: Te szoktál barnázni mensi előtt?

Boniko: azért még lehet reménykedni, ugye? :)

Szirmi: előre mennek a drukkok az amnio-hoz! Mozgalmas heted lesz...

Melcsi: neked is izgi lesz a jövő hét, úgy látom, hogy a vasárnap nem jött be mégse, bár a napnak még nincs vége :wink:

OFF
Csajok, a híradóban láttam, hogy pénteken éhehalt egy terhes nő, a férjét és a 2 éves kislányukat pedig életveszélyes állapotban vitték kórházba. Állítólag vmi szekta tagjai voltak és szándékosan éheztek, a rendőrök egy falat ételt sem találtak a lakásban... :cry:
Ez iszonyú...
Bocs, hogy leírtam, de engem nagyon megrázott, főleg, hogy kisgyerek is érintett, meg a nő terhes volt...

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso igen ezt én is hallottam :twisted:

melcsi mindenesetre a telefonom nálam lesz

babim hogy avgy?

egyébként nekem is egyből meg szokott jönni. most megint semmi nincs. szerintetek ez mé van? saját magam produkálom ezt agyilag? áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Vendég

Sziasztok!

Lili, te hogy tudsz kijönni egy ilyen nővel?? Én nem tudnék barátnője lenni egy ilyen nőnek!

Melcsi, Szeri, drukk ++++++++++++++++++++++++++++++++!!

Boni, Gaby drukk tovább!

Szezso, pont egy fél napot szokott előtte barnázni, de azt sem mindig (pl múlt hónapban nem volt).

Nekem nem lesz mégegy tesztem, holnapra tutkó megjön! Nem is bánom csak minél előbb tegye! Már érzem az elő szelét! Majd a következő hónap a miénk is lesz!
kata05

Szerika
hajrá, de jóóóóóóóóóóóóó neked :D

Melcsi
neked is lassan kinn lesz :)

Boni
kapcsoljuk ki az agyunkat :? áááááááááááááááááááááááááá
de lehet mégis pocaklakó kapcsolgat odabenn :lol: :wink:

Szezs
ez szörnyű :shock: hogy vannak ilyen emberek, felháborító :twisted: terhesen éhezni, megáll az eszem

Szirom
jaj, kedden amnio? :shock: hát nagyon szorítok ++++++++++++++

Kép
gaby25

Kata!
Nem olyan ízig vérig barátnő, volt gimis barátnő. Néha találkozunk elbeszélgetünk. Erről az utolsó akciójáról meg volt a véleményem. Meg is sértődött, de nem érdekel. :evil:
Következő hónap a miénk!!! :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok,

Kata, Boniko, Gaby. A remény hal meg utoljára!
Szóval én még drukkolok nektek!!!

Snufi, Boldog házassági évfordulót. Nekünk 8-án volt, a harmadik! :)

Lili, a méhtisztitás van amikor jó és érdemes, de általában akkor szoktak ilyet csinálni, ha valaki sokszor sokat vérzik vagy nem tűnik el a méhnyálkahártyája. Szóval azt megnézik uh-n és ha van (de nincs baba) a ciklus első felében akkor azt ki kell kaparni tényleg. Egyébként szerintem nincs ok az eü. kaparásnak, bár nem vagyok doki.

Szerika, drukkolok hogy minden simán menjen és mihamarabb talizhass babikáddal.

Melcsi, lassan te is révbe érsz :)

Babim, mi a helyzet veled?

Katica? Megjöttetek már?

Szirmi, drukk az aminohoz, biztos rendben lesz minden.

Nekem kedden lesz a szülinapom és kaptam ajándékba egy uh-t.
Ime, a kis bohócom. Neme egyenlőre titok. (bocs a kép minőségéért, de telóval fotóztam le)

Kép Kép

Pusz mindenkinek! Csikken

KépKép
Kép
csikken

Kata
ezt most tuti tuti tuti ??? :shock: :cry:

Kép
gaby25

Lili, úgy legyen!!!
Az előbb visszaolvastam a hozzászólásom és már kezdtem magam furán érezni, mert nem kioktatásnak szántam! De azért megnyugodtam hogy nem olyan igazi bnő! :lol:
kata05

katám ugyanigy érzek, már péntek óta várom, és annyira nehezen akar most valamiért megindulni, én meg már inkább túllennék rajta! :twisted:

biztos vagy benne? ((((((((((((((((((((katám)))))))))))))))))))
Vendég

Gaby, tuti, tuti tuti!
kata05

Nekem 2005 novemberben csináltak eü küretet (és közben megnézte az átjárhatóságot). Hát nem volt UH, és nem is volt rendszertelen a menzeszem :? csak mondtam, hogy volt egy erős méh környéki gyulladásom, és tartok tőle, hogy esetleg amiatt nem jön baba. Most is minden rendben van velem, hát lehet felesleges volt megcsinálni, de nem lett tőle semmi bajom.

Kép
gaby25

Boni, én ma délutánig meg voltam győződve hogy babás vagyok! DE nem! Sajna!
kata05

csikken homályosan, de azért látszik a kis pocaklakó! :lol:
Vendég

Bacca meg a tapír, 4 esélyes kismamából egy sem lesz??? :shock: :cry: magamban sem vagyok ám biztos :?

Kép
gaby25

sőt nem is 4, hanem 5: Kata, Eva, Boni, Lili és én

Eva neked nincs még menzi ugye? csak - teszt

Kép
gaby25

katám te érzed, sajnálom, ha tényleg nem vagy babás, de akkor a következő hónapot újult erővel kezdjük.pussz
Vendég

Hát nem vagyok orvos, szóval lehet csinálnak egyébként is.

Amikor én voltam akkor az kellett mert bent volt a baba csak már nem élt. Volt akinek azért csináltak mert állandóan vérzet a másikat, hogy a méhnyálkahártya ha nem tűnik el akkor csinálni kell azt olvastam vhol.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Kata!
Nem vettem kioktatásnak. :lol:

Csikken!
Most már bizti, hogy én sem engedem. Inkább keresek még egy dokit. nagyon aranyos Pöttömke és jól látszik. Boldog szülinapot kívánok!!! :lol:

Gaby!
Azt gondoltam én is, hogy ez a hónap nagyon esélyes hónap és + tesztektől lesz hangos a topik, de sajnos erre még várnunk kell. Légyszi mentsd meg a becsületünket. Mutass be pirinek! Tesztelj egy full +++++++-at! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Csikken! Édes a babád!
Nálam mizu? Barnázok 2 napja, de ha meg jön, akkor is csak az lesz oké, ha a hcg 0 lesz, ha nem , akkor küret, mert lehet, hogy elhalt, mint annó neked. De én félek a kürettől is..

babaimádó
Kép
babaimado

Gaby!

Még nincs menzi, csak 37,1 és negatív teszt. De mjd kedd reggel.

pussz
bnesz.eva

bnesz.eva :(

babaimádó
Kép
babaimado

Babim, nem volt vészes a küret mivel aludtam, inkább a méhtágító volt gáz, de én amúgy is kissé érzékenyebb típus vagyok, néha egy vizsgálatnál kiugrok a székből...

Cs.

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

végre itthon :D :D :D

próbálok visszaolvasni, de lehet, hogy csak holnap kerül rá sor, mert nagyon fáradt vagyok.

valaki összefoglalná, hogy mi történt ebben a négy napban, míg távol voltam?

köszönöm.

katica
katica30

Szia katica

üdv itthon!remélem jól éreztétek magatokat!

összefoglalást nem tudom magamra vállalni, mert még n sem trágtam át magam teljesen, majd gaby biztos összefoglal neked!
Vendég

Csikken,
de ééédes!!! :D :D :D
Tesztelős csajok,
én akkoris azt mondom hogy amíg vér nem folyik addig én nem hiszem el hogy nem sikerült! Főleg mert (ugyan érthető, de akkoris) türelmetlenek vagytok! Szóval szerintem igenis lesz(nek) befutó(k)!!!

Voltunk moziban, a 300-at néztük meg, egész jó film lenne ha nem tették volna komolytalanná óriásorrszarvúkkal meg mamut méretű elefántokkal, valamint orkokkal, trollokkal, és egyéb mutánsokkal (a perzsa spárta háborúról szól egyébként).
Vendég

áfi én is láttam a 300at, csak nekem túl véres volt! :lol:
Vendég

Bonika,
tényleg véres, de háborús film... nekem nem ez volt a bajom, én hitem szerint egy történelmi filmre mentem, és kaptam egy fantasy-t :? úútálom a fantasy-t! :twisted:
Vendég

Hát nekem most holnap megjön érzésem van :? :roll: most 1 órája menzis görcs, és hát már a cicim is rendesen feszült ma

Áfi
hát türemelem ide türelem oda, nem attól függ, hogy van e pocaklakó :? szívesen lennék befutó, de asszem nem leszek :?

Kép
gaby25

Gaby,
a pocaklakó nem attól függ, de a tesztnek idő kell, legyen bármi is ráírva! :wink:
Én nem adom fel helyettetek! :P
Vendég

"Kis munka", aszittem , aztán most végeztem :roll:

További drukkjaim a rászorulóknak!

Jó éjt!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!

Ma én vagyok az első, hehe... :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szóval:

Kismami jelöltek, mi a helyzet???

Csikken: tényleg egy kis bohóc a drágád, a második képen jól látom, hogy fülig ér a szája? :lol:

Babaimi: remélem nem kell küret, és a természet tudja a dolgát...

Puszi Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok
na, babanet megin szarakodott :( hőm 37,1 :P hát majd meglátjuk mi lesz ebből :roll: most nem görcsölök

Kata írta msn, hogy mai hő 36.9, de még nem jött meg

Boni????????????????????

Kép
gaby25

Sziasztok!

Boni! Nekem is visszaesett a hőm. Ma reggel már csak 36,8 volt, úgyhogy várom a szomorú jövőt.

Biztos megint sírni fogok, ha megjön, de majd felépülök.

Többi jelölt? Veletek? Remélem nálatok sikerül. Megérdemlitek.

Puszi mindenkienk és szép napot.

Évi
bnesz.eva

Sziasztok!

Boni írt az nlc-re, hogy 1 cn :cry:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

GAby, éva kata babaragacs megy ezerrel!

JElentem én nagyon rosszat álmodtam:az álmodtam, hogy meghalt a párom, én meg ott zokogtam, ráztam, hogy kelljen fel, ne hagyjon magamra, babánk lesz.

ISzonyatos volt lányok, ráadásul párom külföldön van, fel sem hívhatom, most várom a reggeli megcsörgetést, hogy szerencsésen odaért.

ja 1cn
Vendég

Boni
ne tessék ilyen szörnyűségeset álmodni :shock: de amúgy általában az álom nem azt jelenti amit álmodsz :wink:
piri meg monjon fel :twisted: Kép

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?