Szép hetet nektek!
Gondoltam, hogy a hétvégén nem lesz időm írni, de sebaj...
A képeket nézegettem csak meg, de kész voltam tőlük.
Deni, csudaszépek a gyerkőid! Az a kép kettesben!!!!!!
Indi, Dominó hozta a formáját. Tündérke. Már nagyon várom, hogy láthassam.
Gabi? nem semmi csajszijaid vannak! Mikor csak rápillantottam, hirtelen azt gondoltam, te fogod a kiscsajt. (lévén még nem találkoztunk) Aztán persze látszik, hogy ő még egy tini nőci, de olyan komoly, érett lány, hogy főhet már most a fejed.
Tényleg, én teljesen kész vagyok a 6 éves Zsófi lányomtól is. Esküszöm olyan nőies lábai, feneke van már most!!!! Mi lesz velünk később? Felvett tegnap egy halásznacit (ezer éve használja, semmi divatos nincs benne) sportzoknival és sportcipővel, és csak nézett az apja is. Hova rohan az idő? És hova siet ez a lány? Persze ő még ennek nincs tudatában, nem is kell. De én nem emlékszem, hogy mi annak idején ilyen korán nőcik voltunk. (persze lehet, hogy a szüleink igen) Úgyhogy friss és nem friss lányos anyukák készüljetek! Én bizony csadorban fogom járatni, ha ez így megy tovább.
Azért azt hozzáteszem, hogy borzasztóan élvezem, hogy van egy sőt két lányom, és örülök, hogy ilyen csinoska már most a nagy, csak mélázgatok, és ha kicsit előre gondolkodok, és körülnézek a 10-12 évesek táborában, hát biz néha megijedek.
Votiv. Nekem a fiam még tavaly is kezeslábasban aludt, persze abban amit én eszkábáltam össze neki. Ja, és nem volt talpa. Szóval ha van egy kis affinitásod, vagy ismerősöd, akinek van, (gondolom most időd se lenne rá) a tavalyi kezeslábasotok alapján könnyen varrható egy nagyobb. Gombok/pattentok helyett én tépőzárat használtam, de a cipzár is megoldás. Biztos kaphatsz kényelmes vékony pamut anyagot, B.Pesten ez könnyebb, mint nálunk. (Itt vadászni kell.) Ha közelebb lennénk, én szívesen megvarrnám neked, így nem tudom hogy oldanánk meg. (esetleg eljöttök hozzánk, és míg dumcsizunk a kertben, én megvarrnám) Na jó, tudom, most nehezebben közlekednél ilyen távolságokra, ezért félig vicc volt, de a felajánlás komoly.
Annyi kis és nagybeteg van, nekik jobbulást kívánunk. Az én aprókám szombaton egyik pillanatról a másikra náthás lett, és folyik a nyála ezerrel. Tegnap már hőemelkedése is volt. Bogaram, megint jön egy újabb foga. A nagyok sose érezték ezt meg, ő bepótolja szegénykém.
És ahogy hallom, ébredezik, úgyhogy páááááá....
Zsu