Kiscsillag: üdvözöllek közöttünk! Sajnálom, hogy Te is belenyúltál az ilyen orvosnak nem nevezném, felelőtlen személybe...Jó teszed, hogy máshova mész!! Mindenképpen csináljanak uh-t és akkor megnyugodhatsz, hogy mi is van "odabenn"...Addig szerintem se szedjél semmiféle gyógyszert...
Én most panaszkodni fogok: 2 hete voltam fogdokinál és mindent rendben talált...Errer most annyira fáj az állkapcsom... Az az érdekes, hogy sem az ínyem, sem a fogam nem fáj, csak a fél oldali állkapcsom....Nem tudom mit csináljak...Még szenvedek egy kicsit és 1 hét múlva visszamegyek...
Ráadásul a hétvégén bátyám barátnője elég rendesen szart kevert és most anyukáméknál áll a bál....Baromi pipa vagyok!
Bele akartam harapni egy szendvicsbe és azóta fáj....Kb. 1,5 hete...Viszont nem akar múlni...Én úgy gondolom, hogy az állkapcsom fáj...Remélem nem a bölcsesség fogam...
Nem csodálom! Olyan édesek A férjem teljsen kisfiúként kezeli már most a babácskánkat! De egyébként neki is teljsen mindegy
Heni!
Nyugi! Nem tudom, h láttad-e a Bad Boys 2-t. Abba van egy nyugtató szöveg.... Fonetikusan vmi: "Szúúúúúszááá" Én is ezt ragasztottam ki a monitoromra és ha ideges vagyok, mindig ez néz rám... már csak a gondolattól elmosolyodom.... próbáld ki!
Nagyon nem szeretném, ha valamit kellene csinálni, annak ellenére, hogy az első trimeszteren túl vagyok! Még megvárom a májust és ha nem múlik el, akkor visszamegyek....
Szia Heni kismami Köszi a vonalzós dicséretet! Nekem is nagyon tetszik Nyugodja meg, a családi dolgok elsimulnak hamarosan, az állkapcsodnak meg megparancsolom, hogy ne fájjon!!!!
Babszi: Ja, sokat röhögtünk ezen Akkor kezdtünk alkalmazni, amikor felújítottunk a lakást és már nagyon de nagyon elegünk volt, idegesek voltunk nagyon. Ez a dolog rendesen oldotta a hangulatot